icon

Od dnes chudneme

rosa197
30. mar 2014

Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹

rosa197
autor
15. apr 2014

@lucinka1212 čo tam po kg, keď šlo dolu 4cm 🙂 Len tak ďalej 🙂

myriada
15. apr 2014

@angell2611 ahojky 😉 kupovala som ich v intersporte v NR za 44 Eur ale na nete som ich našla lacnejšie. Ja mám farbu purple tu je link kde som ich našla ale v inej farbe. Ja mám také ako na foto, ale na funkcii to nič nemení 😉 http://www.hej.sk/sporttester-sigma-sport-pc-10... tu je link, pozerám, že ich majú aj na sklade vo ZVOLENE na predajni, vidím, že si z Detvy, to máš na skok a nemusíš platiť poštu 🙂

angell2611
15. apr 2014

@myriada dakujem veeelmi pekne. Si zlata. 🙂 🙂 🙂

rosa197
autor
15. apr 2014

Taak, ja v poslednom čase menej papám 😠 ...doobeda len jeden rožok + nejaké bebe...potom okolo pol 3tej obed...a potom už nič, lebo hladná by som bola až okolo 7mej, a to už jesť nechcem...ale nejak mi ani nebere ☹ ..viem že by som mala pravidelne, ale nehladujem 🙂
cvičím tak ako stále, 20min eliptical... + ráno a večer 100brušákov 🙂 ...cítim sa lepšie, a cítim že to ide dolu 😀 😀 a čo vy babulky? 🙂)))))

lucinka1212
16. apr 2014

@rosa197 to áno hlavné su cm.Ale keď tie prvé 3 týždne to išlo fantasticky a 4 sa tak zastavil tak ma to moc nepotešilo.Ale už som sa nakopla znova a idem ďalej 😀 .Dnes si dám asi pauzu lebo som bola včera na hodine posilovania vlastnou váhou a mám slabšiu svalovicu tak rozmýšľam dať svalom trošku regenerácie.Ešte uvidím možno to aj rozhýbem a čosi zacvičím 🙂

lucinka1212
16. apr 2014

Inač kočky v pondelok som si dala to pol hodinové cvičenie s Jill a poviem vám ani som sa po cvičeni necítila tak unavená na to akú som mala na druhý deň svalovicu.Vrelo odporúčam vyskúšať ju.Je to kardio cvičenie spojené s posilovaním.Najlepšia voľba chudnutia 😀 .

lucinka1212
16. apr 2014

Dnešné raňajky:Volské oká zo zel.šalátom 😀

lucinka1212
16. apr 2014

Obed mňam 🙂

rosa197
autor
16. apr 2014

@lucinka1212 Ale ono sa to určite rozhýbe 🙂 ..skús si dať niečo sladké, kúsok nejakej "dietnej" torty alebo take niečo...vtedy sa to zvykáva opäť pohnúť 🙂

Ja som mala dnes doobeda 2rohlíky +bebe
na obed mňamkovú polievku, fazulovú červenú 😀 samozrejme nebola zahustená múkou 🙂
a večera neviem či bude 😀

romanettka
16. apr 2014

Ahojte baby aj ja sa aktívne venujem chudnutiu 🙂 zdravému životnému štýlu a boju s kilogramami 🙂
TAk som sa rozhodla, že sa podelím s vami s tým, čo mne pomáha super nakopnutie metabolizmu detox organizmu a zbavenie sa prvých kilečiek Clean 9- 9 dňový program kde hneď zhodíte svoje kilogrami, Garcinia- Ovocie Garcinia cambogia obsahuje kyselinu hydroxycitrónovú (HCA) – zložku, ktorá znižuje premenu cukrov na tuky v tele. Kyselina hydroxycitrónová taktiež prirodzene potláča chuť do jedla pomocou zablokovania enzýmu, ktorý premieňa kalórie na tuk. a moj najobľúbenejší čajík Herbal Tea- tento nízkokalorický osviežujúci čaj je skvelý aj pre náš program na úpravu hmotnosti. Ak by ste chceli bližšie info spokojne sa pýtajte 🙂

lucinka1212
16. apr 2014

@rosa197 Už som si bola kúpiť overený spaľovač tukov,čo mi minulý rok tiež pomohol rozbehnúť chudnutie tak verím,že sa to opäť rozbehne 😀 😀 😀
Ak môžem poradiť daj si pozor na stravu lebo podľa mňa máš malý príjem aby ti telo postupne nezačalo ukladať na horšie časy ☹ .Keď si večer neni hladná tak si daj zel.šalát ten je ľahký a určite sa do teba trošku zmestí alebo ja si dávam bielý jogurt alebo 100g tvaroh,aj keď nepociťuješ hlad.

lucinka1212
16. apr 2014

Dnes som bola na premeraní na jednom prístroji a výsledky boli super.Tuky 20%,lymfa pracuje ako má,svaly 41kg z mojej hmotnosti,viscerálny -vnútorný tuk v poriadku,voda v poriadku.Tak som rada,že chudnutie mi ide zdravo ako som chcela 😀 😀

Tak nakoniec som si dnes dala 100 sklapačiek a trošku pocvičila na boky,tam kde není taka svalovica a ostatné svaly nechávam zregenerovať.
A čo vy baby ako sa držite??

kveetiinka
16. apr 2014

Ahojte, mam taku otazocku 🙂, viem posilnit horne brusne svaly, stredne brusne svaly, bocne brusne svaly, ale ako mam posilnovat spodok brucha?

lucinka1212
16. apr 2014

@kveetiinka Ahoj ja viem 3 cviky:
1.ľahneš si na chrbát,ruky si dáš pozdľž tela(poprípade popod zadok) a dvíhaš nohy do 90° uhla
2.ležíš na chrbte,nohy zdvihneš mierne nad zem a striháš do boku nohami
3.ležíš na chrbte,nohy zdvihneš mierne nad zem a bicykluješ
A ešte ma napadol jeden ale neviem či je na spodné skôr tak na celé:ležíš na chrbte nohy pokrčíš ku bruchu a dvýhaš zadok nad zem a spustiš späť.
Vieš si ich predstaviť??

kveetiinka
16. apr 2014

@lucinka1212 Jeej super dakujem, hned som aj vyskusala 🙂 . Dufam ze zajtra bude svalovka aj na spodku brucha 😉

lucinka1212
16. apr 2014

@kveetiinka Ak si poctivo cvičila,čo verím že áno, tak určite bude 🙂

lucinka1212
16. apr 2014

Ahojte kočky.Viete mi prosím poradiť nejaký dobrý a zároveň light recept na koláč.Chcela by som niečo upiecť na veľkú noc a aby nebol veľký prehrešok 😀 .Vopred ďakujem.
@kveetiinka Inač som pozerala na váhu po 2 týždňoch a musím povedať,že máš super výsledok.Len tak ďalej 😀 😀

silvia74
17. apr 2014

@lucinka1212 mohla by si mi napisat ten spalovac, s ktorym mas skusenosti? dakujem

zuzlicek44
17. apr 2014

ja sa idem priznat:D
už asi týžden jem tak ako "predtým", hocikedy, hocičko, potom strašné výčitky...uričte je to jojo efekt...:D ☹
po sviatkoch znova🙂
zatial sa majte

angell2611
17. apr 2014

@zuzlicek44 haha tak to sme na tom rovnako. ☹ tiez chcem po sviatkoch hupsnut do toho naplno.🙂 🙂

kveetiinka
17. apr 2014

@lucinka1212 Dakujem, ono to povzbudi, ked vidis, ze to odriekanie za nieco stalo 😉

lucinka1212
17. apr 2014

@kveetiinka nieje za čo ďakovať,to jedine sebe môžeš ďakovať za skvelý výsledok 😀 Určite to bude stáť za to.V lete si to všetky,ktoré teraz nepovolia,budeme vychutnávať v plavkách na dovolenke 😀 😀 😀

rosa197
autor
17. apr 2014

Ach keby ste tak mali pravdu 😀 nejak sa začínam opúšťať ☹ ,,,cvičiť cvičím každý deň...na orbitreku 25 min a 100brušákov....aaale to jedlo, už by som zjedla hocičo 😀 😀 ..neni to až také hrozné, ale sladké mi strašne chutíííííííí 😠 😠

lucinka1212
17. apr 2014

@rosa197 Ahoj skús si teda robiť na raňajky koktejl ako si robím ja a na sladké chuť nemám ani keď máme plnú krabicu sladkostí doma v skrinke.Alebo nejaké kaše(ovsené,pohankové,pšenové atď) sú rôzné varianty a možno ti to aj zaženie chuť na sladké??Nepoľavuj vydrž bude to stáť za to uvidíš!!!

holovkova
Odpoveď bola odstránená
holovkova
Odpoveď bola odstránená
katy2
17. apr 2014

@admin !!!!!!!!

anniera
18. apr 2014

Dievčatá, ja momentálne na to celé kašlem. Najprv menzes - čiže cvičenie pre mňa mínus. Teraz sviatky, v nedeľu pečiem synovi k narodkám tortu, no nedá sa. Hneď po sviatkoch nabehnem na normálny režim. Už sa na to celkom teším 🙂 Tento humbuk okolo sviatkov neznášam. Držím vám palce 🙂

angell2611
18. apr 2014

@zuzlicek44
@anniera tak uz sme tri čo začiname znovu po sviatkoch. 😀 😀 😀

kveetiinka
18. apr 2014

Baby aj na mna prisli vcera vecer zrave dni... a dnes som znovu zhresila a nie raz... ☹ sviatky su tazka zalezitost aj na mna... neviem ako sa idem ovladat 😠 .