icon

Nová súkromná skupina pre začiatočníčky s Jillian Michaels

j_ank_a
13. feb 2014

ahojte... viem, ze takychto tem je tu mozno viac, ale ja som vcera zacala cvicit s Jill, a rada by som sa spojila s vami, co ste tiez len zacali, alebo chcete zacat... je tu skupina, ale baby su tam uz vacsinou pokrocile, chcem zalozit sukromnu skupinku s babami, ktore tam budeme od sameho zaciatku a uvidime, ako sa nam zadari a ako budeme uspievat...pridavat motivacne foto a podobne... chcel by sa niekto pridat?

j_ank_a
autor
14. feb 2014

@lolitka25 kludne ta pridam... v nasej skupine su aj take, co potrebuju zhodit, ale aj take, co len spevnit...kazda ma svoj vlastny ciel..

@reni1512 su aj na youtube, ale aj na ulozto na stiahnutie... v nasej skupine su odkazy na ne... zacali sme v skupine cvicit tieto levely, tak ak sa k nam pridas mozes s nami zdielat cvicenie a svoje uspechy.. nutit sa nemusis, my cvicime pre radost, navyse, su tam baby, ktore maju vysledky uz po tyzdni, takze nas to vsetky este viac motivuje... ak chces pridam ta.

danielami
14. feb 2014

@j_ank_a Ahoj. Môžeš pridať aj mňa? Chcela by som začať cvičiť. Stále si vravím, že musím so sebou niečo robiť, ale vôbec nemám pevnú vôľu. 😠 ☹ Možno keď sa budeme navzájom povzbudzovať, tak to pôjde.

j_ank_a
autor
14. feb 2014

@danielami jasne, kludne ta pridam, ale musis si povedat, ze dnes zacnes.. :D mame tam aj linky na videa cvicenie trva pol hodku, to sa da zvladnut kazdy den... tak dufam, ze sa ti bude darit a motivuje ta to u nas... 🙂

bimba01
14. feb 2014

@j_ank_a cauko, pridas aj mna pls? dnes zacinam level 2.

j_ank_a
autor
14. feb 2014

@bimba01 jasne, a ako sa ti dari? mas uz nejake zmeny? cvicis teda uz 10 dni?

bimba01
14. feb 2014

@j_ank_a cauko, "cvicim" 11 dni...kazdy den do 9teho dna som cvicila. 10 den som necvicila, bola som na 6 hodinovej prechadzke a vcera som si dala oddych. dnes idem na level2.

reni1512
14. feb 2014

@j_ank_a mozes ma pridat prosim 🙂 ... a kde najdem tie odkazy? potom v tej skupine do kt. ma pridas? dakujem

adriana186
14. feb 2014

poprosím, aj ja sa chcem pridať 🙂 dakujem

j_ank_a
autor
14. feb 2014

@reni1512
@adriana186
jasne baby pridam vas... dufam, ze to myslite vazne a pridate sa s nami cvicit... odkazy su v skupine..

danielami
14. feb 2014

@j_ank_a dnes som si to stiahla a už aj odcvičila, vyzerá to celkom fajn. Uvidím či zajtra nebude svalovka 😀

adriana186
14. feb 2014

ako tam pridam foto vsetko som napisala,az na foto som zabudla.dakujem

salonka9
14. feb 2014

@j_ank_a chcem sa opýtať, či som správne pochopila:
prvý deň som cvičila toto :LEVEL 1: http://www.ulozto.sk/xAr7t92b/jillian-michaels-...
a dnes mám odcvičené toto :LEVEL 2: http://www.ulozto.sk/x3cqXS4M/level-2-30-day-sh... to budem cvičiť až do 30-dňa ?
a potom kedy cvičíme ten LEVEL 3: http://www.ulozto.sk/xfhU9TXu/cviceni-jillian-m...

ď. za odpoveď

j_ank_a
autor
14. feb 2014

@adriana186
@salonka9
naco sem uz pisete, ked ste v skupine? a salonka, prosim, neuverejnuj linky ktore su v sukromnej skupine

1dorotka1
14. feb 2014

Ahojte kočky 🙂
tiež sa k Vam pripajam ja už mam 1level uspesne za sebou cvicila som ho ale viac dni ako 10 a vcera som zacala už dvojku.je o niečo tažsia ale da sa to. zo zaciatku som fucala ako slon 😀 svalovka ale prešlo to aj ked mate svalvicu CVICTE!!! mam doma 17 mesacne sidielko a som po cisarskom reze a pred mesiacom som sa konečne dokopala k cviceniu mala som 54kg a schudla som 2kg co je pre mna velky uspech chcela by som sa dostat na povodnu vahu 48kg, spevnit telo,brusko si dat dokopy,moj vysledok zatial

mravvcek
14. feb 2014

Aj ja chcem baby 🙂

domca43
16. feb 2014

Ahojteeee..aj ja som vcera zacala s Jilll :D zacala som vlastne v stredu ale mala som taku svalovku ze som sa nevladala ani vycikat tak som vcera skusila na novo a dnes uz druhy den, no musim povedat ze po 15.minute si myslim, ze prichadza moja smrt :D ja pred tym cvicenim este pol hodinku beham na pase, tak som potom celkom nazhavena...dufam ze vydrzim az dokonca :D

mon1001
Odpoveď bola odstránená
j_ank_a
autor
17. feb 2014

@domca43 nemyslis, z ta ten pas skor odrovna pred cvicenim? skusala si ho dat po cviceni??? nieje to lepsie? takto sa moc unavis... ale aj tak si myslim, ze to beries moc zrurta... pokial si mala taku svalovku, ze si sa nvedela ani pohnut, potom cvicis priliz vela nasvoje moznosti...mala by si zacat pomenej a postupne pridavat, nie opacne... potom to nema ucinok, ked len trpis, ked cvicis..
@mravvcek uz si zacala s cvicenim? mame sukromnu skupinu, sme tam len baby, ktore sme prave zacali s cvicenim, a navzajom sa podorujeme radime...pridavame fotky inspiracie... ak by si naozaj chcela, pridam ta, ale musis zacat este dnes a musis pridat fotky a miery...

j_ank_a
autor
17. feb 2014

@mon1001 ty si podla toho schudla? takyto veciam neverim, a uz vobec nie nijakym tabletkam... navyse, kazdy clovek si musi sam najst sposob, co mu vyhovuje najviac... niekomu vyhovuje viac pohybu, niekomu uprava stravy, nikomu oboje...

domca43
17. feb 2014

@j_ank_a ani nie, ja na pase behavam casto, len som nikdy predtym neposilovala ani s cinkami ani inak, tak preto to bol pre mna sok..🙂

hope28
18. feb 2014

ja som dnes začala cvičiť s Jill :o) a musím povedať, že ma to oslovilo... mám upravenú stravu plus začínam cvičiť... tak verím, že sa mi podarí schudnúť 15kg... 🙂

hope28
18. feb 2014

@j_ank_a aj ja by som sa chcela pridať

j_ank_a
autor
18. feb 2014

@hope28 a ako dlho u cvicis? ja som u alozila pred tyzdnom a mame tam take pravidlo, ze do 20.2 musis zacat cvicit, pidat svoje prve foografie a miery a napisat ciel... zvladas to? ak ano, kludne ta este pridam..

lucinla2904
18. feb 2014

ahojte baby pridáš ma prosím do skupiny? tiež chcem začať cvičiť

krtecek39
18. feb 2014

aj ja sa asi pridám,lebo keď som sa dnes videla od zadu v zrkadle ,takmer som podľahla srdcovému kolapsu,chystám sa už 2 roky cvičiť,videí mám nasťahovaných asi na polovici 500GB disku,len sa k tomu neviem dokopať a som na tom presne rovnako ako @simca06022011 ,tiež len samé posmešky a krochtanie,ale ani sa nečudujem,ešte 6kg a mám rovnú 100-vku ☹

luba77
18. feb 2014

aj ja sa chcem pridať

hope28
18. feb 2014

@j_ank_a ahoj, začala som dnes 🙂 miery nie je problém... len mi prosím ťa napíš presne čoho miery a foto pridám keď budem v skupine či už teraz?

hope28
18. feb 2014

@j_ank_a cieľ mám 65kg... momentálne vážim 80kg...tekže chcem 15kg schudnúť

hope28
18. feb 2014

@j_ank_a zajtra to kľudne popridávam... len mi pošli link alebo odkaz kde tú skupinu nájdem :o) ďakujem

j_ank_a
autor
18. feb 2014

@hope28 uzsom ta pridal vsetky info pridavaj tam, sem uz nie, precitaj pravidla, pridaj foto a mozme cicit