icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

lanczi
2. júl 2011

@alisana ,vsetko som to stihla spraskat do 12-stej,potom uz len ta omeleta 🙂

lanczi
2. júl 2011

@elina313 ,nebolo toho az tak moc,ja som bola aj tak zvyknuta ze poobede az do vecera som bola uz len na ovoci,lenze tie kila aj tak nesli dole,mozno bude nieco na tom ze ovocie sa ma konzumovat doobeda,ze aj z ovocneho cukru sa pribera,no budem to sledovat ale zatial sa na vahu nepostavim lebo je potvora pokazena a uz 3 roky ukazuje 80kg 😀
inak mi tu tiez mame Norbiho predajnu,aj som uz niektore vyrobky ochutnala,ale chlieb a kolaciky mi moc nechutili..ale teraz ma napadlo ze tieto specialne mucniky sa mozu jest kedykolnek cez den,alebo tiez len doobeda?

gebeente77
2. júl 2011

@minnie30 Minnie, ani nehovor 😉 som teraz bola v lidli a vsetko co som chytila do ruky som uz nemohla ☹ tak aspon mozzarelku, tzatziky jogurt, musli jogurt light - to mam 😉 inak a co oriesky?ako arasidy, madle a tak? taka chutovecka? moze sa?

tomika
2. júl 2011

Ahojte.Ináč na FB Norbiho manželka Réka,má stránku,skoro každy den pridá fotky že ona ako a čo cviči-čo vari,čo jedia,novinky z update.Nedávno in narodilo tretie bábetko 🙂 .Su velmi zlaty,krástna rodina 🙂 .

baculka77
2. júl 2011

Ahojte dievčence , tak včera už som nečítala nič ale dnes ma zaskočilo to, že už sme na 5 stránke, no super. Poviem vám, zatiaľ mám skvelý deň. Hneď ráno som nabehla do nášho update obchodíku a nechala tam dobrých 20 eur 😒 Keby muž vedel, ale nevadí. Personál no super pani aj pán všetko mi vysvetlili, lebo ja som začiatočník no a pokupovala som si aj nejaké výrobky. Kupila som chlebík, majonézu, pudingy, tvaroh.tyčinky, srvátkový nápoj (mango broskyna) uz je aj vypitý, chutí fakt ako džús.Také bochníky namiesto chleba ale poviem vám su také ťažké že som si ho prekrojila na polovičku a dala do mrazničky. Si myslím že jedna polka uplne postačí. Všetky výrobky majú update1 takže sa môžu jesť kedy chcete. To je super vecička. Nebanujem tie peniaze a cez týžden idem znovu. Ja som ranajkovala rohlík s maslom sunka syr uhorka, desiata jedna tvarohová tyčinka update1 stála tuším okolo 0,40 centov, potom som si vypila srvátku, obed fazulová polievka so zeleninou a cestovinou a úplne mi to stačí. Takže teším sa ako to všetky konečne zvládneme tie naše kilečká, pekný dník.

gebeente77
2. júl 2011

@tomika myslis to Rubint Reka oldala? - bohaca esteze viem cosi po madarsky 😀

tomika
2. júl 2011

@gebeente77 áno 🙂 ,zvyknem tam kuknuť 🙂

minnie30
2. júl 2011

@gebeente77 joooj, večer asi nie, zobkaj radšej cez deň, ja som rozmýšľala nad dru tyčinkami, ale je tam soľ, tak tie tiež asi nie, inak to som ja avivazka 🙂 ja som si kúpila akurát rajčinky, papriky, šunčičku, zelené jabĺčka, nakoniec som včera večer odolala a nič som si nedala 😅 ale na dnes som prichystaná a dobre je, keď sa tu takto povzbudzujeme a držíme si palce 😉

selvadgia
2. júl 2011

@minnie30 tyčinky neee preto že je tam soľ, ale múka 😀

minnie30
2. júl 2011

@selvadgia napadlo ma to potom, ako som to odoslala, len už sa to nedalo zmeniť 😉 hlavné, že viem, že to nemôžem 🙂

gebeente77
2. júl 2011

@minnie30 ja prave rozmyslam co b som spapala 😉 som sa zobudila pred chvilou a je fakt ze by som najradsej vyrabovala chladnicku 😀 ale mam masovu polievku, takze z nej vyberiem zemiaky a nedam si cestovinu, takze parada, voda s mrkvou 😀

minnie30
2. júl 2011

@gebeente77 akurát sme prišli z prechádzky a na tanieri mám vajíčka, rajčinu a šunku a hor sa do toho 😀

gebeente77
2. júl 2011

ja som zbuchala tu polievku, potom nizkotucny jogurt 🙂 okolo 7mej si dam zase salatik bud s mozzarelou alebo s fetou a so smotanou 🙂 a ryz. chlebikmi, lebo zatial som si psen.nekupila 🙂

datelinka5
2. júl 2011

chcem sa opytat ci sa psenicne chlebiky mozu aj na veceru ??lebo ste pisali ze z muky len do 12.tak ako to je,ja som si dala na veceru rybu na prir. so zeleninkou a salatom
😵

elina313
autor
2. júl 2011

@datelinka5 už to tu bolo tuším, že pšeničné polystyrény áno 🙂 ale rybka je myslím lepšia 😎 aj ja som mala rybu a zeleninový šalát 🙂

zuzulienkab
2. júl 2011

no dievčatá, večerala som ugrilované špekačky /snáď v tom nebola múka 😝 /, cesnakovo-smotanový dip a zeleninku....júj, ja sa z tohto stravovania cítim tak super...žiadne nafúknuté brucho a výborná náladaaaaa 🙂
len ten pitný režim musím ešte doladiť....dobrý nápad s tou fľašou...zajtra si asi hned ráno načapujem, aby som si to vedela ukočírovať 🙂 pekný večer všetkým

marecka
2. júl 2011

ahoojte 🙂
ryba je fajn nápad, zajtra si dám a večeru 😉
ja som jedla na raňajky pečivo so šunkou a syrom, to jem denne, milujem to.
na desiatu som mala tri maslové keksíky 😅 , na obed mäso s omáčkou a chlebom. potom o 14 som si dala zeleninovú polievku, potom som si pospala a večerala som kuracie prsia na rezančeky naložené v korení, prudko orestované a zeleninový šalát. mňam

toto je výborné jedlo na večeru, naložíte si mäsko a každý deň si osmahnete len toľko koľko zjete a k tomu zelenina.

odolala som truffe - čokoladove bonbóny, čakajú ma ráno, len sa na ne už nesmiem moc pozerať 😀

zofrinka
2. júl 2011

Ahojte, tak som práve dovečerala!! Dala som si dva maličké zavináčiky a k tomu pšeničný polystyrén, cekom to ušlo, a keby ma ešte náhodou našla pani žravá, tak mám nadusenú zeleninku, takže som pripravená!!! Ešte ma tak napadlo, že by bolo fajn, keby sme si tu "verejne" napísali váhu, a koľko chceme zhodiť, aby sme sa vedeli reálne orientovať v číslach, hanba, nehanba, raz sme sa s váhou dostali až sem, ale podstatné je, že to chceme dať dolu, nie?????? Takže, aby to nebolo na ostatných....................VÁŽIM 83 kg (Bože, to je strašné číslo) ☹ a potrebujem zhodiť 20!!!!!!!!! Idem spalovať kalórie pri žehlení!!!!!! 🙂

elina313
autor
2. júl 2011

@zuzulienkab ak sú to špekačky slovenskej výroby, tak si jedla ochutenú múku 😠
inak fajn nápad, napácovať mäsko 😉
@zofrinka ja tiež priznávam svoju váhu 66kg a dolu musí ísť 8 kg ideálne by bolo 10 😵

zuzulienkab
2. júl 2011

@elina313 no myslím, že boli maďarské...ale ktovie...asi to pre istotu na večeru jesť fakt nebudem...no nič, učíme sa na vlastných chybách 😖 aj zajtra je deň....
takže ja vážim 65, potrebujem dať dolu 8-10 kíl...snáď to pôjde 🙂 , nie - URČITE to pôjde!!!!! Ja tomu verím!!!!!

otrivinkajanka
2. júl 2011

No baby ja som od konca marca do dnesneho dna schudla 20 kil a to aj bez nejakeho NORBIHO.....
Prestala som jest biele pecivo obmedzila som cukry ,tuky a chodim 2 krat do tyzdna na ZUMBU a ked mam cas cvicim aj doma... pekne sa mi formuje postava, jem vela ovocia zeleniny teraz jej je dostatok 😀
Takze vyhadzovat peniaze za nejake blbosti je zbytocne za tie peniaze co do toho vrazite si potom radsej kupte nieco pekne na seba ked schudnete 😀
Ja chcem este 10 kil uz to nejde tak rychlo,ale pomaly dalej zajdes aj bez nejakeho NORBIHO jedla 😉

elina313
autor
2. júl 2011

@otrivinkajanka - gratulujem k takému krásnemu výsledku a pevnej vôli, ja som do toho neinvestovala ani centík zatiaľ, riadim sa len časmi jedenia, múky, cukrov, príloh... prevzala som len princíp, nekupujem ich výrobky, ale ak niekto má záujem kúpiť si ich výrobok nevidím v tom nič zlé 🙂 🙂 🙂 a predpokladám, že nás potom odmenia niečím krásnym naše polovičky 😎

elina313
autor
2. júl 2011

@zuzulienkab jasné, však sa všetci učíme, napr. naša úžasná šunka, kde je 60 % mäsa, mňa to tak štve.... ☹ zvyšok E-čka, múka, nepáči sa mi, že sa vôbec neinformujeme, čo vlastne jeme a v pohode sa nám predáva ! odpad z Európy ☹ ach toto som načala ťažkú tému, ale bohužiaľ... dnes fakt človek keby mal jesť poriadne veci, tak si musí dochovať, dopestovať a vyrobiť 😖

otrivinkajanka
2. júl 2011

@elina313 Dik 😉 ved v pohode ked to chce niekto vyskusat tak ja v tom problem nevidim,nech to skusia,ale kamaratka na tom ficala a dala dole len 3 kila za nejake 2 mesiace to aj zalezi od metabolizmu ale je pravda,ze ked clovek obmedzi bielu muku cukry a tuky a trochu sa hybe ide to dole krasne same 😀
Kazdopadne drzim kazdej z Vas palce pri zhadzovani kileciek 😀 😀

zofrinka
2. júl 2011

NAd tou zumbou som už aj ja dlhšie uvažovala, len mám problém, že tu v PB nemám takú kamarátku, s ktorou by som šla!!! Ale asi opäť oprášim permanentku na spinning, ten mi kedysi vveeeeeeeeeľmi pomohol!!!!!

zuzulienkab
2. júl 2011

@elina313 vidíš, ozaj - to ma ani nenapadlo, že šunka je aj múka 😖 dokelu...tak potom od 15tej len asi fakt to nakladané masko, nejaké ryby....prípadne bez masa....

marecka
2. júl 2011

myslím, že toto je diskusia pre ženy čo idú skúsiť norbiho update, takže pochybovači a komentátori od veci nech zostanú za dverami... 😵 bez pečiva by som umrela, do týždňa by bolo po mne.

vážim 64kg a chcela by som schudnúť 5kíl. mojim súbežným cieľom je zdravšia strava, jem samé blbosti, zobkám, nijaké poriadne jedlo, takže aj preto som tu. 🙂

elina313
autor
2. júl 2011

do kelu zjedla som asi 10 egrešov vo viere, že sú do 22 a pozerám, že do 15 😖 😠 a nevadí, ide sa ďalej 😉

gebeente77
2. júl 2011

@elina313 nevadi, ja som sa takto vcera obabrala s musli 🙂

zuzulienkab
2. júl 2011

@elina313 jasnačka, aj zajtra je deň...a zajtra to už bude bez chýb 😀
dobrú noc dievčatá, tak a zajtra bojujeme zase 🙂