Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
baby, ešte ma tak napadlo, ako je to s kávou sladenou?? Ale asi iba do 12:00, že?? Potom už iba bez cukru, asi, že????
Babenky, ešte jedna vec!! Na mimibazare a mimiaukciách dosť fičí Emulips......ja sama ho beriem, ani nie kvôli chudnutiu, ale kvôli tráveniu, ktoré sa mi zlepšilo a kvôli mliečku, lebo dojčím!!!! Ak by ste mala niektorá záujem, mimi MMB a MMA, vieme sa dohodnúť.....aj na oveľa nižšej cene!!! (ale pssst, tajomstvo.. 🙂 Ak máte záujem, kontaktujte ma na mail, zilinkova.lucka@gmail.com , pretože oficiálne sem cenu napísať nemôžem (podmienky predaja) , ale chápem a viem, že je to drahé a viem to dať lacnejšie!!! Lucka
čo si myslíte o tomto recepte?? Ne večeru myslím dobré, nie??????? http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35925
Ahojte, tak ja som to včera trošku prepískla... Večer som si dala pukance a podľa tabuliek sa môžu len do 15:00 😒 No nevadí, dnes pokračujem ďalej... 😉 Včera som piekla bravčové karé na zeleninke. Potrela som ho horčicou, len som v tabuľke nenašla horčicu... Neviete dokedy sa môže jesť? Dnes som si na raňajky dala dve volské oči a malý celozrnný chlebík, desiata káva s mliekom a trošku zmrzliny 😲 , potom na obed to mäsko so zeleninou a jedným zemiakom v šupke a doteraz som zobkala maliny... Tak snáď je tento jedálniček zatiaľ dobrý... Už len vydržať do večera, pretože väčšinou vtedy mám chuť na niečo sladké... ☹ A musím tiež upraviť ten pitný režim. 😝
zofrinka ten recept vyzerá dobre, niekedy vyskúšam... 🙂
Ahojte, môžem sa k vám pridať? Potrebovala by som schudnúť 10 kg, skúšala som to už veľa krát, no nikdy som nemala pevnú vôlu vydržať. Tak snáď s vašou podporou by som to už konečne mohla dokázať.
@claudica podľa mňa je to málo jedla...
dámy v sobotu na jojke o 17.50 je ste to co jíte, všeličo zaujímavé tam hovorili... aj to že treba dostatočne jesť a napríklad o zumbe - že pre niekoho je uplne nevhodná, pretože s aprliš zvýši tepová frekvencia a nespalujú sa tuky ale cukry. pri všetko cvičení si treba sledovať tep. vypočíta sa: 220 - vek = ... a toto číslo x 0,7 výjde vám nejaké číslo a rozmedzie plus minus 5 je ideál tepu ktorý si treba strážiť pri cvičení
@marecka idem aj ja teda do toho, lebo vsetko co je tymto systemom stravovania zakazane, vlastne dennodenne porusujem, takze preto priberam ako na pase, necudo..
Baby ako je to teda s tym červeným melonom može sa jesť iba do 15 hod.či aj neskor? Večeriate o ktorej? 🙂
no dievčatá....mám zo seba dajaký zlý pocit...snažím sa držať tohto stravovania už skoro týždeň a čo som aj prekvapená sama zo seba aj mi to ide,ale....nejak strácam radosť zo života ☹ nič iné nerobím len rozmýšľam čo zjesť a keď už prídem na niečo čo by som si dala...ups zas ten cukor a múka ☹ Ráno rýchlo vstanem a utekám si dať niečo sladké a kávičku s medom a už len pozerám na hodiny a čím bližšie ide k hodine 12tej tým väčšie nervy...a už len čakám aby ten deň po 12tej zbehol čo najrýchlejšie a bolo zase ráno ☹
@luciapejkova červený melón iba do 15.00, večerať môžeš kedy chceš, kludne aj o 22:00
@selvadgia a preco to tak mas? nezakazujes si prilis? ja jem veci co doteraz akurat v inej dennej dobe a dokonca jem viac. skus si dopredu rozplanovat co budes na druhy den jest. ja sa napriklad tesim na veceru, budem mat zeleninovy salat s mozarelou. kym som nepoznala toto, dala by som si bude nieco sladke alebo pecivo, co je odveci. takto viem ze idem jest. predtym som si hovorila, jezis zase idem jesrt? priberem... teraz naopak? co ta netesi na tom?
@lusana vitaj medzi nami 🙂
@marecka aj ja som to pozerala a hneď som si pozrela, čo stojí pulzomer, chcem totiž začať behávať, mala som kolegu, bol tréner volejbalistiek, ten mi už dávno rozprával, že tep musí byť správny aby si spaľovala tuky... no teraz viem prečo mi to hovoril 😀
@lusana super 🙂 tešíme sa
@luciapejkova určite obsahuje nejaké cukry, ale kočky, vodový melón nám určite nespraví 100 kg + na váhe, aspoň sa poriadne vycikáte 😀 😀 😀 myslím, že až tak veľa by si tým nepokazila - volaj ho dyňa a máš vybavené do 22 😵
Ja večeriam medzi 19-20 lebo chodievam spávať okolo 22-23, takže aby som nebola v noci hladná, večeriam šaláty a bielkovinu, takže v pohode 🙂
@selvadgia ☹ ☹ ☹ ☹ tak si myslím, že asi nenastal ten správny čas, kedy by si sa mala riadiť Norbiho update- om... to nemyslím v zlom, ale ak stále myslíš na to, ako Ti niečo chýba rozhodne nemôžeš mať z toho dobrý pocit a ani motiváciu.
Moja šéfka mi vravievala, že pokiaľ človek drží diétu a myslí stále pri tom na jedlo a hovorí o ňom, tak nie je presvedčený o správnosti toho rozhodnutia a určite to poruší a musím priznať bolo to tak ...
baby kde su na fb tie fotky porovnavacie?
ďakujem baby, určite s tým nechcem prestať, pretože viem že je to zdravé len asi si to na začiatok trošku prispôsobím a pokúsim sa viac hýbať 🙂 možno to chce len čas 😉
mne ani nie, neviem cim to je, drzim sa hlavneho cukry muka zemiaky ryza a ostatok az tak dopodrobna nepozeram, nejem tolko druhov aby soms tale musela vsetko kukat. zeby som mala byt dokladnejsia? 😕
Juuj, Elinka ako dobre, ze ta dyna sa moze do 22:00 - ja si tiez myslim, ze nemoze velmi ublizit, kedze je tam hlavne velky pomer vody 🙂
@gebeente77 ale v skutocnosti je to cerveny melon a ten sa veru nesmie 😅
@gebeente77 😵 😵 😵 😵 aká so prispôsobivá čo ? 😀 😀 😀

Ahojte, ako som sľúbila, dnes "naskakujem" aj ja... Potrebujem zhodiť 10 kíl zhruba, no nenahnevala by som sa ani dvanástim 😀 Momentálne mám smutných 70 kg pri výške 165 cm, čo je dosť. Všetky gate ma tlačia a tisne sa mi brucho cez ne, no nechuť ☹
Takže dnes som si dala na raňajky jogurt, desiatu som nemala, iba kávu a zelený čaj, na obed dusené kuracie prsko so zeleninou, keď prídem z práce, plánujem si dať syr so zeleninou, prípadne večer acidko. Dúfam, že takto je to OK.
Ja neviem, možno som nechápavá alebo čo, knižku nemám, len to tu čítam a pozerala som aj tú tabuľku, ale ja furt neviem, čo je to skupina 1,2,3... 😢 Možno v knižke to je vysvetlené, budem si asi musieť zaobstarať.
Inak u nás v meste máme update predajňu, možno pôjdem prelustrovať.