Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@minnie30 jaj moja ja tiez olovranty a desiaty nemam. to je v poho.inak neviete nahodou po madarsky.Mam tabulku ,ale v madarcine.Jedine , ze si to prelozite v google prekladaci. http://dieta-abc.hu/norbi_update-123.php
no baby, zabila som to vecerou - prazenicka z 3 mini vajec s redkovkou bez prilohy a este mam pol litra cajika neochuteneho ovocneho 🙂
@eerika erika kukala som zlozenie, cukor ani nijaka glukoza v tychto nebola 🙂
@eerika no esteze viem po madarsky ako tak, a teda hlavne si to viem precitat - co si nepamatam tak to pouzivam slovnik, ale toto je super rozpisana tabulka 🙂
erika chcem sa este opytat ktym vlockam a celozrnnej muke,ze do 15.00 to mozem na olovrant vlocky s mliekom alebo este aj celozrnny chlebik s niecim ???dakujem za odpoved 🙂
Baby, tak toto mi neuveríte!!!!!! Dnes si môj manžel prečítal bla bla bla o Norbiho stravovaní a skoro som na riť padla, keď mi povedal, že sa ku mne pridáva!!!!!! Takže mám o jednu priamu podporu naviac!!!! Moc sa z toho teším!!!!! Ve dvou se to líp táhne!!!!!!!!!!! Inak dnes som sa držala, akurát som bola na návšteve a obed sa podával až o jednej, tak som jedla knedlu, ale inak pohoa, akurát som to dnes riadne pokazila s pitným režimom, nevypila som ani liter a už to cítim, som vysušená jak Sahara!!! Zajtra to musím dohnať!!!!!!! AHojte, idem chudnúť spánkom!!! Pápa
ahojte,
v piatok som hladala nejaké receptíky na mmb a zabludila som aj na diety, keďže potrebujem zhodiť a ojavila som tam norbiho update. Našla som aj link sem na koníka, tak sa rada pridám k vám. Vidím, že ste to tu už rozbehli, a od min. týždna už fungujete. Ja začnem od zajtra. Tento systém sravovania sa mi celkom pozdáva, a aj na fb som si pozrela tie fotky aké uspechy mali ludia s takýmto stravovaním.
Ja potrebujem zhodiť a vyformovať postavu, začala som držať taku dvojžýždnovu dietu, ale bola moc drastická strava zväčšia iba mlieko a maso, vajcia, sem tam kus ovocia alebo zelenina, a kedže kojím tak som to po pár dnoch vzdala, lebo aj na sebe (bola som hrooozne nervná) ale aj na malej som videla, že proste jej v tom mliečku chýba to na čo je zvyknutá. A tu sa môže papať všetko, ale treba vedieť kedy 🙂. Takže zajtra rano sa ozvážim a potom zahlásim moje miery, aby to bolo aktuálne.
Tak dobré ránko dievčence! Ja som si dala na raňajky 2 kúsky bábovky - ktorej som včera, ked som ju piekla s hrdosťou odolala a caro s mliekom k tomu. Na desiatu budem mať banán, tak snád doobeda nejako vydržím. "Natankované" teda mám, idem podať pracovný výkon. Pekný deň všetkým!!!! 🙂 🙂 🙂
@zuzulienkab no ja som dnes po 4 dnoch vyliezla na vahu a cuduj sa svete, pol kila hore!!! tak teraz neviem, kedze dodrziavam vsetko tak ako ma byt 😠
@gebeente77 to fakt????? dokelu 😖 niekde nastala chyba....skús si spomenúť, čo všetko a hlavne kedy si jedla počas tých štyroch dní....
@gebeente77 ja som sa postavila od večera dnes na váhu a kilo dole 😉 uvidím ako budem večer na tom 🙂 neboj
kilečká pôjdu dolu, držím palce 🙂 🙂 😉 Maťka stále sa cítim nafúknutá a brucho nie a nie spľasknúť ☹
@zuzulienkab no presne som vsetko dodrziavala, nijaka muka a cukor po 12tej - po 15-tej ani ryza a zemiaky - ovocie podla tabulky - a jedine polystyren - a ten papa aj Erika, takze fakt neviem ☹ ak sa to cca po tyzdni nezmeni, tak sa vraciam k svojej strave, nakolko tam som stale na tej istej vahe aspon
@gebeente77 ešte mi napadlo, či nepapáš veľa alebo naopak málo??? Aj vtedy sa telo takto bráni....
@gebeente77 😨 😨 😨 😨 hííííí čo to čítam, že návrat ??? Však sme to len teraz rozbehli ! Ako si dodržiavala pitný režim ? A viete, že bol včera nepriaznivý mesiac ? Takže nevzdávame sa, ani Moravcová nepodávala vždy najlepšie výsledky 😉 a k hokeju sa tiež nebudem vyjadrovať 😀 😀 😀 lebo samá elita a výsledok veškerý žádny 😎
Niekedy aj postavenie váhy robí rozdiel. Napr. moja váži inak ako váha u našich ... moju mám radšej - ukazuje menej 😎 😎 😎 ale vieš 0,5 kg, to môže byť kľudne zadržaná voda.
🙄 Takže budúci pondelok porovnáme, ale skús sa naozaj zamerať aj na dodržiavanie pit. režimu. Ja mám od min. pondelka, kedy som sa naposledy vážila -2,6 kg 😀 😀 😀
@gebeente77 Baby taku chybu nerobte , ze hned prestanete.Moze to mat 2 dovody.Inak vazit ja neodporucam, je lepsie sa merat normalne krajc.metrom.Urobte si na papier tabulku: Boky , stehna, brucho , zadok.
JA som sa na vahu postavila , az po mesiaci.LEbo 1,je pribudajucii mesiac, takze sa drzi voda v tele, mozes mat pred menzesom a vtedy su to aj 3-4 kg naviac.To znamena , ze aj ked niekdo da dolu hned 2-3 kg za tyzden po zacati, je to zadrzana voda v tele.To znamena , ze neni treba zufat.OPAkujem to KILO JE VODA V TELE!!!!!!!!!!!!
@elina313 eli, gratulujem!!!!! ja mám stále len to cca 1,5 kíla dolu...ale mám pred menzesom, tak bude asi tým....ale dnes mi boli rifle o čosi voľnejšie 🙂 tak si myslím, že idem dobrou cestou.... a idem sa napiť...dnes som okrem toho cara s mliekom este nic nevypila ☹
@gebeente77 skus napisat co si jedla a kolko si pila
baby v pohode, ja to nevzdavam, ale ak by to slo hore, tak urcite v tom pokracovat nebudem, co je logicke 😀 a pijem dost, ako som vravela, ja musim aj kvoli ladvinam, takze u mna s tym problem nie je 🙂
@gebeente77 odporucam sledovat aj lunarny. lebo ono to je fakt pravda.kedy je pribudajuci mesiac http://www.magazinluna.sk/default.aspx?p=lunarc... ubudajuci mesiac zacne az od 15 a to poznate hned
@elina313 vau gratulujem ,to je pekny vysledok 2,6 kg za tyzden,ja som sa rozhodla ze sa budem vazit len 3 krat v mesiaci 10,20 a 30 akze este pockam aby som sa nesklamala 🙂
@elina313 😀 😀 😀 😎
Dobrý deň dievčatá,
cítim sa rovnako nafúknutá, ako pred začiatkom, ale nevzdávam to. Raňajky 1/2 veľkého celozrnného
rožka, rajčinka, paprika. Teraz dávam kávu s mliečkom a chystám sa peši do mesta a nazad domov, čo je
cca 4-5 km a k tomu asi 2 hodiny vybavovania v meste - to je ďalší kilometer aj 2.
@gebeente77 nevzadavaj to a nevaz sa,ako radi erika radsej sa merat,ja ked som chodila do fitnes tiez som chudla pomaly na vahe 3 mesiace 10 kg ,ale zmenila som s velkosti 42 na 38 ,pretoze ak si aj cvicila svalova hmota zavazi tiez,ja som prvy tyzden vo fitku pribrala a chcela som sa vykaslatnato ale trener mi vysvetlil aby som vydrzala,od vtedy sa radsej meriam ako vazim ,ved ked vydrzime aspon mesiac urcite sa rucicka na ahe pohne 🙂 🙂 ja si idem dnes urobit poobede lokse,varene zemiaky zmiesam s celozrnnou mukou a narobim si placky,su vyborne so zeleninkou ako olovrant,alebo k obedu sladke s makom ,orechami ale aj s 🙂 🙂
maskom.prajem pekny dnicek
Ahojte kočky, tak ja som si dnes aj s malou troooooška prispala, tak som raňajkovala až o 9:00, dala som si čierny rohlík so šunkou, hermelínom a kopou zeleninky, teraz si dávam kávičku, mám tam aj koláčik, čo mi včera sestra pribalila, ale nejako nemám na sladké chuť, tak mu asi odolám!!! Na obed si ale dám tvarohové pyrohy a na večeru si s manželom dáme lososa so zeleninkou, mňam, už sa tešííím!!! (najmä na to, ako sa budem dívať na manžela, ako k tomu zháňa zemiaky, alebo aspoň kúsoček chlebíčka........a ja mu ponúknem polystyrén!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 )
ahojte 🙂 včera som ani nepísala lebo by som tu kazila pracovnú morálku 😅 ani sa nepýtajte čo som všetko na oslave pojedla. ale je nový deň a pokračujem ako sa patrí 😵
ahojte
tak odvážená, odmeraná, dokonca som si aj fotodokumentáciu urobila 😅 (odporučam každej, keď budete chcieť "zhrešiť" stačí sa pozrieť na svoje foto a hned vás chuť prejde 😀 ) Takže od dnes štartujem 🙂 . Zatial som na jogurtoch 😝 , na ranajky a aj na desiatu, lebo malá chcela na ranajky jogurt a tak som jej aj sebe otvorila a potom povedala, že ho nechce 🙄 tak som ho dojedla ja. Idem si dať ešte za hrsť sladučkých čerešní a potom už na dnes stop cukrom 🙂
Moja počiatočná váha je 76 kg (170cm), môj ciel mať cca 60 (čiže to je -16), aby som bola so sebou veľmi spokojná, ale nechcem si dávať moc vysoké ciele, takže mi bude stačiť ak dosiahnem -10 a potom si dám nový ciel dalších -6 🙂
Ahojte baby tak ja som tiez dnes zacala,moja počiatočna vaha 86,8 kg hruza des ale aspon že to není 90,i to už bolo. Takže som dnes začala,dufam,že budem dodrziavat tak ako sa ma,este sa chcem spytat to do obeda mozem jest hocičo a v akomkolvek mnozstve alebo ako? Na obed som sa myslim ze aj dost najedla,je to iba to ze nesmiem jest muku po 12 hod, a po 15 hod.zemiaky ryzu atd.? a aj to ovocie co sa nesmie? Ked to budem takto dodrziavat pojde to dolu? Dakujem za rady,

Info od update: Info pre každého: mnoho ľudí si predstavuje chudnutie s Update výrobkami, že sú to potraviny, ktoré zhadzujú vaše kilá ako zázračný liek. Omyl! Neexistuje taká potravina ani výživový doplnok, ktorý keď zjete, skreše z vašej váhy x kg. Zapamätajte si "Schudnúť viete iba od toho, čo nezjete!" Naše potraviny neobsahujú pridaný cukor, ich glykemický index (GI) je veľmi nízky, hladina uhľohydrátov taktiež, to znamená, že vás nasýtia a nevyvolajú vo vás vlčí hlad a obžerstvo. To znamená, že vás neprinútia neustále siahnuť po jedle, budete jesť menej (toľko, koľko váš organizmus potrebuje), a tak sa vlastne nevytvárajú nadbytočné zásoby - tuky a dokonca už uložené tuky začne váš organizmus metabolizovať - rozkladať, aby si vyrobil glukózu ako energetický zdroj. Je to jednoduché: stačí jesť pravidelne 3-4 x za deň „múdre jedlá“ (samozrejme bez cukru a s nízkym GI) a z vašej váhy bude jednoducho ubúdať a ubúdať, a to len dovtedy, kým neodbúrate nadbytočné tuky, potom si vašu vysnívanú váhu s takýmito potravinami ľahko udržíte. Všimli ste si, že podľa Update sa v podstate vôbec nemusíte v ničom obmedzovať, totiž v Norbi Update predajniach nájdete na všetko alternatívu a odpoveď! So žiadnou diétou sa nedá dlhodobo žiť! Update nie je diéta, Update je životný štýl! Na vaše zdravie! Ivan