Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@bubca7 so spaldovou mukou nemam skusenost,ale zevraj je este lepsia ako celozrnna a myslim,ze ked si ich das raz za cas nic sa nestane,skor vecer sa snaz uz iba bielkoviny a zeleninu...hlavne vela tekutin,lebo hlad je prezleceny smad 🙂...kolko mas cm?a kg?...nech sa dari a nestresuj sa aj pre male prehresky,ved nie sme stroje na chudnutie 🙂
@simciatko výšku mám 1.6a váha 82,6az hrôza písať ale na váhe nejdem vôbec dole ale zase na oblečení cítim už som musela si spraviť 2nove dierky na opasku
takže to je premma dôležité dúfam. že to tak pôjde ďalej a budem sa cítiť lepšie určite,ono na výzor to nieje až take strašne len ja mám veľké prsia a to ma este viacej zväčšuje asi ich niekomu darujem:-P:-P:-P
Ahojte dievčence , som nová a chcela by som sa pridať k vám, bojujem s kilami dlho, síce nepriberám už asi dva roky , ale nič neide dole a tak som si nakúpila up1 tu v KE , lebo som sa vážne naštvala a idú sviatky logicky sa bojím , že zhreším.Môžeme si radiť?? som začiatočník v tomto a rada by som bola, ak by sa niekto ozval , kto je skúsenejší a má už aj nejaké výsledky čo motivujú . 😝
@lalinka323 ahoj , tak ja som tiež začínajúca ideme na to??? budem rada ak napíšeš
Tak ma napadlo , ak máte niektorá už knihu v malíííčku tak by so si ju rada kúpila
@ajka20 ahooj,tesi ma ze pises 🙂 no tak ja som po par nezdarenych dnoch zistila ze tento system nie je akosi pre mna,,,,jednoducho mam slabu volu a to ze mam potraviny rozdelene do troch casovych pasiem akoby mi narusalo moju pohodlnost,,,ja bud nieco jem,alebo nie,,potom mam velky problem si to odriekat a tak som odbocila trocha od Update metody a pritiahla trocha k Paleo strave,,,ale tiez nie uplne,,,tak aby to vyhovovalo mne a kedze zistujem posledny mesiac ze mi nerobi dobre konzumacia peciva ,boli ma brucho a je mi tazko,tak som si spravila zaver :ziadne nezdrave cukry a ziadna muka a mucne vyrobky,takze ani cestoviny ani zemiaky a ani ryza,ziadne sladkosti,mlieko min/to som ani doteraz-zahlienuje/ziadne maslo,smazene mastne jedla,jednodcho cerstva svieza strava,vela zeleniny na x sposobov ovocia,trojhodinove odstupy,vela vody,caj,/ovocie na svacinu,na olovrant biely jogurt/ rozne syry,kur .maso/aj ine ale ja ine nemusim/ jest mozem aj o jedenastej vecer,este zvazujem kuk.chlebik ci ano alebo nie lebo ma z nich nafukuje...k tomu chcem zacat focus T25,,takze ziadna dieta,,,akurat nieco co mne vyhovuje ,,,,vegetarian neje maso,ja nejem muku-ziadnu ...nerobi mi to po viacerych strankach dobre ,,,a drzim ti palecky daj vediet ako ti pojde Update 😎
Ahojte koceny dnes som sa postavila na váhu a že -0.4:-):-):-)po 2och mesiacoch chápete to tu nešťastnú 8nedam dole nevadí aspoň že to cítim na veciach a koceny ako sa budete stravovať cez vianoce????to bude dilema😉😉😉
@bubca7 neboj sa das ju..chce to len cas;) cez vianoce sa budem stravovat podla.norbiho teda aspon sa pokusim...ale na stedry vecer ucrite bude aj kapustnica aj salat aj rybka!!!;) to by som nemohla bez toho byt...do siestej do vecera som v robote aj na prvy sviatok vianocny takze nebudem mat kedy behat do kolacov;) ani nic extra nepecem aby ma to nelakalo...ale budem sa snazit aj cvicit pocas sviatkov aj papat tak ako do teraz..urcite budu aj prehresky to som si ista ale dufam ze ich bude co najmenej...nechcem to pokazit ked som sa teraz tak pekne rozbehla ;)
@brezulllka no ja akože kapustnicu tiež budem jesť aj ked by sa klobasa asi nemala mám pocit ,šalát ja zemiakový nejem vôbec ja si urobím kapustovy a koláč si urobím svoj bielkovinovy s tvarohom mnaaam este že niesom na sladké ked tak dám recept😉😉😉
Len neviem ako to spravím kúpila som si strúhanku od norbiho a ked budem vyprážat pre celú rodinu tak to bude bude zaujímavé sebe budem vyprážat asi zvlášť ,budú pozerať namna zase jak na debila , minulé som si kuracie mäso obalovala v otrubach psenicnych jakaaa supa mňam mnam a vôbec mi tie otruby nezmekli ako struhanka.
Ahojte koceny ako ste na tom s varenim ,ja už neviem co si mám navariť,idem na celý víkend do práce od rána do večera a dajak ma obchádza fantazia,čítam novú knihu a už fakt neviem co a kedy čo môžem jesť ale asi si spravím zemiaky+tofu vo vajíčku ked ja už ani neviem co tu tak čítam prispevky tak mám pocit že už po 12h nikto neje ani ryžu ani zemialy ako ste na tom :-\:-\:-\
@bubca7 ja.si varim stale.taku klasiku..bud kuracie na rozny sposob ci len ugrilovane,alebo s udusenou zeleninou, tofu so zeleninou, hovadzie na mrkve...prilohy uz nejedavam vobec ani ryzu ani zemiaky alebo.cestovinu...radsej si k tomu dam.zeleninovy salat..vcera som.si napriklad k obedu spravila len salatik s fetou...neviem ked nejem prilohy tak sa mi zda ze sa mi lepsie chudne..a hlavne je ze mi vobec nechybaju...akurat na ranajky si doprajem celozrnne pecivo ale potom uz nic sacharidove..mozno este ovocie na olovrant..ale je mi lepsie ked som titeto prilohy uplne vylucila neni som.nafuknuta a citim.sa lahsie...
@brezulllka a na vianoce to budeš ako riešiť a hlavne ten silvester chlebíčky,a ja este kazdy rok si robim tie Slimaky listkove fíha to bude masaker,očká no neviem neviem keby aspoň v obchode mali listkove cesto:-\:-\:-\
@bubca7 dnes som.vstavala dost neskoro neisla.som.do.prace takze u mna spat do pol osmej je luxus..potom.zaviest malehodo skolky..este som.aj cvicila takze k ranajkam.som.sa dostala.az okolo pol.desiatej..inak.zvyknem ranajkovat o siestej ked pridem.do.roboty aby som dodrzala jedlo 5x za.den...po cviceni som si spravila 2 kusky celozrnneho.chlebika s jogurtovou natierkou,kuracia.sunka syr ,rajcina a uharok...do obeda mam vystarane;) na obed asi spravim kiracie prsia so spenatom..chlapom.aj ryzu ale ja si spravim len zeleninovy salat..na olovrant biely jogurt na veceru by som.si normalne dala.asi len tvaroh alebo.cottage ale idem na nocnu takze by som nevydrzala.celu noc len na tvarohu tak si opeciem.na olivovom.oleji udene tofu a uvarim si k tomu brokolicu alebo si zoberiem.z toho.zeleninoveho salatu co mam.k obedu...som.sa merala.v.utorok a zas som mala dole nejake.cm.;) najviac ma potesili stehna uz mam po.dvoch tyzdnoch dole 3 cm a tak.isto aj brucho a pas ;) vaha neviem...este som.sa nevazila.bojim sa ;) ale tym.cvicenim.sa mi spevnuje telo to.citim takze to je pre mna podstatne...skusala.som.si rifle.co som nosila.este ked som bola na.strednej skole a normalne mi padli ako uliate ;) takze to je.pre mna najvacsi uspech...takto.som naposledy vyzerala.ked.som.mala nejakych 17.rokov tak.sa tesim!!!!nikdy som.nebola.sportovy typ ale teraz ma.to.fakt chytilo...ked mam.den ked si nemozem zacvicit tak mi to normalne chyba...pohyb robi neskutocne veci nielen s postavou ale aj so psychikou ;)
@bubca7 tak ja to budem riesit tak.ze si dam to na co budem mat chut..myslim.ze sa nic nestane ked jeden den zhresim..teda dva este ratam.aj vianoce ;) ale.chystame sa z muzom.na akciu on je dj takze na.party chlebicky nebudu nebudem mat do.coho.dzobkat ;) ale sampanske alebo vinko si urcite dam...a take.poriadne sladke!!!nebudem.sa obmedzovat...
A este ma napadlo čo keby som na vianoce vyprazala v kokose to by tiež šlo či ja už neviem naposledy cez víkend som si kuracie rezne obalila v otrubach,a tu som sa docitala zevraj sú U2ale aspoň to bolo chrumkave no čo ted budem múdra ha:-\:-\:-\
@brezulllka a myslíš že žiadne občerstvenie nebude a aj ked tak to na didzine vytancujes takže asi tiež by som to neriešila🙂🙂🙂
@brezulllka noooo pekneee závidím ale v dobrom ja nechápem teraz sa neviem naštartovať ked som mala dukanovu diétu v pohode som si zvykla a teraz normálne neviem ale na váhe nejdem dole nechápem ale na nohaviciach mám ďalšie 2nove dierky.Keby bolo na mne tak by som jedlá peň kuracie mäso keďže mi treba variť aj pre svokrovcov tak to by som musela mať doma masiaren ,ale aj inšpirácia mi už chýba vôbec nejem ovocie a neto este zeleninu večer akože nemám problém stale ked som do večera v práci do 21.00tak ma zachráni polistiren,šunka syr a doma radšej nebudem jesť nič a to je asi chýba že nič nejem ,len na víkend mám problém ked robím od rána do večera vtedy musím špekulovať čo si navarim :-\:-\:-\ale zemiaky môžem jesť do 15.00tak budem mať s tofu
@brezulllka a ked sa môžem opýtať ako dlho si na strave norbi ,s koľkých kíl si šla ,koľko si dala dole diky
Na norbim som treti tyzden...a zaciatocna vaha bola 74,5kg..kolko som schudla neviem lebo sa nevazim..ale.cvicim tak poctivo asi mesiac...ale.citim.ze to ide dole hlavne na tom obleceni...ale ako.som pisala.precitaj si prvy prispevok.co.som.sem dala..je na 361 strane..tam uvidis ako je to s mojou vohou a mojim chudnutim;)
ja som jedla norbiho mozno tri mesiace vkuse, slo to riadne do penazi, aj celodenne menu som si objednavala komplet od ranajok po vecere a vysledok ziadny...chcela som zhodit aspon 8 kg a bola by som stastna, vaha mi sice stala, ale ani nesla dolu. Je pravda, ze vyslovene som necvicila, ale pri praci a doma okolo dcerky sa nedalo, no i tak som bola dost v pohybe. Nakoniec som presla na dukana a za mesiac som dala dolu takmer tych 8 bez cviceni a bez hladu. Ale norbiho si sem tam dam nieco sladke.
@radkanika no ja som tiež s dukana schudla za 8mesiacov 15kg len strašne mi vypadávali vlasy a chýbalo mi ovocie teraz by som chcela schudnúť normálnou cestou a natrvalo ja sa nevzdam budem ďalej pokračovať len už vôbec nechodím na orbitrek normálne sa mi nechce som lenivá ale musím sa zatnut a ísť do toho len ma treba nakopnut s jednou kockou ked som bola na delenej strave na FB sme sa hecovali ktora koľko vydrží a tak som šla na ten stroj a teraz možno raz za dva týždne ale musím sa nakopnut:O:O:Oa čo myslíte ked budem rezne vyprazat v kokose môžem ich jesť aj večer???
@bubca7 tak.sa treba troska rozhybat a uvidis ze to pojde ;) a to s tou inspiraciou co sa varenia tyka by som potrebovala niekedy aj ja...ale mam vyhodu ze vacsinou varim len pre seba..maly sa naje v skolke a na veceru vzdy nieco vymyslime..muz ten je stale v robote takze doma toho moc nezje...preto si robim vacsinou len tu kuracinu a tu ja lubim takze obmienam sposoby..ked uz neviem co spravim si len tofu alebo salat s tuniakom vajickom alebo narychlo grilovany hermelin ;)
@bubca7 a jedavas pravidelne?lebo si pisala.ze vecer uz moc nejes ked si v praci..mozno to je ten problem..skus aspon 4x za den mensie porcie..aj u mna to bol problem zvyknut si ale da sa to..a davaj si viac zeleniny ta ta zasyti..a to s tym kokosom neviem si to celkom.dobre predstavit ako by to chutilo;) ale ia som si minule.robila na obed kuracie rezne ale namiesto v struhanke som.ich obalila v pomletych vlasskych orechoch...ale nevysmazala.som.ich dala.som.ich na plech na papier na pecenie a upiekla.som.si ch..bolo to vynikajuce;) a k tomu samozrejme zeleninovy salat...
Ahojte koceny ďakujem uz a prispevky no si predstavte mam naplánovaný obed ma víkend a tofu nikde no a čo ted tak si teraz varím cestoviny spaldlove na zajtra lepšie povedané na dnes s morcadelou a na nedelu nemám šancu dobrú nočnú🙂🙂🙂
Ale najprv poraďte spaldove cestoviny dúfam ze môžem jesť do 15.00
Ahojte!! Dnes.som.tomu jedlu moc.nedala..bola.som na nocnej takze potom.som.spala.do pol jednej..dala.som si ranajky v case obeda ;) slnecnicovy chlebik 2 platky s jogurtovou natierkou,sunka,eidem.a.uharok..potom.som mala.chut na nejaku maskrtu tak som.si.dala.2 maslove susienky..takze dnes to neni podla norbiho 🙂 ale cvicila.som.asi.hodinku na.eliptikale..tak aspon volaco..vecera bude asi len biely jogurt a zeleninovy salat..cela.som.rozhadzana ked.som na nocnej este ze ich nemavam tak casto.;)
ahoj brezulllka,obdivujem ťa ako cvičíš 55 min, pre mňa je na eli... 20 min celá večnosť inak mám 79 kg a 160 cm takže musím so sebou niečo robiť.Na norbi som od pondelka 16.12. nakúpila som si v norbi obchode je to drahe ,ale 2 roky nemôžem sa zbaviť tých prekiatých kíl ,takže sa ozvem ak nie si proti 😵 😵

@simciatko keďže ja som si kupila tie spaldove cestoviny a aj široké rezance tak dúfam ze ich môžem jesť do 15.00 inak by ma to riadne vytocilo no skúsim keďže ja zvyknem chodiť späť stale okolo pol noci tak dúfam ze to vadit nebude prajem pekný deň😉😉😉