Od 1.9.2014 za mesiac 5 kíl dole
caute potrebujem za mesaic dat dpole 5 kil nejdem na to zdravo ale uz nemam momentalne vychodisko raz za den sa nejem a potom budem len pit... ked som mala stresy a nestihala som jest jedla som len rano tak som dala dole za 2 tyzdne 7 kil mozno ja viac ....nepotrebujem vase rady ze to nieje zdrave uvedomujem si to dobre ... chudnete niekto od dnes ?
luciakucerova .. to nemyslis vazne :D gratulujem a tp si ako dosiahla a za aky cas ? ja mam inak od januara minus 16 kil a stymito dvoma co mam za tyyden dole
Inak ja som vcera zacala aj cvicit tak dufam ze to pojde rychlejsie
@luciakucekova tak ty nemusis ani pokracovat ked si uz schudla 5 kg🙂super.
Inak ako sa stravujete?ja jem obed -v praci takze ziadne dietne...ranajky a veceru mam jogurt a ked som hladna tak jem kesu al.arasidy.a teraz som nasla u nas v praci v bufete taky keksik celozrny tak aj ten si obsac dam.inak som si vsimla ze uz nemam chut na sladke -prestala som si sladit kavu🙂aspon jedno pozitivum
@luciakucekova
@tina27111 baby a z akej vahy chcete schudnut?tina-ja by som bola stastna za tych tvojich 16 kg co si schudla.aj ja by som potrebovala aspon tolko.super.ako si to dokazala.aj si cvicila?na zac.ti to slo lahsie?lebo ja sa akosi neviem ,,pohnut,,z tej vahy.neviem preco.☹
no ja mam momentalne 70kil a fuj hnusne cislo a chcem mat aspon teda zatial 65 nie ja som necvicila ty ides z akej vahy ? a na kolko ?
@tina27111 ja mám 75 a rada by som mala aspoň 65 kg - zatiaľ.Ale vysnívaná váha je 55 kg.No budem vďačná za každé jedno kilo,kt. schudnem 🙂 Dala som si čas 1 rok,tak hádam schudnem.Zatiaľ ma to drží tá moja energia na chudnutie.Len horšie,že keď nevidím žiadne vysledky,tak s tým potom seknem a nevydržím.Aspoň keby som niečo schudla,tak to by bola motivácia pokračovať ďalej.
a aky cas uz chudnes a akolko si dala dole ?
a akym spôsobom chudnes ?
@tina27111 a aku mas vysku? aj ja mam taku vahu, chcem mat aspon 63
mala som po porode až 80 ale dala som ich dolu.....vysoka som 175, moj problem je že až tak necvicim a lubim sladkosti...joj
baby sos 🙂 dva dni som mala take ze som zrala ako diva ... no od zajtra zase pokacujem ako to ide vam ? ... ja som spokojna vaha je aspon o nieco nizsia aj napriek tomu ze som polavila ... preslap sa stal ale uz sa nestane 🙂 od zaciatku tyzdna pridavam aj ako take ćviky na vecer lebo mam hrozne boky a ovisnute brucho este z porodu inak to vyzera úz ako tak 🙂 este 5-6 kil 🙂
ja som sa odnaučila sladiť čaj a kávu, aspoň niečo 🙂 a začala som papať viac zeleniny 🙂 pre mňa nehorázny pokrok :D
sladkosti si dám stále 🙂 len nesladím kávu a čaj ...ale musím sa veľa prekonávať 🙂 a miesto minerálok pijem citrónovú vodu
pokial si chce niekto privodit zdravotny problem je to najlepsi sposob stravovania raz za den 😝
Kks, baby ja z vas odpadnem.... 😕 😔 ..neuveritelne...je tolko sposobov ako dat za mesiac 5 kil dolu tak, aby vam nenabehli naspat a vy si vyberiete takyto bullshit... 😒
@lukinka26 ahoj,chcem sa opytat,presne si dodrziavala tu dietu (myslim z toho linku)? celkom sa mi pozdava,az na to,ze kava na ranajky :( ja pijem kavu velmi malo,ale uz vobec nie nalacno! byva mi potom zle :( neda sa to nejak nahradit? som na MD a tu kavu nepotrebujem,ked sa mi chce spat a drobec mi to dovoli,pospim si s nim :D :D a este: je tu niekto,kto by chcel zacal dietovat od 1.oktobra??? chcem zacat,no spolu by nam to islo lepsie.. tak sup,sup,hlaste sa 🙂 🙂🙂
@petra67 ja som sa odnaucila od sladkosti tak,ze som ich prestala kupovat :D :D tiez som sladka rit,no otvorim bar a tam sa nic na mna neusmeje 🙂 zavrem a som rada,ze sa na mna gram nenalepi :D to je asi naj sposob,ako sa im vyhnut :D v obchode sa im tiez vyhybam :D zienky,ja mam 78kg (aj ked ich na mne velmi nevidno),vsetci hovoria "z coho chces chudnut" :D :D ale ja chcem,lebo citim nejake to kg na mne navyse :D moj sen je zhodit 10 kg 🙂 no ak sa podari len 5kg,aj to ma potesi 🙂 taak????? prida sa niekto????? chcem zacat 1.oktobra 🙂
..a na zaver... vybrala som si dietu od lukinka26 🙂
@bambulka68 ja som na tom asi tak ako ty, vsetci hovoria, ze naco chcem chudnut.....ja ked citim, ze musim schudnut, lebo sa necitim dobre, tak to citim. rozculuju ma reci takéhoto typu. tiez minimalne 5 kg, ak schudnem viac, tak sa len potesim. inak ja tiez radsej nic uz nekupujem do zasoby, ako predtým( kupila som pre deti, a ja som vsetko pojedla hahah) teraz nie. dam si radsej jogurt.
@petra67 tak mozme si ruky podat 🙂 ja tiez,ze sladkosti pre deti :D a pojem ich ja 🙂 (pazravec :D :D ) tak pridas sa ku mne? ja som si akurat dala jablko (pre mna velky pokrok :D ) lebo som hladna,ale dnes uz jest nechcem :D zacinam sa na dietu pripravovat 🙂 u mna bola vzdy na 1.mieste sladkost,a ovocie sme stale vyhadzovali co pohnilo :( uz sa to dufam zmeni 🙂
@bambulka68 Jasne pridavam sa, ale ja ziadnu dietu nerobim, len sa idem obmedzovat v jedle. Pravidelne ta budem informovat🙂
Ahojte baby pridavam sa k vam...jza posledne 3roky som strasne pribrala...30kil neviem akym stylom....teraz som sa rozhodla s tym nieco spravit....citala som tu aj tu dietu tak skusim nieco podobne....dufam ze sa mi podari aspon nieco schudnut.....bo chcem to spravit hlavne koli tomu ze sa snazime o babo 9mesiacov a stale nic myslim si ze to bude mojou vahou.....dufam ze aspon par kil schudnem a potom otehotniem..... 🙂
@mima207 ahoj,pridaj sa k nám do sk. Detox podľa macingovej, tam nas je už pár, začíname od pondelka. 🙂
poradim vam ako chudnut a nie je to ani tak nezdrave a nemusite sa ani velmi obmedzovat.. jedine co mne funguje je to ze sa rozhodnem ze nejdem akoze nic jest. to znamena ze si nepripravujem pre seba ziadne jedlo a ochutnam iba z toho ktore pre niekoho varim alebo ked mam na nieco velku chut tak si dam ale len trochu a popritom treba vela pit. kazde jedlo zapijam velkym hrncekom kavy, caju, alebo niecoho.. neska napriklad kava s mliekom a 4 kolieska rozku s maslom a syrokremom, neskor zase nieco podobne, dam si aj sladkosti ale vsetko ale v minimalnom mnozstve !!! tym by sa mal stiahnut zaludok aby sa donho menej zmestilo a zaroven si nenaburate metabolizmus. ked mam pocit ze potrebujem jest viac, tak sa najem aj viac ale potom sa zase vratim k minimalnym porciam.. neska som s touto dietou zase zacala tak drzte palce 😉

@tina27111 ja som stále S tebou a dnes som mala dole 5 kíl.