Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@kaja73 ani ja to neberiem ako dietu ale tusim budem musiet byt na seba prisnejsia a dala som si zavazok ze o mesiac na oslavu malej a svokry budem trocha lepsie vyzerat a nie ako vzducholod tak to ma trocha znervoznuje ja to tiez mam v plane ako pises ty dlhodobo,len som akasi rozladena snad zajtra bude lepsie 😉
@mamisqva No hovor mi o rozladenosti-dnesny den bol na figu-konal sa vylet,ale aj so svokrušou a jej rodinkou-no zmatky nad zmatky.Maly spal na 3 krat v aute,vždy sa zastavovalo,cakalo,vybehovalo z auta,nakoniec som ja ani nemohla ist tam kde sli vsetci pesi,lebo maly bol grogy a cesta kamienkovo konarova a kočik by to neprežil.Tak som cakala vyse hodinku aj s malym na vsetkych kym sa vratia,potom hodinka v restike,kym nas obslužili,potom 40 min.v aute pred svokrinou sestrou-maly konecne spal v aute a oni na to drbali a vobec sa neponahlali-ved neva, že krava tam sedi a caka,potom dalsich 40 min u mm starych rodičov-zas nikomo nevadilo že sedim v aute a cakam vedla spiaceho decka-no horor.Ale co bol zazrak žiadne chute sa nekonali.Inokedy by som z nervov zjedla celu nutelu.Proste cely den som len cakala ako taka tapa.
@teri3 hmm,trocha na prd sa tam počita ten ener.prijem ale asi fakt malo jem 😀
A ten prijem na moju osobu a potom čo tam vypisalo,bolo super. Že nechudni! 😀 😀 😀 😀
Ale potom že mam nadvahu asi 8 kg,teda podla ideal.vahy 56kg 😀 ale mne stači aj 58 ako pred tehu 😀 😀
Jaaaj sa pobavila.
@kaja73 otras čo 😖 😖
idem ja pracovať lebo už je kopec hodim.
Paaaa
Krasne nedelne ranko prajem vsetkym mojim spoluchudnucim!!! 🙂 ja ho mam krasne lebo mi moj muzicek rano zahlasil,...Zlatko ty si nejako schudla 🙂 jupiii konecne trochu nieco vidno 🙂 vecer som mala cukinu s tofu co sem hodila Elinka,bola to mnamka 🙂 svieti slniecko,co viac si mozem dnes priat ?? 🙂 🙂
@datelinka5 ranko 😉 to je super ked ťa manželiček takto pochvalil 😵
A slniečko ti akurat tak zavidime 😢 tu zas prši a total to vyzera na jesenne počasie 🙄
idem variť dievčata,paaa.
@datelinka5 supeeer, už si tuším tretia, čo zožala poklonu, že schudla, tak super, snáď sa čoskoro dočkáme všetky (no šak aj jááá, néééé???? 😀 ). Inak teda ja som si dnes už urobila "merací deň", tak keď bude čas, hodím do tabuľky. Dala som si také akože výmesačné meranie, ráno bol taký veget, tak som mala čas 😉
@teri3 ved tebe to tiez ide pekne dolu, zachvilu ta muzicek bude hladat 🙂 😉 sme kocky,sme kocky !!!sme vydarene 😀
@datelinka5 no veď ja som spokojná s tempom a aj so spôsobom 😎 no a že hľadať - hahaháááá, si ma dobre pobavila 😀
Kde ste všetky?
idem si zabehať na bežiaci pás po fitka....a vy ?????? 😉 😉 😉 , aký pohyb máte v pláne dievčatá ?.. 🙂 🙂 🙂
@smarti je nedela tak sa všetky venujeme rodinkam 😀
Ja mam chvilku kym pride navšteva 😝 ohlasil sa doobeda "svokor" s priatelkou a ja nemam ani nič nachystane,čo už. Ked sa ohlasia tak narychlo. Dostanu kavu a neake tyčinky a budu vybaveny 😀 aspon ma nebude lakať neaky kolač si dať 😝
baby ja som sa teda dnes aj pomerať skusila a NIČ ! Proste vaha stoji,cm tiež. To ste tu už mali takeho exota?? 🙄
@zumba1 ja som dala doobeda chvilu na stacionari a ked sa podari dam aj večer 😉
no supeeeer Martinka a neboj...ako hovorievala Edita Sipeky, aj ked váha niekolko dní stojí, ono sa to URČITE pohne smerom nadol !!!!!!!!!!!!!!! Len treba veriť.. 😉 😉 😉 , držim palce, ono to pôjde, uvidíš.....🙂
@zumba1 dik,ja dufam lebo sa fakt snažim 😢 😢 😀
@zumba1 presne,aj Norbi pise ze moze vaha stat aj 2 -3 tyzdne a potom zrazu aj 4-6 kg ubudne dalsi mesiac
len treba vydrzat,kazdy organizmus je iny 🙂
@martinka1981 a Ty ešte kojíš? Si to nepamätám, ktorá áno, ktorá nie...no a Ty vlastne nemáš tak veľa kíl navyše, tak možno aj preto...ale pravda bude možno aj taká, ako píšu @zumba1 a @datelinka5
ahojte. ja som dnes jak odtrnuta z retaze. stale som hladna. jem sice vsetko ako sa ma, ale strasne vela. zajtra budem urcite nariekat. a roztiahnem si zaludok a bude zle ☹ ☹ co mam robit?
inak ten cukor je aky hnus 😖 dala som si trosku do mlieka a fuuuuj. a minule som robila coko puding a tiez to bol humus. zajtra nabehnem do update obchodu 🙂
@datelinka5 ja som citala, ze kazdy orgazmus je iny 😀 😀 😀 co uz, hladnemu sa o jedle sniva 😀
@teri3 myslis, ze ked zena koji, tak chudne rychlejsie, ci pomalsie?
raz si sa ma pytala, ci som chudla podla veseleho. ano, chudla asi mesiac 😀 priatel ma chcel poslat na psychiatriu, co som furt vsetko vazila 😀 😀 😀 nebolo so mnou reci 😀
a inak tiez nejem pobede ovsene vlocky, kvoli sacharidom. proste pozostatok z veseleho 🙂
Ahojte kočky!!! No vy ste tu teda toho popísali, nestíham čítať!!! Ja som od rána stále pri šporáku, varila som zeleninovú polievku, hovädzie mäsko na žampionoch a vajíčku (U1) s ryžou, Kubko si vymyslel perkelt s haluškami!!! Tak som sa mu s nimi s prepáčením srala a on mi na obed povedal, že ich jesť nebude, lebo tam cíti rozmixovanú zeleninu!!! Skoro ma tresklo o zem!!!!! Neviem, kto ich teraz bude jesť, ja isto nie, snažím sa úplne vylúčiť múku!!! No proste dieťa!! Ale aspoň malinká sa ich nahltala, tak aspoň ktosi ocenil moje kulinárske umenie.
@teri3 nie ja nekojim. Juuuj ale že keby bol potom ubytok že 6kg tak som vyriešena 😀 😀 😀
ale to nebude,u mna je dobre mojim kg tak sa ma držia 😝
Inak dala som si troška šampusu de luxe ,sladke 😖 drahy mi nalial kedže sme mali navštevu...
ja som dnes robila tekvicovy privarok bez muky a bez cukru 😀 😀 dala som tam to xylit sladidlo,nebolo to ani citiť a časť privarku som rozmixovala aby to nebolo take riedke bez muky aaaaale dorazila som to kvalitnou šlahačkou 33% 😀 😀 😀 z rakuska,taka bola mnam husta 😵 😵 a k tomu som udusila morč.mäsko na cibulke a červ.paprike. Zežrala som za tanier a ešte teraz mam dosť 😀 😀
poobede kafe a slivky. Aka kombinacia 😝
a teraz mám konečne chvilku kľud, kým pôjdem Katku kúpať. Chlapci išli do cirkusu, tak mám minimálne na dve hoďky pokoj!! Ale ako sa poznám, dám do richtigu malú a vrhnem sa na chudnutie - žehlením. Kedysi som niekde čítala, že dve hodiny žehlenia sa rovnajú dvom hodinám v bani!!! Tak pôjdem fárať ku žehličke!!! 😀 😀 😀 😀 Som zvedavá na ten raňajší výsledok!!!

Dobrúúúúúú, idem spinkaaaaať!!!!!! AHojteeeeeeeee!!! 😔 😔 😔