Od 1.1.2013 začínam chudnúť. Kto sa pridá?
Ahojte, uz som sa konecne odhodlala a som pevne rozhodnuta, ze chcem schudnut, budem rada ak sa niekto prida
@mirulik23 Neviem teraz ako si zobrala moju odpoved, ale ja som ju pisala kladne a chcela som tym iba povedat jedno:
"neboj sa mrkvy, konzumuj ju"
Zda sa mi, ze Ty si to zobrala trochu inak..... 🤐 (skor si nepochopila moju pointu)
V zasade nemam nic proti informovanosti, ba priam naopak.
@mirulik23 OK...len som nechcela, aby sa tu rozputala hadka o "mrkve"...na koniku je to totiz uplne normalne 😎
Este k tej mrkve...mrkva, hrach a pod maju dost vela cukru....pri porovnani s takou brokolicou, ci karfiolom...
Ale jednoznacne je zdravsie pre cloveka, ked dostava cukor z mrkvy, ako zo zmrzliny.... 😵
ahojte dievcata, mozem sa k vam pridat? potrebujem uz konecne po 2,5 roku po porode zhodit tych prebytocnych cca 7 kil. stale na mne visia takze od teee raz musim ist do toho a dat ich dole nech som do leta fit 😎
tak za týždeň len mínus 0,2 kg ale aj tak aspoň niečo, ale cvičila som celkom poctivo 🙂 len strava mohla byť lepšia (bez tých koláčikov).
za 10 dní -1,5 kg 🙂
Ahojte baby, aj js by som sa k vam rada pridala. Zacala som dietovat od noveho roku (delena strava podla Korinkovej) s vahou 80kg. Dnes som sa vazila - 75,6kg. Od zajtra zacinam cvicit aj Jillian, 1.level. Moj ciel je do leta dat dole 20kg, cize dostat sa na vahu 60kg. Drzim nam vsetkym palce, nech sa nam to podari. 🙂
@nellyza27 Ahojky, ano, sme skoro susedky - ja byvam Rajeckych. 🙂 Cvicit zacinam dnes doma s Jillian. 🙂 Muz mi stiahol jej "30 day shrad" - program cvicenia na mesiac zlozeny z troch levelov, tak dnes zacnem. Vyzera to super a co som nasla na nete, baby maju s jej cvicenim dobre vysledky. A je to len na 30 min denne, co si snad aj ja najdem tolko casu pri mojich ratolestiach. 🙂 A ty dietujes aj cvicis? Aky mas "chudnuci ciel"? 🙂
@nellyza27 nooo,tak sme na tom podobne,ja mam tiez ciel 20 kg. Neboj, do leta to dame. Ak ti mozem poradit, super je dukanova dieta. Ja som ju drzala 2x a zakazdym idu kila super dole, len ja osobne ju nemozem drzat kvoli tomu, ze mam z nej problemy s chodenim na wc. Inak co poznam ludi co ju drzali, nikto nemal problem.
@nellyza27 no,tak priklad zdraveho stravovania to nie je, ale ked si k nej pridas kazdy den miltivitamin v tablete, telo nebude bez vitaminov kvoli nedostatku ovocia a obmedzenemu mnozstvu zeleniny. A par mesiacov sa to da vydrzat. Jedna mamina tu na mk s nou schudla za 5mesiacov 29 kg. Moja segra tiez cez 20kg za podobny cas. Ja keby mozem, isla by som do nej hned.
čaute, tak sa hlásim po týždni, som schudla 0,5 kg - stravu si nijako veľmi neobmedzujem, akurát jem menej sladkého ale 4x do týždňa cvičím.
Ahojte, tiež by som chcela schudnúť aspoň 5 kíl, ale nejako sa mi nedarí. Utešujem sa, že aspoň nepriberám 🙂. Som dosť nedôsledná v cvičení a neviem, ako sa prinútiť a nájsť si čas popri domácnosti a školopovinných deťoch. Chcela by som sa spýtať, či je lepšia tá zostava od Jillian ako napr. pilates a kalanetika a v čom. Ďakujem.

@vevsz biely cukor...suhlasim. Moj otec mi ho vzdy opisuje, ako "Jedovata latka". 😅