icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

kaja73
1. aug 2011

@mamisqva Ved nemusis zrovna cvičit,stači ked malu naložis do kočika a das si s nou rychlu chodzu-hodinovu.To sprav 3-4 krat do tyždna a mas pohyb.Doma lahni na zem a sprav 3 serie po 15 brusakov.Tot na uvod vsjo 😉 ziskas trochu kondičku a potom sa možno aj važnejsie rozcviciš.

smarti
1. aug 2011

@luciapejkova veď kg týždenne to je v pohode, niekde sa vyjadroval nejaký lekár, že kg do týždňa je zdravé chudnutie a o to nám predsa ide.

teri3
1. aug 2011

@mamisqva ja sa neklamem, ja by som rada, len to už nie je ako za slobodna, resp. za "bezdetna" 😉

smarti
1. aug 2011

@martinka1981 daj recept na fazuľový guláš. To nepoznám. IB mám tiež rada - nie doslovne. 🙂
A čo sa týka cukru, neskúšali ste niekto stéviu? Viem si predstaviť osladiť tým čaj alebo kávu, proste šup kúsok lístka do toho, ale dá sa to použiť aj pri pečení? Ako?

lubinka26
1. aug 2011

@smarti ahojte. tak udaje uz v tabulke mam. 2,3 kg za 2 tyzdne, celkom som rada, len keby to takto islo stale 😀
bola som v update predajni, kupila som si to ich pecivo, dobre to bolo, parok v ceste a take bryndzove oneee a este nejaku palicku, ci co. aj pudingy, prave som zosrotovala vanilkovy, tiez chuti velmi dobre, tak ako cokoladovy a kupila som aj somloi halusky, som na ne zvedava 🙂 keby este mali listove cesto, bolo by to super 😀
jaaaaj, aj to ich akoze bebe som mala, ale to ani z daleka nechuti ako bebe dobre rano 😀 ale nebolo to zle 😝 🙂

dnes som toho vela nezjedla. rano 2 chlebiky s pastekou a kyslou uhorkou, na obed update bebe dobre rano, pobede to ich pecivo a teraz som nedavno dojedla kruzok sunky na olivovom oleji, plus jedno vajko, trojuholnik syra a este vanilkovy puding 😖 😖 😖 nooo, nem moc dobre, ked to po sebe citam 😅

lubinka26
1. aug 2011

a cakam no 23:00, chcem si odsat mlieko, nech ma mala co papat, ked budem na svadbe 🙂

mamisqva
1. aug 2011

@kaja73 ved ja taky pohyb mam cely den okolo malej je strasne sidlo a naozaj sa niekedy sama nezahry ani minutu,ved ani sem nenakuknem cez den iba vecer ked spinka,ale akosi to nepocitam ale je pravda ze vecer som uz unavena a nechce sa mi cvicit.

kaja73
1. aug 2011

@mamisqva Ved to pozname asi vsetky 🙂 moj tiež neobsedi a ani sa sam nezahra-ale ja mam laptop v jeho izbe a vždy nakuknem a ked niečo,tak v stoji odpisujem-hold zavislost.Ale ja cvičit zas lubim a ked som si to teraz už konečne zorganizovala, tak je to super.Je to ine ako okolo babena skakat.Normalne sa tesim, že vypadnem -je to aj relax a nech si maleho na striedačku užiju moji rodičia,svokra a aj mm. 🙂

zofrinka
1. aug 2011

Baby, taká som vytešená!!! Idem sa Vám pochváliť!!! Dnes som urobila organizačný krok svojho života - vďaka mne sa bude tu u nás cvičiť jumping (trampolínky), som strašne rada, nebolo to ani náročné!!! Len som napísala ľuďom do Žiliny, či neplánujú začať aj v PB, a oni že by aj chceli, ale že nepoznajú nikoho, kto by mal fitko, kto by mal záujem!!! Tak som brnkla pani, ku ktorej chodím na spining, u nej sa aj zumba cvičí, aj poweryoga a iné, a ona že dobre, nech prídu, urobia promo hodinu a aj ona si myslí, že sa to tu ujme, proste nebudem si musieť kupovať trampošku domov, pekne budem chodiť skákať do jumping centra!!!!! Jaaaaaaaj, som taká šťastná!!!!!!!! Nenormálne sa teším!!!!!!
Inak bby, kukala som na youtube nejaké to cvičene a kukni na túto fanatičku, to je iné kafe, no díky Broňa!!!

https://www.youtube.com/watch?v=ywJqdtmhhv0

Ani asi nedočítam, čo ste tu všetko popísali, idem asi spať!!! Ráno múdrejšie večera!!!!
Ahojteeeeeeeee!!!!!

mamisqva
1. aug 2011

@kaja73 to je super ze ta to tesi ja to zas nemusim a ani tu nemame moznost na dedine ale to su vyhovorky nechce sa mi keby chcem aj doma sa da 😀 😀 😀

zumba1
1. aug 2011

Martinka, ja používam len trstinový cukor, aj do poobednajšej kávy.....a kilá idú aj tak dolu.. 😀 😀 , a žofrinka, držím palce, mna jumping vôbec neoslovil, ani tu v Trenčíne nejako nejde......my len tú zumbuuuu....ale sto ľudí, sto chutí...žáklad je sa hýbať...a o to ide,,, 🙂 🙂 😉 😉

zofrinka
1. aug 2011

@mamisqva ja som sa tiež dlho vyhovárala, ale dala som si cieľ a ten aj chcem splniť!!! Už ma nebaví byť takáto!!! Nosievala som oblečenie 38 - 40 a teraz asi pred polrokom som si išla kúpiť rifle a že 46. Skoro ma šľahlo!!!!! To proste musí ísť dolu!!!! Späť na 38. A nepovolím, pokedy to nedosiahnem!!!!!! Keď už som sa na to dala, tak to dokončím!!! S VAmi baby, to zvládnem!!!!!!

zofrinka
1. aug 2011

@zumba1 aj zumbu chcem skúsiť, uvidím, čo bude lepšie!!! ZAtiaľ mám len ten rolletic a vibru!!!
Ty si z TN?? Chodím tam externe na VŠ.

zofrinka
1. aug 2011

fakt už idem spinkať!! Dobrúúúúúúúúúúúúúúú!!! 😔 😔 😔 😔

mamisqva
1. aug 2011

@zofrinka Dobru idem aj tak zajtra 😉 😉 😉

smarti
1. aug 2011

@zofrinka jasné, všetky to zvládneme.
Viete aká som na seba hrdá. Koncom minulého týždňa mladšia teploty a hnisavá angína. Staršiu som rýchlo šupla na prázdniny k mojej sestre. Keďže Lenka už v pohode, tak aj Zuzka sa včera večer vrátila. A najsuper správa dnešného dňa? Teraz večer sa sťažovala, že ju bolí hlavička a hrdielko. Tak sa teším ako sa to vyvinie. Kedy budú tie moje deti zdravé??? Za týchto okolností by som zjedla od zúfalstva minimálne 2 keksy alebo čokoládu. A teraz som si zapla dvd a zacvičila som asi 20 min., ale normálne som sa zadýchala. A chuť na sladké nikde.

teri3
1. aug 2011

@zofrinka tá baba, čo to cvičí, je češka 😉 inak majú aj stránku a je tam toho kopec - pre cvičenie s vlastným telom a malými záťažami je to super 🙂 len mňa to akosi neláka 😒

tiffanka
1. aug 2011

cawte babulky 🙂 ...zase som tu asi posledná dnes ☹ Bola som sa trošku vyšantiť v tabuľke 😀 a teraz som ešte prešla sem...ako ste sa dnes mali? Konečne nám slniečko vykuklo...juj či supeeeer! Tak idem trošku počítať...a potom dobrú nôcku 😉

tiffanka
1. aug 2011

@luciapejkova ...tak a teraz si uvedomujem, že jem menej ako zo začiatku 😢 Moje začiatky sa podobali tomu, ako tu ty opisuješ...A teraz, neviem čím to je...ale jem menej a možno sa telo tým pádom bráni... a váha stojí, prípadne môže aj vyletieť, nie? Mám sa donútiť? 😢 Pijem veľa...aj 3 litre za deň, čistej vody z vodovodu...

tiffanka
1. aug 2011

...úspešne som vás všetky prečítala 🙂 a idem hajať.... brúúúúúúúúúú 😉

datelinka5
2. aug 2011

dobre ranko ,poslusne hlasim ubytok vahy 2kg,baby dlaha dolu,noha uz tak neboli aj autom som vcera jazdila
dnes idem pit 🙂 musim priznat ze som ocakavala viac,ale som spokojna,pretoze U3 si dorajem niekedy este aj o 15,nestresujem sa uz aku dietu v pondelok zacnem 🙂 a vecer nechodim spat prepchata,chut na sladke odchadza a naucila som sa papat pravidelne kazde 3 hod.Normalne reaguje telo ze uz je 15 a som hladna potom zas 18 a td. je to super pocit,prvy raz v zivote nemusim nic obmedzovat a chudnem,aj ke dpomaly ale isto.A este nieco vobec som neschudla zatial z prs 🙂 co moj drahy ocenuje 🙂 ale zo stehien 5cm ,asi to bude tym ze som bicyklovala a chodila behat 🙂 som rada ze vas tu mam a chudnutiu zdar !!!!! 🙂 🙂

datelinka5
2. aug 2011

inac som uz od 5 nespala ze sa idem vazit 🙂 je to paradny pocit ked na mesiac schovate vahu a potom sa na nu postavite,ten norbi ma v tomto pravdu 🙂 dnes ide naspat do skrine a vytiahnem ju len 1.9.11 🙂 lebo keby som sa denne stresovala tymi dekami,uz sa poznam ,bola by so nervozna a zajedala to 🙂 takto mam pokoj
v dusi a nestresujem sa vazenim kadze rano 🙂

martinka1981
2. aug 2011

Dobre ranko,

@datelinka5 super že to ide 😉
Inak dobry napad s tou vahou ju schovať. Ja ju mam v spalni a ked sa rano vyzlečiem z pyžama hned zamierim k nej 😠 ale dnes som ju obišla 😉

Fazulovy gulaš

3 pol.lyž.oleja
1 šalka cibule nakrajanej na kolieska(ja krajam normalne na kocky)
1 zelena paprika nakr.na rezance
0,5 šalky drvenych paradajok (ja davam normalne celu plechovku nech to ma šťavu 😉 )
2 polievkove lyž.mletej červ.papriky
1 konzerva červenej preplachnutej fazule
1 konz.bielej preplach.fazule
1 konz.preplachnuteho cicera
3 stručiky cesnaku posekane na jemno
1/3 pol.lyž.majoranu
1/2 lyž.čajovej drvenej rasce
1 chili paprička (tu ja nedavam lebo nemame radi palive a aj kvoli malej )
Morska sol

Postup:
V širokom hrnci rozohrejeme olej,pridame cibulu a rascu a na prudkom prikone opekame asi 5 min.do zlata.
Pridame paradajky a dusime za staleho miešania 3 minuty. Pridame mletu papriku,cesnak,premiešame a zalejeme vodou .Pridame čerstvu papriku a všetky ostatne strukoviny. Privedieme do varu a varime 5 minut.pridame majoran,podla potreby dosolime a ochutime chili papričkou.

moja poznamka: vodu dolievam nakoniec nie ako piše on,aby som vedela kolko jej tam treba. Aby to nebola polievka ale taky hustejši gulašik,ale šťavičku treba to je jasne 😉

je to trychle,dobre a zdraveeeee ala Bukovsky 😉

datelinka5
2. aug 2011

vyskusam,len asi v ten den velmi z domu nepojdem 🙂 🙂 aby som niekoho netrafila 😉 😉

elina313
autor
2. aug 2011

Ahojte kočenky, tak my sme boli včera v poradni, môj štupel skoro ročný má 7,7 kg, 77 cm a 7 zúbkov... ale kvôli čomu píšem... že Dr. mi povedala, že ak nepije tie umelé mliečka - čo on úplne odmieta...tak mám kojiť do dvoch rokov ...... akože nieže by som nemala tie chvíľky rada, ale on ma už vyslovene používa ako dudlík, málokedy pije .... ja som si myslela, že rok a dosť 🙄 😖

martinka1981
2. aug 2011

@datelinka5 no ved to 😀 mna zduje hocičo 🙄 a nieto ešte takato porcia fazule 😀

zofrinka
2. aug 2011

Ahojte!!! Baby, normálne ste ma inšpirovali a dnes schovávam váhu aj meter!!! Ale asi o to radšej poprosím mm, lebo ako sa poznám, ja by som aj na najvyššiu skriňu liezla!! Takto nebudem vedieť kde je a dám jej pokoj. Lebo tiež mám každé ránko nezadržateľnú chuť na ňu hupsnúť, a veru tak aj urobím!!! Takže dneska pôjde......... Inak my sme mali bláznivú noc, Katka v noci bláznila, zase len somarinky by robila, tak sme mali 2 hoďky veselo. Ale čo už, hlavná vec, že je zdravá!!!!!

@elina313 myslím, že dojčiť do dvoch rokov je veľa, do roka úplne stačí!!! Ak nechceš dávať umelé, prejdi na kravské, postupne. Ja som tak urobila u staršieho a nemal žiadne problémy, Katka teraz dostáva sunar, ale urobím jej občas normálny puding, krupicovú kašu, alebo kakao, normál zo škatuľkového mlieka. A skúsim ešte niekedy aj z automatu - čerstvé, prevarím a dám!!! Nerobila by som s tým také caviky, hlavne keď ako píšeš, robí si z teba iba cumlík a nepije!!!

qetinka
2. aug 2011

Baby,robila som na obed špenátove halušky zo špaldovej muky so syrokremom..to je ktorá skupina?

martinka1981
2. aug 2011

@qetinka ak bola muka celozrnna tak asi U2 Snad napišu skusenejšie.
Juuuj že si mi pripomenula špenat.halušky,davno som nerobila a moj drahy ich zbožnuje 😵