icon

Od 25.1. 2015 začínam s 13 dňovou diétou. Kto sa pridá?

samuelcok
21. jan 2015

Začiatok 64kg. Cieľ 59kg.

brigita77
27. jan 2015

@hanka_se iste sa vaha pohne nadol len to nevzdavaj a dodrz pitny rezim. Drzim palce.

hanka_se
27. jan 2015

@brigita77 Dakujem. Asi je to tym, ze doteraz som mavala iba obed a vecer obcas ovocie. No a teraz 5 porcii 🙂 . Pitny rezim tiez dodrziavam, to nie je problem. Uvidime co dalej, ak nie, aspon si zvyknem na pravidelne stravovanie 🙂

brigita77
27. jan 2015

@hanka_se presne o to sa jedna pravidelne jest a mrnej nie vela. A do kazdej stravy prilozit nieco pestre napr. zelenina ovocie.

solmula
28. jan 2015

@stefka33 ako pokračuješ?ešte ju držiš?či si tovzdala? 🙂 ja sa zatial držim neake prhrešky su ale da sa to ešte som k tomu pridala aj cvičenie nech je to efektívnejšie 😲 😲

stefka33
29. jan 2015

@solmula Ešte držím. 🙂 Ale je to so mnou biedne, váha mi stojí (stále porušujem diétu). Dnes mám mliečny deň, snáď sa to trošku pohne po ňom. Víkend bude ale o držku, lebo bude vysvedčenie a to znamená upiecť zákusok. 🙂 Schudla si trošku?

solmula
29. jan 2015

@stefka33 aj ja sa snažim držat sem tam mam male pokušenia ale snažim sa odolať zaťial 1.5kg uvidime ako dalej,inak som premyšlala nezaložime skupinu s nazvom 13 dnova dieta?

stefka33
29. jan 2015

@solmula Ja nechcem byť moderátorka ani tam kde už som, nie že by som ešte skupinu zakladala. 😀 Skús niekoho iného osloviť. 🙂

silvia1101
29. jan 2015

@stefka Ahoj, no ako Ti to ide ? Som sa nakoniec rozhodla pre inú "kúru" a som spokojná. Začala som detoxikačným týždňom (šťavy, vody, čaje, ovocie, zelenina,neskôr ryža, tvrdý syr, zemiaky, tuniak...). Dnes mám za sebou tri dni. Vôbec nebývam hladná, len druhý deň som mala chvilku hladu, ktorý som zahnala zeleninovým tanierom. Moje váženie: v pondelok ráno 81 kg, vo štvrtok ráno 78 - dole tri kilá. Odvodňujem sa ako blázon 😀 😀

silvia1101
29. jan 2015

@stefka33 som Ti adresovala príspevok vyššie, len som nedopísala 33 🙂

stefka33
29. jan 2015

@silvia1101 No ide mi to biedne, čakám menzes, tak som pažravá. Stojím už pár dní na váhe 78 kg, schudla som 2,6 kg. Čo za diétu to držíš? Pošli mi prosím nejaký link, nech to poštudujem. 🙂

silvia1101
29. jan 2015

@stefka33 Pozri toto. Za mňa hovoria len prvé tri dni... čo bude ďalej, netuším, ale chcem sa tým riadiť. Pozri toto a tam nájdeš link aj na detox a pokračovanie. https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/detox-zdravy-jedalnicek-a-trochu-cvicenia-kto-sa-prida/

stefka33
29. jan 2015

@silvia1101 Ale to treba aj cvičiť všakže? To odo mňa nemôžeš žiadať. 😀

silvia1101
29. jan 2015

@stefka33 😀 😀 Tento týždeň som fitko nestíhala. Bola som raz na jóge. Ale bez cvičenia Ti hrozí ovisnutie kože a bude to vypadať ešte horšie, ako keď bola michellinovská. Odporúčam Ti aspoň 2 x do týždňa cvičenie... keď aj doma, ale určite áno !!! Pohyb je prospešný aj pre zdravie a vieš ako sa budú telo aj hlava skvele cítiť po cvičení ? Je začiatok februára, zapri sa a do 3 mesiacoch máš 10-15 kilo dole. Vieš si predstaviť ako budeš potom sexi v máji a v lete ? Stojí to za to 🙂

stefka33
29. jan 2015

@silvia1101 Popremýšľam. 😉 Len ja nemám odšťavovač, tak si to veľmi neviem predstaviť.

silvia1101
29. jan 2015

@stefka33 Ale, ale... toto nie je vôbec dobrá výhovorka 🙂 Odlož cca 15-20 Eur a kúp si elektrický odšťavovač citrusov 🙂

brigita77
29. jan 2015

Cavte baby zacala som 23.jan. Fakt to skusam poctivo a som naozaj spokojna. Zacala som 74 kg dnes rano po 6. dni 70.8kg zatial - 3.2 kg. Podla mna je to skvele.

brigita77
29. jan 2015

@siska8800 no ako si na tom? Drzis este dietu. Kolko mas ubytku?

silvia1101
29. jan 2015

@brigita77 Za 5-6 dní to je fantastické 🙂 No mne by to zloženie asi moc nechutilo 🙂

hanka_se
29. jan 2015

Ahojte, tak ja stale pokracujem. Zacala som v pondelok a do dnes je len 0,5kg dole ☹ . Ale nevzdavam to. Dietu dodrziavam poctivo, ale akosi sa vahe nechce ist dole. Kedy to zacne??

stefka33
29. jan 2015

@hanka_se Malo to začať hneď. Nemáš krámy, alebo PMS?

siska8800
29. jan 2015

@brigita77 ahoj..drzim este..len vaha mi cil stoji..asi kvoli menzesu,neviem..ty ako?

brigita77
29. jan 2015

@silvia1101 pozerala som tvoj link na tu druhu dietu, mne by bol asi problem vypit tolko tekutin za den.
@hanka_se mne to zacalo hned po 1dni -1.5 ale 2 a 3 den boli iba 10 a 20 deka . Raz viac inokedy menej ale pozbieraju sa kilecka nadol.
@siska8800 no zatial je to dokopy - 3.2 kg. Ale po 5. .dni to bolo + 0.3 takze raz tak a inokedy onak. Ale som stastna lebo uz roky som nevidela na mojej vahe zacinat sa 6- desiatkou. Po dnesnom 70.8 to dufam uz coskoro uvidim. 😀

brigita77
29. jan 2015

@samuelcok cau uz sme o tebe davno nepoculi . Ako sa darí. Pokracujes este.

hanka_se
29. jan 2015

@stefka33 nemam ani jedno ani druhe. Len ja som dovtedy jedla tak raz za den na obed a vecer max. ovocie. Cize ja som jedla moc malo a asi si telo zacalo najprv ukladat a snad uz to pojde dolu

wyslmt
29. jan 2015

Ahojte baby, pozerám sa na tú diétu a chcela by som ju vyskúšať. Myslíte,že nebude vadiť,že ešte kojim? Neviem či sa mi nejak nezmení mlieko alebo tak.Maličký má 5 mesiacov, už aj prikrmujeme,výživy,polievky a tak. Takže moje mliečko nie je jediná jeho strava. Čo myslíte, môžem ju držať?Po pôrode som ešte pribrala a fakt sa nemôžem na seba pozerať.

hanka_se
30. jan 2015

Huraaa, vaha sa pohla nadol 🙂 🙂 . Od zaciatku mam -1,1kg 🙂

brigita77
30. jan 2015

@wyslmt ahoj podla mna by si mala pockat ked uz nebudes kojit. Skoda by bolo mat.mlieka keby z nej chybali vsetky potrebne latky ktore tam dostanes pestrou stravou. Viem ako sa citis aj som po malej priberala ked som kojila ale vydrz a nekaz mliecko. Je to moj nazor.

brigita77
30. jan 2015

@wyslmt ahoj podla mna by si mala pockat ked uz nebudes kojit. Skoda by bolo mat.mlieka keby z nej chybali vsetky potrebne latky ktore tam dostanes pestrou stravou. Viem ako sa citis aj som po malej priberala ked som kojila ale vydrz a nekaz mliecko. Je to moj nazor.

brigita77
31. jan 2015

Dnes zacinam 9- takze odznova 1. den. Uz druhy den sa vaha nepohla. ☹ No uvidim po mliecnom dni to ake bude. 🙂

siska8800
31. jan 2015

ahojte..mam dnes 9 den,a dokopy 3,5 kila dole..