icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

radkovadanka
Odpoveď bola odstránená
brezulllka
22. dec 2013

@ajka20 aj ja som zo zaciatku cvicila len okolo 20-30 min...ale postupne som si pridavala a teraz uz dam aj hodinku ked sa mi chce ;) prvych 15 min idem takym normalnym tempom na strednej zatazi...na internete som.si nasla.nieco o intervalovom treningu...minutu idem uplne na doraz a potom minutu v takom pomalom a kludnom tempe..toto prestriedam 15x..to uz mam 45 min a potom este minimalne 10 min striedam po minute slapanie do predu a potom dozadu..ani neviem ako rychlo mi to ubehne..kedy som mala hodinu cvicit v rovnakom tempe a stale rovnakym.sposobom tak ani mna by to nebavilo..vyskusaj to takto a uvidis ze cas ti rychlo ubehne..;)

brezulllka
22. dec 2013

@ajka20 zajtra to budu tri tyzdne co som na norbim..ja si ich vyrobky nekupujem.podla.mna sa to.da zvladnut aj bez nich..nemam peniaze nazvys ;) stravujem.sa podla rozdelenia potravin co tu bolo napisane na.prvej strane diskusie..len uz ani na obed nejedavam sacharidy..namiesto priloh si.davam zeleninovy salat alebo dusenu zeleninu,varenu brokolicu...malokedy si dam ryzu alebo.zemiaky..tak mi to viac vyhovuje..este som.sa nevazila ale dnes by som.chcela tak vecer napisem.ci nejake kg isli dole..ale cm dole idu to je hlavne ;)

ajka20
22. dec 2013

@brezulllka
ty si mladučká máš to lahšie , ja už som po 40.tke, tak musim dat do toho viac, po týzdni zatial nevidim nic na sebe,len nemam chut velmi na sladke , ako som mavala, v tom sa drzim, rano si dam pečivo U1 kavu, na obed polievku zeleninovu, ja nie som moc na maso, tak si robim vajickový salát s U1 majonezou,ale tej majonezy nie vela a 2 ks chlebik U1 a super to nasycuje, olovrant zelene jabko a vecera sunka U1 so salatom alebo puding U1, alebo jogurt zvolensky ruzovy bez tuku a cukru 😝

ajka20
22. dec 2013

rano som si dala chlieb vo vajičku a na na obed robim kurca na kapuste + kuraciu polievku , takže obed bude bez zemiakov našim robím zem kašu, ešte by som chcela upiecť nejaké sušienky z múky U1 ak by náhodou prišla kríza.a zároveň bude vôňa po celom dome mám to rada,lebo umocňuje sa atmoška

ajka20
22. dec 2013

@radkovadanka ahoj pozri prvú stranu máš tam rady ako na to držím palčeky 😉

bubca7
22. dec 2013

@ajka20 ahojky pozerám že výška stejna ako ja 1.60 ale váha. :'( 82.6hruza neviem ísť dole ani za ....ha ale centimetre aspoň idú dole ale mám pocit že či to nieje tým že beriem tabletky na stitnu zlazu možno preto nechudnem ale ani vôbec:O:O:Onecvicim ale už sa musím do toho pustiť

bubca7
23. dec 2013

Dobré ranko koceny kúpila som si tekutu steviu ale čakala som niečo lepšie ma to takú zvláštnu chuť ani neviem k čomu to prirovnať horke,strašne sladké no uvidíme ako to dnes poriesim a dnes na raňajky bageta s kuracim mäsom ,desiata mandarinka,banan možno ,obed budem sa snažiť pred 12h ryza+kuracie mäso na prirodno,a potom už asi len tvaroh,biely jogurt prajem pekný deň🙂🙂🙂

brezulllka
23. dec 2013

Takze dievcence...po troch tyzdnoch ani kilo.dole..vcera som sa vazila a vaha ukazuje 74,4. :( chytila ma depka troska ale nevadi..pokracujem dalej ale dnesne meranie ma nakoplo zas mam dole nejake centimetre..rifle a nohavice su mi Volnejsie...ale tie kila ma sklamali..nechapem to..a este ma rozculuju moje prsia..tak som.dala dole 8cm..ked to pojde takymto tempom tak za chvilku nebudem ani podprsenku potrebovat..a to vzdy mala na rozdavanie ;)

bubca7
23. dec 2013

@brezulllka ale notak ja som na tom tak isto ja za dva mesiace najprv do plusu +1.5a potom dole -0.4 na váhe vôbec ale kolegynka mi vravela že som musela dať viacej dole ,na opasku som si musela urobiť dve nové dierky keďže cítim na veciach tak váhu neriesim hlavne sú centimetre váhu odloz aspoň na mesiac nech s nej nemáš depku🙂🙂🙂

brezulllka
24. dec 2013

@bubca7 ved ja viem..ale aj tak ma to troska deprimovalo..ale nevadi..krasne sviatky prajem!!!a hlavne nech sa nam dari v tom nasom chudnuti;) ja dnes pracovne...az do siestej do vecera...

bubca7
24. dec 2013

@brezulllka ahoj ja tak isto v práci ale našťastie len do 12.00 príjemné sviatky a hlavne aby nám kilecka ubúdali čo najviac pa pa pekný deň 😉😉😉

bubca7
25. dec 2013

Dobré ranko koceny ako ste to zvládli ja celkom som sa držala zhresila som jednym puncakom ale ináč v pohode🙂🙂🙂aspoň dufam

ajka20
26. dec 2013

@bubca7 ahoj tak ja sa celkom držím doobeda popapám na čo mám chuť a poobede na jedlo ani nemyslím lebo trávim ,večer hodinová prechádzka konkrétne včera a dala som si 2 poháre suché vínko a zaspala som .Dnes ráno som bola na prechádzke, taktiež doobeda všeličo po troche som si dala, no večer uvidím,čo si mlsnem mám nakúpené udené rybky všelijaké,tak ak príde hlad dám si . No a snažím sa piť čistú vodu aspon 1,5L na váhu sa postavím zajtra tak uvidím ,či aspoň nejaké to deko zišlo pa ozvi sa

bubca7
26. dec 2013

@ajka20 čauko tak dnes na raňajky kuracia bageta,no desiata hruza dala som si nivové chipsy ja viem nemala som ale ináč by som zase niečo zobla tak som neodolala,okolo 16.00som si dala kapustovy šalát s kuracim mäsom+vyprazana ryba ale v norbi struhanke a teraz som si dala červené vínko suché pohár ktorý mam naliaty asi tak 2,5hodky :-X:-X:-Xuž ked sú tie sviatky len horšie bude na sílvestra to bude pokušenie na papanicko čo by nato ako sa budete stravovať na sílvestra to bude dilema pa pa dajte vedieť pekný večer

ajka20
26. dec 2013

@bubca7 tak som bola znova vonku na 1 hodku so sestrou, na večeru som si urobila bielka s hráškom a syrom 13% tuku tak uvidím,či to postačí,ešte pijem čaj žíhľavový a Silvester neriešim,lebo budeme doma ,takže chystať nebudem nič mimoriadne,aby som nehrešila zatím papa a zajtra idem na váhu ako som na tom!ozvite sa ,ako sa darí pa pa

bubca7
26. dec 2013

@ajka20 ty si normálne fanaticka ja tu akurát pozerám na zákusky ako sa namna pozerajú no neviem neviem idem ich asi odložiť lebo neviem ako to dopadne a to ako ta večera tí stačí ty kokos vsak večer by som bola asi namesacna a chladnička by asi. zaplakala idem ich odložiť bo sezerem aj tanier pa pa zajtra dobrú noc😀😀😀

ajka20
27. dec 2013

@bubca7 tak včera som si už ozaj nič nedala,ale rano som sa zobudila a mala som opuchnuté ruky ,tak som radšej na váhu nešla,lebo už viem,že to nebude nič slávne.Tiež mám tú lenivú štítnu žľazu HLUPAŇU!!!!tá mi dáva zabrať viem,že sa neprežieram a aj tak som stále v bludnom kruhu.Dnes som bola v Norbi obchode a kúpila som si knihu, tak idem študovať musí sa mi podariť dať dole tých 15!!zbytočných zatim papa

bubca7
27. dec 2013

@ajka20 a akú máš knihu od norbiho tu novsiu norbiho tajomstvo po novom,mám pocit že ta jeho prva knika je lepšia ja ju mám tiež ale ked on tam ma skôr jedla zostavené podľa norbi výrobkov a to je mi prd platné ale ja teraz čítam vsetky stránky čo tu píšu este mám toho dosť prečítať zatiaľ som na stránke 298☹este mám čo preštudovať a aku mas stitnu zlazu aké tabletky beries daj vedieť pa pa

ajka20
27. dec 2013

@bubca7 knihu mám áno tú čo máš aj ty. Beriem euthyrox 1ks ráno už cca 10 rokov najprv, ked so ho začala brať, tak som pekne schudla, potom som si váhu celkom dobre držala 60-64 kg a od 2011 jak som začala priberať ,tak som teraz na seba napálená a hladám možnosti AKO TO DAŤ DOLE , tak ak sa niečo dočítaš tak daj vedieť a skúsme to spolu dajako či??pa

bubca7
27. dec 2013

@ajka20 no ja beriem tiež to isté jednu tabletku ráno na lacno ,beriem ich sice len 2;5mesiaca a mala som depku či náhodou s nich nepriberiem ale keby som schudla nebola by som proti😉🙂a nemyslíš či náhodou nestojí váha koli tabletkam lebo mne ta vaha nejde vôbec dole a este do toho tie sviatky ale to som v pohode zamkla len horšie bude zmaknut silvester to bude masaker aj ked mám zamrazeny chlieb od norbiho neviem koľko ho budem môcť zjesť :-\:-\:-\.predošlé roky som zvykla robiť s listkoveho cesta tie pizzove Slimaky a teraz smolka neviete či náhodou norby nemá listkove cesto:-\:-\:-\

ajka20
27. dec 2013

@bubca7 dnes som sa pýtala v obch UPdate či si môžem dať napr,aj večer ich pečivo alebo chlieb povedali mi, že všetko ,čo tam majú je U1 takže bez problémov to môžeme papať do večera ,ak sme hladné ale myslím si ,že všetko s mierou.Inak idem vyskúšať upiecť s muky U1 pizzovníky skúsim recept čo mám do misky kysky síce ide do cesta cukor, ale mám aj cukor U1 tak uvidím,či sa podarí.papa

bubca7
27. dec 2013

@vikina74 ahoj neviem ako si natom či sa stravujes este podľa norbiho len by som sa chcela opýtať ohľadom toho bielkovinoveho chleba to môžem jesť aj večer miesto chleba norbiho ďakujem pekne pa pa

bubca7
27. dec 2013

@ajka20 potom helfni recept a ked nemám misku rychlokysku tak potom môžem normálne nechať vykysnut

ajka20
29. dec 2013

@bubca7 ja som už mala aj ten bielk. chlieb a je hnusný ,taký mokrý a kyslý mi pripadal, to už radšej za tie peniaze by som si kúpila chlebík, alebo žemlu update to je aspon fajne ,ked už ozaj by mi bolo treba na večer sa napapat. Inak ja tomu už nerozumiem ,tak ráno na váhe 80 a večer 78,5 to až také výkyvy, máte aj vy niektorá takéto dačo?

bubca7
29. dec 2013

@ajka20 ja som sa postavila na váhu včera a +0.6som myslela že ma klepne a teraz som sa odvazila a o -0.3 menej ale neviem sa dostať absolútne pod tu nešťastnú 8 teraz mam 82,9a to som este neranajkovala asi budem musieť sa postaviť na ten stroj a zamakat nič mi iné neostava,áno ten chlieb je trošku taký mokrý ale chuťovo je v pohode ja len koli tomu či ho môžem jesť večer miesto norbiho ked o dva dni k
je silvester a chlebíčky,očká by bodli 🙂🙂🙂čo vy nato

bubca7
29. dec 2013

Ináč koceny stiahla som si z ukozto norbiho kódy ak ked mám knižku norbiho po novom ale este som ju neprecitala keďže chceme najprv prečítať tu vsetky prispevky a hlavne zaujalo ovocie U1 egrese,figy,hrušky,nektarinky,rebarbora,vsetky malé bobulovite červené ovocie, všetko je U1aj granatove jablko, a vsetky syry a camembert sú U1 komplet vsetky zatiaľ pa pa

bubca7
29. dec 2013

@ajka20 kde mám recept na pizzovniky ja čakám čakám a dúfam že sa dockam zatiaľ pekný deň

ajka20
29. dec 2013

@bubca7 zatial som nepiekla popravde bojim sa niečo piect ,aby som než..., , ale recept je tu 1 kg hladká múka,1 ks droždie,5 dcl teplé mlieko /môže byť aj voda,ak šetríme 🙂/ 2 ČL sol, 2 PL kryštál cukor, 2 dcl olej. Vymiesiť, nechať vykysnúť dosku nemúčiť ,ale olejovať , /aby sa nelepilo cesto na dosku/ je to super cesto od kedy mám tento recept, tak som super pekárka 😀, Toto cesto môžeš na sladko na slano plniť, stále sa ti podarí.Tak ja to upečiem až zajtra a dám ingrediencie s Updatte a z polovičnej dávky. Daj vedieť ako sa podarilo.Inak tykám dúfam,že nevadí papa

ajka20
29. dec 2013

@bubca7 Môžem poprosiť o zaslanie kódov na A_lenas@post.sk vopred díky