icon

Od 1.1.2013 začínam chudnúť. Kto sa pridá?

nellyza27
31. dec 2012

Ahojte, uz som sa konecne odhodlala a som pevne rozhodnuta, ze chcem schudnut, budem rada ak sa niekto prida

Strana
z9
digysa
11. jan 2013

@vevsz biely cukor...suhlasim. Moj otec mi ho vzdy opisuje, ako "Jedovata latka". 😅

digysa
11. jan 2013

@mirulik23 Neviem teraz ako si zobrala moju odpoved, ale ja som ju pisala kladne a chcela som tym iba povedat jedno:

"neboj sa mrkvy, konzumuj ju"

Zda sa mi, ze Ty si to zobrala trochu inak..... 🤐 (skor si nepochopila moju pointu)

V zasade nemam nic proti informovanosti, ba priam naopak.

mirulik23
11. jan 2013

@digysa Ja som ju zobrala OK a aj ja som ju pisala v klude .. len mna proste zaujimalo ci mrkva neobsahuje kadeco co nieje vhodne jest na vecer pri diete ..

digysa
11. jan 2013

@mirulik23 OK...len som nechcela, aby sa tu rozputala hadka o "mrkve"...na koniku je to totiz uplne normalne 😎

Este k tej mrkve...mrkva, hrach a pod maju dost vela cukru....pri porovnani s takou brokolicou, ci karfiolom...
Ale jednoznacne je zdravsie pre cloveka, ked dostava cukor z mrkvy, ako zo zmrzliny.... 😵

mirulik23
11. jan 2013

@digysa to je jasne len mna to hneva lebo ja by som dokazala zjest mrkvy a mrkvy ja milujem mrkvu 🙂

kika36
13. jan 2013

ahojte dievcata, mozem sa k vam pridat? potrebujem uz konecne po 2,5 roku po porode zhodit tych prebytocnych cca 7 kil. stale na mne visia takze od teee raz musim ist do toho a dat ich dole nech som do leta fit 😎

ajkuska
15. jan 2013

tak za týždeň len mínus 0,2 kg ale aj tak aspoň niečo, ale cvičila som celkom poctivo 🙂 len strava mohla byť lepšia (bez tých koláčikov).

zeta123
19. jan 2013

za 10 dní -1,5 kg 🙂

lucy_lu
20. jan 2013

Ahojte baby, aj js by som sa k vam rada pridala. Zacala som dietovat od noveho roku (delena strava podla Korinkovej) s vahou 80kg. Dnes som sa vazila - 75,6kg. Od zajtra zacinam cvicit aj Jillian, 1.level. Moj ciel je do leta dat dole 20kg, cize dostat sa na vahu 60kg. Drzim nam vsetkym palce, nech sa nam to podari. 🙂

nellyza27
autor
21. jan 2013

@lucy_lu ahoj, vidim, ze si zo Ziliny ako aj ja, chces aj niekam chodit cvicit, alebo doma?

lucy_lu
21. jan 2013

@nellyza27 Ahojky, ano, sme skoro susedky - ja byvam Rajeckych. 🙂 Cvicit zacinam dnes doma s Jillian. 🙂 Muz mi stiahol jej "30 day shrad" - program cvicenia na mesiac zlozeny z troch levelov, tak dnes zacnem. Vyzera to super a co som nasla na nete, baby maju s jej cvicenim dobre vysledky. A je to len na 30 min denne, co si snad aj ja najdem tolko casu pri mojich ratolestiach. 🙂 A ty dietujes aj cvicis? Aky mas "chudnuci ciel"? 🙂

nellyza27
autor
21. jan 2013

@lucy_lu ja potrebujem 20-25 kg schudnut, snazim sa donutiti viac pit, jest castejsie a mensie porcie a kazdy vecer na stacionarnom bicykli, ale minuly tyzden som mala chripku, tak zacinam zase od dnes

lucy_lu
21. jan 2013

@nellyza27 nooo,tak sme na tom podobne,ja mam tiez ciel 20 kg. Neboj, do leta to dame. Ak ti mozem poradit, super je dukanova dieta. Ja som ju drzala 2x a zakazdym idu kila super dole, len ja osobne ju nemozem drzat kvoli tomu, ze mam z nej problemy s chodenim na wc. Inak co poznam ludi co ju drzali, nikto nemal problem.

nellyza27
autor
21. jan 2013

@lucy_lu ale ja som o nej citala, ze vobec nie je zdrava

lucy_lu
21. jan 2013

@nellyza27 no,tak priklad zdraveho stravovania to nie je, ale ked si k nej pridas kazdy den miltivitamin v tablete, telo nebude bez vitaminov kvoli nedostatku ovocia a obmedzenemu mnozstvu zeleniny. A par mesiacov sa to da vydrzat. Jedna mamina tu na mk s nou schudla za 5mesiacov 29 kg. Moja segra tiez cez 20kg za podobny cas. Ja keby mozem, isla by som do nej hned.

nellyza27
autor
21. jan 2013

@lucy_lu a nepribrali to spat? A ty si pomocou nej kolko schudla?

lucy_lu
21. jan 2013

@nellyza27 ja som s nou po prvom synovi za krátký cas schudla 11kg a bola by som v nej pokracovala, ale znocu som otehotnela. Segra to nepribrala nazad. 🙂

ajkuska
22. jan 2013

čaute, tak sa hlásim po týždni, som schudla 0,5 kg - stravu si nijako veľmi neobmedzujem, akurát jem menej sladkého ale 4x do týždňa cvičím.

mszv
24. jan 2013

Ahojte, tiež by som chcela schudnúť aspoň 5 kíl, ale nejako sa mi nedarí. Utešujem sa, že aspoň nepriberám 🙂. Som dosť nedôsledná v cvičení a neviem, ako sa prinútiť a nájsť si čas popri domácnosti a školopovinných deťoch. Chcela by som sa spýtať, či je lepšia tá zostava od Jillian ako napr. pilates a kalanetika a v čom. Ďakujem.

Strana
z9