Od 1.1.2013 začínam chudnúť. Kto sa pridá?
Ahojte, uz som sa konecne odhodlala a som pevne rozhodnuta, ze chcem schudnut, budem rada ak sa niekto prida
ahojte tak aj ja sa ku vam pridavam držíte nejake diety?chcela by som schudnut aspon 8kg poradte čo robíte?
ahoj, ja som minuly rok drzala dukanovu dietu, mne dost pomohla. vela ludi ma problem, ze co by mali jest pocas prvej fazy, mne dost pomohol tento jedalnicek, ktory mi dal velku inspiraciu na to, co vsetko sa da jest pocas prvej fazy, urcite odporucam http://www.dietyachudnutie.sk/jedalnicky/dukano...
že dobré ste, to za tých pár dní sa tu nazbieralo toľko ľudí? 🙂 asi novoročné predsavzatia 🙂 Mala by som sa k vám pridať, ale nechystám sa držať diétu, akurát cica nežer (toľko) a pohyb, tak si držme palce 🙂
ahojte u mňa všetko OK, len som zabudla včera cvičiť, bo som sa zapozerala do nového seriálu Terra Nova. Môj úbytok na váhe za týždeň je mínus -0.7 kg.Takže som so sebou spokojná. Keby to takto išlo aj ďalšie týždne, tak do leta som sexikočena🙂
ahojte, aj ja sa chcem pridat, mozem? chcem dat dole dost, sa mi to nejak nabaluje......
ja mám za sebou 30 min.cvičenie, strva tiež v poriadku .Som so sebou nanajvýš spokojná.
baby,aj ja by som sa rada pridala ;)
ahojte, tak máme za sebou pobyt v bazéne, čo je tiež si myslím športovanie, vážiť sa mienim len raz do týždňa tak o týždeň pridám či išlo niečo dole, optimum 0,5 - 1 kg týždenne, viac nechcem, nech sa to udrží.
u mňa všetko, OK, intervaly medzi jedlami dodržané - jem keď cítim hlad, dokonca sa mi podarilo aj cvičiť pred obedom.
Poobede som si dala s chlapcami šlofíka.Zajtra si dám od cvičenia pauzu.
Babenky ja sa tak vytešujem z toho, že mám chuť bojovať so svojou nadváhou. Som plná energie a radosti. Dokážem to - schudnem - jupííí
ahojteee, ako sa držíte??? ja v celku v pohode, len v stredu som robila palacinky tak som si asi o 6tej jednu dala, ale toť všetko, vážiť sa nevážim, aj by som chcela, len nemám čas a večer sa mi to neoplatí 😀 hádam si zajtra zastanem a uvidíme výsledok....inak papám všetko ako obvykle len po piatej už nič, toť moja diéta 😀 ja na obmedzovanie nie som, neviem vydržať, nemám vôlu a takto sa mi aj minule podarilo niečo zhodiť, tak uvidíme...držte sa tu 😉
Aké máte skusenosti s Norbi update menu? dá sa od toho schudnut? skusali ste?
caute 🙂 pridavam sa...sice mamina nie som, ale chcem byt a aj lekar by sa potesil keby som schudla a aj moje zrkadla by sa potesili a o malych veciach v satniku ani nehovorim 🙂 do leta budeme stihnucke ako prutiky...teda aspon ja chcem dat dole takych 15 kg...co bude tak na 4 mesiace aspon...nehovoriac o udrziavacke. no ide vam to prevelice...drzim paste!
včera aerobik a tak si telo odvyklo po vianociach, že som mala problém zaspať čo svaly pracovali a relatívne zdravo som aj jedla žiadna nutelka a slané dobrôtky a na obed zdravé fazuľky so sézamom a tofu (ale to ste mali vidieť ako sa malý zatváril, keď som mu toto ponúkla tiež na obed, hoci aj manžel povedal, že to nie je zlé) 🙂 😎
ahojtee, ja znovu 😀 dneska som si dala asi 20 minut na stacionárnom bicykli, no ale poviem vám, už aj potiť som sa začala...teraz hodím sprchu a kuknem čo je v telke 😉 dobrú noc
Baby co hovorite na mrkvu pri diete? Napriklad jest ju vecer ...🙂
@mirulik23 Poviem ti tak..... nepoznam clovek, ktory pribral z MRKVY..... Myslim, ze to uz je prehnane, aby si niekto nemohol dat na vecer namiesto CHIPSOV surovu mrkvu.
Tiez som raz pocula jeden super nazor- Povedala som jednej znamej, ze ja jedavam cibulu skoro so vsetkym. A ona mi na to povie: pozor na Cibulu, lebo obsahuje vela cukru....pri chudnuti nie je vhodna....
Tak sory, ale od cibule pribrat to chce teda ozaj umenie.... 😝

@vevsz pekne si to popísala- takto by to malo vyzerať!! Jediná vec je, že na toto všetko treba mať veľa silnej vôle, hlavne ak má človek určité návyky, resp. čelí určitým "nástráhám"- ako je napr. vytváranie a vypekanie pre ďalších členov rodiny, návštevy rodičov, priateľov, kde často treba odolať plnému stolu a taktiež aj poznámkam typu "veď si daj".. Mne napríklad pomáha aj to, že varím pre celú rodinu rovnaké jedlo ako mám ja- veď zdravé stravovanie nemusí byť nudné a ak niekomu chýba ešte viac prílohy, tak to nie je problém dovariť. Takisto pečieme menej (samozrejme v decembri to neplatilo, takže sa to aj na váhe odrazilo). My sme boli zvyknutí vypekať každý víkend. Teraz to eliminujeme a keď máme chuť na dezert, dáme si jeho zdravšiu verziu- šľahaný tvaroh s ovocím, ovocný pohár atď. Ale z času na čas si aj niečo upečieme- ako odmenu za úbytok váhy, resp. ak sme mali nejaký výraznejší energetickejší výdaj. Mne sa dokonca osvedčilo mať jeden deň v týždni úplne "normálny"- so všetkým, aj nezdravým. 🙂 A potom sa naspäť vrátiť do zdravého režimu. Organizmu tento "pík" až tak nevadí a aspoň metabolizmus nezaspí. Ale ja dosť veľa športujem, tak si to možem aj z hľadiska príjem- výdaj dovoliť.. V kǎzdom prípade, ako píšeš, zdravé stravovanie nemusí byť vobec nudné, len treba byť pri tom trochu kreatívny.