Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@lokalistin
to je starsia verzia kodovania,podla novsej verzie update je klobasa U1,aj skvarky ,slanina, mast,proste vsetko tucne-norbi stale hovori,ze tuk je nas priatel 😉 (moj priatel sice velmi nie je,ale sem tam sa do jedalnicka zmestia aj take mastnejsie dobroty )
@grimaska4 no len ja som to este len zacala citat a neviem co je U1 atd... k tomu som sa este nedostala ☹ takze mozem na veceru?
@grimaska4 takze som nieco nasla U1 do 22:00 U2 do 15:00 a U3 do 12:00,ze?tak si dam na veceru tu kapustnicu-dakujem
@lokalistin
hej mozes,U1 je vsetko co sa jest do bezvedomia 😀
@zazvorka87
kup si makarony cestoviny od update( maju inak straasne vela druhov),alebo objednaj,a mozes ich jest v pohode,obsah uhlohydratov 33g na 100g cestovin,v porovnani s obycajnymi ci s celozrnymi super zlozenie,jedina vec ktoru mam od update neustale doma,raz do roka si narobim zasoby z nich lebo predajnu mam dalekooo
@zazvorka87
urcite su tam nejake low -carb shopy,ci cez internet alebo predajne,nemusi byt len od norbiho,aj dukanova dieta ma cestoviny shirataki,ale tie su hnusne a s chutou cestovin sa nedaju porovnat ☹ ,update cestoviny aspon chutia ako cestoviny
@zazvorka87
no su bohuzial ☹ ,ani update nie su lacne,250g -ove balenie okolo 3 eur ☹ ,este dobre ze ich v rodine jedavam sama,tak mi jedno balenie staci na 4 az 5 x 😉
@zazvorka87
semolina sa vyraba z tvrdej psenice,ma vraj nizky GI a vela proteinu, vlakniny,ale ja osobne nepoznam ju,ani nepouzivam,treba mrnknut stale na zlozenie ked pozeras na nejaky produkt z coho kolko obsahuje na 100g 😉
tak ja citam a citam a musim povedat,ze na zaciatku sa mi to zdalo velmi jednoduche v beznom zivote aj lahko zvladnutelne,ale cim viac citam,tym viac mi to zas ide do diety. Nesmie sa cukor,nesmie sa muka dokonca ani celozrnna 😒 ,ja som chcela nieco ,naco nemusim kupovat extra potraviny,lebo na to nemam cas.No uvidime,skusim to. teraz,ked som na PN sa to da,ale ,ked budem chodit do mojich 2 robot tak neviem,ako budem stihat mi pripravovat jedlo ☹ ,ale drzte mi päste 😉
@lokalistin
vobec nemusis kupovat extra potraviny,bielu muku aj cukor mozes do 12:00.celozrnu a vyrobky z nej do 15:00 a vecer hlavne co najmenej uhlohydratov a ked tak pomaly vstrebavatelne 😉 ,to je cela veda update systemu
@grimaska4 no ja som to najskor tak pochopila,ale potom som citala,ze sa to nesmie,ale ok tak budem robit ta.dneska som si dala tu kapustnicu radsej na obed a teraz tlacim zeleninku s tvarohom 🙂
@lokalistin
ved preto mas rozdelene potraviny do skupin U1 2 3,kedy co mozes,update nepozna zakazane,inak tvaroh mozes aj s jahodami jest (ja mas este od letea z mrazenych)a so steviou,skoricou,dobra lahoda to je 😉
@grimaska4 tu http://www.update.sk/sk/zdrave-stravovanie/ako-... sa pise,ze sa cukry a muka maju vyradit z jedalnicka,preto ma to zaskocilo,ale ok som rada,ze sa moze vsetko.
ja som az taka na ovocie neni,ale zeleninu s zaziky mozem kazdy den,ale surova zelenina ma vela vody,ze?dufam,ze zas nepriberiem
ja som na dietach skoro cely zivot,ale odkedy peciem torty 10kg hore a nie a nie prec,na dukanovej som schudla 10 a pribrala 12 ,2 su dole,ale tych 10 no neviem
dakujem za pomoc
@lokalistin
no ved najlepsie by bolo,keby sa vyradili,ale nie kazdy si to moze dovolit,aj update pouziva na svoje vyrobky psenicnu bielu muku,len v nej znizuje uhlohydraty sojovou mukou,stevia,xylit,ci eritrit su lepsie alternativy na sladenie,kupit sa daju pomaly hocikde (Dm drogeria,bio obchod),ale urcite nie za taku cenu ako kg krystaloveho cukru ☹
@lokalistin
surova ma dost vody,a niektorych ludi naduva,na pare robit si neskusala?hoci na takom obycajnom naparovaci co na buchty parene sa pouziva.
Mozno s tymi dietami a s jojo efektmi si si fajne rozhadzala metabolizmus ☹ ,to neviem,uvidis po case ako bude u teba norbi fungovat
@grimaska4 uvidim vyzera to ok ,som po operacii,tak ked sa mi rana trosku zceli zacnem aj cvicit tak mozno dojde vysledok.A surova zelenina mi chuti viac ako na pare,napr. mrkvu dusenu,alebo varenu nemusim vobec a surovej zjem kopu.Dakujem
a všetci chváli norbiho, pritom nič nové nevymyslel. Keby necvičil v živote by neschudol, a ak aj tak by potreboval plastiky. Nebudme lenivý, jedzme všetko z mierou, sem tam aj zhrešme, ak máme dostatok pohybu, tak sa nič nedeje. A mimochodom, ani ľudia v minulosti neboli štíhli, pozrite si také obrazy z baroka. Darmo, môžem jesť celý deň U1, ak sa budem prejedať aj tak priberiem. Treba sa obmedziť v množstve a jesť pravidelne, potom mi ani sem - tam koláč neuškodí. A netreba viniť len cukor. Taká kyselina ascorbová v kombinácií s benzoánom sodným je rakovinotvorná, a potrite si etikety norbi potravín, čo obsahujú .......
@ivka85p1
jasne ze norbi nic nove nevymyslel,je to nieco ako atkinson ale taka lepsia verzia 😉 ,jeho vyrobky nie su zdrave,len maju znizeny obsah uhlohydratov to je vsetko,da sa schudnut aj bez nich,dostatok pohybu mne osobne nepomohol pri chudnuti ja som musela upravit aj stravu,skor schudnut sa da s upravou stravy a bez pohybu,len potom telo nebude take pevne 😉 ,s U1 jedenim neverim ze priberes,aj keby si to jedla do bezvedomia,ale kazdy mame svoj nazor,nikto nemusi podla norbiho sa stravovat,metod na chudnutie existuje veeela,chvalabohu,tak nech si niekto vyberie co mu je vhodne 😉
@zazvorka87
mozes pouzit mandlovu,kokosovu,gastanovu,ovsenu, lanovu muku,nemusis sojovu-tiezo maju tiez dobre zlozenie,hodia sa do update stylu 😉
@zazvorka87
dr.oetker pudingy su U1,mlieko plnotucne je U1,ak uvaris puding bez cukru s pouzitym sladidla dostanes U1 🙂

baby som tu nova a chcem sa spytat,na prvej strane je napisane co sa kedy moze jest.
Je tam napisane,ze klobasa lahodkova len do 15:00 ,ale je tam napisane,ze kapustnica sa moze aj vecer.Ja varim kapustnicu s udenym mäsom a klobasou, bez zemiakov prave ju chcem varit,tak sa chcem spytat, ci ju mozem na veceru,alebo ju necham potom radsej na zajtra