icon

Od 10.4.2015 začínam chudnúť

bandura
8. apr 2015

baby ktore mate chut chudnut teraz od jari a vas ciel je zhodit par kil pridajte sa....budem rada ak sa budeme podporovat a radit si, tahat sa ked nebudeme vladat, chvalit sa ked dosiahneme ciel...pridajte sa ku mne a budeme silnejsie v boji s nadbytocnymi a nechcenými kilami...cakam na vas 🙂

scherylll
24. apr 2015

@angie099 ďakujem 🙂 myslela som si tiež, že do leta to dám, ibaže mne to ide rýchlosťou 2,60 kg za mesiac.. Som sklamaná, demotivovaná a už mi je jasné, že cieľ nedám, do 1.7. Nedržím žiadnu zo známych diét, ale vylúčila som cukor, pečivo, používam len kokosový olej, jem veľa bielkovín, zeleniny, ovocie iba doobeda.. a chodím všade pešo (do práce a späť cca 7 km), no a nič z toho :D neviete prečo?

zzuzulinka
26. apr 2015

ahojte, ja mam taku dilemu potrebovala by som schudnut do konca juna 8kg. myslite ze behom a 90dnovou dietou by som to dala?

bandura
autor
26. apr 2015

@zzuzulinka myslim ze ano 😉

terina25
26. apr 2015

Ahojte baby.idem sa pochvalit.dnes som sa vazila a -5kg.strasne sa tesim.len sa obavam ze teraz to uz tak rychlo nepojde☹myslite si ze ano?teraz sa mi podarilo za necely mesiac dat dole 5kg.no bojim sa ze teraz to uz pojde ovela pomalsie.zatial sa drzim super-odolavam nastraham🙂🙂

terina25
26. apr 2015

@scherylll aj 3 kg za mesiac je dobre podla mna.vzdy lepsie ako nic.ja som teraz schudla 5 kg.ale chudnem len necely mesiac.obavam sa ze teraz to uz pojde cim dalej tym tazsie.a aj ten ubytok bude za mesiac mensi.bola by som rada keby sa mi za dalsi mesiac podarilo dalsich 5 kg.no a potom budem pokracovat pomalsie.

angie099
26. apr 2015

@zzuzulinka 90 dnovou urcite ja som s nou za dva mesiace schudla 7 kg

zzuzulinka
26. apr 2015

@terina25 drzis nejaku dietu?

terina25
27. apr 2015

@zzuzulinka akurat nejem chlieb a sladke.a ked sa da tak na obed nejem prilohy-zemiaky a pod.ale kedze chodim do prace tak sa to neda velmi dodrziavat.snazim sa aspon cez vikend.no a cvicim doma kazdy den.predtym 30 min.,teraz hodinu.

zzuzulinka
27. apr 2015

Ja drzim 90dnovu a beham kazdy den 3,5km.uvidim ako to pojde dalej ale do juna by som chcela schudnut na 60.teraz mam 67

blue99
28. apr 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
sova007
28. apr 2015

Ahojte dievčence. Môžem sa k Vám pridať? Potrebovala by som schudnúť. No stale kojim a nechcem nijaki obmrdzovat stravu co sa tyka diet. Na cvicenie pri troch detoch moc casu nemam. Da sa to nejako ? Kto ma skusenosti? Mam 83kg a chcela by som povodnu vahu pred 1. Tehu 68kg.

januska1602
29. apr 2015

Ahojky!Zienky,ktore uz cvicite dlhsie,prosim Vas s akymi cvikmi ste zacinali?!cvicit chcem doma ,kedze som maminka dvoch malych slecien!Dakujem za kazdu radu!

bandura
autor
29. apr 2015

@sova007 mame toho spolecne dost mam tiez tri deticky cvicim len doma na stacionary 1h denne a tiez mam ciel dat dole na 66kg 😉

terina25
29. apr 2015

@januska1602 no ja cvičím klasika-brušáky, drepy,nejaké cviky na stehná - ťažko to takto napísať,že aké cviky 😉 no rozmýšľam,že budem musieť zmeniť.lebo predtým som mávala aj miernu svalovku,ale teraz mi to už nič nerobí. Asi je to už pre mňa slabé. Tak musím prejsť na iné cviky.

Inak ja mám tiež 2 deti a cvičím len doma.Keď prídem z práce, zavriem sa na hodinu v izbe a cvičím 🙂

bandura
autor
29. apr 2015

@terina25 aj ja sa zatvaram 😀

terina25
29. apr 2015

a ešte ma vie nasrať,keď mi mama povie,že však cvič pri deťoch, na čo sa zatváraš?No ale to sa nedá,lebo keď začnem cvičiť,tak práve vtedy stále niečo odo mňa chcú.Raz chcú piť, potom jesť, potom zase že aha mami,čo som nakreslila a pod.A neviem ako ty,ale ja si počítam napr.brušáky a pod.a to potom neviem,že koľko som ich urobila.
Jednoducho chcem mať pokoj pri cvičení.Akurát vtedy mám kľud,keď cvičím.Tak aspoň tú hodinku mám pre seba - čo si myslím,že z 24 hodín nie je až tak veľa 🙂
@bandura

bandura
autor
29. apr 2015

@terina25 presne tak ja cvicim na stacionárnom bycikli ale chodia mi medzi nohy tam je take kde sa da postavit a cvic s deckom ktore sa okolo teba vrti 😀

januska1602
29. apr 2015

@terina25 dakujem,ja mam v umysle cvicit vecer,ked pojdu deticky spat!

hatapkagb
29. apr 2015

@januska1602 Ahoj,ked cvicis vecer tak kedy mas poslednu stravu,myslim veceru?a po cviceni len vypijes vodu a spat?alebo das si nieco este?

bandura
autor
30. apr 2015

@januska1602 ja som v tedy uz mrtva spolu s deckami spim vecer ja cvicim nie vzdy presne ale od tej piatej do osmej neskor uz nie

januska1602
30. apr 2015

@hatapkagb ahoj,cvicim okolo 20.00 ked mi mladsia dcerka zaspi a ta starsia este cvici so mnou,kedze chodi spinkat trosku neskor!veceriam tak do 18.00 potom uz nie,iba vodu,tazko sa mi zaspava,keby som este aj po cvicenii jedla,hoci spat chodim neskoro!

bandura
autor
30. apr 2015

@januska1602 a schudla si uz nieco ci si len pred nedavnom zacala,?

hatapkagb
30. apr 2015

@januska1602 Dakujem pekne,lebo ja som po prvej dcerke nemohla schudnut a tak som tancovala doma zumbu,viac pohybu som nahodila jedla som rozne,kolace sladkosti,chrumky,somariny a zhodila som za rok a pol 30kil,ok je pravda fajcila som.No teraz fajcit nechcem aj ked ma to strasne taha od nervozity a stresov ale to nebudem rozoberat,Este kojim a dlho chcem kojit a preto nechapem co nechudnem sice vraj som chudsia ale vaha nic neukazuje

hatapkagb
30. apr 2015

baby je tu niektora ktora zacala chudnut ale este koji dietatko?aku mate stravu ?dakujem

januska1602
30. apr 2015

@bandura zacala som len pred par dnami,ale uz mi vaha ukazala o 1,5 kg menej,tak dufam,ze to takto pojde dalej!

januska1602
30. apr 2015

@hatapkagb niekedy to neukaze na vahe,ale na centimetroch pas boky a stehna,ja som sa nemerala,kedze mne vaha klesa!

bandura
autor
30. apr 2015

@januska1602 super a z akej vahy ides ?

kotatko1232
30. apr 2015

@99janka99 ahoj.ja ti poradim na oloche brusko ACIDKO jogurt co predawaju s muslli.

bandura
autor
30. apr 2015

@kotatko1232 presne toto ja som radila v inej diskusii maminkam acidko na prve miesto 😉

kotatko1232
30. apr 2015

@bandura a tym som schudla s 73kg na 60kg ziadne sladke iba tento jogurt