icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
grimaska4
9. mar 2013

@zazvorka87
konkretne s arasidovou mukou som sa este nestretla,neviem jej zlozenie,ale arasidy inak maju malo uhlohydratov,skor tuku dost,takze ta muka mala by byt U1

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
grimaska4
10. mar 2013

@zazvorka87
mandlova muka-to su tiez vlastne pomlete mandle 😉 ,ja ju zboznujem a najme teraz kokosovu (najme na palacinky),ale ta ma trosku brutalnu cenu.. ☹

marienka2
10. mar 2013

@grimaska4 ahoj chcela by som sa opytat kokos je u1?

barbi2323
11. mar 2013

Ahojte kocky,takze hlasim sa po presne po 5 tyzdnoch, nestihala som toho 1.3. ako som slubovala, startovacia vaha bola 64,8 kg presne a dnes rano ukazovala 62,5 kg, takze sa velmi tesim, Zo zaciatku som mala pocit, ze sa to vobec nehybe, no posledne 2 tyzdne som pridala 3x do tyzdna pol hodinku cvicenia / nepretrhnem sa, skor je to ponatahovanie,ako cvicenie / . Ranajky mavam nakoniec stale ochuteny vanilkovy tvaroch 250 g ,alebo to acidko vanilkove 450 g , zo zaciatku som sa snazila to zmenit,ale nakoniec som sa k tomu vratila, proste najviac mi to chuti, sladkosti som teda nejak obmedzit nedokazala, to sa poctivo priznavam, ze este stale mam kazdy den doobeda milu alebo iny keksik, obed normlane a vecer si striedam rybku + zeleninu, masko + zeleninu alebo spisske parky s uhorkovym salatom, biely jogurt + nakrajane jablko + kokos, proste veci, ktore mam rada. Sacharidy si drzim tak okolo 140 g / den. Vobec to nevnimam ako dietu,ale ako normalny sposob stravovania, jedine co som sa este snazila znizit je velkost porcii na obed, a to,ze nezjem celu pizzu 650 g naraz,ale som zjedla vacsiu polovicku , napr.🙂)) no uvidime ako to bude pokracovat, ciel je 56 kg do leta,takze sa zase ozvem o mesiac ci sa dari 🙂))
vsetkym drzim palceky 🙂) pekny den🙂))

grimaska4
11. mar 2013

@marienka2
ano ,ma malo uhlohydratov a vela tuku sice,ale dobre tuky pre telo prospesnee 😉

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
grimaska4
11. mar 2013

@zazvorka87
kokosove mlieko norbi inak oficial 😀 zaradil k U2 ☹ ,preco neviem,...,s 5 g ulohydratov na 100g a 40 GI je celkom ok,u mna ma kod U1 😉 ,ma dobre zlozenie
a ta kokosova muka vonia co??

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
lusylienka
12. mar 2013

Ahoj chcela by som si objednat knihu Norbio tajomstvo a chcela by som sa spytat či mi odporúčate tu staršiu knihu alebo už tú novšiu v čom je nova lepsia ked je o 4e drahsia vdaka za tipy 🙂

jenn44
13. mar 2013

No... zacala som pred tyzdnom aj nieco... zatial skoro 2 kila :( mam pocit, ze nic moc sice mam momentalne svoje dni... ale som trosku nestastna.. baby poradte nejake to cvicenie s Rekou 🙂 kde najdem? Dakujem

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
spp
13. mar 2013

Ahojte raz som tu natrafila na nejaké tabuľky podľa kódov (U1 , U2, U3) . Neviete kde by som to našla ,neviem sa k tomu dopracovať. A ešte sa chcem opýtať ako je to so strukovinami a makom U1 , alebo U2?

grimaska4
13. mar 2013

@spp
na 1 ,strane tejto diskusie,na FB v skupine Norbiho update minule jedna davala tabulku kodov 😉
strukoviny,mak su U2,zeleny hrasok je U1 (nesuseny)

grimaska4
13. mar 2013

@lusylienka
podla skusenosti sa podla starsej lahsie chudne,uvod a zivotny pribeh norbiho je v obidvoch rovnaky,kody su rozdielne, v druhej knizke vela U1 dostalo U2 az U3 kod ☹ ,kedze norbi nastupil na trh so svojimi produktami medzicasom..,v novej mas aj recepty vzadu s energetickymi hodnotami aj s foto 🙂

evitka
13. mar 2013

Ahojte kočky,
moje skúsenosti s touto "dietou"
Myslím si, že z tých diét, čo sú tu sa táto najviac približuje k zdravému životnému štýlu a skrýva v sebe najmenej obmedzení. Samozrejme, nejaké musia byť. Držím ju mesiac a pol a schudla som 5 kg. Nedržím sa striktne všetkých pravidiel, ale to si myslím je individuálne, napr. doobeda mám raňajky, najčastejšie ochutený tvaroh, jogurt a celozrné pečivo (s tým pečivom to nepreháňam ani doobeda), obed mám posunutý až okolo jednej nakoľko to inak nejde, obedujem v práci, kde nemám veľmi na výber, čiže sa neobmedzujem, poobede vylúčim všetko s múkou aj cukrami a mám len jednu večeru okolo piatej, za den vypijem dva až tri litre tekutín - najma nesladený čaj. Musím sa priznať, že som počas diéty občas zhrešila sladkým, ale nevidím to nijak katastrofálne. Spočiatku tíe kilá idú dole naozaj pomaly ale potom je to už ok. Myslím si, že napr. od Dukanovej diety, ktoru som vzdala po týždni, bo to je brutálne, tento štýl stravovania sa dá vydržať dlhodobo. Teda, želám veľa úspechov aj ostatným.

lusylienka
14. mar 2013

@evitka podla mna vela spavi aj to ze santam zacne dodrziavat rovnaky cas jedla a aj to zavazi ze clovek je aspon 4 x denne a pravidelne ja zacinam este len tak uvidim, mne sa dukanova zdala nenormalna obdivujem tie co ju dokazu drzat 🙂

lusylienka
14. mar 2013

@grimaska4 dakujem za radu 🙂

kubko
18. mar 2013

Ahojte kočky pridávam sa k vám. Moja startovacia vaha je 82kg. Aj si evidujete niekde svoje uspechy?

janniia
19. mar 2013

@kubko do dennicku 😉

kubko
19. mar 2013

A ten kde najdem? Alebo ma kazda svoj vysvetlis mi to prosim?

kubko
19. mar 2013

Kočky umele sladidla sa mozu len do 15tej, teda iba umele alebo aj prirodne stevia a xylitol? A este sa chcem opytat na ovsene vločky, ovsené otruby a pseničné otruby. A tie pukancové chleby sa preco môzu ked su z pšenice? Dakujem ze odpoviete. Inak pridavam môj tip ked som po jedle este hladna, tak si ocistím a zjem jednu mrkvu alebo polovicu kalerábu.

pauluska4692
19. mar 2013

No ahojte žienky 🙂 pridávam sa do tejto skupiny..zacinam od dneska ..aj ked uz som toho poskusala vselico ... moja vaha kedysi bola 85 kil a za roks om chsudla tak 20 takze som mala tak 65 potom s anejake kilecka vratili cc tak na 72 potom som drzala dukanovku dva krat nieco pochudla ale nebola pre man dobre .. momentalne mam 68kg a 165 cm priblizne .. mojim snom je dat tak 8- 10 kg dole tak uvidime ... od dneska drzim a aj sportujem popritom vo fitku ..drzte palceky 🙂

grimaska4
19. mar 2013

@kubko
umele sladidla su U1 teda sa mozu stale nie?len su sama chemia :(,preto radsej prirodnejsie verzie ako stevia ,xylit,eritrit.
Ovsene vlocky boli na zacitaku U1,potom ich norbi zmenil na U2 ale to su dobre sacharidy,inak otruby su v knizke tiez pod U2 ale s hviezdickou co znamena ze maju vysoky obsah vlakniny takze vsetka cast uhlohydratov sa z nich nevstrebe alebo len pomaly.
Pukancove chlieb sa moze myslis ten polystyrenovy,tam vychadza na kus okolo 5 g uhlohydratov,takze ak poobede ci vecer zjes par kuskov nic sa nestane.Update ich dava aj v dennom menu na olovrant ci veceru dokonca,inak aj update vyrobky maju bielu muku,ale maju aj pridavok inej,ktora znizuje uhlohydraty v nich,napr soja 🙂

grimaska4
19. mar 2013

@pauluska4692
no drzim ti palce,ale tymi kadejakymi dietami si urcite dobre rozhadzala svoj metabolizmus :( ,ale aspon uz nepotrebujes dat vela dole

victory1
19. mar 2013

Ahoj, ahoj, ahoj....kukam, ze sa vam tu fajn dari. Mne vaha dlho stala a potom kilo hore, kilo dolu a zrazu sup - 3,4 kila dolu... 😀 ..a tak si hovorim, ze pomaly dalej zajdem..dufam. 😎
A mam otazocku, neviem, ci som slepa, ale pomelo som nikde nenasla, kam ho zaradit, ako pomaranc?

kubko
19. mar 2013

@grimaska4
dakujem za odpoved, a tie prirodne sladidla su tiež U1?

janniia
19. mar 2013

@kubko hej myslela som tym do svojho 🙂 .. len som to tam zabudla dopisat ..
dievcata co tu boli povedne .. si davali aj miery .. ale tie uz asi pochudli ..
a teraz je tu partia skor takych nahodnych .. co si sem tam nieco poradia .. povzbudia ..
ked by si sa preluskala celou diskusiou .. tak by si asi obsiahla odpovede na vsetky otazky Update ..
takze taraz uz je to len tak raz za cas info .. a samozrejme povzbudenie !!
drz sa !! .. 😉

janniia
19. mar 2013

@victory1 co mam ja poznamky ... U2 väčšina ovocia , ananás , broskyne , nektarinky , marhula stavnata , egreš , hrusky , kiwi , melón červený , žltý , pomelo , mango, hrozno , pomaranče , susene slivky , mandle , orechy , lieskovce , kesu , semiacka , tekvicove