Od dnes chudneme
Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹
ja sa tiez pridam,ide leto a potrebovala by som par cm dole z bruska a stehien :(
@zuzlicek44 az od zajtra akurat dopapavam cokoladky
Ahojte žienky.Tak aj ja sa ku vám pridávam.Chudnem už 2 týždne a zatiaľ mám dole 2,5kg a 18cm s obvodov.Ešte mi treba nejaké 4kg.Ale nejde mi tak ani o váhu ale skôr o vyformovanie tela po tehotenstvách.Takže poďme na to spolu nám to pôjde ľahšie.
lucinka1212 ahoj aj ja som si to vcera kukala a idem do toho ale idem len na brucho lebo to by uz bolo asi aj vela :D zacinam dnes ty ? :D
Ahojte,zacala som dnes s 30-dňovou vyzvou tak uvidíme 🙂
@lucinka1212 Po ten 5. deň v poho..., ale potom...?! Dúfam, že sa môžu robiť aj v sériách (počas dňa), či...? Viem len o Fi...vi, ktorý urobil tisíc sklápačiek, ale možno sa nájdu aj fitnesky, ktoré to dajú na jeden nášup 🙂 Ja k nim rozhodne nepatrím. Skúsim namotať mm, nech v tom nie som sama 😉
Ahojte,máte skúsenosti s trénerom menom Jozef Mikle?Na fb som citala same dobre tecenzie aj fotky som videla..dal by sa na to niekto somnou?
@renka5
@zuzlicek44
@bobulaaa Baby, som rada že nás je tu viac 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40975 pozrite tento link...velmi sa mi to páči, a aj komentáre na toto "stravovanie" sú pozitívne 😝 😝 ...dnes som tak dobrwe naladená, asi to bude počasím, že sa normálne teším, takéto nadšenie z chudnutia som nikdy nemala 😀 😀 😀
@tina27111 Ahoj ja začínam až od zajtra.Ak chceš tak si daj ešte dnes voľno a zajtra začneme spolu.
inak, ani som nevedela, že s výzvou som začala včera 😀 nevedela som zaspať, dala som 50 brušákov a 50 drepov...tak ptm poďme do toho !!! 🙂
@rosa197 Ahoj ja som už nad tou výzvou uvažovala dlhšie ale až teraz som si urobila čas aj na to.
@rosa197 takže iba na vode som nevydržala, tak jej aspoň veľa pijem, dnes som mala jogurt s vločkami ale až okolo pol 11, to ma nejako na dlho nasýtilo aj tá voda, ešte som zjedla kúsok pomaranča a teraz sa mi dorábajú franc. zemiaky, dám si trochu a večer už len light. Ten norbi sa mi pozdáva. Dnes to naštudujem a asi začnem aj s výzvou ale len brušáky, bo drepy na to ja nie som, hlavne kvôli kolenám. A ešte dnes idem na bodywork.
@lucinka1212 drepy sú makačka...brušaky sa dajuu... Som si stiahla do mobilu taky merač km, minút aj kalórií....ták pojdem na korčule...uvidím koľko dám, tu u nás sa toho veľa nedá, žijem v malej dedinke.. 😀 😀 ták som zvedavaaa.....večer by som sa chcela aj na eliptical donútiť....aspoň na 10 minút, na dlhšie asi ne :-/ :-P
@myriada ja som dnes papala normálne...na raňajky jeden celozrnny rožok...desiata tyčinka..."obed" tiež rožok so šunkou....o pol 3 druhy obed obed....a po 15tej si dám už len niečo malé na večeru....
Asi si spravim otrubovy chlebík.. 🙂 na 100% dietny 🙂
@zuzlicek44 ja somsi povedala 26 kil......ale uz somposunula na 30 a uz mam 16,8 za sebou....🙂
@lucinka1212 ahoj aj ja idem od zajtra tak sa k Vam pridavam
@lucinka1212 zacnem od nedele s brusakmi,ale z drepov ma bolia kolena do haja
@sunshineka
@bobulaaa
@myriada
@lucinka1212
@tina27111 a ostatnééé...
No tak ako vám to dnes išlo?? ..alebo ako sa pripravujete tie, čo idete od zajtra, či od nedele?? 🙂 ..a akým spôsobom chcete chudnúúť??? 🙂 🙂
Toto dávam každé ráno a každý večer...nie všetky cviky...včera 50brušákov a 50drepov...dnes 55drepov...a viac brušákov, no nie všetky cviky z tých videí, niektoré sú mega 😀 😀 😀
@rosa197 veď keď chce mať človek peknú postavu musí na nej popracovať aj sa trochu zapotiť no nie?? 🙂
@bobulaaa Teším sa zajtra daj vedieť ako to išlo.
@sunshineka hlavne to dlho neodkladaj 😉
@lucinka1212 to ááno, máš pravdu 🙂 ..začínam pomaly, každý deň bude toho viac a viac, verím že teraz to dokážem 🙂
@myriada sedí vec 😀 ...presne tak, vtedy som ich aj robila 🙂 no velmo sa mi nechcelo 😀 😀 ..ale vieš, že potom som bola celý de´taká svieža? 🙂)))
robila som ich tak ako v tých videách...tie obyč, brušáky hore dolu, necítim nič až pri 50tom možno...aa pri tých vo videu, ledva urobím tých 20, takže si myslím že tie sú lepšie 🙂 ..začína sa mi páčiť ten pálivý pocit, pretože vtedy si myslím, že to neičo robí 😀

no to áno teória a prax je rozdiel.. :( začni dnes aby sme šli náraz🙂