Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Ahojte dievcata, prosim poradte mi ako dodrzovat tuto stravu, ked niekedy vstavam na obed alebo mam nocne zmeny..ked niekedy vstanem o 12 to uz nestiham nic sladke ani mucne a potom mi to chyba..a este jedna otazocka ake velke porcie papate?mozem kolko chcem, ci malicke davky..dakujem moc za odpoved.
Dobre ranko no dnes ráno som pekné začala na ráno hneď kuracia bageta ,potom ovocie a na obed nemám šancu totiž nemám vôbec nič☹a na večeru nemám šancu to je dnes jedálniček jedna šupa😀😀😀
@bubca7 tak to teda je ukazkovy jedalnicek;) ale aj take dni su niekedy sa to proste neda... Rano som si pekne zamakala na eliptikale 40 min. potom aj vcera aj dnes som mala volno takze sa to s tym ranajsim cvicenim celkom da.. Som nabita energiou;) tieto dva dni travim vianocnym upratovanim takze pohybu mam az az;) ranajky: celzrnny chlebik,maslo,kuracia sunka a zeleninka..desiata: len kava s mliekom, obed: kuracinka so sampionmi so zeleninou olovrant bude asi nejake jablcko a na veceru este neviem ale asi len tvaroh... Pekny den;)
No tak pred dvanástou som supla do seba este tmavý rožok s parkami keďže som nemala navareny obed a večer si dám polistiren zo syrom a jablcko na zajtra sa pripravím určite lepšie 🙂🙂🙂
@bubca7 ja som.sa uz pripravila... Zajtra zas do.roboty tak som.si musela vsetko nachystat uz dne;) uz sa tesim na rano... Nejaka zacinam byt hladna asi pojdem radsej spat;) dobru
@brezulllka ja idem na poobednajsiu tak tiež som si už dnes pripravila lebo ráno idem ku kadernicke a potom šup šup do práce ,môj cas je o 23-23.30 dobrú noc😉😉😉
No koceny dnes som bola v predajni updejt v Košiciach na pri pribinovej a kúpila som si vanilkovy puding zo šľahačkou a ten stál 0,40a aj jahodovy jogurt ten je drahší ten stoji 0,65cestoviny 250g 2,8 múka ich kilova stojí necelé 5eur a kúpila som si strúhanku 250g a ta stala 2,5
Ty kokos tu už normálne nikto nechodí už asi kazdy je stihlunky:-P:-P:-P
@bubca7 no tie jogurtiky to by sa este dalo..ale ta muka a cetoviny je to pre mna dost penazi..ja som v ich predajni este nebola sice je mame u nas v meste.ja sa pokusim to dat aj bez ich produktov 🙂
Vcera bol dost hekticky den...na ranajky som si nachystala slnecnicovy chlebik s rajcinami a uharkom + sunka a natierka...chlebik som si zabudla doma 🙂 takze som si musela vystacit len so zleleninou a sunkou..desiata:pomaranc, kiwi,mandarinka (dostala som strasnu chut na ovocie, tak som ho spraskala hodne)...Obed:hermelin so zleninou + olivy a varena brokolica, olovrant kava + cottage, vecera- polievka zeleninova..vecer som uz nestihala cvicit tak dufam ze dnes sa mi to podari 🙂 pekny den!!!
@brezulllka no tak to si celkom pekné zvládla ,vynasla si sa a k tým cestovinam vsak do obedu môžeš v pohode aj naše a zas toľko cestovin nejes stale ja idem dnes pozrieť aj do optimi tam bude určite vecsi výber pozerala som aj na puding v prášku ale majú veľké balenie a to stojí myslím okolo 3-4 eura neviem presne ale som rozmýšľala keby som si spravila obyčajný dr.oetker s mliekom +dia cukor to by mohlo byť ciiii
Musím rychlo prečítať knihu any som bola múdrejšia 😉😉😉
Aby píšem cez telefón tak sorryy:-P:-P:-P
@bubca7 ja.si.myslim.ze ani obycajnymi potravinami nemozme.nic pokazit... A mas pravdu normalne cestoviny mozem.a nahodou dostanes chut na ne aj v neskorsich hodinach je.dobre mat poruke aj taketo norbiho 🙂 dnesne ranajky: slnecnicovy chlebik 2 platky,uharok rajcina eidem.. Desiata: kava a 3maslove susienky...obed:kuracie prsko s dusenou zeleninkou,polievka mliecna s cervenou fazulkou( mnamka).... Olovrant: dusena zelenina a biely jogurt...vecera este neviem mam prazdnu chladnicku tak si musim ist po robote spravit nejake zasoby nech mam aj na vikend... Dufam ze sa mi podari dnes aj zi zacvicit;)
Super som.si zacvicila dnes som.to potiahla na.55min.;) vecera sa nekona.onchod som.nestihala takze nemam nic vhodneho na papanie :( ale sak jeden den bez vecere mi hadam neuskodi ....
Dobre ranko!! Dnes mam volno takze mam viac casu na pripravu papanicky... Ranajky:2 platky slnecnicoveho chleba,maslo a.uharok...desiata: ovocie( pomaranc a kiwi)+2bonbony toffife;) na obed mam este zo vcerajska kuracie s dusenou zeleninkou.. A potom.sa uvidi;) papa pekny den
Dodry deň sa praje na.dnes.ráno hemendex +jeden polistiren,mandarinka,a na obed zeleninové fasirky,zemiaky, a vecera neviem asi jaogurt a jablcko😉😉
Koceny aj tak rozmýšľam ked norbi výrobky sa mozu jesť celý deň ale
v jeho vyobky ako napríklad chlieb.....vsak od 15.00 sa jedia len bielkoviny nikdy ste sa nad tým nezamyslali????co ted buď mudry
No koceny čítam teraz knihu ale trošku mám s toho chaos napríklad ryža ,zemiaky sa mozu jesť do 15.00pokial som to pochopila ale teraz čítam v knihe ryža+ meso U3.taktiež alebo zapekany karfiol U2 vsak to je zelenina ked dám zapiect so syrom a zalejem vajickom to by mohlo byť U1.či:-\:-\:-\
No kocky zemiaky s sa docitala že pečene,dusene,s maslom všetko je U2 to by sa dalo v pohode ale ryža citujem U3 -ryža s vajcom,jazminova ryza s kukuricou,hneda ryza so zeleninou,s hubami,pecena ryza,ryza s hraskom a mrkvou všetko je U3 a cestovina s tvrdej pšenice (durum) je sice neviem aká to je:-\:-\:-\
no ahoj babyy..tak som si nieco precitala a celkom ma to zaujalo,tento system norbi...len obchod nemam v meste a myslim ze tie potraviny su drahe a daju sa nahradit,,takze mi to vobec nevadi,,,ale U123 je fajn napad a skusim ho od pondelka pekne dodrzovat,,,nikde som sa inak dako nedocitala vysledkov,len par,,,tak co baby pochvalte sa sup kolko ste tymto schudli,,,nech sa mame zaciajuce ako motivovat 😅 a ak nejaka babena zacina tak sa rada zoznamim a mozme sa podporovat,,ja chcem dat dole na povodnu vahu tak 10 kilco!!co nie je nemozne,,,len treba ZACAT ach a tam to vacsinou aj konci u mna,je to v hlave,,treba sa na to pripravit ,vyjasnit si pravidla a ist do toho s chutou a radostou,,tak tesim na pondelok,,nech je moje telicko zdrave a krasne!!a nech ma prestane naduvat stale ,,sa bojim ze poletim zachvilu 😀 tak drzim palceky norbitackam 😵
@bubca7 Ako som sa docitala tu na fore (knihu som necitala, preluskala som len tychto 361 stran 🙂 ), tak sam Norbi si v knihe v niektorych pripadoch protireci. Inak v novej knihe je nove kodovanie a podla toho je ryza U3. Baby mali povacsine lepsie skusenosti s prvou knihou a jej kodovanim. Ono, do vsetkeho treba dat aj trosku niecoho vlastneho... hladat, co Ti vyhovuje a co nie. Nedari sa ti schudnut - treba pritvrdit a niekde ubrat (myslim ubrat z uh).
@lalinka323 tak vitaj medzi nami!!!ja som tiez este len na zaciatku teraz v pondelok to budu dvatyzdne co sa stravujem podla norbiho... Ubytok na vahe zatial neriesim radsej sa nevazim..zacala som na 74,5 a chcela by som dat 10 kg dole( aspon), v pondelok sa odmeram ci mi ubudli nejake cm..zatial mam dole po 1 cm na vsetkych partiach🙂 len prsia mi idu dole nejako rychlo tam mam dole 5 cm ale to za 3 tyzdne lebo pred tym ako som.zacala s norbim som zacala cvicit..mam doma.eliptikal a.snazim sa aspon 5x do tyzdna najskor len po pol hodinke ale uz som.si postupne pridala na 55min...uvidim.co bude v pondelok ked sa pomeram hadam islo nieco dole;) ja si ich produkty nekupujem snazim sa vystacit si s normalnymi potravinami pre mna su moc drahe...a citala som.si tuto temu od zaciatku a baby pisali ze to zvladli aj bez norbiho produktov tak hadam to dam aj ja;) snazim sa kazdy den tu napisat moj jedalnicek nech mam prehla.co.zjem( ale zapisujem.si to aj doma do noteska) denne vypijem 2 litre zeleneho caju a aspon liter cistej vody..caj nesladim.. Tak nech sa ti dari;) pa
Vcera na veceru sme si s malym.spravili hovadzie karbanatky..ja len zo zeleninkou a malemu som.to dala pekne do zemlicky;) ptom som.cakala kym mi troska vytravi a isla.som.si zamakat na eliprikale dala.som.zas 55 min;) dnesne ranajky:kuracie parky + celozrnny chlebik.desiata bude zas ovocna a obed pravdepodobne udenne tofu..nejako sa mi tie jedla.zacinaju opakovat mala by som to troska obmenit lebo sa mi zda ze jem.stale to iste;)peknu sobotku prajem
Ahojte koceny ja som sa včera tak vytočila celý čas som sa snažila jesť podľa časov a s knihy som sa docitlala že večer sa nesmie jesť morcacia šunka,sucha saláma,a ja ju jem sem tam,ryza do 12.00tak trošku ma to dostalo som zvedavá čo sa este docitam,áno som citala na fóre že v prvej knihe je iné kodovanie tu je zase prísnejšie no čo už=-O=-O=-O
@bubca7 vobec nemusis mat vycitky aj v novej knihe jasne pise,ze vsetky druhy salam,sunky a parky radi do skupiny U1,ako aj vsetky syry...pozor treba davat na mastnejsie druhy a ochutene salamy,syry...ryza do 12.00,ale celozrnna sa moze do 15.00, ako celozrnne cestoviny...dokonca uznava aj percentualny podiel,teda na veceru mozes aj ryzu a zemiaky,pokial z celeho jedla tvoria ryza 10% a zemiaky 20%+vela bielkovin a zeleniny...inak ja som chudla so starsim vydanim knihy a darilo sa mi viac ako s novym🙂,takze asi to treba len pokombinovat a pojde to a v podstate staci vediet zakladne pravidla,teda rozdelenie do skupin a male detaily prehliadat...napr.ked si dam na veceru do salatu trocha horcice alebo kecupu nic zasadne sa nestane 🙂

@brezulllka ja ja by som brala keby sa mi prsia zmenšili juuj aká by som bola rada ja totiž môžem rozdávať🙂🙂🙂