Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@luciapejkova ahojky, na strane 1 je skopírované , čo sa do kedy môže jesť - múka a cukry končia o 12 hodine a prílohy - teda zemiaky, ryža o 15 🙂 takže kľudne si môžeš dať mäso s prílohou o 11:30 a potom ešte pred 15 🙂 potom už len zeleninka, bielkoviny, ovocie dovolené počas celého dňa 🙂
Ahojte dievčatá, pridávam sa k vám... Moja váha 67,5 kg pri výške 164 cm... 😖 Chcela by som ísť aspoň na tých 60 kg... Začala som včera, aj som si zacvičila po dlhom čase doma a normálne mám dnes svalovku 😀 Dúfam, že mi to takto s vašou podporou pôjde. Väčšinu diét som dlho nevydržala a po pár dňoch som všetko vzdala. Objednala som si aj knižku, tak sa už neviem dočkať. 🙂
tieto cviky som si dala:
https://www.youtube.com/watch?v=c54Yfxi5FV4
https://www.youtube.com/watch?v=F256MmfzkVY
TEN POLYSTYREN ,CO STE SA PYTALI.?ASI PRETO , ZE MA NIZKY GLYKEMICKY INDEX.ALE UVIDITE CASOM VAM ANI NEBUDE CHYBAT ANI POLYSTYREN ,ANI PECIVO.DA SA TO VYDRZAT
olovrant : pečená zelenina - na olivový olej som dala mrkvu, kalerábik, cukinu a 2 strúčky cesnaku v celku, posypala som to natur vegetou a opiekla, na vrch som si nastrúhala syr 🙂 som spokojná a najedená 😉
@elina313 výborný recept, určite vyskúšam!!!!! a syr si tam dávala aký?
@zuzulienkab Eidam 🙂 ani neviem koľko percentný, toľko som ho nezjedla
Na večeru si dám ľadový šalát, paprika, rajčinka, uhorka a vaječný bielok 🙂 zelenina a bielkoviny 😎
@elina313 no nam blbne chladnicka, tak som polku zeleniny musela vyhodit, lebo zmrzlaaaaaaaaaaaaa 😠
ja som si po vadatnych ranajkach dala len banan na desiatu,obed morcacie dusene s ryzou,zeleninovy salat,olovrant tvaroh s mandarinkou a je vecer a vobec nie som hladna,ak ma prepadne hlad mam nachystany cmar.da sa to celkom vydrzat 😵 😵
@datelinka5 datelinka, dobrý nápad....mám v chladničke acidko...práve som rozmýšľala, že ma obchádza hlad....tak si dám to a bude...snád ráno na váhe ma bude potom čakať prekvapenie 😝
Ahojte, ja hlasim cca po tyzdni - ale vcera som to totalne domrvila, minus 1,5 kila,
@jankafa Jani nič si z toho nerob...ja som to domrvila včera tiež...aj zajtra je deň a môžeš začať pekne bez chýb 🙂 a gratulujem k poklesu váhy 😀 štíhlosti a chudnutiu zdar!!!!!!!
ahojte žienky, tak som sa pridala k Vám už včera, ale nevedela som sa prihlásiť - zabudla som heslo. Ja sa takmer celý život snažím schudnúť, ale iba s malými úspechmi. Za 30 rokov /od druhého pôrodu/ som pribrala postupne 22 kg a keby sa mi podarilo aspoň 15 kg zhodiť, bola by som happy. Mám 78 kg, aj keď nie som obézna, mám nadváhu, faldy na bruchu a zle sa cítim. Aj moje pekné "handry" čo neoblečiem za mnou plačú.
Dnes som zniesla z povaly 5 rokov nepoužívaný stepper, idem vyčistiť a premazať. Každý deň aspoň 10 minút
by ma nezabilo a keď sa vrátim do formy, bude dobre lebo som cvičievala na ňom aj hodinu. Tak mi držte palce.
Dnes som raňajkovala celozrnný rohlík, eidam a rajčinku, desiata - kávička bez cukru s mliekom, obed kuracie stehienko so zemiakmi. Môj najväčší problém je, že po 15.hodine plienim všetko, čo vidím. Včera a dnes som sa držala, teraz pijem acidko a radšej pôjdem spať o 20.00 ak ma chytí zase hlad. Veľa úspechov dievčatá.
@gebeente77 😠 chladnička neprajníčka, toľko zeleninky na zmar 😎 ale my sa nedáme 😀
@jankafa gratulujem a myslím, že sem - tam sklzne každý, ja napr. budúci týždeň v sobotu, máme krstinky malého no tak nedaj si ... ale v nedeľu budem pokračovať normálne ďalej... len sobotu domrvím...
Dievčatá, zatra sa chystám odvážiť, idem s vami od stredy a cítim sa omnoho ľahšie, aj brucho nejak trochu spľaslo. Ja potrebujem dať dole asi 8 - 10 kg, teraz mám 68. Ale pred dvomi mesiacmi som mala 72, tak aspoň to ma teší, že už to trochu kleslo. Najhoeší problém u mňa doteraz boli sladkosti a poobedňajšie a večerné prežieranie. Prvý deň bola hrozná kríza, myslím, že postupne si zvyknem. Zajtra ráno sa odvážim, som zvedavá. Dnes som mala toto:
R: kysnutý nutelový koláč s kávou o 9.00 (tešila som sa naňho včera celé poobedie), desiatu som nemala, lebo som mala neskoro raňajky
O: bryndzová polievka, králik, ryža, hlávkový šalát o 12.00, hneď za tým kúsok čokoládky
O: ríbezle, polystyrénový chlebík, káva
V: zeleninový šalát so syrom a olivami
A vôbec nie som hladná. Keď ma to ešte do spánku chytí, tak sa napijem trochu mlieka. Tak chudnutiu zdar.
@smarti Smarti, držím palce!!! a gratulujem - za dva mesiace 4 kilogramy dolu - to je presne ako z učebnice o chudnutí 🙂 zdar, zdar, zdar!!! 🙂
Dobrú noc, dievčatá, idem spaľovať kalórie trochu inak 😝 😝 😝 zajtra sa určite ozvem
@smarti super, drzim palec 🙂 ja som do 12tej spraskala toho dost 😀 :
2 chlebiky so sunkovou penou, potom som si este ako sladke dala medove kruzky s mliekom a pol litra caju - s medom
obed som mala vyprazany rezen a karfiol so zemiakmi a cerstvym salatikom
desiatu som mala 2 musli tycinky a mozzarelu s paradajkami a polystyrenom
a meditujem co si dam teraz 🙂
...tak aj ja sa chcem pochvááááliiiť! 😀 😀 ...Dnes sme boli na oslavke narodenín.... a normálne som odolala PIATIM druhom zákuskov a všetkému možnému... samá múka a cukry...keďže už bolo po 15-tej a čistá bielkovina široko-ďaleko nebola 😀 tak som si len vodičku popíjala ...ešteže nás bolo viacej a hostiteľka ma nemala veľmi pod kontrolou... 😀 Po príchode domov s plnou táckou zákuskov 😀 /zajtra ráno im určite nedám košom/ som si dala šunku so syrom a zaklincovala som to "pražkou" z TROCH vajec a čerstvou uhorkou,,,myslíte, že bolo toho veľa? 😲 Na raňajky dva krajce doma pečeného grahamového chlebíka s maslom a domácim jahôdkovým lekvárom, pohár mlieka..obed: zeleninová polievka s krupicovými haluškami, pečené bravčové s kašou zemiakovou a zeleninový šalát... toť vsjo...aspoň dúfam 😀 Na váhu pôjdem asi až po týždni, t. j. vo štvrtok 😵 ...dobrú nôcku vám prajem...ja sa idem ešte troška pomotkať a potom zaľahnem 😉
@gebeente77 na desiatu či na olovrant tie musli tyčinky? Lebo na desiatu je v pohode, ale aj na olovrant?
@tiffanka tá večera bola určite v pohode, nakoľko si odolala tomu najnebezbečnejšiemu - zááákuskom 😉
@gebeente77 tie musli tyčinky si mala na desiatu, alebo na olovrant? lebo píšeš desiatu po obede...myslím, že potom už tyčinky nie 😉
no a ešte moje suma sumárum za dnešok:
R - žemľovkáááá 😀 som si odložila zo včera obeda 😉
O - po dvanástej - ryža natural a mäso na šťave, trocha zel. šalátu
Ol - chilli cottage a šalát
V - praženica z 2 vajec s trochou mlieka, šalát
@smarti olovrant bol pred 15-tou tam sa este mozu nie? ak nie tak smola, co uz nabuduce budem mudrejsia 🙂 kukam ze musly je v pohode do 15-tej - nestraste ma baby
@gebeente77 teda ja nedodržiavam vôbec časy, proste papám stále, len dodržujem čo a kedy 🙂 myslím tým raňajky, desiatu, obed a tak ja hádam každú hodinku dačo zobkám 😀 sladké do 12, ryžu a zemiaky do 15 hod. aj to sa ráta?
@gebeente77 no v pripade ,ze si si spravila musli doma..vlocky a nejake ovocie , tak ano.ale pokiala to obchodove, to je samy cukor, tak to len do 12:OO tak isto ako cokoladky a vsetky mlsky
tak to som nevedela ze müsli sa moze az do 15 ??naozaj aj ovsene vlocky ??ja som si myslela ze len do 12. ☹
@minnie30 casy nemusia byt presne ,ale je dobre doopoludnia cukry , muku a tak poobede prestati zemiak. a ryzou.To samozrejme neznamena , ze 15.03 do slaka uz to nestiham .To nie!!!!!!Lebo inak som dostala spravu od jednej kocky , ci moze do obeda zjest tri cokolady , 2 horalky a cukriky , ze ked to stihne do 12:00 tak to schudne?Aj s tymi cukrami doobeda sa netreba "prezierat".To tak celkom nefunguje, ze rychlo zjem za plech kolaca 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

@elina313 presne tak, mne sa až slzy tisli do očí, keď som si prezerala veci, čo som nosila pred tehu...ja som ich všetky, fakt všetky vyhodila...mala som z toho riadnu depku, že to už neoblečiem 😒 a fotky...ked sa vidím teraz na fotkách - radšej sa ani fotiť nedávam...tiež sa nespoznávam...hrozný pocit. No ale, mám silný pocit, že tento spôsob stravovania mi pomôže a budem zase fit a v pohode 🙂