icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

lubinka26
19. júl 2011

@luciapejkova no prepisem to sem. vaha 83,5 vyska 167cm, prsia 112, pod prsiami 94, pas 95, boky 113, stehno 68 a lytko 41 😲 😲 😲

akika722
19. júl 2011

@happysmile waaaaaaaaaaw zavidim-jasné že v doborm 😀

lubica2000
19. júl 2011

@akika722 tento problém so sladkým jedlom, aj ovocím doobeda poznám aj ja.Preto sa mi Norbi páči.
Prestali aj chute na sladké. Vždy som si pripadala ako z marsu. Teraz je to cca 2 týždne v pohode. Ale pomohla mi jedna vec. Urobila som si poriadok aj v hlave.Výrazne mi pomphol môj drahý... 😎 .
A tiež si nepripúšťaj občasné prehrešky. Žijeme len raz... 😀 😀 😀 .

lubinka26
19. júl 2011

@kaja73 ani som si nevsimla, ty si priamo? ja som, akurat vyse 3 rokov byvam v Palarikove 🙂 ale chodievam tam veeeelmi casto. tu skoro nikoho nepoznam, tak chodim k nasim a po obchododoch a mam tam aj kamosky na kocikanie, co tu nemam 😒

no dala som si nektarinku a teraz neviem co dalej. do dvanastej si este asi nieco dam, ale netusim co 😒 pobede dojem leco s vajcom, co som vcera nedojedla na veceru a na veceru si asi dam zeleninovy salat s akoze feta syrom z lidl. ten sa moze vecer, ci?

a inak, ked som asi pred 10timi rokmi drzala oddelenu stravu, tu prvu podla lenky korinkovej, tak som jedla aj horcicu aj kecup a aj zavaraniny, pretoze ona pisala, ze kde je ocot, tam sa cukor akoze eliminuje. ako je to tu s tymito potravinami?

zofrinka
19. júl 2011

Ahojte! Tak ako sa dnes chudne?? Mne fajn, bola som už s deťmi na preventívnej prehliadke, teda iba s Kubkom, ale Katarínku som nemohla nechať doma predsa, tak som ju vzala so sebou. A asi sa idem pustiť upratovať kuchyňu, lebo je tam neskutočný bordel.......však prečo by to môj drahý dal do umývačky, keď to kludne môže dať na kopu do drezu a veď niekto to tam už len dá...nie???? Tak sa idem do toho pustiť, nech to mám čo najskôr za sebou!!!! Inak, ja som dnes tiež neodolala, a postavila som sa na váhu.......a mám dobrý pocit.........NORBI - I LOVE YOU!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubinka26
19. júl 2011

baby aka je to nizkotucna smotana? 10%?

kaja73
19. júl 2011

@lubinka26 ja som priamo 🙂 A v Palárikove mam rodinu.

luciapejkova
19. júl 2011

@lubinka26 Hej myslim že nizkotučna je ta 10 % menej tuku som zatial nenasla ci je taka,? 😉

datelinka5
19. júl 2011

baby ved neblaznite,nebola som tu vcera bola som s malym na vylete a nestiham citat 🙂 🙂 kedy uvarim obed ??? 😀 😀 necham si to na poobede,je to ako roman o nas zenach na materskej 🙂 takze si to vychutnam pri poobednajsom kokteily 🙂 🙂 zatim pa a pomenej piste hihi

tiffanka
19. júl 2011

@dida84 ...cawík...ja som nedávno hodila niečo do súkromky...Naše Norbiho jedálničky... ak si to ešte nevidela, možno tam niečo chutné nájdeš...a knihu máš? Tam sa podľa mňa dá z toho rozdelenia potravín vybrať...ja mávam sem-tam tiež takú dilemku 😀 ...včera som mala taký menší mišung...praženica z jedného vajka, k tomu na tanier uložená šunka a nakladačky uhorky, ale čerstvé...sa my pozvyšovali také väčšie ked som nakladala 🙂 ...no a ešte jeden polystyrénik som si schrumla k tomu a stačilo mi...pa, pááá..

zofrinka
19. júl 2011

takže poraňajkovala som vianočku s maslom a s kávičkou, desiata asi nebude, nech sa neprepchávam a na obedík bude toto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37313&use... , len som nedala údeninku, ani slaninku, ale nastrúhala som tam syr. Tak to budeme môcť papkať až do 15.00. a na večeru bude grilovaný pstruh od nedele, hádam budem ešte dobrý!!! Jaj, ešte som zabudla na olovrant - biely jogurt!!!

tiffanka
19. júl 2011

@mamisqva ... 🙂 ja sa tak trošku venujem prácičke so sklom...vyrábam také malé vitrážky... je to dosť prácne ...ak chcete, mrknite sa na: www.mv-decor.webgarden.cz...nie je to farbené sklo, je to originál farebné sklo... ručne rezané, brúsené, obliepané špeci páskou a nakoniec scínované... 😉 ak to niektorá poznáte, viete o čom hovorím... 🙂

pondelnicka
19. júl 2011

Teda baby, to aké šikuláčky tu ste? Jedna so sviečkami, ďalšia vitráže, pletenie z papiera, no paráda... 🙂 Ja som tiež "fušovala" do pletenia, z pedigu. Strašne ma to bavilo, v práci boli klienti nadšení, mali sme krúžok... No ale zostala som na rizikovom a tým pádom som skončila... Doteraz som sa k tomu ešte nedostala... 😒 Inak sranda, ja som odišla na rizikové, prebrala to kolegyňa, tá už je tiež na rizikovom, tak čakám, kedy sa dozviem, že ďalšia nasledovníčka je tehotná.... 😀

Inak, neviete mi povedať, kde bol dočerta Norbi pred ôsmimi rokmi, keď som sa vydávala?????? ☹ To by som bola iná kočka.... 😀 😀

elina313
autor
19. júl 2011

a ja som na hand made drevo drevité, ani predstavivosť nemám ... no ťažko so mnou 🙂
Aspoň vidíš, že ťa manžel skutočne miluje a teraz sa znovu zamiluje, do takej kočky 😉

pondelnicka
19. júl 2011

@elina313 dúfam, že tá poznámka patrila mne... 😉 On ma miluje jak šalený, už som v podstate dala dole (vďaka inej diéte) cca 5 kíl, a už je na neudržanie.... 😀 😀 Len mám pocit, že začína žiarliť... 😎

zofrinka
19. júl 2011

tááák, obed navarený, a mnou už aj zdegustovaný, je to mňam!!! Dala som si k tomu len rajčinky, pochutila som si!!! Ale teraz ma akosi zmáha únava!!! Tak by som spala, že až!!! No ale môžem si to dovoliť pri tých mojich dvoch šidielkach?? Kubko spať ani omylom a Katka pôjde asi až okolo 15.00 ....a ja musím 15.30 odísť z domu - na cvičenie!!! Och joj, kedy sa ja vyspím!!!!!! (a to som nepsomenula fakt, že pokedy som ja upratovala kuchyňu, tak mi rozbombardovali ostatok bytu......4-izbového...☹ )

luciapejkova
19. júl 2011

@zofrinka To aj u nas tak je kým upracem jednu izbu tak keď vojdem do tej druhe tak to tam vyzera ako po vybuchu len upratovat sa nikomu nechce. Tak je to na mne,včera ako som to nechala rano tak som to nasla poobede manzel bol s nimi doma a staci ze sa im venoval no nie? upratovat uz nebol kto,a ked si pomyslim fakt my ženy toho musime velmi vela zvladnut za den,uvarit,upratat,pozehlit,detom sa venovat nakup vybavit a kadeco ine,ale iba obcas si to niekto vsimne uz je to ako samozrejmost,že to musime zvladnut no nie? Ach jaj,no čo už ale to patri k životu 😝 😀

lubinka26
19. júl 2011

baby a vy dodrzujete nejake casove intervaly? ked ano, tak ako?

akika722
19. júl 2011

@lubinka26 toto zaujima aj mne 😅

dida84
19. júl 2011

@lubica2000 toto jedlo si zvykneme tiež robiť... díky za pripomenutie... na dnes som si spravila kapustnicu (samozrejme bez zápražky) a zajtra si dám papričku... 😉

zumba1
19. júl 2011

dámy, mne sa už dáááávno osvedčili stravovanie podľa Edity Sipeky...každé 4 hodiny, telo vtedy nemá čas si ukladať tuky do zásoby....tak že Norbiho stravovanie, každé 4 hodiny....SUPER !!!!!!!!!!!

dida84
19. júl 2011

@tiffanka knihu mám... len nie vždy je čas študovať... no dnes som si spravila kapustnicu na večeru... cibuľa je U1, kyslá kapusta tiež, dala som si tam mleté mäsko, sušené hríby, koreniny sú tiež U1... tak sa večer napapám... mňam... samozrejme bez chlebíka...

lubinka26
19. júl 2011

juuuj baby, nevedela som co rychlo zjest, uz isiel na mna vlci hlad a nemam nic navarene. nasla som varene zemiaky, supla som na nich 2 tavene syry, osmahla domacu slaninu a k tomu rajcina. v zivote som nic take nejedla, nebolo to zle, len neviem, ci je to ok 😒 citim sa tak previnilo 😀 ale samotne zemiaky sa mi jest nechceli. dnes donesie priatel nakup, takze uz to bude lepsie 🙂

lubinka26
19. júl 2011

ano ano baby, piste, co si robite, lebo tie vecere su fakt huste 😀

vejkadu
19. júl 2011

Ahojte,
Ja som s Norbiho knihou schudla pred 4 rokmi 20 kíl za 3 mesiace ale aj s každodenným asi 20 minútovým cvičením a 3-4x do týždňa som tak piánko behávala aj. No ale už ich mám späť a aj navyše. Prestala som to dodržiavať, ako som si našla drahého ☹ ☹
Chcela by som sa však odhodlať zase.

vejkadu
19. júl 2011

@dida84 čo je to prosím Ťa U1?

dida84
19. júl 2011

@vejkadu U1 znamená, že tie potraviny, ktoré patria do tejto skupiny, sa môžu celý deň (teda od 6:00 do 22:00)

lubinka26
19. júl 2011

zajtra sa chystam do mesta, prosim vas, co stoji ten speci cukor? co sa tam este oplati kupit?

dida84
19. júl 2011

@lubinka26 nič si z toho nerob... tiež mávam výčitky, keď poruším... slanina je U3 (teda do 12:00)...

happysmile
19. júl 2011

mne na vecere staci jugurt alebo polystyrenovy chleba so zeleninou a sunkou 😀 alebo prekombinujem veceru co varim pre rodinnych prislusnikov 😀 vcera boli spagety tak som si odlozila na dnesny obed a dnes robim zasa rezance s makom tak si zasa odlozim na zajtra 😉 casove odstupy nedodrzujem. 4 hodiny bez jedla by som nevydrzala 😝 , tak ked som hladna, tak si zobnem podla skupiny a co je po ruke 🙂 inak prvy tyzden som aj ja pribrala asi kilo a pol 😖 ale teraz uz to ide krasne dole. tak dievcata NEVZDAVAJTE SA PRI PRVOM NEUSPECHU! oni sa tie kila poddaju a jedneho pekne dna, nas opustia. ved sa do toho sadla trosku vzite, ze ako dobre je mu u nas. ale my sme silnejsie a zvitazime nad pneumatikami a spuchnutymi zatkami 😎 😉 😀