icon

Od dnes chudneme

rosa197
30. mar 2014

Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹

mollyslips
2. apr 2014

@angell2611 No aj nočné a hlavne moc nepapam..a aj som cvičila mesiac, ale teraz ma bolí noha a mám pauzu... Od porodu som sa zahryzla, najsôr mi ani nechutilo a potom som na tom ostala 🙂 sladké som nemala od porodu okr. jogurtov a pečivo už mesiac a pol...takže tak, zázrak to nieje ale dril.. mám motiváciu svoj starý šatník... mala som pred otehotnením 50-55kg a nabrala som neskutočných 30 ☹

rosa197
autor
2. apr 2014

@mollyslips Gratulujem, 20kg hneď po tehotenstve, máš moj obdiv 🙂

rosa197
autor
2. apr 2014

Baby...pridávam fotku..takto vyzerám teraz...a dúfam, že to hroznú hnusné brušisko a boky pôjdu čím skôr dolu 😢 😢 😢 😢 ..síce sa trošku aj hanbím...ale nech vieme ako sme na tom 😀

a snáď sem budeme môcť dávať čochvíla ďalšie fotky, ako sme sa zmenili 🙂

Čo ak by ste aj vy pridali fotky, aby sme videli spoločne zmeny?? 🙂)

kveetiinka
2. apr 2014

@rosa197 Dakujem za prijatie 🙂 budem mat vacsiu motivaciu, lebo v skupine to ide nejako lepsie 🙂

zuzlicek44
2. apr 2014

@rosa197 ja uprednostnujem "ťahať" doma🙂 nemusim sa bat a dodrziavat cestnu premavku, nebudu mi okolo usi bzucat osi, muchy atd a dalsich pár dobrých dôvodov 😀 😀 😀

lucinka1212
2. apr 2014

@angell2611 kyslu kapustu zbožňujem,tak si každý týždeň s nej niečo urobím.Švihadlo si dávam na začiatok cvičenia nech sa mi zvýši tep aby bolo cvičenie efektívnejšie 🙂 Zumba je náročna na kolená to máš pravdu ale ja mám hudbu a tanec veľmi rada tak prečo nespojiť príjemné z užitočným.Ďakujem,chcela som už konečne urobiť zmenu vo svojom životnom štýle a zatiaľ sa mi tento nový spôsob páči. 😀

lucinka1212
2. apr 2014

Nápad na ľahkú a zdravú večeru.Mozzarella+morčacia šunka+uhorka 🙂

rosa197
autor
2. apr 2014

@zuzlicek44 to máš pravdu nooo 🙂 ..každý inak.. 🙂

ja som dnes dala korčule asi pol hodku...a dnes 22minut orbitreku, čo je u mňa dosť, lebo som ledva dala 3 minuty 😀 😀 ...zapla som oblúbené bláznivé pesničky, a tak som išla, že by som dala aj raz toľko 😀 😀 😀 navyše som sa hýbala celá, keďže ma to hnalo tancovať 😀 😀 každý deň dám o 5minut viac, nebudem to súriť 😀 😀 🙂 ešte brušáčiky a drepíky 🙂

rosa197
autor
2. apr 2014

Moja mňamky večera 🙂 ..pečivko som nemusela, ale čo už 😒 😀

angell2611
2. apr 2014

@rosa197 ved ti maš aku paradnu riťku. Bruško daš raz dva. Ja mat taku postavu tak nic neriesim. A na fotke vyzera ze mas aj pekne pevnu pokožku. To ja som jak huspenina. Trochu som uz pocvicila a sa mi zda ze badam vysledky.aj teplaky su mi na zadku trochu volne.

rosa197
autor
2. apr 2014

@angell2611 Ďakujeem...no musím dať...ani nie pružnú..ale už som taká napráskaná v koži, že už sa ani do kože nezmestím 😀 😀 😀 ..a po bokoch mám aj strie 😖 😖
jKaždý chce mať takú postavu, akú nemá 😖 a ja na svoj vek a výšku, mám veľké brucho..ale dúfam že pôjde dolu 🙂
...no po 2 týždňoch už môžeš vidieť výsledky 🙂 ..kedy sa meriaš??? 🙂

limoncino
2. apr 2014

Ahojte 🙂 pridávam sa k vám.
Už nechcem zadok ako štýrsky valach, už nechcem otáčať hlavu, keď prechádzam okolo výkladov, chcem si obliecť hocičo a nie sa stále kontrolovať, či mi nevyliezol pupok (mimochodom, môj pupok sa volá Matilda) už nechcem odraté stehná, keď mám sukňu či šaty, a už vôbec netúžim po tom, aby som v plavkách vyzerala ako tuleň. Takže ženy, hor sa do boja...
Ja Ťa dám dole Matilda

rosa197
autor
2. apr 2014

@limoncino Ahoj, som rada že sme sa opäť o jednu rozrástli 🙂 ...pobavila si ma 😀 že Matilda 😀 ...
mohla by si sa prosím ťa, zapísať do našich tabuliek 🙂 nech vieme, koľko nás je...kludne tam možeš napísať do jednej váhu...a do druhej cm...ak to nechceš uverejniť, tak sa tam aspoň zapíš 🙂 Držím palce, nenecháme sa v tom samé 😀 spolu to dáme 🙂

váha
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aj...

centimetre
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aj...

Baby, vidím že v tej druhej ste mnohé neni zapííísanéééé 🙂 :-

mima1722
2. apr 2014

@aemy objednajte si aj vlakninu na precistenie, chudnutie vam pojde lepsie a samozrejme spravny pitny rezim ale to uz vam vas poradca povie 🙂

angell2611
2. apr 2014

@rosa197 merala som sa len tak orientacne no nezapisala som si cm. Zmeriam sa zajtra a zapisem sa do tabulky. Veelmi dobry napad s tou tabulkou. 😉

rosa197
autor
2. apr 2014

@angell2611 Super 🙂 ..á tak vieš, vždy si to napíšem na papier, a ten stratím alebo náhodou zahodím 😀 😀 ..a tuto to je vždy tu, a nestratí sa to 🙂 ...a napokon, môžme sa (dúúúúfam) navzájom chváliť, ako nám to ide 🙂 😀 😀

limoncino
2. apr 2014

@rosa197 prvá vyplnená. Druhá, až sa pomeriam.

Moja dnešná aktivita:
Jillian Michaels 30 day shred, level one, second day
30 dňová výzva na zadok aj brucho, druhý deň.

rosa197
autor
2. apr 2014

@limoncino pekne to máš povytláčané 🙂))) ...o Jillian Michaels som počula aj ja 🙂 chcem s tým začať, aj ke´d viem že to je veeľmi náročnéé.. 🙂 ale to až potom, keď čo to schudnem a pôjdem si trošku vytvarovať postavu 😀 😀

limoncino
2. apr 2014

@rosa197 ďakujem, hlavne tie magnetky 😀

myriada
2. apr 2014

tak ja dnes za sebou brušáky z 30 dňovej výzvy, deň 2 a cvičenie Fastback - posilňovanie celého tela, hlavne chrbát, brucho -úžasné cvičenie, stava ešte nie je 100%, ale už dávam malé porcie, a bez sladkostí (čo je pre mňa ťažkéé, hlavne ked mám pred menšt., preto si myslím že po menšt, bude aj váha trochu iná, bo teraz sa cítim taká nafúknutáá ble), rano začínam vždy vodou s citrónom a brušákmi

rosa197
autor
2. apr 2014

@limoncino kostíci sú super 😀 😀 😀

@myriada super 🙂 deň začíname rovnako ako vidím 🙂 ..dobre to padne, ptoom som ráno taká sviežejšia, a aj počas dňa 😀
cez ms by si sa nemala vážiť, len to deprimuje, pretože váha je vždy vyššia 😠

anniera
2. apr 2014

Dievcata, dnes so dala 40 minut na bezeckom pase pri chodzi 5,8km/hod. Mam na chodidlach otlaky dokelu! 😒

myriada
2. apr 2014

@rosa197 hej je to super vzpruha a cítim sa super 🙂 no to máš pravdu, asi to nebudem teraz riešiť, čo sa týka váženia, ale ja sa celkovo cítim zle počas MS taká škaredááá

rosa197
autor
2. apr 2014

@myriada Dúfam že každý deň sa nám bude chcieť, a budeme s nadšením cvičiť 😀
aaale to asi každá z náás ...ešte že to trvá len pár dní 🙂 a s tým vážením dobre urobíš, aj keď viem, že je ťažké nevážiť sa 2 týždne 😀 😀

lucinka1212
2. apr 2014

@myriada ak máš rada sladké tak si skús robiť sladké raňajky(ja si robím ovocné kokteily alebo pšenovú kašu s ovocím) a to ti možno zaženie chuť na sladké.Mne áno.Ráno vidím,že máš ako ja 😉

lucinka1212
2. apr 2014

Tak ja som dnes dala ráno 10 minút švihadlo na zohriatie,55 drepov,55 brušákov.Poobete som sa s deťmi vybrala na ihrisko a zabehala som si 6 koliečok čo je asi cca 1km,viac som akosi už nevládala.Ale postupne chcem pridávať.
Strava klasika ráno kokteil,obed som ešte dojedala segedinsky a večera mozzarella+ morčacia šunka+ uhorka.A ku tomu 3 litre vody. 🙂

angell2611
3. apr 2014

Kočky ak by ste sa chceli inspirovat. Teto babenka ma super zdrave recepty. Zatial som sice nevarila podla nej ale vypadato dost dobre.
https://www.modrykonik.sk/blog/igrexova/album/m...
Dne uz mam za sebou hodinovu prechadzku. ranajky vlocky s bananom, obed kuracinka so salatikom. Vaha mi nejak lieta. 😖

angell2611
3. apr 2014

Aku hudbu pocuvate pri cviceni? Dajte nejake fajne konkretne pesnicky. Nieco co rozprudi krv, a nakopne. Moje uz ma nebavia. Chcem nieco nove. 😀

rosa197
autor
3. apr 2014

@limoncino Inak mňa dnes napadlo, že moje brucho sme volali POKEMON 😀 😀 😀 ..a naši furt že. kedy dáš už toho pokemona dolu 😀 😀 😀
..
@angell2611 vieš čo, takéé disco 😀 ..ale ked mi išla Dominika Mirgova SWING ...tak to bol TOP 😀 😀 takú tepovú frekvenciu som mala že až 😀 😀

kveetiinka
3. apr 2014

Baby kde beriete cas na cvicenie ??? dajte nejaky navod. Ja sa neviem nejako dat casovo dokopy. Vcera vecer som odcvicila 10 min a to som mala v plane Jillien, ale nevydalo. 😠 Dufam, ze dnes to bude lepsie 😒