Od 1.9.2014 za mesiac 5 kíl dole
caute potrebujem za mesaic dat dpole 5 kil nejdem na to zdravo ale uz nemam momentalne vychodisko raz za den sa nejem a potom budem len pit... ked som mala stresy a nestihala som jest jedla som len rano tak som dala dole za 2 tyzdne 7 kil mozno ja viac ....nepotrebujem vase rady ze to nieje zdrave uvedomujem si to dobre ... chudnete niekto od dnes ?
Ahojte prosím poradte mi 🙂 neskutočne som pribrala 9 kíl za dve mesiace :D na tom všetkom je najhoršie to,že som si to ani nevšimla,zmestím sa do všetkého starého oblečenia. Potrebujem súrne schudnúť do stužkovej prosííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím poraďte mi.
P.S. - na posilku nemám čas, prijmem akúkoľvek radu a diétu.
ja by so tiež do toho šla 🙂 18 rokov som bola ako palička, a keď som prišla na výšku tak to šlo hore...za všetko môžu sladkosti :P
tak baby ja som to robila takto za 3 tyzdne 7kil dole .... jedla som len na obed to bolo jedno co hlavne ze sa nieco vôbec jedlo :D ... vzdy co bolo na obed som si dala nie mega porcia ani mini porcia ale klasicka stredna porcia z ktorej sa zasitite a hlavne dodate energiu ... inak cely den pit vodu poprípade nejake tie caje na spalovanie tukov to si myslim ze nie je az tak doleziete .. a komu je malo nech si da rano jogurt moze aj vecer ale nizkotucny ... tak od zatra ideme na to ,,,, pisme si kazdy den ako sme to zvladli pretoze ked bude kazda jedna na to sama skor to vzdame viem co hovorim mam uz 14 kil dole treba mi este 8 no uspokojim sa zatial aj s 5timi 🙂
Raňajky mám kávu. Kávu si sladím a s mliekom. Inak nič sladké. Do obeda voda a voda.. Obed zelenina a maso na vode resp nad parou. Môžete aj normálny obed. A do druhého dňa len vodu, vodu a vodu. Prvé dni to ide rýchlo ale pozor je to len voda čo ide dole až potom ide tuk a ten už ide trochu ťažšie.
baby aj ja by som potrebovala schudnut.lenze problem je v tom ze ked aj zacnem tak dlho nevydrzim☹no a ked nevidim nejake vysledky tak to tiez vzdam.naposledy som vydrzala nejest pecivo 2 tyzdne a kedze som nic neschudla tak som sa na to vykaslala.skusim sa k vam pridat-od zajtra.dufam ze to vydrzim.majhorsie je vynechat sladke kedze to mam rada hlavne na ,,obalenie,,nervov
@tina27111 Ahoj skus radšej ranajkovať daj si desiatu nejaké ovocie obed lebo takto to budeš musieť dodržiavať celý život všetko priberieš naspäť a to asi nechceš... Kamoška takto zhodila 40kil ale aj cvičila ale je iba do obeda ak ju pochytí niečo poobede tak si zaleje vločky mliekom.. Drží palec.
@4zlatulinko2 Nie , ja som schudla 35 a este mi 14 zostalo 🙄 ale chcela som- zamilovala som sa znovu po rozvode a samozrejme som nejedla som pečivo, sladké, slané, sladené vody, raz za týždeň ovocný deň, raz za mesiac vodový. Večer po šiestej som nejedla už nič..... A cvičila som, ale nie pravidelne.... No teraz mám pocit, že už nejde 😖 😝
ahojte baby celkom ste ma zaujali.chcem sa opytat ak by som normalne ranajkovala potom obedovala okolo 14:00 a potom len voda.sli by kilecka aj tak dole?co myslite?neviem si osobne predstavit neranajkovat.
@tutky Nepamatam si uz na nejaky konkretny jedalnicek, ale cca pol roka som nepouzivala sol, cukor, olej (myslim tym, ze som prestala vyprazat, len ked som si robila salat, tak som ho postriekala olivovym olejom), ziadne polotovary, kolace, chipsy, ... Zacala som si klast na stol flasu, aby som videla, kolko som naozaj vypila, rano som si davala vodu s citronom, na ranajky vacsinou vlocky alebo kusok chleba, aby som ho stihla spalit cez den. Inak som pecivo vynechavala, ako to len slo. Ziadne zahustovane polievky, omacky. Aj ovocie som dost zredukovala, radsej viac zeleniny. na veceru som si vacsinou piekla zeleninu v rure, trochu zemiakov, mrkva, cvikla, cibula, por, cesnak, 2PL oleja a voda. Zacala som jest mensie porcie a castejsie, u mna neplatilo, ze vecer sa neje, lebo vtedy prichadzal muz z roboty a tak som jedla s nim, ale len to, co som si navarila pre seba. Ja nemam velmi rada sladke, tak mi to ani nechybalo, ale ked nahodou ano, mala som zamrazene take domace musli tycinky, bez cukru, sladene slivkami a troskou medu, to mi pomohlo prekonat krizu, ked nejaka bola.
@tina27111
nechcem ti davat rady o tom co je zdrave, spravne..... ale
sama som mala v zivote zlozite obdobie, kedy som za tyzden isla dole o 6-7 kg (na vahu 51kg)!, za cim vtedy stal stres. tiez som si o par rokov povedala, ze to je dobry sposob schudnut - takmer nic nejest tyzden, pit vela vody... ale - ubytok na vahe sa nekonal, resp. minimalny, za ktorym mohlo byt v pohode strata objemu v crevach. takze je mozne, ze vaha ti nepojde rovnako dole ako v obdobi ked si bola vo velkom strese. tiez je otazne - nepises ci si potom tie kg naspat nabrala, lebo ja akonahle som bola v pohode, vaha sla opat hore.
nepises dovod preco potrebujes tak rychlo schudnut, ale osobne nevidim vyznam vo filozofii - nebudem nic jest, o mesiac budem mat o 5 kg dolu a o 2 mesiace zasa 10 kg hore, ale to uz nevadi.....
ak chces predsa ist rychlo dolu, tak chod tou cestou ako pri detoxikaciach - dbaj na spravny prisun vitaminov a mineralov, ale aby to malo stravy a tekutin bolo prisposobene tomu, aby slo o take, pri ktorych sa organizmus detoxikuje a vyplavuje teda skodliviny.
baby druhy den a drzim sa 🙂
baby pokracujete niekto somnou ci som v tom sama ?
@tina27111 ja pokračujem aj keď nie uplne takým drastickym spôsobom ale začala som minulý týždeň a už mám 3.5 kg dole a teda vôbec nejako nehladujem
a ako to robis ? ja sa budem vazit po tyzdni som zvedava kolko pojde dole
@tina27111 ja pokracujem..dnes stvrty den.dufam ze vydrzim.este som sa nevazila ale myslim si ze som neschudla.a jes naozaj len obed a nic viac?ja jem rano a poobede jogurt a ked mam chut na sladkost al.som hladna tak jem arasidy,kesu al.celozrny chlieb.akurat co som si vsimla je,ze mi trochu spaslo brucho.
@tina27111 vylúčila som jedine chlieb ale ináč jem všetko ale snažím sa nejesť prílohy a čo je u mňa najdôležitejšie jem každé 3 hodiny a snažím sa veľa piť lebo predtým som nič nepila.
tak dnes uz 5 den ,,,, celkom to ide ... akurát vcera som dost zhresila nejdem sa vyhovarat ale pripisujem to zenskym veciam .... uvidim co bude v prvom vazeni :D
@tina27111 dnes som aj ja zhresila miskou plnou pukancov, ktorú mi manžel spravil na výročie ale tiež idem mať asi tie svoje dni lebo dnes som mala neskutočnú krízu. Ináč ja by som nedokázala sa vážiť iba raz za týždeň. Ja som sa normálne stala závislá na vážení či som náhodou nepribrala.
@luciakucekova ja dnes 5ty den, vcera vecer som zhresila, no a schudla som 1 kg. Ja nemam velku nadvahu, tak si myslim, ze to je aj tym, ze som neschudla viac.... Lucia, mozem sa ta opytat, ty mas velku nadvahu, alebo tak ako ja? Ked si tak krasne schudla 3,5 Kg za tyzden, tak klobuk dolu🙂
ahoj, ak chces takto chudnut, ze nejest len pit mam pre teba super vyzivovy doplnok, pretoze vo vode sice niesu tuky ale ani ziadne vytaminz a minerali ktoe by si inak dostala do tela jedlom. Ponukam vyzivovy doplnok LIQUID koncentrat fruit juices, vyborny produkt , dovezeny z USA, kde je mimoriadne oblubeny pre svoju účinnosť.
Obsahuje štavu z kaktusu nopal a aloe vera.
Medzi inými aj L-karnitýn.
Vitaminy A,E,D3,C, B1,B2,B3,B5,B6, draslik, vapnik, horčík, chrom a selen, inulin agave.
Užíva sa 1 polievkova lyžica s vodou, cajom alebo džúsom.
Ja si rozrabam 1/2 vrchnáčika na 0,5l vody a toto pijem rano miesto ranajok a po 18-tej hodine ako neskorsiu večeru. Nepucitujete hlad a aj napriek tomu ze vynechate niektore jedlo pocas dna, mate prisun vitaminou a mineralov, ktore by ste inak dostali do tela jedlom, dokonca v omnoho väčšom množstve.
Za 6 týždnou som schudla 8 kg bez cvičenia a hladovania.
Jedno balenie vydrzi cca jeden mesiac a uvadzacia cena je 25 eur.
V pripade akychkolvek otázok ma kontaktujte, jaroslava8888@gmail.com alebo 0908623383
luciakucerova .... aj ja sa stale vazim 🙂 v stredu ma to caka som zvedava ci je nieco za 7 dni dole alebo nie kazde deko ma petesi ked vikend bol taky aky bol nebolo to najhorsie ale musela som urobit preslap
@petra67 no určite je to tým že ja idem z veľkej váhy lebo som v tehotenstve pribrala 30 kg A pôrodom niečo zmizlo tak mojim stravovaním to mam naspäť A myslím že to bude aj tým že telo dostalo šok že má pravidelný prísun stravy a vody a nielen tie večerné nájazdy na chladničku
asi ano, ale aj pohyb je dôlezity, clovek vyzera o 100 bodov lepsie ked chudne s pohybom ako naopak.
Inak ja pracujem pre jednu BIO rakusku firmu vola sa RINGANA.
Mozte si ju pozriet na nete www.ringana.com.
Ponuka bio produkty, doplnky vyzivy aj kozmetiku.
Tieto produkty su cielene pre špecifické problémy tela. Ingrediencie su dávkované v ideálnom množstve tak, aby sa navzájom dopĺňali a zvyšovali účinok.
AJ NA CHUDNUTIE!!! VELKE USPECHY. ja ich nepotrebujem, kedze nemam nadvahu, a potrebujem len par kg pre dobry pocit.
AK chcete niektora tak mi piste do sukromnej posty. Obejdnam vam ich priamo z rakuska.
takze dnes po 7mich dnoch minus 2kila 🙂 musim vsak podotknut ze v sobotu a nedelu som zhresila jedla som o nieco viac ako som mala takze vaha je platna asi len za 5 dni 🙂 uvidíme co pride za dalsich 7 dni 🙂 je tu niekto kto je v tom somnou ci ste sa na to baby vykaslali ? 🙂
no ja drzim s tebou, zatial som nezhresila a ani sa nevazila postavim sa na vahu az zajtra, cize po tyzdne, tak uvidime..
tak mi daj vediet ako si dopadla :D

@tina27111 ja sa pridávam, od štvrtku mi končia letné prázdniny bez práce a to zase bude celkom sranda