icon

Od 10.4.2015 začínam chudnúť

bandura
8. apr 2015

baby ktore mate chut chudnut teraz od jari a vas ciel je zhodit par kil pridajte sa....budem rada ak sa budeme podporovat a radit si, tahat sa ked nebudeme vladat, chvalit sa ked dosiahneme ciel...pridajte sa ku mne a budeme silnejsie v boji s nadbytocnymi a nechcenými kilami...cakam na vas 🙂

natalym
9. apr 2015

@bandura A ako často chodíš na záchod?
A keď dosiahneš svoju vysnívanú váhu, ako sa budeš potom stravovať?

babula01
9. apr 2015

Ahojte, tak ja sa rada pridam, potrebujem dat dole aspon10 kg, Takze acidko a pohyb?

bandura
autor
9. apr 2015

@natalym budem sa stravovat tak ze na prvom mieste bude u mna zelenina a ovocie kedze to mi velmi prospieva,preto chodim na wc aj 3x za den...na velku..a pišat to ani nehovorim ...s tzm problem neni, dalej obcas mesko ale nie vela a chcem sa navzdy rozlucit s pecivom, mukou a mucnymi jedlami a sladkostami to mi neprospieva ako nahle to zacnem jest vaha ide hore...nechapem to ale je to tak, a co som si vsimla po acidku mam strasne ploche brucho ako ho pijem aspon 20dni

bandura
autor
9. apr 2015

@babula01 ja som tak dala dole 13kg za necely mesiac ze som pila cele dni len acidko nejedla som a cvicila som...

sonicka315
9. apr 2015

Ahojte, rada by som sa pridala aj ja. Potrebujem dat dole aspon 10kg, teraz mam 80, uz som nejake 3-4 dala dole. Mam 10 mesacnu dcerku a kojim, takze tiez sa bojim nieco drsne, aj ked na druhej strane uz by aj pomaly mohla prejst na Sunar 🙂
Ja mam v plane nasledovne 🙂 jest 3-4krat (pre mna 5-6 jedal denne je uplne nevyhovujuce, pretoze sa nemozem poriadne najest a som v podstate stale hladna, teraz som niekde vycitala, ze v takomto pripade je omnoho lepsie jest iba 3-4x denne a kazde jedlo moze mat okolo 400-500kcal, co je uz v pohode.
Co sa tyka zlozenia jedal, je dobre hlavne vyhnut sa stereotypu, t.j. 2-3x tyzdenne si dat na ranajky iba ovocie, ine dni kludne jogurt+vlocky, spaldovy chlieb+sunka+syr, prazenica+trochu slaniny a podobne. To iste plati aj s obedom a vecerou, 2-3x tyzdenne si dat bez prilohy a ostatne dni kludne prilohu + co najviac listovej zeleniny. Takto bude jedalnicek pestry a hlavne sa vyhnem tomu pocitu, ze toto nemozem a tamto nemozem.
No a samozrejme cvicenie, doteraz som tak mierne skusala Jillian, takze cez den budem pri malej davat nejake kliky, drepy, brusaky a navecer skusim ist behat - objednala som si aj nove tenisky 😀
A este k tomu acidku, to je super, ja si robim kefir doma z tibetskej huby, ked som moc hladna primiesam do toho psyllium a pred spanim to naozaj pomaha. Alebo aj kokosovy olej, ten je super do kavy, z toho som normalne zasytena 🙂
Snazim sa zistit nejaky dobry recept na green juice co teraz tak fici, najma ma zaujima recept co pije Gisele Bundchen ale este som sa nedopatrala 😒

bandura
autor
9. apr 2015

@sonicka315 odkial mas tibetsku hubu? ja y som kusok od teba kupila. da sa?

terina25
9. apr 2015

ahoj.pridávam sa do klubu.ja chudnem už od 1.4.zatiaľ kilo dole.sladkosti už nejem mesiac a zatiaľ mi to nechýba.cvičím 1x 30 min.,teraz cez sviatky čo som bola doma ,tak som cvičila 2x.jem 3x denne,lebo viac v práci nestíham.vysadila som aj pečivo.som zvedavá,či mi to nejako pomôže.

bandura
autor
9. apr 2015

@terina25 vitaj medzi nami

terina25
9. apr 2015

@bandura ďakujem 🙂

sonicka315
9. apr 2015

@bandura kupila som cez internet, predava sa toho dost. ja by som ti poslala, len vcera som dala kamoske tak musim pockat cca 2 tyzdne kym sa mi rozmnozi....ak sa ti dovtedy nepodari kupit, poslem ti. ale skus si zadat do googlu "predam tibetsku hubu" a urcite v tvojom okoli sa niekto najde 🙂

bandura
autor
9. apr 2015

@sonicka315 ja som hladala ale nenasla som...uz davnejsie ak budes tak dobra namnoz a budem ti vdacna, pockam , potom sa mi prosim ozvi dakujem

bandura
autor
9. apr 2015

baby ja mam dnes ocistnu kuru na creva chodim na velku od rana urobila som si kavu s mliekom a do toho tekvicovy olej odporucam

sonicka315
9. apr 2015

@bandura ked tak citam tvoje prispevky, mne sa zda tvoja dieta dost drasticka 😒 Nebojis sa, ze to casom naberies spat? Ja som volakedy takto chudla ale do roka to bolo pomalicky spat....

bandura
autor
9. apr 2015

@sonicka315 ja viem je drasticka ale ked ja sa ori nej citim fakt skvelo neviem cim to je...ale aj psychiku mam lepsiu ako ked jem normalne...vsetko lepsie zvladam...ja ako rychlo priberam tak aj rychlo chudnem len teraz chcem vydrzat do konca a zhodit tch 22 az 23kg

bandura
autor
9. apr 2015

zienky ake ma byt normalne BMI?

natalym
9. apr 2015

@bandura Ta ideš chudnúť a pýtaš sa takúto otázku, o BMI nájdeš na nete milión vecí. To máš veľmi málo informácií. To radšej nechudni. 😒

bandura
autor
9. apr 2015

@natalym ano zistila som si normalne je medzi 20az 25...neboj nemam malo info ale nikdy neni neskoro sa zdokonalovat...

angie099
9. apr 2015

@bandura dnes mam bielkovinovy den takže acidko je dovolené už si aj popijam ..... To keď budeš jesť resp. piť len to mixovane ovocie, zeleninu a acidko to nie si potom príliš hladná..... Koľko sa toho môže za jeden deň vypiť?? Či je to neobmedzené..... Ja každý deň mam na raňajky ovocie tak skusim ho aj mixovat, ze čo to urobi......

bandura
autor
9. apr 2015

@angie099 ja ti poviem pravdu ze ked sa dam na chudnutie a myslim to vazne tak nevypijem ani liter acidka cez den povedala by som ze take mensie dva ppohare, neviem cim to je ale asi sa blognem sama

bandura
autor
9. apr 2015

@angie099 ty si zacala tu 90dnovku?

radka0
9. apr 2015

@bandura dakujem za privitanie,nerada to pisem ale mam az 90kg,zacala som od utorka,po porode mi ostalo,brucho,zadok,stehna...zacala som brusaky(mam doma posilnovaci stroj smart wonder core),co na zadok a stehna?bude to tazke,ale uz konecne s tym musim nieco spravit...som tu z vas najtazsia

bandura
autor
9. apr 2015

@radka0 radka nevadi hlavu hore ja som mala 92kg a dala som dole a pokracujem dalej ...ako zacinas zo stravou ty?

angie099
9. apr 2015

@bandura no áno povedala som si prečo to odkladať chcem mať čím skôr menej nejde až tak o kila ale o cm .... Mojim problemom je brucho vyzeram ako tehotna plus chrbát

radka0
9. apr 2015

@bandura vynechala som pecivo,sladke,a nejem po 18,pijem cistu vodu s citronom...poradis niake cviky na zadok a stehna?

angie099
9. apr 2015

@bandura ešte otázka o acidku, aké pijes??? Plnotucne, ochutené či????

bandura
autor
9. apr 2015

@angie099 acidko piijem ciste ak mam chut tak si tam rozmixujem uhorku, stipku cesnaku pomaha to na brusko ja som takto do mesiaca mala ploche brusko a predtým som mala brucho ako v 6mesiaci...skus a uvidis,aked sommala chut na sladsie taksomsi do neho pomixovala maliny z kompotu ale najprv som si ich vyplachla aby tam nebol cukor

bandura
autor
9. apr 2015

@radka0 ja som cvicila len na stacionárnom ale zabralo to

katka8855
9. apr 2015

nechcem sa do toho moc starat, ale pit 20 dni len acidko a nic nejest, to je tak na nejaky dobry pruser podla mna. telo potrebuje XY zivin, vitaminov a mineralov a acidkom ich urcite nedostane....

angie099
9. apr 2015

@bandura skusim ale tak acidko môžem len v bielkovinovy deň iny deň povolene nie je takže to vychádza každý 4 deň.....