Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Baby, aky cukor pouzivate pri tejto diete? Skusali ste uz tento brezovy cukor ? :
http://www.nutrimas.sk/Brezovy-cukor-100-prirod...
@angelinka13 ja cukor nepouzivam, kedze kavu nepijem tak vlastne nemam kam cukor davat - ja pijem cajiky a bez cukru ..nepeciem, radsej kupim zakusok aky si dcerka vyberie a ja teraz sladke nejem ziadne okrem toho co kupim v update - teda kolaciky ich alebo jogurty tie mliecne ryze a tak....to mam namiesto sladkosti 🙂 🙂 a proste prestalo mi to chybat to sladke ked som ho prestala jest 🙂
@angelinka13 ja som si kúpila cukor v obchode Norbi, je tiež prírodný, ale tiež veľmi nesladím tak som ho ešte ani neotvorila a to ho už mám týžden. Ale ten brezový je tiež určite dobrý, aj ked trošku drahý....no ale čo človek neurobí pre svoje zdravie 😵
@bubca7 ja som cvicila utorok, stredu aj vcera..az som zo seba v soku.... 😀 😀 😀 ..dnes este neviem, ak bude prsat, tak budem cvicit, ak nie, idem za drahym na chalupu.... 😕 ..v sobotu si davam isto pauzu...
Najhorsie je, ze ma boli ta lonova kost, tak na sedanke mam naskladanu deku a tak bicyklujem...este namam tam ten spravny mozol... 😠
Tak odcvicene a celkom sa to dalo no som hrda na seba🙂
predam uplne novú knižku Norbiho update ..nikdy nečítaná ..píšte IP .Zišli sa mi 2 ks..
@bubca7 aj ja som na teba hrda! 😀 ..v sobotu som mala trochu ine cvicenie, boli sme na bowlingu a hrali sme 3,5 hodiny....takze nic ine uz nehrozilo..ramena este teraz citim... 😕
Vcera som relaxovala...jediny pohyb bol po obchodoch, zhanali sme drahemu tenisky a rifle...ale dnes chcem varit kare na kyslej kapuste a kym to bude v trube, mozem veselo rotopedit... 😉
..sice mi trochu vadi, ze bude "plny dom", ale skusim sa nad to povzniest...no...
ja cvicim takmer kazdy den reku - davam si styri dni trening a potom den pauza... 🙂
@bublinkajasminka ahoj ktoru cast cvicis ?
mne to muz stiahol z netu ja neviem nazov ale jkedna je ako v kuse len drepujem a nohy zaberak a druha je pri bazene kde lezim a zaberak na stehna a zadok 🙂
@bubca7 nevadi, aspon si koleno zregenerujes... 😉 ..mne sa vcera tiez absolutne nechcelo, bola som daka oplestena cely den, napriek tomu, ze bolo krasne slniecko..Ale nakoniec som sa donutila...isla som sice ako slimak, ale som na seba hrda... 😀 😀 😀
Dnes mam pauzu...mam v praci dlhy den...
...ja teda Jill necvicim, ale urcite sa dostanes...ved si sikovnica sikovna... 😎
@victory1 caves no mala som v plane dnes cvicit no nedostala som MZ masaker ked sa dari tak sa dari zajtra neviem a cely vikend makam od rana do vecera takze smolka ja to asi nedocvicim nikdy :-[ a to uz je teplo a vyzeram jak spekacka ked vidim tie dazdovky sa uz prechadzat tak ma ide porazit no co uz cica nezer😉😉😉
@bubca7 ahoj, netrap sa! Jasne, ze to docvicis...tak a co, ponahlas sa niekde?! 😉 ..ja som vcera cvicila a teraz mam do pondelka nutenu pauzu..sa nezblaznime. Jasne, to teplo nas nuti vyvlacat letne veci, viac sa clovek odhali..no, ale tak hadam uz chvilu vydrzim este trochu vyzrata, ved robime vsetko preto, aby sa to zmenilo...hlavu hore a radsej zer, cica! 😉 😀
@victory1 no samoska ze sa ponahlam 😉chcem patrit medzi stredno stihle 🙂ale keby tie kilecka aspon sly nadol a este som zacala brat hormony tak uz mam depku ze uz vobec neschudnem a to aj ked necvicim stale tak stravu urcite dodrziavam ze po 15.00 jem len mliecne vyrobky a nic😉ale nevzdam sa idem zacvicit tak zatial potom sa ozvem pekny den
Koceny idem sa pochvalit takze predsa som zacvicila jill a celkom to zbehlo a este som si k tomu dala cvicenie na zadok +vnutorne stehna trosku tahsie ale dala som no nic cely vikend pauza a dufam ze v pondelok pokracujem ako vam to ide 😉
@bubca7 halo, halo...mam 3-dnovy deficit... 😠 ... v piatok som kapanek prechladla, ale uz mi je lepsie...tak snad sa vecer budem citit aj na cvicenie. Ale ked mi bude na houby, kaslem na to...liecim sa megadavkami celaskonu zatial...tak dufam, ze to bude ok.
Hormony beriem aj ja...uz druhy mesiac, vzdy 10 dni v mesiaci...a rozhodla som sa, ze s nimi nepriberiem a hotovo! 😎
..mliecne vyrobky nejem vobec..len sem-tam dresing z kyslej smotany...mnam... 😝 😉
@bubca7 ..moja, nic nie je tajne...teda dufam, ze ma tu koceny nevyhodia z diskusie, ale Norbiho som dodrziavala od januara do marca a schudla som 2 kila...od 10.3. sa krmim Paleo stravou a schudla som 10,8 kila...cvicit som zacala ...no, teraz tusim treti tyzden cvicim..potrebujem hlavne spevnit a zmiernit celulitidu... 😖
Cize pri 158 cm v januari som mala 87,4 , teraz 74,7...uz to ide trochu pomalsie, ale nevzdavam sa a citim sa super... 😉 ...chcela by som sa dostat tak cca na 63 kil..ono to sice nebudem super stihla, ale zas radsej par kil navyse, ako zvraskaveny cely xicht..totiz uz nie som ziadne detisko... 😝 😉
...a ty sa teraz pochval svojimi uspechmi.... 😉
@victory1 caves no koleno nic moc vcera som necvicila lebo som behala po doktoroch a poobede som mala poobedku ale dnes mam v plane:-\no uvidim myslim ze na vahe nie ale cm ano skusala som veci z minuleho leta a zatial v pohode takze kila neriesim hlavne ze sa formuje postava😉fuuu ha tak to je pecka ked si tak pekne schudla no bez mliecneho neviem ci by som vydrzala ja som skor masova maso😀s masom zatial pekny den

@victory1 caves ja som dnes necvicila ale zajtra dufam ze sa podari😉😉😉