icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

bubca7
13. jan 2014

ajka20ja len preto to píšem lebo to viem z vlastnej skúsenosti bola som na dukanke schudla som tešila som sa ako malé decko,prešla som na delenu stravu pribrala som naspet lebo som sa chcela stravovať normálne a som tam kde som

ajka20
13. jan 2014

@bubca7 dúfam,že to už budem mať ako životný štýl toho NORBIHO ak sa mi to pohne ja len dúfam,že sa pohne .Inak chute na jedlo sa mi zmenili čo ma teší od kedy cvičím či čo neviem si vysvetliť.Možno aj to ,že som v kuse tu a sledujem komunikácie to ma tiež dosť drží,ked tu nikto nieje na pokec je to na figu 😀

ajka20
13. jan 2014

@bubca7 juj tak to je na pr...

ajka20
13. jan 2014

@bubca7 ja som skúšala dukanku ,ale mne sa hnusí jesť stále maso som krvna skupina A a tak som skúšala Mačingovú nevydržala som ani 3 dni,je to tiež ble v kuse to isté tak skúšam,čo bude na mňa platiť a čo konečne zabere ,aj ked ta žlaza ,no nechcem sa v žiadnom prípade na nu vyhovárat šak berem lieky a to by malo byt ok,myslím si,že som sa pažravosťou dopracovala na tú váhu od kedy som vlastne v kuchyni to 100 percent 😖

bubca7
13. jan 2014

@ajka20 ale vsak v pohode ale zober si že teraz súper schudnes,ale príde na teba kríza začneš jesť čo si si celý čas odopierala zjes to a kilecka pôjdu nahor nieje lepšie radšej pomaličky vsetko si dopriať ako potom to príde na teba a konečná budeš tam kde si nechcela byť😉😉😉

ajka20
13. jan 2014

@bubca7 mám to už na sebe odskúšané ,žiadne dopriatie , lebo sa neviem , kedy dosť 😀 musím počítať kalorie to na mna pred rokmi po porodoch zabralo tak dúfam,že zabere aj teraz mám starú knihu AKO SCHUDNÚŤ tak som ju dnes oprášila a idem podla nej mám tam recepty a vlastne tie krabičkové diety čo roznášajú po KE a všade inde sú na tomto princípe najviac do 1800 KJ prijať za den ak chceš zredukovať

ajka20
13. jan 2014

@ajka20 sorry blbosť som napísala nie 1800 KJ ale do 5000 KJ na deň

bubca7
13. jan 2014

ajka20odkial si košice okolie ale odkiaľ pokiaľ to nieje tajne😉😉😉

bubca7
13. jan 2014

@ajka20 nemám ani šancu ako sa to počíta😉😉😉

ajka20
13. jan 2014

@bubca7 v tej knihe mám rozpísané každé jedlo, kolko má KJ takže je to super, čítala som na stránke JILL N ona tam tiež poukazuje na príjem KJ a výdaj skús pozrieť na toto http://mojetelo.blogspot.cz/

ajka20
13. jan 2014

@bubca7 daj email tu nieee

brezulllka
14. jan 2014

@bubca7 ved pod aj ty za nami🙂 je to tam zivsie a cim.viac bab sa zapaja do konverzacie tym mam vasciu motivaciu..lepsie sa.chudne ked.vies.ze v tom nie si sama...🙂

bubca7
14. jan 2014

@brezulllka caves ja som tiež v tej skupine ale ja zatiaľ čítam tu prispevky treba mi este prečítať takých 50stran a potom budem čítať tam vsetky prispevky any som bola v obraze🙂🙂🙂

bubca7
14. jan 2014

@ajka20 fu ha takeeee tajnosti😉😉😉ja mám normálne pri svojom nicu
bubca7@gmail.čom🙂🙂🙂

bubca7
14. jan 2014

ajka20-nie čom ale com🙂🙂🙂ten telefón si píše čo chce katastrofa:-P:-P:-P ináč som sa donútila ísť na stroj ale bola som tam len 30min lebo by som nestihla do práce a teraz sa potim jak myš
ináč na raňajky chlebik zo syrom a salamou,obed jak stale do tretej stiham rezance s kecupom a syrom večera nemám šancu a biely jogurt to je este otázne 🙂🙂🙂

simciatko
14. jan 2014

Dievcata objednala som si update pecivo nejaky viaczrnny chlieb,briosky a zemle len si nie som ista ci to mozem jest aj vecer alebo len do 15.00...dakujeeem 🙂

bubca7
14. jan 2014

@simciatko U1mozes jesť do 22.00pred spaním 2-3 hodky už nieee ja som si minulé tiež kupovala jeho žemle ale mala som pocit že ma strašne nafukovalo s nich ale chuťovo. mnam mnam😉😉😉

simciatko
14. jan 2014

@bubca7 plati to aj pre jeho cestoviny?zasady norbiho stravovania poznam velmi dobre,aj som ich kedysi dodrziavala a teraz sa chcem k tomu vratit,len s jeho vyrobkami nemam skusenosti...som zvedava ako budu chutit 🙂

bubca7
14. jan 2014

@simciatko jeho výrobky vsetky sa mozu celý deň a jeho cokoladka len jeden riadok na to pozor na celý deň😉😉😉

januskala
14. jan 2014

@linuska1 ahoj ja som tu nova a prave som sa rozhodla stravovat podla norbiho...vidim ze si tu posielala tabulky aj ked pred skoro dvoma rokmi 🙂 mohla by som ta o to poprosit ak ich este mas? a ako si na tom teraz? stravujes sa este stale podla neho? ake mas skusenosti?

bubca7
15. jan 2014

Jeeej koceny dnes ma pochválili zevraj som schudla a z e kolko som schudla a ja vsak som pribrala jedno kilo ale neee že vidno že som schudla poteší nieee a ináč dnes som bola vo Fresh obchode a tam som kúpila bielkovinovy večerný chlieb od Ilas firma,predtým som kupovala od valalik no uvidím aký bude chuťovo zatiaľ pa pa pekný deň🙂🙂🙂

ajka20
15. jan 2014

@bubca7 jéééj super , ale dobre to padne neee??? 😀

bubca7
15. jan 2014

@ajka20 ta vieš že hej len ja som sa začala smiať bodaj by to bola pravda a ináč teraz som zliezla s orbitreku a vydržala som tam 40 minut som zvedavá do kedy mi to vydrží😉😉😉

ajka20
15. jan 2014

@bubca7 ja Jillian level 1 dnes som skončila ,zajtra idem na level2 hrozne ma to baví 😉

bubca7
17. jan 2014

Dobre ranko koceny kde ste sa vsetky podeli o_Oo_Oo_Opomoc nikto tu nieje:'(:'(:'(ináč svalovku mam jak sviňa a to som bola len na orbitreku ale svalovka tam je,ale nechápem este aj normálne brucho ma boli sranda koceny čo nové???

ajka20
17. jan 2014

@bubca7 čavík písala som Ti na email , ináč ja mám svalovku tiež jak sv.... po tej JM a dnes som sa rozhodla ,že idem na plaváreň, trocha tie svaly "premasírovať" ten Level 1 je náročný , ak nemáš žiadnu kondičku, ja som cvičila tak do štyridsiatky, ale potom som mala doma starosti s mamkou tak na cvičenie nebol čas a teraz to musím dať so sebou do poriadku .UŽ to mám v "hlave" tak dúfam,že sa podarí pa pa

bubca7
17. jan 2014

@ajka20 čauko ok už som odpisala xi xi 😉😉😉ja nemám vôbec kondičku ja cvičím asi tak do roka 🙂asi ako sú sviatky asi tak no ja dnes idem znova na orbitrek ale až tak okolo 18.00 musím ísť lebo makam celý víkend od rána do večera:'(prajem pekný deň😉

bubca7
17. jan 2014

Ja jilll začnem cvičiť až niekedy v polke februára 🙂🙂🙂ja som ju cvicila minulý rok ale poviem riadna makacka aj to som nestihla celé precvičiť ale dúfam že teraz to dám😀😀😀

bubca7
17. jan 2014

ajka20-nie iveta ale kveta a ma 36r myslím že 3-4deti už ani neviem pa pa

bubca7
17. jan 2014

@ajka20 vydatá Zalehova🙂