Od dnes chudneme
Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹
@denka7483 Ahoj, jasné že ťa bereme 🙂 ..je dobré bielkoviny, na to sú dobré recepty z dukanovej diéty (bielkovinová dieta) ... 🙂 ..sladkostí by bolo dobre sa zbaviť, alebo cukor nahradiť umelým sladidlom...a čo tak čokoládu vymeniť za kvalitnú horkú??? alebo aspoň KRAS?? 🙂 ale ja sa tiež neviem vzdať sojovej tyčinky 😀 😀
Tak dnes:
R: bebe +
D:rožok
1O:rohlík a musli
2O: 15:00 ryža s morč. maskom
V: palacinky bez muky a cukru
Cvičenie: 100 brušákov ráno, 30 minut korčule, 10 minut orbitrek, 120 brušakov a 100 drepov večer 🙂 🙂 🙂
@rosa197 to su dukan palacinky? A mam taku otazocku. Preco su na veceru najlepsie bielkoviny?
@angell2611 ano dukan 🙂 ...uprimne neviem 😀 podľa mňa sa na večer organizms prepína, a v noci sa ukladaju
Tuky tak je dobre papať ľahke bielkoviny :-P 😀
Oprava 60 drepov 😀 😀 😀
rosa197 na spevnenie to by som ti musela ukazat nazornu ukazku aj som niekedy na bruchu a pase z nich schudla este pred tym ako som bola tehotna ale moc som to ani nepotrebovala ale teraz to potrebujem ako sol 🙂 ja tiez sladke nejem len musli tycinky a to jednu za den a pecivo uz druhy den vobec ... som zvedava no aj ked sa toho obavam 🙂
Baby mozem sa pridat? Ja som sa tiez rozhodla schudnut, chudnem od pondelka a chcela som aj cvicit, ale zatial mi to nevyslo 🙂. Cokoladu som nemala uz 2 den, co je u mna rekord 🙂. Na veceru mocarela s paradajkou a retkovkou a umieram od hladu, asi pojdem skor spat 🙂.
PS: Zapisala som sa aj do tabulky, ale zatial len do prvej 🙂 odmeriam sa zajtra 🙂
Drzim palce dievcata, len vas prosim NEDRZTE ZIADNU DIETU!!! spomalite si nou metabolizmus, steciete z vody, ubudnu vam svaly, budete nervozne, hladne a unavene a nakoniec to vzdate, zacnete znova normalne jest a kedze metabolizmus je spomaleny, nestiha to spalovat a tam kde boli predtym ake-take svaly sa ulozi tuk a potom nastane jojo efekt.... a ste v bludnom kruhu. Radsej chodte na to triezvo a rozumne. teda ako pise autorka diskusie, zdravo sa stravovat, cvicit a hlavne to najdolezitejsie PIT CISTU VODU 2-3 litre. A pojde to, drzim palce 🙂
Babenky aj ja začinam od dnes 🙂 MAM čO ROBIT za 20 dni musim 5kg dole 🙂 myslim že aj ja začnem očistov čaje aj s herbalife som si objednala čaje a koktejli tak sned pomože 🙂
@lucinka1212 ranajky bud jogurt alebo cotage cheese,tvaroh alebo celozrnny chlieb so sunkou a k tomu zeleny salaz.obed platok masa so salatom alebo cestoviny s kuracim masom a podobne zdravsie jedla.vacsinou neveceriam.som zvyknuta malo jest.vypasla som sa na sladkostiach a cukrom v kave.vypijem 2-3 kavy denne,2litre vody a zhruba 1-1,5litra caju.od pondelku idem behavat aspon kazdy druhy den,tak snad potom uz ubudnu nejake cm.oblecenie mi je stale tesne,aj ked celulitida zmizla,co je jedine pozitivum
@sunshineka ahoj ja si mysím že prvú chybu robíš v strave.Za deň 2 jedlá sú strašne málo pre organizmus. Večer keď si není hladna tak si daj len trochu tvarohu alebo jogurt,syr alebo niečo ľahké aby si telo nerobilo zásoby.Kávu ak potrebuješ sladiť tak skús používať med vraj je neutrálne sladidlo.A nezabúdaj,že káva dehydruje čiže ju zapiť dostatočným množstvom vody.Čaj obmedz na 0,5L denne a najlepší je bylinkový alebo zelený a hlavne ich piť teplé nie studené a ostatné množstvo nechaj len vodu.Čaje zbytočne vo veľkých množstvách zaťažujú obličky.Vyskúšaj jesť 3xdenne a dodržať množstvo pitného režimu a myslím,že potom to pôjde.A ešte skús mäso nekombinovať s prílohami (zemiaky,ryža,cestoviny).Pohyb určite bude plusom.Vyskúšaj na týždeň a uvidíš.
@aemy ak ku tomu pridáš zdravé stravovanie a pohyb tak schudneš ale inač záaraky nečakaj 😉
@angell2611 z bielkovín sa ti tvoria svaly a sacharidy ti večer už telo nespotrebuje a ukladá ti ich telo do zásoby čiže do podkožných tukov.
súhrn dnešného dňa:
Strava:
Raňajky:Ovocno-mliečný koktejl s ovsenými vločkami a škoricou
Obed:Segedinský guláš (samozrejne bez knedle 🙂 )
Večera:nizkotučný tvaroh s vanilkovým sójovým mliekom
Cvičenie:
Ráno 10 min.skákanie cez švihadlo,50 drepov a 50 sklapačiek
Večer:Hodina zumby
Ja som spokojná s dnešným dňom a vy ako??
Baby ak môžem ešte poradiť,skúste si najsť vhodné potraviny pre vašu krvnú skupinu.Mne to pomohlo keď som vyradila s jedálnička nevhodné potraviny.
pridávam aj link:
http://slnieckova.sk/c/krvne-skupiny-a-potravin...
Samozrejme nerobím reklamu na produkt ale je to tam pekne rozpísane.
@lucinka1212 na veceru jedavam jogurt alebo ovocie,zeleninu aj pomedzi jedla desiata olovrant mam ovocie.kavu uz pol roka vobec nesladim
@angell2611 ahoj ja este necvicim zacal ma boliet chrbat tak ked budem o nieco lahsia tak zacnem aj cvicit.
@sunshineka písala si že večer už neješ tak preto som napíasala,že treba aj večeru.Ovocie len doobeda na večeru už určite nie ,kvoli cukrom.
https://www.facebook.com/groups/383267455143342/ pridajte sa k nam kocky, vlastnymi silami sme uz ozaj zhodili veeeela kg 🙂 Kazdu novu zenusku, ktora chce byt zdrava, krasna a stihla medzi sebou rady privitame 🙂
A ja mám od porodu skoro 20 doleee 😀
Ahojte žienky.Skúste si prečítať prečo začínať deň s pohárom teplej vody s citrónom.Je to naozaj super spôsob ako naštartovať trávenie a tiež chudnutie.Ja to už robím pol roka.
som sa tak dotoho zažrala, že včera som kupila stacionárny, za pár šupov "z druhej ruky" a dala som už aj 6km, dnes pokračujem🙂 vydržala som už druhý den, nejesť po tej 19.h cca, fuuu zvladla som, bodaj by mi to ostalo 😀 tiež som už dva dni nejdela maslo ani nič čo sa da natriet na pečivo a jem 5krat denne....
u mna je problem ten, že mam velký žaludok už a mne stále škvrka v bruchu, musím sa to naučiť ignorovať 🙂)
@zuzlicek44 to je super.Držím palce,všetko je to v hlave.Treba veľa vody piť, uvidíš že potom škvŕkanie v bruchu prestane.
@kveetiinka
@aemy Ahojte babule, vítam vás 🙂
Tie ktoré ste sa ešte bezapísali do tabulky, prosííím vás, urobte to 🙂)
@zuzlicek44 supeer, veľa km ti prajem 🙂 😀 ..ale teraz na leto, veď vonku je tak kráasne?? 😝
@zuzlicek44 žalúdok si za par dni zvykne a pomaly sa zacne scvrkavat.
@mollyslips gratulujem ako sa ti to podarilo? Pozeram ze drobec ma dva mesiace. To za tak kratky cas? Ci mas pri malom nočne?
@lucinka1212 hmmmm segedin. Svihadlo je vraj super. No neviem kde som dala to moje , zeby som ho oprasila. Na zumbe som bola raz a strasne ma boleli kolena. S mojou vahou to este nejde takto skakat. Ale inak mas dobry harmonogram, aj strava aj pohyb. 😉 super.

@denka7483 ahoj vitaj. Najlepsie urobis ked si ziadnu coko nekupis 😉 alebo si kup kvalitnejsiu a daj si kocku dve. Ja si dam 86% tnu a som spokojna. Casom sa chut na sladke strati. 🙂