icon

Od dnes chudneme

rosa197
30. mar 2014

Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹

rosa197
autor
27. sep 2014

motiváácia... aj keď taký zadok ťažko dosiahnuť 😀 😀

tina27111
5. okt 2014

baby haloo uz sa konence zobudíme ???? .... ved sme chceli nieco s kila spravit a asi sme sa na to aj vykaslali .... :( robite nieco preto ??? ja som zacala a aj som skoncila pokial idem na to sama neda sa to zvladnut :///

zuja14
5. okt 2014

@rosa197 hrozná motivácia!!! Taku postavu s tým zadkom by som veru nechcela mať. Kim je pre mna odstrašujuci priklad peknej postavy.

rosa197
autor
5. okt 2014

@tina27111 ja som tuuuu 🙂 mám za sebou 1fázu DD (7dni) a dole 3kg tak sa tesim 🙂 .....aty šup sup aby somtu nebola samaaaaa 🙂

tina27111
5. okt 2014

a co si rosa preto robiola aby si ich dala dole ? a kolko mas teraz ?

monicatko20
6. okt 2014

kocky ja Vám tiško zavidim!ja mam teraz take fofry v praci, potom aj v utulku aj doma ze neviem kde mi hlava stoji :( neviem sa zastavit na 5 min aby som trosku vypla!a to sa este aj zima blizi no co somnou bude!?Ozvem sa v januari ako zufala, 120kilova, prezrata prasnica 😀 ach jo!

anniera
7. okt 2014

Dievčatá ja som stále verná behu, nevadí mi ani chladnejší vzduch. Zlepšujem sa. Kilá stoja na mieste, ale neriešim, cítim sa fajn. Však ono sa to pohne, behom sa nechudne rýchlo ale snáď časom sa váha ešte upraví. Už teraz vidno veľké zmeny a keď vidím nárast kondície tak to je pre mňa väčšia radosť ako stratené kilá. 🙂

tina27111
8. okt 2014

rosa197 si tu ? ako ti to ide ?

azbestica
8. okt 2014

@dana_l moze sa jest na vecer napr. tekvicove semienka alebo slnecnicove?

rjanuska01
8. okt 2014

ahoj kočky, ako vám to ide? Ja sa celkom držím 🙂

rosa197
autor
8. okt 2014

@tina27111 držím dukanovu diétu...je to bielkovinova strava...má 4fazy...prva trvá pár dni kedy môžeš papat len bielkoviny....a v druhej striedaš bielkovinove a bielkovinovo zeleninové dni.....sladké mi nechýba pretože tam je neúrekom receptov na koláče, palacinky či lievance.....proste mi vyhovuje taká strava 🙂

laskavocka
8. okt 2014

Baby aj vy mate taku skusenost ze tyzden pred menstruaciou vaha stoji a postava Sa nemeni ked dietujete a cvicite ?

dana_l
8. okt 2014

@azbestica ked si to das ako prilohu na salat preco nie. ale zeby len tak sacik cely zjedla, asi by ti bolo tazko z toho na zaludok 😉

azbestica
8. okt 2014

@dana_l zle mi z toho nebude toho nebude to uz mam odskusane, len ci sa z toho nepribera?

dana_l
8. okt 2014

@azbestica oni su dost energeticke a ked by si chcela jest tie tak musis vynechat nieco ine z jedalnicka, aby si nepridavala zbytocne calorie a nepribrala.
to sa tyka ked by si to chcela robit pravidelne. ak to chces len raz za cas (1za mesiac) tak kludne si daj. ale I tam by som povedala, ak vies ze si das jadierka tak si daj menej niecoho ineho co jes.
to je podla mna, mozno niekto iny ti povie inak.

zuzlicek44
19. okt 2014

Som tuuuu...ideme chudnut

lokalistin
31. okt 2014

no co ako idete? ja som tu dlho nebola, ale idem cely cas svojou cestou a schudla som uz nejakych 12kg bolo to uz skoro 13, ale minuly vikend som to pokafrala

bronia13
31. okt 2014

dievcata nechcem tu nic propagovat lebo som to neskusila ale uz idem na to ale podla mna "delenna strava" to je asi taka najlepsie, lebo tkay Dukan a take neviem tam je toho hroooozne vela co sa nesmie tak neivem ale jedna kamoska tu z MK za 10 dni na delennej strave schudla 2,5kg co je nadhera nie?

vajanka
31. okt 2014

skuste si toto precitat, mne to velmi pomohlo, najma ked som prisla na to, kde robim chyby http://goo.gl/Wfg8xb ja som porusovala najviac 2,3,5

ivetasarayova
2. dec 2014

Ahojte začala som od včera cvičiť a chcem schudnuť je tu niekto kto by išiel do toho somnou a mohli by sme sa podporovať a písať si ??

lokalistin
2. dec 2014

@ivetasarayova ja idem este stale mojou cestou uz som mala -14,1kg, ale tento tyzden som zacala vianocne pecenie a myslim, ze to pojde urcite hore, lebo vsetko vyjedam 😉

monique89
4. dec 2014

@ivetasarayova Ahoj, ja som sa zacala racionalnejsie stravovat a aspon ako-tak cvicit od minuleho tyzdna, zatial mam kilo dole, tak dufam, ze som len nemala zle nastavenu vahu a ze o tyzden bude dalsie kilko dole :D Aka je tvoja strategia? Ako cvicis, co (ne)papas?

ivetasarayova
4. dec 2014

@monique89 začala som cvičiť na bežiacom páse 🙂 mám ho od nedele kupeny a snažím sa nejesť nezdravé vysmážane jedlo a chlieb iba celozrnný a nejem od 17 tej.Ale vieš čo sa mi nedarí ???Zbaviť sa chuti na sladké

ivetasarayova
4. dec 2014

@monique89 aj mne stačí týždenne kg tak uvidíme

sense
4. dec 2014

@ivetasarayova ja som tiez zacala viac cvicit co by som podla lekarov moc nemala lebo mam problemy s tvorbou hemoglobinu a moje zelezo je takmer na nule ...ale tak davam zatial potroche,...a u mna je to asi tak ze ja sa nedokazem vzdat chleba jeme sice len razny ale napr. aj cestoviny a ryza aspontrocha musi byt, zemiaky az tak nie...mne by stacilo tiez polkila kilo tyzdenne

monique89
4. dec 2014

@ivetasarayova No tak to sme na tom dost rovnako - ja sice nemam beziaci pas, ale chodim behat vonku, plus chcem pridat posilnovacie cvicenia na fitlopte na brucho a zadok na dni, ked sa vonku nedostanem. A sladkosti su pre mna tiez najhorsia vyzva, milujem sladke... Osobne uplne bez sladkeho fungovat nemozem, lebo skor ci neskor by som vybuchla, tak som sa rozhodla pre sladke ranajky (bebe keksy, dzem, kakao a pod. - samozrejme, nie vsetko naraz). A kolko by si chcela schudnut?

paradis27
4. dec 2014

ahojte dobry je caj hanasaky v lekarni na vsetko....skuste mne zabral, a taky strava...ziadny chleba a muka....vela zeleniny

ivetasarayova
4. dec 2014

@monique89 no mám 98 kg a chcem mesačne dať 4 kg dole čiže do jari aspon na 80kg 😎 a do leta na 68 😨

ivetasarayova
4. dec 2014

@paradis27 ja kojím môžem ten čaj aj vtedy???

ivetasarayova
4. dec 2014

@monique89 a ja robím to iste ako ty 🙂 sledke ranajky 🙂 a zapojim aj na brucho nejake posilovanie lebo to mám akési velké🙂