Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@bubca7 dúfam,že to už budem mať ako životný štýl toho NORBIHO ak sa mi to pohne ja len dúfam,že sa pohne .Inak chute na jedlo sa mi zmenili čo ma teší od kedy cvičím či čo neviem si vysvetliť.Možno aj to ,že som v kuse tu a sledujem komunikácie to ma tiež dosť drží,ked tu nikto nieje na pokec je to na figu 😀
@bubca7 ja som skúšala dukanku ,ale mne sa hnusí jesť stále maso som krvna skupina A a tak som skúšala Mačingovú nevydržala som ani 3 dni,je to tiež ble v kuse to isté tak skúšam,čo bude na mňa platiť a čo konečne zabere ,aj ked ta žlaza ,no nechcem sa v žiadnom prípade na nu vyhovárat šak berem lieky a to by malo byt ok,myslím si,že som sa pažravosťou dopracovala na tú váhu od kedy som vlastne v kuchyni to 100 percent 😖
@bubca7 mám to už na sebe odskúšané ,žiadne dopriatie , lebo sa neviem , kedy dosť 😀 musím počítať kalorie to na mna pred rokmi po porodoch zabralo tak dúfam,že zabere aj teraz mám starú knihu AKO SCHUDNÚŤ tak som ju dnes oprášila a idem podla nej mám tam recepty a vlastne tie krabičkové diety čo roznášajú po KE a všade inde sú na tomto princípe najviac do 1800 KJ prijať za den ak chceš zredukovať
ajka20odkial si košice okolie ale odkiaľ pokiaľ to nieje tajne😉😉😉
@bubca7 v tej knihe mám rozpísané každé jedlo, kolko má KJ takže je to super, čítala som na stránke JILL N ona tam tiež poukazuje na príjem KJ a výdaj skús pozrieť na toto http://mojetelo.blogspot.cz/
@bubca7 ved pod aj ty za nami🙂 je to tam zivsie a cim.viac bab sa zapaja do konverzacie tym mam vasciu motivaciu..lepsie sa.chudne ked.vies.ze v tom nie si sama...🙂
@brezulllka caves ja som tiež v tej skupine ale ja zatiaľ čítam tu prispevky treba mi este prečítať takých 50stran a potom budem čítať tam vsetky prispevky any som bola v obraze🙂🙂🙂
ajka20-nie čom ale com🙂🙂🙂ten telefón si píše čo chce katastrofa:-P:-P:-P ináč som sa donútila ísť na stroj ale bola som tam len 30min lebo by som nestihla do práce a teraz sa potim jak myš
ináč na raňajky chlebik zo syrom a salamou,obed jak stale do tretej stiham rezance s kecupom a syrom večera nemám šancu a biely jogurt to je este otázne 🙂🙂🙂
Dievcata objednala som si update pecivo nejaky viaczrnny chlieb,briosky a zemle len si nie som ista ci to mozem jest aj vecer alebo len do 15.00...dakujeeem 🙂
Jeeej koceny dnes ma pochválili zevraj som schudla a z e kolko som schudla a ja vsak som pribrala jedno kilo ale neee že vidno že som schudla poteší nieee a ináč dnes som bola vo Fresh obchode a tam som kúpila bielkovinovy večerný chlieb od Ilas firma,predtým som kupovala od valalik no uvidím aký bude chuťovo zatiaľ pa pa pekný deň🙂🙂🙂
Dobre ranko koceny kde ste sa vsetky podeli o_Oo_Oo_Opomoc nikto tu nieje:'(:'(:'(ináč svalovku mam jak sviňa a to som bola len na orbitreku ale svalovka tam je,ale nechápem este aj normálne brucho ma boli sranda koceny čo nové???
@bubca7 čavík písala som Ti na email , ináč ja mám svalovku tiež jak sv.... po tej JM a dnes som sa rozhodla ,že idem na plaváreň, trocha tie svaly "premasírovať" ten Level 1 je náročný , ak nemáš žiadnu kondičku, ja som cvičila tak do štyridsiatky, ale potom som mala doma starosti s mamkou tak na cvičenie nebol čas a teraz to musím dať so sebou do poriadku .UŽ to mám v "hlave" tak dúfam,že sa podarí pa pa
Ja jilll začnem cvičiť až niekedy v polke februára 🙂🙂🙂ja som ju cvicila minulý rok ale poviem riadna makacka aj to som nestihla celé precvičiť ale dúfam že teraz to dám😀😀😀
ajka20-nie iveta ale kveta a ma 36r myslím že 3-4deti už ani neviem pa pa

ajka20ja len preto to píšem lebo to viem z vlastnej skúsenosti bola som na dukanke schudla som tešila som sa ako malé decko,prešla som na delenu stravu pribrala som naspet lebo som sa chcela stravovať normálne a som tam kde som