Od dnes chudneme
Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹
@rosa197 Ja pokračujem vo svojom pláne.Stravujem sa 3 krát denne (viem,že si možno myslíte že je to málo ale mne to stačí.Mám 3 večšie jedlá,lebo keď som jedla 5 krát denne v malých dávkach tak mi váha neklesala.Každý sme iný.....).Ráno začínam na lačno pól litrom teplej vody s citrónom potom si dám raňajky (robím si husté ovocné kokteily: 2 druhy ovocia,sojové mlieko a ovsené vločky) po 3-4 hodín si dám obed (na obed som sa naučila oddelovať prílohu od mäsa a všetko jem s veľkou porciou zeleninových šalátov) a potom okolo 18:00 si dám večeru(na večeru jem bielkoviny čiže tvaroh,bielý jogurt,syry atď alebo mäso so zeleninou).Prestala som jesť pečivo,bielú múku som nahradila špaldovou,somariny typu chipsy,chrumky.... a niektoré druhy potravím,ktoré nie su vhodné pre moju krvnú skupinu.A v neposlednom rade dodržiavam pitný režim,denne vypijem 3 litre tekutín(0,5L vody s citrónom, 0,5L čaju a 2L čistej vody) pitný režim je pri chudnutí veľmi dôležitý lebo bez neho to nejde.
@lucinka1212 držím ti palčeky 🙂 snaď nam to pojde dolu 🙂 koľko vážiš ak sa smiem spýtať? 🙂 ...aj cvičíš???
Je to za mnou 55 drepov...a 20 brušákov po 5 opakovaní 🙂 + korčule :-P ....zajtra snaď niečo viac 🙂 🙂 a dufam že dam+ aspoň 15min na elipticale 🙂 ....teraz idem spať, čo je pri chudnutí tiež veľmi DÔLEŽITÉ a robím to najradšej a dobrovolne 😀 😀 😀
tak ja som dnes vodu cca 2litre, ranajky, desiata, obed, olovrant a vecera bola o 19h..potom uz len pijem, bude pre mna tazke nenažrat sa o taku hodinu dve, ale zvladnem. len dufam aj zajtra a napozajtra atd...nieco take na nechut do jedla by pomohlo, viete o niecom? 🙂
@rosa197 Ja verím,že nám to pôjde.Veď stačí mať len pevnú vôľu a svoj cieľ 🙂 Meriam 168cm a vážim 56kg.Ale začala som pred 2 týždňami s váhou 58,5kg.Ešte chcem dať dole 4kg a hlavne spevniť telo.A ty náš ake miery??Áno cvičím ale zatiaľ len 2 krát týždenne:v utorok chodím na zumbu a vo štvrtok na posilovanie vlastnou váhou.
dnes som sa napalila.dva tyzdne poctivo dodrziavam male porcie jedla,vela vody a cajov pijem,vylucila som sladke a vaha vobec nesla dolu,ba co viac pribrala som kilo od posledneho vazenia.do pana ja uz neviem,kde robim chybu.takto sa do siat nezmestim ani o rok ☹
Dobré ránko baby 🙂 je tu ďalší dník...poďme na to tak, aby sme si večer lahli spokojne a hrdé na seba! 🙂 🙂 🙂
@sunshineka júj aj si sa merala?? Váha nieje všetko, možno si šla dolu v cm 🙂 🙂
Ja dnes "raňajky" 100 brušákov, a 3deci vody s citrónom 🙂 😀
rosa197 dobre rano 🙂 no vcera vecer som cvicila ale nie len brusaky dala som si menej brusakov a ine cviky co mi uz niekedy pomohli :D tak pokracujem aj dnes inak od vcera nejem ziadne pecivo ... som 5 mesiacov po porode a scudla som 11kil no treba mi este 10 tak robim to co pred tym:jedlo 3krat denne normalne az male porcie po 6tej ja mam aj vo zvyku po 5tej nejest a jedavam jablcny ocot v tabletkach :D takto som schudla 11kil za 4mesiace no vaha dala stopku tak som sa rozhodla kazdy vecer cvicit a nejest 4tyzdne pecivoa som zvedava teda :D ak pomoze nejedem pecivo 2 mesaice :D ty co ine este robis okrem cvicenia ? :D
@sunshineka - ubytok na vahe nie je smerodajny, toto si treba zafixovat.. stavba tela sa obmiena. Tuky su lahsie, kdezto svalova hmota tazsia. Pamatam si z Macingovej knihy - pisala jej jedna zufala pani, ze schudla "len" 7 kg... ale za to 14 cm v pase.. Macingova jej odpisala - boli by ste radsej keby ste schudla 14 kg a 7 cm v pase? takto sa treba na to pozerat...
Vahu vobec netreba riesit, dolezite je ako sa clovek citi.. zmeny vidno na obleceni, na tele.
A tiez netreba zabudat, ze telo si zvyka na zmenu, musi sa s tym vysporiadat, cize je uplne normalny pribytok na zaciatok... potom zacnu kilecka miznut rychlostou blesku 🙂 toto vsetko som vycitala v literature, aj na nete.
Drzim palce!
Ahojte vsetky chudnuce 🙂
Od dnes som v tom s Vami!
Mam v plane delenu stravu + viac pohybu - ci uz prechadzky so psikom, plavanie a tiez som si predsavzala tie 30-dnove vyzvy 🙂
Som velmi malicka ca. 158 cm a vazim 57 kg (snad..) Optimalne by som sa chcela dostat na 52 kg a najma nebyt mlandrava ako som. Celulitidy sa tazko zbavim, nakolko beriem HAK uz vyse 11 rokov ☹ Mojim najvacsim problemom je, ze dlho nejem, kolkokrat sa vzpamatam az poobede, ze som nic nejedla. Mam velmi psychicky narocnu pracu. To, ze nemam cas na jedlo su len moje vyhovorky, ostatni kolegovci si ten cas vzdy najdu. Ale takto je to so mnou odmalicka. Toto zmenit nebude lahke, ale dolezite je, ze si to uvedomujem. Skusim si asi nastavit budik, kedy sa mam najest. Co Vy na to?
Budem sa tesit kazdemu napadu, rade, podpore.
Silno drzim palce vsetkym 😉
Ahojte možem sa k vam pridat. Uz par dni sa celkom drzim. Zdrava strava, po 18tej uz nejem. Zatial velmi necvicim.len prechadzky s malou. Za dva tyzdne mam dolu 3,5 kg. A to sme mali krštiny. Dala som si aj kolac aj salat. Vcera som znovu nabehla na zdravu stravu a pravidelne stravovanie+ pitny rezim si strazim. Jedno vsak nechapem ako je mozne ze od vcera mam skoro1,5 kg hore a to som jedla rano vlocky. Desiata jablko, obed kuracinka s brokolociu. Poobede mi uz nechutilo tak som zjedla len kusok uhorky.
Dievčatá pridávam sa ku vám, potrebujem zhodiť cca 20kg. Mám sťaženú situáciu kvôli zníženej činnosti štítnej žľazy ktorá výrazne ovplyvňuje môj metabolizmus a tým aj chudnutie. Zo stravou ani nemám problém, nakoľko nikdy necítim hlad, doslova sa musím nútiť občas niečo zjesť. Varím diétne jedlá, nielen kvôli sebe, ale mám ešte relatívne je malé deti, takže aj kvôli nim. Ja som stavila na cvičenie. Doobeda hodina na bežeckom páse, poobede hodina zumba (aerobic). Keď naberiem trošku kondičku tak sa chystám večer aj na bicykel/korčule. Držme si navzájom palce! Priebežne napíšem ako sa mi darí. Vážiť sa budem len raz za týždeň. Veľa šťastia všetkým čo chcú mať nové telo 🙂
mám otázku🙂 ráno a večer papám celozr. Pecivo nie je to vela?vecer sa peciva nevzdam 🙂
@sunshineka Ahoj a koľko takých malých porcií denne zješ??A čo ješ aj to je podstatné??A ten pitný režim je v akom množstve??Koľko je z toho vody,koľko čajov alebo kávy??Skús rozpísať konkrétný jeden deň od rána do večera,určite ak robíš nejakú chybu tak ju spoločne nájdeme.Určite nesmieš hladovať!!!!ja jem len 3 krát denne ale sú to veľke porcie,čiže do pocitu nasýtenia.Keď som jedla 5 menších porcií tak som tiež nechudla.Ak chceš napíš ten rozpis dňa kukneme na to.
@zuzlicek44 Ahoj robíš chybu radšej si daj pečivo ráno a večer vynechaj pretože ti ho už telo nespracuje a ukladá ho do zásob,takže do nežiadaných tukov ☹
@angell2611 A nemáš náhodou pred menzesom vtedy telo zadržiava vodu a môže to kľudne byť aj to kilo navyše.U mňa je to vždy kilo hore.Alebo potom je to dôsledok krstín 🙂
@lucinka1212 len ja si neviem predstavit čo ine si dat na večeru okrem pečiva...☹ ☹
@lucinka1212 nie nemam, mam tesne po. Asi to bude tak ako pises dosledok krstin. Prave sme prisli s malou z vonku. Riadne som sa zapotila. Mame to do kopca a este sme boli v narocnejsom terene, takze sa citim ako po pol hodke cvicenia.
@zuzlicek44 ja si zvyknem dat na veceru salat s tofu alebo zapeceny baklazan s mozarelou a paradajkou. Je to skvele dnes som to mala na obed s kuracimi prsiami. Je to otazka zvyku. Par dni sa zapri a potom si na pecivo ani nespomenies.🙂
@zuzlicek44 Ja som si tiež myslela,že nič iné sa na večeru nehodí ale ako píše @angell2611 je to len sila zvyku.Ja mám na večer už len bielkoviny a to tvaroh ten si ochutim škoricou,alebo si urobím bielý jogurt zo škoricou a troškou medu,alebo mäso zo zeleninovým šalátom,alebo zeleninový šalát zo syrom.....Možností je veľa len treba vyskúšať.
@zuzlicek44
@bobulaaa aj ja mam 105 kg. Tiez mi bolo blbe tu pisat ked som citala, ze kocky chcu schudnut par kil. Kolko meriate? Aj cvicite? Ked som zacala cvicit tak ma boleli kolena, jedna trenerka pisala ,ze by som maa schudnut aspom 10 kg dietou a potom cvicit lebo si znicimkolena a panvu. ale viem ,ze aj tazsi ludia cvicia. Asi je to individualne.
@anatalia77
@lucinka1212
@angell2611
@zuzlicek44
@anniera
@engie2
@tina27111
a ostatné baby,,,,,pridávam sem linky, prosím vás, zapíšte sa, kludne tam môžte dať údaje ako váha výška a cm...ak to nechcete zverejniť, aspoň sa zapíšte nech vieme kolko nás je 🙂
Prvý link je na váhu,....
ttu si zapíšte svoj nick...dátum od kedy dietujete..výšku, vstupnú váhu...a cieľ atď 🙂
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aj...
Duhá tabulka je na centimetre, tiež sa zapíšte 🙂
@rosa197 ked tam kliknem, chce to odomna nejake opravnenie. To co znamena? Ked kliknem na poziadat o povolenie takmi napise ze spravu sa nepodarilo odoslat. 😒
mne tam píše niečo po rusky, ani to neviem prečítať 😀
@rosa197 supeeér uz ti ide
@angell2611 Super tešíím sa 🙂 ..ja neviem nájsť meter 😠 😀 😀 idem hladať 🙂 😲 😲
Ahojte baby aj ja sa chcem pridat k vam,berete ma?;) citala som tu ze dobre je.ked.vecer len tie bielkoviny su dobreeeee dodrzujete to? A este jedna vec nedokazem sa.zbavit sladkeho vobec to.nejde kazdy den zjem.cokoladu;((

Ta 30 dnova vyzva vypada dobre,tak skusim aj ja.