Od dnes chudneme
Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹
@mia37
No vitaj spat, ideme naraz. Ja som teraz tiez na cisle 87. Drzim palce
@mia37
@bambula626
aj ja som stále tu, len nejako menej stíham teraz lebo sa mi nakopila práca......aktuálne som na 78,7kg, chcem ísť do konca leta na 70, tak uvidíme či sa pošťastí 🙂
@ludkabenkova ahoj všetky 🙂
V týchto cvičeniach precvičuješ celé telo s tým, že v niektorých sa viac či menej sústredujú na rôzne partie tela.
Podľa mňa najlepšie urobíš ak si to začneš pozerať od prvého dielu. http://www.familyzone.sk/2014/01/03/fitnes-seri... Pozri si v tom fitness seriáli aj to ako sa stravovať čo je tiež veľmi dôležité.
@bambula626 super mame rovanku vahu.. ako cvicis? ja teraz kazdy vecer stac. bicykel, kazdy den pridavam..strasne mi chyba sladke..ale musim vydrzat..cez den odstavujem , dnes bude ananas, a obed zapeceny karfiol a zemiaky.. a ty co fajne papas?
odmerane, zapisane a aj ked som posl.tyzden porusila vsetko co sa da, nevadi. ide sa dalej. ciel na buduci mesiac su 4kg. to by sa malo dat. teraz 81kg, tuzim po 77kg a potom este menej.
zacinala som 24.4 s vahou 93kg. len musim teraz davat pozor, drobec zacina papat kasicky, nesmiem dojedat...opakujem si to, kazdu chvilu...nesmiem...ovocie a zeleninu ano, no kase zo sunaru NIEEEE!!!!!
@mia37
No ja co pride hlavne polievka a druhe az tak neskor a vecer uz nic. Kazdy den hodinu potim tricko. Este chcem 20 kg, uz mam dole 7kg. Sladke a chlieb je smrt.
Ahojte dievčatá, ako pokračujete?
Ahojte , neviete mi poradiť ako najučinejšie schudnúť? 🙂 Chcem schudnúť aspon 10 kg mám 75 kg dvojročnú dcerku tak by sa patrilo schudnúť 🙂
ahojte baby, aj ja chcem schudnut... a cviceniu sa nevyhybam, ale neviem sa vzdat ani sladkeho ani peciva.. a posledne dva tyzdne som doslova zavisla na jedle, poviem si uz nejedz! nejedz! a ruka nabera vidlicou zemiaky opekane...skusala som dat do ust zuvacku, a nerobim si zasoby, nenosim jedlo do izby, ale stale ked prejdem okolo chladnicky, otvorim, a nejaky jogurt sa tam najde ☹
@bambula626 ahoj ako ti to ide? dlho som sa neozvala, mala som zdravotne problemy ☹ , ale čo už. pribrala som spat čo som schudla. mam 90kg, nemohla som z postele nie to ešte cvičit. ale dufam že to teraz dam, len musim s cvičenim zatial pomaličky... 😒 a tak som sa tešila že toto leto to dam.. ☹
@mia37 ahoj, ja cvicim ako drak, denne hodinu na eliptickom trenazeri , mokra som ako z bazena. s jedlom je to raz lepsie, raz sa neudrzim a zjem aj cokoladu- ako dnes. Ale prevazuje zdravy rozum. Teraz som mala 85.8, co je super. Este 18 kg...ziadne vyhovorky a pod aj ty, mna tiez bolel clenok a chrbat, ale ak nepocvicim, mam skazeny den. Uz som si zvykla. Sia
@mia37
@bambula626
Dievčatá aj ja som tu stále, držím sa na 78kg, v týchto horúčavách som zúfalá z cvičenia. Chodievam večer behať, zvýšila som trať na cca 7-8km bez prestávky. Som prekvapená ako mi to ide. Tiež som mala mierny výpadok, seklo ma v chrbtici a brala som 3 týždne lieky od neurologičky, našťastie som nepribrala za ten čas, čo je fajn. Aj menší úspech je úspech 🙂 Držte sa a píšte priebežne ako sa vám darí!
@bambula626 super. ja uz mam dnes za sebou pol hodku na stac. bicykli, prave rozmyslam co na obed. co dnes varite? 😎
Ahojte dievcata, spominate si este na mna? Zacinala som ku koncu aprila, s chudnutim a s cvcicenim s Jill,
schudla som za mesiac aj nieco... 6 kg...no od juna som prestala, boli nejake problemy, boli sme aj na dovolenke...a pribrala som ☹ spät. Vsade rovnomerne....vsetci mi tvrdia, ze som nepribrala...no vaha ukazuje ine a vidno to na mne a aj v tvari, som pred menzesom, takze moju vahu teraz neberiem 100% ked mam menzes vzdy vazim viac...chcem sa ku vam opät pripojit.
@mia37
@anniera som rada ze ste tu 🙂 ja mam total spomaleny metabalizmus...a zrejme si budem musiet davat pozor co dam do ust...kila ako prisli tak aj odidu 🙂 ja mam dnes akurat tak vacsie upratovanie, ale zajtra sa pustam do Jill...moje jedlo dnes ☹ mi nechuti velmi.To musim zmenit a jest pravidelne...
@bianka...
@anniera Ahojte, ja som tiež stále tu. . . začínala som tiež po veľkej noci - 22.4 a mala som 80 kg. . .dnešná ranná váha - 69,7 kg 🙂 Keďže ideme vo štvrtok na dovolenku, tak som celkom spokojná. . .dnes sú to tri mesiace a 10 kg dole . . .chcem ísť na 65.. .tak sa pridajte, pôjde to ľahšie. . . 😎
Ahojte, dnes som bola po 2 mes na aerobicu a to my tu mame sakra narocny. Normalne som sa ani nespotila, nezadychala. Mi to bolo malo. Odkedy cvicim na eliptickom trenazeri Kettler hodinu denne pri 140-150 BPM ( tep za minutu) a leje zo mna pot, akoby som prave oblecena vyliezla z bazena, tak aj kludovy tep mam nizky- dnes 51, tlak 88/66. Ako zaba v zime-) veru lepsi je ten moj stepper, druhu polhodinu doslova citim, ako to zo mna lezie dolu aj z brucha aj z trupu. A dolezita je prave ta druha polhodina. Aj ked idem behat, dam si 3 kolecka tj 6 km ( to posledne volam " Na dodžubanie sa"), inak som behavala vzdy len 2. Lenze behat sa dostAnem malokedy, navyse v lese je vraj teraz u nas medved. Sportu zdar, uz teraz sa tesim na zajtrajsi Kettler zavod. P.S. Tahali mi nerv zo zuba, nemozem ani moc jest, mam tam dieru, ako dobre...
Dobrý deň, začala som pracovať ako výživová poradkyňa, a iba v týchto dňoch môjho začiatku vám môžem ponúknuť zdarma test fyzickej kondície, kde sa dozviete ako ste na tom kondične. potrebujem k tomu Váš vek, výšku, váhu, telefónne číslo a mail. Ak vás táto ponuka zaujala neváhajte mi napísať. Tento test je zadarmo a nicim sa nezavazujete k nicomuemoticon vysledky testu oznamim telefonicky do 3 dni od uvedenia udajov emoticon kludne piste do IP
@merry1001 super vysledok, pri tvojej vyske musis mat uz teraz chudu postavu!!!
@stevvvka to nic, zacni aktivnejsie zit, viac pobehovat, upratovat a cvicit, na jedlo nebude tolko casu a pomyslenia a hlavne netrba noc premyslat, co navarim, lebo zase sa vrati ta moja posadnutost jedlom. Proste som jedlo v mYsli dala na vedlajsiu kolaj, je to len prostriedok na prezitie. Detom vyvaram, sebe len zbytky. Asi to nie je spravne, ale zabera to.
baby pomoooc..ja mam vahu 72kg, pred roko som mala mojich krasnych 63kg, a bum...skusam sa zdravo stravovat, 2 dni vydrzim a na treti den uz po veceroch hladam a papam 😖 hrozne...poradte skusene cim zahnat vecerne chute? pritom jem 5krat denne, nehladujem, len mi nejak prepne v hlave a vymyslam ☹ nedalo by sa zeby kazda, ktora sem prispeje rovno napisala co jedla cez den? nech sa mozme inspirovat navzajom, lebo niekedy uz fakt neviem co jest na olovrant a veceru..dokolecka to iste je 😝
katja vyskúšaj už vyskúšané a overené
http://ituconsulting.blogspot.sk/2014/08/nadvaha-ako-rychlo-schudnut_9.html

ahojte žienky, dlho som tu nebola. 2 tyzdne som bola chora ale poriadne.. vaha je 87 ale mam aj pred m. tak som nafuknuta ako balon..nemohla som cvicit ale od zajtra pokracujem aj mi to už chybalo..tak pište co papate a tak ako vam to ide... 😅