Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@elina313 na chladničku si nedávaj žiadne bŕŕ botky, vraj to nerobí dobrotu s psychikou. Treba tam dať
svoj vzor,takú ako chceš vyzerať. To si ešte nepočula?? V telke to vraveli v nejakej poradni na schudnutie.
Ja som to dnes vyriešila mala som chuť chrumkať tak som si uvarila cícer v tlakovom hrnci na 12 min. pridala som trochu soli a nechala vychladnuť. Pri telke som to chrumkala a nakoniec sa pridala celá rodinka. 🙂 To je celkom dobrá náhrada za pukance nie 😉
idem 😔 😔 😔 tak do schudnutia 😉
Babky, idem ja chudnúť spánkom, dnes som aj piekla, zajtra poskytnem aj foto, ale neochutnala som (manžel a Kubko hej...), v nedeľu budeme mať oslavu, ešte zajtra takú letnú tortičku, malý si vymyslel motýlika, tak budeme robiť motýlika!!! Tak sa tu majte krásne a veľa kilečiek dolu!!!!! Dobrú nocku!!!!!! 😔 😔 😔
a pondelok sa blííííži 😵
ahojkyyyyyy je tu ešte niektooo? 🙂
áno; 😀 😀 😀 najstaršie dieťa pozerá telku, stredné spí u kamaráta, najmladšie zaspinkalo pred chvíľou, manžel je v službe, tak mám chvíľku pre seba
až teraz sa mi podariť dostať sa k počítaču...ako sa vám dnes darilo si prečítam asi zajtra v kľude... nie som v obraze ...som len na 48 str. 😔 ... U mňa sa dnešok niesol v štýle pečenia, keďže mám meniny 🙂 ...napiekla som tri druhy zákuskov /každému členovi rodiny jeho obľúbené" jahôdkové , orechové a šťavnaté kokosové 😀 / a ešte vínové slané...a čo je podstatné...nedala som si ani z jedného 😵 ../ to síce nie je dobrá vizitka pre hostiteľku, degustoval drahý ,keď prišiel z práce...nezdráhal sa 😀 /...Boli dve návštevy a víkend bude pokračovať v tomto duchu, tak uvidím čo to so mnou spraví 😉 Viete čo som mala včera na obed? Rezance s domácim jahodovým džemom 😢 ..som to roky rokúce nejedla...Všimla som si že si radšej dávam sladké jedlo, keď mám chuť na sladké, ako maškrtky... nemala som ešte ani čokišku ani keksík ako žijem v tomto duchu ... tejto premeny som sa dosť bála, musím uznať, lebo ja som dokázala šrotovať denno denne sladkosti 😖... Prajem vám krásny víkendík, aj keď možno miestami upršaný a slniečko sa bude na nás pozerať spoza mrakov, ak sa vôbec bude pozerať... 😒 A po víkende pondeloook! Ste v rovnakom očakávaní ako ja? 😉 Uvidíme, čo nám priniesol,lepšie povedané odniesol 😀 uplynulý týždeň...pa, páááá
ahojte 🙂
ako kočky?ja som si predsa len dala na večeru niečo lahke..ja som to vydrala so zeleninovym šalatom 😀 😀 😀 sama neverim,nepamätam kedy som sa uspokojila len so šalatom 😀 😀 😀 😀 😀
dnes na obed budem mať zas špagety,stiham do 12tej lebo su uvarene a po obede ideme k mame..a tam budu čihať nastrahy 😖 mnamky..no musim odolať 😅
a zajtra idem na 7-9dni k svokre ☹ tak tu moc nebudem,tam je tak pomaly net ☹ ☹ 😔
teda kocky, ved ja vas nestiham citat, nieto este ragovat 😅 stale mam akosi vela roboty, ked nemakam, tak zasa s detmi treba byt a stale nejake aktivity.... nom ved ja sa jedneho dna chytim a potom tu s vami zavarim pocitac 😀 😀 😀
@akika722 ahojky, jáj, že 9 dní u svokry, tak aspoň si nájdeš čas na seba.... pôjdeš sa rýchloprejsť, budeš zdravo papať a my z výsledku váženia padneme na zadok 😀 😀 😀 Držkaj sa a poriadne osláv meniny 😉
@helimama no jasné, že berieme... tu sa odovzdávajú kilá tuku 😀 😀 😀 vitaj 🙂
Ale kočky, NEPONOCUJEME ! však chudneme spánkom... nezabúdajte 😉 😉 😉 Koho tu načapám po 22:30, tak toho budem v noci strašiť 😀 😀 😀 pozrite si moje foto v pokeci na súkromke a začnite sa báť 😀 😀 😀
Ale nieééé robím si sradu, aj keď s tým chudnutím v spánku nie...a najlepšie, pred spánkom ešte pochudnúť takým krajším spôsobom 😀 😀 😀 😅 však viete....
@elina313 xixix.... Eli dobre typi na nocne aktivity davas 😉 veru vraj sa z toho dobre chudne...musim draheho nalakat na take kazdovecerne fitko 😀
@kaja73 to akoze ked som zjedla vcera dva kolace uz nikdy neschudnem ?? 🙂 somarina ked budem drzat 2 dni ocistny den musi nieco zliest,ale to nemienim,ten norbi to niekedy asi prehana 😠
caute baby,vcera vecer som hladala uspesnu dietu na chudnutie a natrafila som na vas,stravila som 3 hod. pri pc kym som si precitala vsetky prispevky,som nadsena tymto stravovanim a od dnesneho dna som zacala aj ja.beriete ma medzi seba aj do sukromky?uz som sa aj odvazila a zmerala
@mama79 jasnacka, vitaj medzi nami 😉 🙂
@happysmile jej dakujem a dufam ze aj u mna sa coskoro dostavia prve vysledky,potrebujem zhodit aspon 10 kilogramov
@mama79 ahojky, no keď si nadšená tak berieme 😀 😀 😀
zaraďujem ťa do súkromky, je tam téma tabuľka, hneď v úvodnom príspevku je link, na ktorý klikneš, v ľavom dolnom rohu, je možnosť prekliknutia sa medzi tabuľkou 1 - tá je plná do tabuľky 2, tam zapíš svoje údaje 😉
Máme aj tabuľku 123 tam sú rozdelené jedlá podľa skupín... tiež ju môžeš dopĺňať, pokiaľ tam niečo chýba 🙂
Želám Ti krásny pocit zo seba samej a vytúženú váhu 😉
@mama79 niesi to Ty nahodou Klaudia? 😀
Inak baby ako sa držite ja da sa no uz na mna prichadzaju akosi blbe chute sladkeho a aj myslienky mam hriesne ale zatial sa drzim 😒 🙂
Ahoje dievčatá, dnes som skúšala prvý krát piecť koláč s update múky. Vybrala som cukinový, dostala som 3 veľké cukiny, tak to musím minúť. Myslím, že sa celkom podaril. Použila som pomer múky 1:3, a cukor trstinový ☹
/zatiaľ nemám od Norbiho/, inak všetko oststné ako vždy. No, je dosť krehký oproti pôvodnej verzii. Hádam pôjde na odbyt, uvidím čo povedia deti. Na obed sme mali cukinovo-mäsovú omáčku so špagetami. Našla som na mimib. Večer neviem, sme pozvaní na opekačku. Bude to utrpenie, lebo domáca pani je super kuchárka... 🤐 .
Ešte chcem skúsiť upiecť chleba. Dám vedieť ako to dopadlo.
@lubica2000 no tak to som zvedavá, a čo sa grilovačky týka, tam mäsko a zeleninka je o.k. , tak si daj, nech nemáš pocit, že nič nemôžeš a uvidíš, aký super pocit budeš mať zo seba ... 🙂
Ahojte kočky!! Konečne som si našla chviľku, aby som si čo-to prečítala a niečo Vám aj napísala!! Moji chlapi išli vlakom na výlet do Žiliny a tak som s Katulkou zostala sama, aspoň je tu kľud, aj keď je to relatívny pojem, lebo pri Katke moc kľudu nemám. Už som dnes navarila, naložila mäsko na zajtra na obed a teraz sa asi idem pustiť do toho motýla, čo si Kubko vybral!!! Strašne som unavená, ani sa mi moc nechce, lebo malá v noci buntošila, 2 hodiny zas vyspevovala, a hore som od pol siedmej, pri hrncoch!!! A toľko toho ešte dnes chcem - musím stihnúť!!! Asi by som potrebovala vrtulu v zadku, aby mi to išlo rýchlejšie!!!!! Inak raňajkovala som 1 krajček maslovej vianočky s kávou, desiata - 2 keksíčky, čo som včera piekla - koštung musí byť, obed - hov.polievka s rezancami, a varené hovädzie mäsko, olovrant a večeru ešte vymyslím!!!!! Tak sa tu držte, neskôr sa zase ozvem!!!!!

Baby, ja som nakoniec nezhresila, som sice este hore, ale zatial sa tym pukancom uspesne vyhybam 😀 😀 😀 eli, idem mrk foto - boze ja mam ako motivaciu moje svadobne, tam som mala 58 kg, teraz skoro o 20 viac ☹