Od 10.4.2015 začínam chudnúť
baby ktore mate chut chudnut teraz od jari a vas ciel je zhodit par kil pridajte sa....budem rada ak sa budeme podporovat a radit si, tahat sa ked nebudeme vladat, chvalit sa ked dosiahneme ciel...pridajte sa ku mne a budeme silnejsie v boji s nadbytocnymi a nechcenými kilami...cakam na vas 🙂
baby, viete čo by ma zaujímalo?po akom čase začne byť vidieť na bruchu nejaké zmeny,keď robím brušáky.Myslíte,že po mesiaci už je niečo vidieť?lebo ja zatiaľ nič nevidím...
Cau aj ja chcem schudnut, 15kg.mam vaha 82kg 🙂
ahojte citala som par prispevkou aj ja potrebujem mam85 a chcela by som aspon 70 ale vdacna budem ked to dam na 75 ale nevien sa nastartovat minuli rok som dala dole 10kg ale teras nic stala som 6mesiacov na vahe tak som sa vsetko vyprdla a teas nevien zacat robite si aj neake jedalnicky
Cista debilita.
@lorela tak som to citala aj pocula...toho sa drzim mne strasne pomohla kokteilova mixovana strava a stacionar mala som ploche brucho za 3 tyzdne no potom som si dovolila sladkosti a mucne jedla v podobe buchite ä, kolacou, zakuskou a mnozstva chleba a brusko znovu vyrastlo no uz som znovu nakopnuta a idem na to 🙂
ahojte idem do toho aj ja pri vyske 158cm mam 62 kg ciel 50 dufam ze do leta to dam 🙂
@terina25 brušáky spevňujú brucho, samotný tuk, ale ide dole správnym stravovaním. Ja som v tejto kombinácii výsledky videla tak po mesiaci. Brucho vyzerá inak, keď je iba schudnuté a inak, keď je aj spevnené. Takže brušáky (správne robené), rozhodne áno. Neverila by som všetkému, čo tvrdí Miro Veselý. Nie je odborník na dietetiku, je to len chlapík, ktorému sa podarilo schudnúť a už som zopár bludov z jeho dielne od žien počula. Každé telo je jedinečné a reagujeme všetci trochu inak.
@bandura
Čitam od začiatku túto temu a obdivujem ťa. Ak máš čas napíš mi čo si presne jedla a koľko si cvičila keď sa ti podarilo tak krasne schudnut. Je to vôbec možné za tak kratku dobu toľko kg?Ja ak by som aj nič nejedla tak tolko nezhodím.Potrebovala by som aj ja schudnúť, som na tom zhruba rovanko ako aj ty. Už toľko krát som si povedala že do toho idem ale vždy zlyhám s krajcom chleba alebo obloženým rožkom. 🙂
Ahojte ako ste zvládli dnešný deň vydržali ste??? Nemali ste nejake pokušenia????
ja to zatial tiez zvladam v pohode.mam motivaciu🙂

@angie099 tak tak urob ako ti to vyhovuje