icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

kaja73
1. aug 2011

@zofrinka vo fitku je na tom napisane spiner-na com jazdim.Co mysliš tym zotrvačnikom?

elina313
autor
1. aug 2011

@zofrinka no do kelu aké odborníčky na cvičenie a ja stále nič nerobím s pohybom 😠 😠 😠 😠
od dnes zmením 😉

kaja73
1. aug 2011

@zofrinka Už viem čo je zotrvacnik-aj som si to myslela-ten moj spiner v posilke ho ma.Neda sa len tak prestat točit pedalmi,musiš točit nadalej a len postupne spomalovat.Mne to prislo,že je to preto jednoduchsie,nie tažsie 😕 .Aspon na mna to tak posobi.Ale precitala som si teraz o tom niečo a jeto vraj narocejsie vdaka tomu-ale nas vedia nase pocity oklamat. 😀

teri3
1. aug 2011

baby, som rada, že píšete o tých sladidlách, že sú hnusné, ja inak mám teda tiež akúsi nevôľu k tým umelým, ale na to xylitolové už som bola možno určitým spôsobom nalomená, ale vďaka Vám som rozhodnutá, že nie 😉

zumba1
1. aug 2011

teri3, rozhodla si sa správne...nikomu nemôžme vnucovať svoj názor, ale mám chcemickú školu a mali sme to aj v prvých 3 ročníkoch na vysokej škole...umelé sladidlá sú absolútne TABU.....je to neuveritelne škodlivé pre zdravého človeka....každý odborník na výživu to potvrdí...akurát som pozerala na nete 3 hodinovú prednášku o stravovaní na VS v Prahe a téma o umelých sladidlách bola číslo 1...po niekolkoročných skúmaniach sa jednoznačne zhodli všetci odborníci, že umelé sladidla NIE !!!!!!!!! 😠 😠 😠

zofrinka
1. aug 2011

@kaja73 presne si to napísala!!! Na stacionári nedosiahneš to, čo na spineri, pretože stacionár ti seká pedálmi, kdežto spiner nie!!

teri3
1. aug 2011

@zofrinka no náš Filipko neviem, kedy čítal Norbiho, ale sa podľa neho už stravuje...včera doobeda pekne cestovinu jedol, ale na obed - to bolo už po 12-tej knedľu nechcel, iba šťavu rajčinovú a mäsko hovädzie a večer tiež tak, cestovinky ešte nedojedené som mu núkala a nechcel, ale keď ma zbadal, že si idem dať syr, tak z toho si vypýtal 😎

zofrinka
1. aug 2011

@teri3 no vidíš, aké sú tie naše ratolesti učenlivé!!! 😀 😀 😀

zofrinka
1. aug 2011

dievčatá, neprší, idem ja asi vyvenčiť tie moje detváky!!! Lebo inak ma tu z nich šlaken trafen!!!!!! 😀 😀 zatiaľ ahojteee!!!

luciapejkova
1. aug 2011

@smarti Jáj ďakujem no je mi jasné že najbližšie dni týždne to tak ľahko nepôjde,zo začiatku to ide vždy ľahšie ale teraz sa to už určite spomali ale ak budem chudnuť 1 kg týždenne ako pisal Norbi tak to aj tak bude super a na Vianoce dufam,že so sebou budem konečne spokojná a budem mať dobrý pocit na duši pretože vždy vtedy som mala pocit,ach jaj ide Nový rok a ja som stale taka ista ale teraz to už hádam bude o čosi lepšie. Držim Vám aj sebe palce aj Vám to ide super baby! 😉

martinka1981
1. aug 2011

@zumba1 ale to xylitolove ja vraj prirodne tak to by malo byť ok? Nie?
A inak Norbiho produkty su všetky o um.sladidlach taaaakže??!! 😖

zumba1
1. aug 2011

@martinka1981 ved prááve, preto si u Norbiho kupujem len múku a skúsila som tie jeho pudingy......mne sa páči tento štýl stravovania, ale po domácky, nestravujem sa na jeho umelinách.....lebo ak ste dámy pozorne čítali všetky príbehy tučných ludí, ktorí Norbiho stravovaním schudli, tak všetci bolu cukrovkári.....to je o inom, ale zdraví ludia by sa mali umelinám vyhýbať široko - ďaleko, koniec koncov aj Igor Bukovský má presne tento názor....

sweetrenata
1. aug 2011

Ahojky, spolubojovnice 😉
tak kilíčka pomalu ubývají , jen ještě až zase začnu od září se zumbou, tak to pofrčí .
Holky pls jak je to s olivovým olejem?? 😒
Díky

zofrinka
1. aug 2011

Tak sme z vonku doma, Kubko tak strašne spadol z bicykla, že som myslela, že je po ňom, našťastie mu nič nie je, iba trošku odretý lakeť......ale mňa to stálo 5 rokov života!!! IDem to dať do poriadku, okúpať, nakŕmiť a uspať, nech mám večer kľud!! Starý nie je zas doma, tak baby, prídite na žúr!!! 😀 😀 😀

martinka1981
1. aug 2011

@zumba1 no ved prave,u nas tiež isteho času fičal Bukovsky 😉 a dokonca niektore jedla ako fazulovy gulaš robim často,Chuti nam a je raz dva hotovy.
No a čo teda odporučaš ako sladidlo? ja použivam trstinovy cukor a pre seba hlavne do kavy javorovy sirup (na podnet Bukovskeho) 😀
Muku si musim isť aj ja kupiť nech možem niečo ukuchtiť 😉 mnamkovskeeee

martinka1981
1. aug 2011

@zofrinka isto prideme aj ked ja po dnešnom budičku neviem či tu neodkvacnem ako knedla 😀
my sme si včera poriešili manželsko-nemanželske povinnosti tak som tiež volnaaaaa.....

martinka1981
1. aug 2011

@sweetrenata ja ho použivam normalne ale teda neviem či je napisany v knihe.
Počkaj kuknem 😉

martinka1981
1. aug 2011

@sweetrenata olej tam neni ale olivy su U1 čiže cely den 😉

sweetrenata
1. aug 2011

díky , uf můžu si udělat čočku 😀

martinka1981
1. aug 2011

@sweetrenata ja si dnes dam bylinkovy cotage cheese 😉

teri3
1. aug 2011

@sweetrenata oliv. olej je U1 😉 ostatné sú trojky

@martinka1981 hnedý cukroš je furt U3, ale fruktóza a med sú dvojky 😉

alciatko13
1. aug 2011

@teri3 ahojky, prečítala som si, že ti riadne ubudlo z hornej pneumatiky. Prosím ťa, to aj nejako cvičíš? Alebo si len spľasla? Ja mám asi 5 žalúdkov, lebo z partie medzi pupkom a hruďou sa akosi nezmenšujem.

martinka1981
1. aug 2011

@teri3 hiiii to som ani nevedela 😕 zas som mudrejšia 😵

mamisqva
1. aug 2011

Ahojte tak som to celkom zvladla moje prehresky sa az tak nepodpisali na vahe takze som celkom spokojna a konecne som nabehla na setriaci rezim 😎 😎

mamisqva
1. aug 2011

@zofrinka kde si moja poriada zurku a kdesi sa flaka... 😀 😀 😀

mamisqva
1. aug 2011

@martinka1981 ty mi nevrav ze ti tutu mutu staci raz za cas ved stale tutumutujes... 😀 😀 😀 😀 😀 ale super sa pritom chudne 😎

mamisqva
1. aug 2011

Kde ste???Co kukate farmu???

teri3
1. aug 2011

@alciatko13 nie, necvičím, ale myslím si, že každé telo má svoj "systém" - a tak, ako tuky v určitom "poradí" ukladá, tak ich aj posiela preč...neboj, aj Tebe sa slaninka roztopí aj tam, kde má...ale s tým cvičením, no stále na to myslím, že by som mala...a stále to zostáva len pri tej teórii, lebo doma je to trochu problém 😒

martinka1981
1. aug 2011

@mamisqva aaaale to sa ti len zda. však len 2x za poslednu dobu 😀 😀

mamisqva
1. aug 2011

@teri3 moja ani ja necvicim a uz sa ani naklamem ze zacnem ☹ ☹ ☹