Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@sisi1986 Ahoj sisi. No tak zase odpisujem trošku neskôr, ale len teraz sa mi dalo. Tak ja som zatiaľ za 9 dní schudla 2 kg, oblečiem aj také nohavice, ktoré som nenosila, takže som spokojná. Na obed sú samé super veci - aj kuracie mäso, ale aj bravčové a hovädzie. Napr. včera sme mali nejaký bravčový tokáň s haluškami, bolo to super. Celkovo som zatiaľ mala len jedlá, ktoré mi chutili - až na jeden obed. Na raňajky je väčšinou jogurt, alebo ten ich chlieb s lekvárom, alebo nejaká nátierka, šunka a tak. Na olovrant je nejaký koláč - čo je super, lebo sladké ja veľmi potrebujem a majú ozaj dobré koláče. Na večeru buď nejaká polievka, alebo párky. Ja tiež škrtím z rozpočtu ako sa dá, ale snažím sa, lebo mi to fakt vyhovuje. Každý deň sa teším, čo budem mať na stravu.
Ty ako? Prispôsobila si si nejako stravu?
Ahoj Katka,
ja nemám tú tabuľku, vlastne som o tom veľa ani nečítala, jem čo mi dajú 🙂 a ide to.
Ahojte baby, ja som uz raz s pomocou update schudla a dost vyrazne 15 kg a to len s dodrziavanim kodov...kedze som otehotnela a samozrejme pribrala 😀 teraz sa davam do poriadku zas 😀 toto je 3 tyzden co sa drzim kodov, 3 kila dole a 2cm zovsadial...je pravda ze cvicim s rekou ale baby ono to ide, len ten zaciatok je kriticky, ked sa do toho dostanete a zistite ze sa citite lepsie, za ten pocit to bude stat...ja mam tri deti, som vecer uplne ko,som rada ze som rada ale ked si spomeniem co mi to cvicenie dava, premozem sa a aspon tych 20 minut dam...a uz teraz co cvicim 3 tyzden, prve vysledky vidim...takze hlavu hore, update je podla mna uplne super a hlavne nie je to dieta ale zivotny styl, pretoze na tomto dokazete fungovat stale, budete sa citit dobre, nebudete hladovat a schudnete zdravo...mne velmi pomohla tato tema, vela ifno som cerpala stadialto, takze ak nahodou nieco kludne sa pytajte 🙂
@xt1na jeej teraz kukam ze si to ti mati 😀
No vidíš, nemáme si kedy zavolať, tak musíme písať tu 🙂. Ja mám 12 dní a -2,5 kg. Super, ľahšiu diétu som nikdy nedržala.
@mavion1984 ahoj možem sa opýtat čo su tie kody? To su tie tri skupiny jedál čo sa može do 12h potom do 15h a potom do 20h?? či je to ešte niečo iné? dakujem
@xt1na vidis a odkedy ti to vychvalujem, uz si mohla byt davno super stihla 😀
@ivanazv ano je to presne to,len nie do 20 ej ale az do 22 ej 😉
dufam ze tato tema znovu ozije, volakedy to tu ficalo denne 🙂
@mavion1984 dakujem, tak to mi pride celkom jednoduché, ved vlastne jest možem uplne všetko len si davat pozor na čas, teda ak som to správne pochopila 🙂 snád ano, tak som zvedavá teda
aké máte uspechy zatial?
Ja mám -2,5 za dva týždne. A myslím, že to už aj vidno, hlavne na veciach.
@ivanazv je to jednoduche, hlavne je dolezite drzat sa kodov 😉 toto je treti tyzden, mam dole 3 kila a 2 cm zovsadial.. 🙂 a po druhom porode som takto zhodila 15 kil 🙂
@mavion1984 prosím ťa kde môžem získať tie kody, nemáš náhodou tabuľku, nemôžeš mi ju poslať kaatkaa01@gmail.com
@kaatkaa01 mrzi ma to ale ziadnu tabulku nemam, ja som vela info cerpala tu a kupila som si nakoniec knihu, tu urcite odporucam, je tam vsetko rozpisane, vysvetlene 😉
@mavion1984 kde si knihu kúpila lebo v knihkupctvách je vypredaná, cez net?
@kaatkaa01 ano cez net, ale uz pred cca 2 rokmi..nemas blizko predajnu? tam predavaju jeho knihy
@mavion1984 Som zo Sniny a o tieto diete som sa dočítala tu, u nás v knihkupectve nie je a predajňa tiež som nepočula aby tu bola v okolí, zaujalo ma to tým že je to ľahké držať aj keď dojčím, začal som ju držať v pondelok a to len podľa tabuliek, ktoré som našla tu a na nete neviem či sú správne, ale mám 2 kg dole a nie som hladná aj malá je napapaná a kľudná takže jej asi nič nechýba
ja tiez kojim a toto stravovanie je pri kojeni idealne, telu sa nic neodopiera, trik je len v spravnom nacasovani 🙂 ja uz tiez vidim na sebe prve vysledky. Ono zaklane kodovanie je cukor, muka do 12 ej, ryza a zemiaky do 15 ej a ostatne az do 22 ej..ja som dodrziavala na zaciatku len toto az postupne ked som mala knihu som zacala detailnejsie.tak napr. teraz ide sezona pomarancov a mandariniek ,tak to je U2 cize do 15 ej 😉
@kaatkaa01 🙂
http://kucharky.cas.sk/kucharske-knihy/dietne-k... na tejto stranke si mozes objednat novsiu verziu norbiho knihy 🙂 ,tu prvu uz nemaju nikde
ahojte ja by som tiez chcela zacat nepredava niekto knihu?
@tmonika
ja mam obidve knihy,uvod ,zivotny pribeh Norbiho je v obidvoch rovnaky,kody su v druhej trosku upravene(norbi ju pisal v case ked rozbiehal svoj biznis zo svojimi vyrobkami,takze par potravin samozrejme prehodil z U1 do U3 ),inak su v nej aj recepty aj kody.
Zaklad norbiho je jest uhlohydraty max do 15: 00,potom uz len bielkoviny a zeleninu,to je cela logika norbiho update.
Dokonca sa da pekne bez jeho vyrobkov, s normalnymi potravinami,len sa treba naucit kedy sa co moze a preco,po case to uz bude samozrejmost 🙂
Ahojte. No ja som si knižku kúpila a som z nej trochu zmetená. V tabuľkách je to tak a v texte inak. Napríklad mandarínky sú v tabuľke U1,ale v texte U2. Melón v tabulke U2, v texte U3.Podľa čoho sa teda riadiť?
@lenox7386
@grimaska4 uz si zhanam od kamosy mam jednotku precitala som prefotila kody ale aj ja som si vsimla ze niekde je kod 1 a inde tiez to iste ale v kode 2 alebo 3 ako je to mozne? ty chudnes podla tej knihy alebo porla update? ja som sa dala na to od dnes tak dufam do vianoc dam dole par kil s tymto...
Ahojte koceny niektorá tu písala že stačí sa stravovať normálne len treba dodržať čas ja sa snažím tak stravovať len mi už dochádza inšpirácia neviem čo už jesť po 15.00nedate tu bienále tipy dakujem
Niejake tipy diky

@xt1na to ma teší, že sa ti tak darí, ja momentálne nemám peniažky na to, aby som si mohla dovoliť kupovať menu od Norbiho, keďže som na rodičovskej dovolenke a tiež nemám predajňu v mieste bydliska. Ale keby som chodila do práce, určite by som to skúsila tiež, lebo viem, že to iste pomáha. Mne sa tiež nechce cvičiť 🙂 , nič si z toho nerob, ja mám iba jedného nezbedníka a tiež som z neho večer úplne grogy a už nemám ani chuť na cvičenie pomyslieť, nie ešte cvičiť. Mám CD od Réky, no je to makačka a na druhý deň svalovka istá, Už som to skúšala pred tehotenstvom a mala som dosť. Môj muž sa mi posmieval, že čo to je, že on to zvládne, však to nič nie je a dopadol veľmi zle.Ani zďaleka nevydržal toľko čo ja a uznal, že si nemyslel, že to tak dáva zabrať. Na druhý deň mal svalovku a to ani necvičil skoro vôbec. No mala by som sa asi nejak dať do cvičenia už aj teraz, lebo moja postava by potrebovala spevniť a dosť. Mám 160 cm a 64,4 kg. Pred tým som mala 66, ale delenou som schudla 3 kg, ale už som pribrala 1,4 kg späť, lebo som jedla ako kyselina :D. Ja som tiež dobrý papák, zo mňa by mali kuchárky vždy radosť. Čo dostávaš na obed od Norbiho? Tá známa mi hovorievala, že nejaké kuracie mäso tam bývalo na šťave a tak. Je to pravda?