icon

Od dnes chudneme

rosa197
30. mar 2014

Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹

78katja
10. aug 2014

@dana_l mas pravdu, musim sa zatnut...uz asi tyzden sa zatinam a len 0,5kg dole 😖

anniera
10. aug 2014

@78katja a koľko by si chcela? Normálne zdravé chudnutie je 1kg za 2 týždne. Alebo chceš jo-jo efekt?

78katja
11. aug 2014

@anniera no aspon to 1kg tyzdenne... 😎

anniera
11. aug 2014

@78katja tak v tom prípade veľa šťastia ....... pri chudnutí prehnané očakávania nie sú celkom namieste, je to beh na dlhé trate, kilá ktoré chceš schudnúť si tiež nenabrala za pár týždňov, treba chudnúť zdravo, nie rýchlo, ja sa tiež blížim do cieľa pomaly ale našťastie bez toho aby mi váha skákala hore dole

rosa197
autor
19. aug 2014

Ahojte kočky...aj sa sem hanbím napísať...veľká hanba že zakladatelka témy zlyhala :((( trochu som tu s vami schudla...a dostala som sa tam kde som aj bola....nie a nie sa opäť do toho dostať....myslím že nastal ten čas...ibaže bez vás to nezvládnem..duuuuuufam že ste ešte tuuuuuuuuu 🙂

blue99
19. aug 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
bambula626
19. aug 2014

@rosa197 ahoj nevadi mY sme este tu! Ja momentalne 83 kg tj 10 kg dole od konca maja. Tiez porusim ale mam dobry stepper, ten je moja zachrana...

monicatko20
20. aug 2014

Ahojte kočky, po dlhej dobe som aj ja naspat..Zdravotne problemy ma odpisali az na mesiac a pol :( co sa mi prejavilo aj na vahe..ale vaha ako taka nieje az tak zle natom ako som natom zle ja :( Lenivnost, vkuse spim, stale jem, neskutocne vela sladkeho..je cas nabehnut znova na staru vlnu..Dufam, ze ste poniektore este tu a znova sa zas spolocne nastartujeme 🙂
@rosa197 sme tu stale 🙂 Dáme hlavky znova dokopy a spolu to zvladneme!!!! 😀
Uz ked sme to teda nedali do plaviek dajme to aspon do zimneho overalu! :D :D :D

anniera
21. aug 2014

@rosa197 aj ja som tu stále 🙂 pokračujem v chudnutí, behám denne 10km, stravu dodržiavam, som teraz na 77kg, dlhšie mi už váha stojí na jednom bode, ale vidím ako sa mení postava, vyzerám oveľa štíhlejšie, takže som spokojná, zrejme sa formujú svaly 🙂 Takže športu zdar!

anniera
5. sep 2014

Dievčatá ako sa darí? Ja som k behaniu a orbitreku pridala aj fitness štúdio, kúpila som si rovno permanentku s neobmedzeným vstupom a pri každej voľnej chvíľke tam odbehnem. Tiež je tam super, ale beh je No.1. Čo máte nové?

monicatko20
9. sep 2014

Kočky ja som totalne odpisana :( Vobec sa neviem nakopnut!Nefunguje vo mne ani zapieranie, ani chut do nicoho, nechce sa mi varit..chytam sa prveho co mi pride pod ruku..po zdravotnej stranke sa zase citim hrozne..nafuknute brucho, lenivost, boli ma kazdy krok! :( Kriciiiiiiiiiiiim HELP!!! :(

anniera
10. sep 2014

@monicatko20 len si vyšla z cviku, stravu nechaj zatiaľ tak a začni sa hýbať.....keď si na pohyb zvykneš tak potom už ti bude ľúto len tak hocičo pojesť 😉

anniera
10. sep 2014

Ženy to myslíte vážne že ste ma v tom nechali samú ??? Kde steee??????

rosa197
autor
10. sep 2014

@anniera som tuuuuu....dlho sa odhodlaavam dať to zo mňa dole...zajtra už musím...strašne som pribrala odkedy som doma... Mám 74kg čo je najviac ako som mala....s touto skupinou som mala už aj 65kg...takze som riadne nabrala....ale dosť!! Hnusim sa sama sebe...v ničom nevyzerám dobre...

Chcem začať s nejakým detoxom...piť celý deň len vodu....asi sa na to dám zajtra...

anniera
10. sep 2014

@rosa197 no sláva! aspoň dakto je tu 🙂 Tak len pekne začni....uff dosť si pribrala späť! Ja som nepribrala nič, váha mi teraz stojí mám blbé výsledky na štítnu takže kým sa hormóny neumúdria asi sa snažím zbytočne ale nevzdávam to 😀

rosa197
autor
10. sep 2014

@anniera aspoň že to nevzdávaš 🙂

bambula626
15. sep 2014

No, ja som dnes dala osobak- namiesto guláša a piva som šla behať do lesa, veď bolo konečne tak pekne a dala som 10,5km....super. Teraz mám 81 kg, trosku som stala, ale už sa to pohlo. Tak dúfam že splnim svoj cieľ. Inak som asi nikdy nemala take svalnaté nohy ako teraz z eliptickeho trenazera a to zďaleka nemám svoju najmenšiu váhu. Pri 176cm chcem mat 67 kg. Aj keď všetci chvália, že som riadne schudla, som len v polovici. Ešte raz toľko a budem spokojne spávať. Držím aj Vám palce a nevzdavajte to, lepšie teraz ako nikdy. Sama by som neverila, že tak rýchlo sa budem cítiť prijemne v plavkách. Bola som úplne rozkysnuta buchta. Bez makacky to nejde. Jem všetko, žiadna dieta, len s mierou a večer sa snažím nejesť. Čaute!!!!!

tina27111
16. sep 2014

baby poradte ako co najrychlejseie schudnut posledných 6 kg ? 🙂

cencula
16. sep 2014

tina2711 ja mám ten istý problém 5kg chcem dať dolu, dnes som začala 13 dnovú mliečnu diétu tak uvidím

monicatko20
23. sep 2014

@anniera ďakujem 🙂
Avsak som zase chora :( Kym sa konecne k niecomu odhodlam baaam 40% horucky, soplim, priedusky jak 100rocny baník :( Smrt v rodine..Kupovanie domu, stahovanie..ach jo!Jem co mi pride pod ruku, vecer som rada ze padnem do postele 🙂 Akonahle budem fit kocky som tu zas!Podstivo a pravidelne tak jak predtym!Zatial sa tu majte krasne :*

nutrimas
25. sep 2014

Mamicky, pre nastartovanie metabolizmu odporuvame celkovu detoxikaciu, prirodzene stravou + celkovu upravu jedalnicka. Zakladom je vylucit zo stravy bielu muku, kravske mlieko a biely cukor nahradit brezovym, ktr. neprekysluje, ma nizky GI7, je nizkokaloricky a pomaha pri reduckii vahy. MOmentalne ho ponukame za akciovu cenu:

rosa197
autor
26. sep 2014

No baby.... viete čo som dnes zjedla???? Hanbím sa, ale napíšem vám...

na raňajky dva krajce chleba so šunkou a syrom...okolo obeda som si kupila dva kroisanty...pri telke som zjedla celý balík lidlových vyprážaných arašidov v cestíčku...a na to som si dala 3 palacinky, aj ked dukanky ale palacinky 🙄 🙄 🙄 ....ked som sa NAŽRALA, sadla som do auta a spravila som nákup.... DOSŤ!!! nebudem kysnúť....napísala som to tu v priebehu mesiaca asi 2 či 3x, ale ja už fakt nemožem takto kysnúť... PRE BOHA veď mám 75kg, už to ťahá na 80!!!!!!!§

Od zajtra DUKANOVA dieta....už som s ňou raz schudla....dúfam že sa mi to podarí aj teraz.... snáď sem baby budete viac pridávať príspevky, nech vyhráááme ☹ ☹

anniera
26. sep 2014

@rosa197 cica nežeeeer 😀 😀 😀 z tej váhy nerob tragédiu, ja mám teraz 77 a žijem a cítim sa super lebo veľa športujem 😉 tak sa začni hýbať, vyplavíš endorfíny a uvidíš že sa to odrazí aj na kilách 🙂 držím palce

rosa197
autor
26. sep 2014

@anniera no každý večer si to hovorím...už nevládzem ani jesť 😀 😀 ale nemožem takto vyzerááááť 😀 ved ide zima, vianoce, koláče, jedlo...to ako chcem vyzerať? 😀 😀 😀 ....ty ešte chudneš??? ako športuješ? 🙂

anniera
26. sep 2014

@rosa197 stále sa venujem behu, denne dávam tých 10km a plus 3-4x do týždňa chodím do fitka na anaeróbny silový tréning. Aj teraz som asi pred hodinou prišla z trate, je to už ako droga, ak nemôžem ísť behať tak som nervózna. Nezastaví ma dážď, vietor ani chlad. 😀 Ak sa mi nedá ani do fitka ani na trať tak cvičím doma na orbitreku.

tina27111
26. sep 2014

rosa nic si z toho nerob ... ja som mala v janaury 86 potosom somc schudla na 74 pred 2 mesiacmi na 72 pred dvoma tyzdnami na 70 a dnes mam 73 ... hrozne to je asi nejake zle obdobie ale ja idem od zajtra do toho ... asi to mam pred menstruaciou to preto a nemozem ist na velku mozno by som mala aj tych 71 ... chcem mat o 7n kil menej

rosa197
autor
26. sep 2014

@anniera no tak to ti závidím...aj ja by som chcela aby ma tak ťahalo behať, ale neviem sa odhodlať ☹ ...niekedy aj mam takú chuť, že by som si zabehala, ale už ked k tomu dojde, tak ma to velmi rýchlo prejde 😀 😀 .....a kolko si schudla? 🙂

anniera
26. sep 2014

@rosa197 začínala som keď som mala 90-92kg, teraz mám 77 ale tuku mám na sebe už dosť málo, začínajú sa objavovať svaly 😝

bambula626
26. sep 2014

@rosa197 ahoj, len ziadne diety. Jeden mudry dietolog napisal, ze z dlhodobeho hladiska ak chce clovek na trvalo schudnut, musi len zacat aktivnejsie zit! Cvicit a pod. Lebo ziadnu dietu nevydrzis drzat cely zivot a zase naberies!!!! Nijto nedokaze jest polovicu menej dlhodobo, to sa neda. Stan sa proste sportovkynou, nebudes mat ani cas ani chut tolko jest. Ja robim presne ako anniera hodinu denne mokre tricko, ked sa neda som nervozna. Ked zhresim, zhresim ale vratim sa vzdy k sportu. Vyber tenisky zo skrine a to je cele. Beh je radost, cas len pre teba, na zaciatku budes fucat ale po tyzdni uz nie. Zacni teraz kym si mlada, aby si si potom nevycitala na stare kolena, ze si toto nezvladla. Ja som si povedala ze chcem byt vzor pre dcerku, nech vie ze aj ona ked bude chciet tak dokaze vsetko. Sia. A hned rani chod behat!! Ziadne vyhovorky!

rosa197
autor
27. sep 2014

@bambula626 nehladujem, jem tu všetko v podstate...a hlavne vela vela bielkovín.... žiadnu múku ani nič sladké.....vlastrne sú tu aj recepty na palacinky, lievance, kolače, chleba, žemle a hocičo iné bez muky alebo cukru 🙂 🙂 nehladujem, pretože možem jesť kolko chcem, len neporušiť.... akurát prvých 5-7 dní nejesť žiadnu zeleninu....potom už všetko spolu...a raz denne mať niečo z 2PL otrúb....jasné, šport nebude chývbať...len toto potrebujem aby sa mi trošku stiahol žaludok, pretože sa najem a za 15 min som opäť hladná 😠 😠

@anniera tak to ti gratulujem 😉 ..ja idem v máji na svadbu....tak dúúúfam, že do vtedy bude zo mňa kosť 😀 😀