O koľkej jete posledné jedlo?
Pekný večer maminky, smiem sa opýtať o koľkej jete svoje posledné jedlo? Zaujímajú ma hlavne tie žienky, ktoré chodia spávať neskôr, v noci. Ďakujem.
Ja pravidelne ešte každý večer o 23.30 čučoriedkový, smotanový jogurt. Posledné jedlo 21.00
Čestne priznám, že aj o polnoci, o 1 v noci.
@deti95060810 chcela by som mat tvoju volu 😀
Ste super🤣 ďakujem za úprimnosť..viete, ja som totiž taký extrémista😳🙈mala som obdobie, kedy som večerala o šiestej a dosť..a cítila som sa super, váha išla dole..potom som to vzdala a začala sa prejedať 🙈 cez deň jem len za pochodu väčšinou samé nezdravé veci, len aby som rýchlo zahnala hlad a neskoro večer, keď všetci spia a doma je kľud tak si vychutnávam jedlo..stal sa však z toho rituál a každý večer sa takto napchávam 😕viem, že to nie je zdravé..dokonca som v krátkom čase dosť veľa pribrala..ja neviem nájsť zlatý stred..idem z extrému do extrému 🙈 potrebujem sa opäť nejako nakopnúť ale neviem ako.. buď jem málo alebo veľa, celé zle...
Nikdy nemám posledné jedlo
@dominika1988 ja aj okolo 23.00 😓🙈presne tak isto, že aspoň jedno jediné jedlo si chcem vychutnať v kľude, bez detí, atď...vtedy mi najviac chutí..
Ja chodievam spavat bezne okolo polnoci - jednej rano a posledne jedlo mavam medzi 9-10 vecer. Podla mna je divne jest naposledy o 6 a ist spat o dalsich 7 hodin, ved to som hladna ako vlk a presne preto potom vyzeriem chipsy, keksy a neviem co vsetko... Inak mne pomohlo jest male davky v priebehu celeho dna v pravidelnych rozostupoch, kludne si aj budiky na to nastavim 🙂 Inak za jedlo povazujem aj horalku, nanuk alebo hrst cukrikov.
O 18hod. Neskor uz nie.... vynimocne na dovolenke neskor, alebo ked nestihame. Mama mi odmalicka vstepovala, ze sa neskor uz jest nema. Hlad potom uz necitim, ani teraz, je to asi zvyk.
17-18, spánok okolo 23, neznášam ísť spať s plným bruchom...plus by za týždeň bola zo mňa xxl pani.
@simsalabim ja som fungovala na prerušovanom poste, jedla som každý deň iba v intervale 8 hodín, posledné jedlo bolo o šiestej. Bolo to super, chudla som, začiatky boli síce ťažšie, ale keď sa mi stiahol žalúdok bolo to fajn..len ja som mala ten problém, že som toho časom jedávala asi o dosť menej ako by som mala, lebo cez deň som nemala moc času na jedlo a večeru som mala dosť slabú. Neskôr som to vzdala a teraz sa po nociach prejedam😔 premýšľam, že sa opäť vrátim k podobnému stravovaniu ako predtým len sa posnažím cez den jesť o trochu viac...🤔
Chodievam spat tak o 1dnej a posledné jedlo si dám tak o 8mej, ale snažím sa často neúspešne o 7..
Chodím spať okolo polnoci a naposledy jem medzi 19h-20h
Ja teraz chodim spat okolo 23.00 ale aj ked chodievam skor ci neskor, posledne jedlo je tak max o 18 tej. Samozrejme su vynimky (ako dnes) ale u mna neexistuje vecer jest, mala by som vycitky svedomia! Som tak odjakziva nadstavena. Tiez zalezi co pocas celeho dna jem, ked malo, tak si volaco zobnem aj vecer.
Ja posledné okolo 17:00 ale keď mám neskôr na niečo chuť, tak si tvrdý syr, alebo niečo slané (milujem slané tyčinky a praclíky) ale tak primerane. Spať chodím okolo 24:00.
Nezaspim ked som hladna alebo smadna, tak kludne aj o jednej rano. Problemy s vahou nemam.
ked som hladna, tak sa najem, mne je jedno kedy, aj o desiatej... Ale ja nie som labuznik, vychutnavac ani priberac...
ja po 17:00 už len zeleninu, zeleninové šťavy. jem zdravo - hoci dnes - ako sa hovorí výnimka potvrdzuje pravidlo (pár dni pred ms) som opáčila tri plátky slaniny 😀 čo budeš... žiješ iba raz 😀
Nie som síce mamina ale občas je to aj 22hod😂😂
veceriam 20:30 a spavat chodim okolo 23:00... 2h pred spanim posledne jedlo... nechapem ze niekto dokaze jest posledne jedlo o 18:00 a ist spat dajme tomu o 5-6h neskor... a uz je davno dokazane, ze na chudnutie je to nezmysel 😁 ja som teraz schudla dost, ale nie je tym, kedy veceriam, ale tym, ze cez den cvicim, radikalne som obmedzila sladke, a jem ovela viac zeleniny a ovocia ako predtym... ide podla mna o celkovu skladbu stravy cez den a pohyb... nie o vecernej/nocnej hladovke😁
ak je niekto dlhodobo zvyknuty - to beriem, ale nasilu si strazit, ze o 18:00/17:00 posledne jedlo a potom nic, aj keby mi malo byt zle - too nie
Roxne. Medzi 17 az 20. xD
Ja sa tiež pripájam k tým čo sa chcú aspoň večer v kľude najesť. Bohužiaľ u mňa to má dôsledky na váhe.. Akurát som rozmýšľala že by som si mohla dať posledné sýtejšie jedlo okolo tej 17-18 a potom v kľudne (21-22) už len jogurt alebo zeleninu 🙄 len teda neviem či som schopná to dodržať no nebolo by to v mojom prípade vôbec na škodu
@zuzuliennka1 tiez som chcela napisat ze to je nezmysel, vecer nejest. Ja tak cca okolo 19-19,30 vecera posledna...idem podla KT a chudnem...takze to nie je o tom, ze vecer uz nejem...
Baby a to ako robíte, tie co veceriate o 9,10, to nejete spolu s rodinou večer? My sa najeme okolo 7, zaspávam okolo 11.
No keď som v práci tak posledné jedlo mam o 17-17.30 a robím do 22.00 . Idem na ubytovnu, dám sprchu a už nič nejem, až ráno...ale ako som doma tak aj neskôr...nemám taký režim..predsa len doma sa môžem najesť hocikedy
@podmostom u nás spoločná večera nie je takmer nikdy, asi s výnimkou vianoc.. muž sa naje keď skončí s prácou (alebo ešte v pracovni ak má toho veľa), deti sa najedia spolu všetky tri a ja sa najem keď ich ide muz osprchovať - aspoň jedno jedlo denne si chcem dať relativnom v tichu.. spolu iba obedujeme..
Autorka - ak je u teba problem ten, ze sa krmis blbostami kvoli slabej veceri, tak jednoznacne si daj lepsiu veceru, hlavne bielkoviny a zeleninu. A potom uz len pevnu volu. Mna napr. ani nenapadne si "dat nieco k telke". Mozno je to naozaj vychovou.... nam mama nikdy nedovolila pred TV nieco jest ("potom si neuvedomujes, ake jedlo jes a nevychutnas si ho") a po veceri bola u nas "kuchyna zatvorena" 😂 Proste mam asociaciu - je sa za jedalenskym stolom. Snazila som sa k tomu viest aj moje deti, ale manzelova rodina je opacny extrem, tak som len tak ciastocne uspesna....

18 hod.
spať ideme okolo polnoci