Od dnes chudneme
Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹
@ivetasarayova nech sa ti dobre bezi 🙂 ja mozno este trosku pofitloptujem, ale este musim dokoncit nejaku robotku, kedze popri materskej stale pracujem... a praaaave vtedy ma chytaju brutalne chute na sladke 🙂 moj ciel je -10 kg do jari/leta - hlavne, nech to je natrvalo 🙂
@ivetasarayova a este k tomu caju, ten, co spomina @paradis27 nepoznam, ale u mna zabera 3-4x denne kvalitny zeleny caj. zrychluje metabolizmus, otupi chut na sladke, povzbudi a antioxidanty tiez nie su na zahodenie 🙂
tak to az po kojeni...radsej....v lekarni radi poradia
až od januára 🙂
Ahojte. Máte niektorá z vás skúsenosti s chudnutím pomocou čajov z byliniek? Na internete som včera našla stránku http://bylinkynahubnuti.cz/ a na nej majú zaujímavé články o rôznych bylinkách a čajoch, tak od dnešného rána spokojne začínam piť bylinkové čaje aby sa mi napravilo trávenie a znížila sa mi váha 🙂
@anniera
@tina27111
@bambula626
@78katja ....babyyyyy pamätáte si ma???? no čo, ako pokračujete, či začínate opäť tak ako ja?? 🙂
Aj som na teba myslela, ja som cez vianoce pribrala 4 kg!!! A cvicit som teraz 2 mes nemohla, tak od minuleho pondelka sliapem na eliptickom trenazeri hod denne, brucho riadne zmizlo ale kila nic, musim skoncit s vecernou zravkou.
@bambula626 ja mam vahu taku istú...ale na sebe vidim že som mega pribrala 😀 ..a tak ked brucho zmizlo, kašlať na kg 🙂
Ahojte kocky, ja som tento rok tiez spat ;) pribrala som naspat asi vsetko takze zacinam od sameho zaciatku 🙂 zo zdravym stravovanim a kazdodennym cvicenim 🙂
@monicatko20 ahojky, podobnee 🙂
ahojte dievčatá, rada by som sa ku vám pridala 🙂 vždy som vážila okolo 58 kg... cez tehotenstvo som pribrala 20 kg :D tie som schudla ani neviem ako, rok po pôrode som vážila rovnako ako predtým ale teraz? od leta som ani neviem ako pribrala na 65 kg a ide ma poraziť :D moje najväčšie hriechy sú sladkosti... dcérka bude mať 2 roky, takže už za ňou toľko behať nemusím... takže som sa rozhodla idem sa striedmo stravovať a viac pohybovať! rada by som si s vami, teda ktorá budete mať záujem každý deň, resp. večer vždy napísala čo sme jedli a koľko sme toho pocvičili 🙂 budeme sa podporovať a motivovať navzájom a uvidíte, že to pôjde ľahšie a budeme sa snažiť viac ako keď sme na to samé... aspoň budeme mať v hlave taký maličký varovný prst ak by sme chceli zhrešiť, že sa za to môžme potom trošku pred ostatnými hanbiť 🙂 kto sa pridá?
Ahojte aj ja by som sa rada pridala,ak mozem 🙂Ja som pred tehu mala 58 kil a teraz rok po porode mam 63 a chcela by som schudnut na 53 kil 🙂Od minuleho tyzdna chodim cvicit tak 2x tyzdenne a obmedzujem trosku stravu,sladkosti a slane 🙂Tak dufam,ze sa nam to vsetkym podari 🙂
@ibo no tak na začiatok super 🙂 ja som si dala na raňajky jogurt s vločkami, na obed bude dusená hliva s paradajkami,cesnacikom a k tomu morč.masko... no a potom uvidíme, snáď žiadna sacharidová bomba. ale len nejaká zeleninka 🙂 keď bude spinkať dcérka tak si poskáčem na švihadle a urobím dáke brušáky a drepy 🙂 drž palce, nech moja slabšia pevná vôľa nebude mojimi chúťkami prevalená :D
jáj baby stále vás čítam, furt sa len štartujem a štartujem a nič. eventuálne si myslím, že najlepšia je delená strava aj dukanka je dobrá, ale sa mi nechce vypekať to pečivo. To je jediná nevýhoda. Tak idem vyradiť pečivo, ryžu, zemiaky, a uvidíme po týždni čo to spraví
ktorý zelený čaj je podľa vás ten najkvalitnejší? myslím konkrétnu značku 🙂 vďaka
baabyy.. ja som tu prispievala pred vianocami este... dajme tomu cca dva mesiace dozadu... kks.. chudnutie sa nastartovalo... mala som 58 dala som to na 56 :D a teraz po vianociach.... ze 60 😲 😕 😔 asi ma slak trafi... ale od minuleho tyzdna sa snazim byt tri krat za tyzden v posilke a s malou co najviac vonku...
dufam ze do leta zhodim 5 kg...
zaujimalo by ma... cim mam nahradit pecivo?? alebo sa moze to tmave?? mam z toho miz mas :D
@katarinnna zeleny caj podporuje chudnutie? ak ano hned ho idem kupit :D
@monique89 ahoj... ktory zeleny caj pijes? ;)
@myska_lili 🙂 Zelený čaj obsahuje látky, ktoré podporujú spaľovanie tukov, odbúravanie tukového tkaniva (dokonca práve toho viscerálneho) a redukciu hmotnosti.
Pozitíva zeleného čaju:
Spomaľujú trávenie tukov
A to tak, že „zabávajú“ našu pankreatickú lipázu (to je enzým, ktorým sa snaží pankreas rozložiť tuky).
Spomaľujú vstrebávanie tukov v čreve
… a zvyšujú ich vylučovanie stolicou.
Spomaľujú lipogenézu
Lebo dokážu aj v pečeni rozptyľovať pozornosť enzýmov, ktoré tam potme vyrábajú mastné kyseliny a triacylglyceroly, takže tých potom vzniká menej.
Znižujú hladinu triacylglycerolov v krvi
A to – okrem iného – chráni pečeň pred stukovatením (steatóza) a hromadením tukového tkaniva v omente.
Zvyšujú spaľovanie (beta-oxidáciu) mastných kyselín vo svalových bunkách
Doktor Bukovský zdôrazňuje, že je tento údaj je „pravdepodobný“.
Zvyšujú bazálny metabolizmus
A tiež tvorbu tepla, takže strácame trochu viac energie pri rovnakej námahe.
Podporujú účinok inzulínu a leptínu
Znižujú hladinu cholesterolu
(LDL cholesterolu a glukózy)
Potláčajú chronické zápalové aktivity
a degeneratívne procesy rôznych buniek a tkanív
@myska_lili ... zase sa nemusíš báť :D 5 kg nie je 50 a do leta ich bez problémov stratíš... píšeš, že chodíš 3 x do týždňa cvičiť? a k tomu každodenné prechádzky? tak pohybu máš potom požehnane :D
Podľa mňa stačí ak večeru nahradíš za nejaké diétne mäsko so zeleninkou, obmedzíš sladkosti, pečivo a prílohy.. to ale neznamená, že na raňajky si nejaký ten grahamový rožtek so šunkou a zeleninkou nemôžeš dať!
ja som za 4 dni schudla takto takmer 2 kg a nič drastické nerobím 🙂
a áno, zelený čaj pijem aj 3-4 šálky do dňa, mne ešte aj chutí 🙂 preto sa pýtam aký je najkvalitnejší, lebo ja stále obmieňam... aj s príchuťami sú, takže dá sa vybrať 🙂
Ahojte, výborným štartérom chudnutia a navyše čisto prírodným je Garcinia Cambogia (ajurvédska rastlina).
Garcinia je tropické ovocie s nevídaným účinkom na spaľovanie tukov. Syntetické lieky potláčajúce apetít môžu byť pre zdravie nebezpečné. Ale kyselina HCA (kyselina hydroxycitrónová) je čisto prírodná netoxická látka potláčajúca apetít. Kyselina hydroxycitrónová ovplyvňuje pečeň, ktorá vysiela signál do mozgu, kedy telo prijalo dostatok potravy.
Kyselina HCA taktiež zabraňuje ukladaniu tuku a podporuje spaľovanie kalórií, výsledkom čoho je viac energie a menší telesný objem. Kyselina HCA navyše pozitívne ovplyvňuje úroveň cholesterolu v krvi. HCA je najúčinnejšia v kombinácií s chrómom a dostatkom základných minerálnych látok, ktoré napomáhajú telu efektívne kontrolovať úroveň cukru v krvi a znižujú chuť na sladké.
Značka Planet Ayurveda má navyše v ponuke produkt, ktorý obsahuje extrakt z tejto rastliny (nie len obyčajný prášok) a kapsuly sú o to účinnejšie.
Netrvdím, že plne nahradí šport a môžete jesť čokoľvek, ale zmenu pomôžu naštartovať 🙂
Nájdete u nás na mamazem.
@myska_lili ahoj, mne najviac chuti zeleny caj bez prichuti - obmienam znacku, sypane sa mi velmi nechce robit, zatial mi najviac vyhovoval teekane (mix zo siedmich druhov zelenych cajov), aj mistral je fajn. podla mna sa neoplati setrit - napriklad klember alebo popradsky zeleny je podla mna uplne hnusny, ale sto ludi, sto chuti 🙂
@katarinnna presne môj prípad dnes som sa važila a váha je 65,2 😠
@gabrielkabj koľko plánuješ schudnúť? chodíš aj cvičiť? 🙂
Ahojte,
u nás máme výborné odozvy od všetkých, ktorí sa rozhodli spojiť svoj váhový manažment spojiť s prírodným produktom v bio kvalite.
Pre všetkých na redukciu hmotnosti je vhodný.
Pri užívaní čaju z morušových listov dochádza k obmedzeniu chuti na sladkosti.
Blokuje vstrebávanie cukru z potravy do krvného obehu a zároveň sa nedostavujú chúťky na mňamky.
Je to spôsobené molekulou Deoxynojirimycín DNJ-1, ktorá je tak podobná molekule cukru, že dokáže telo oklamať a je pre organizmus lákavejšia potom cukor z potravy ostane nepovšimnutý a vylučuje von.
Pitie čaju z morušových listov ma veľa benefitov pre zdravie. Je pestovaný v prémiovej bio kvalite bez pesticídov a bez hnojív a antibiotik. Čiže máte sto percentnu istotu že do vášho tela nedostanete nič z chémie, čo je pri chudnutí a detoxikácii organizmu to najdôležitejšie.
Potláča vstrebávanie cukru do krvi po jedle. Je vhodný pre ľudí s diabetes mellitus. Pomáha pri riadení znižovania hmotnosti.
GABA (gamma aminobutyric acid)-> pomáha optimalizovať krvný tlak, predchádza hypertenzii a podporuje hlboký spánok
Morušový čaj neobsahuje kofeín.
Fytosteroly -> pomáhajú pri znižovaní rizika aterosklerózy regulovaním cholesterolu
Flavonoidy -> účinné antioxidanty, ktoré bránia vzniku krvných zrazenín. Regenerujú a spevňujú cievy. Pomáhajú pri prevencii rakovinového bujnenia.
Vitamín B₁ (tiamín) -> dôležitý pre metabolizmus cukrov a optimálne využitie energie
Vitamín B₂ (riboflavín) -> dôležitý pre dobrý stav kože, očí a funkciu srdca. Tiež má vplyv na metabolizmus sacharidov
Vitamín C -> potrebný na reguláciu metabolizmu aminokyselín, udržiavanie pevnosti cievnych stien a odstraňovanie voľných radikálov
Vysoký podiel vápnika, draslíka, magnézia a železa -> obzvlásť dôležité minerály pre ľudí s diabetom, osteoporózou, srdcovo-cievnymi chorobami a anémiou
Železo- výborný a bohatý zdroj železa na anémiu.
Je možné jednoducho objednávať u nás na nete našej spoločnosti NATURIQ za najlepšie ceny, alebo pýtajte vo vašej lekárni.
Tím NATURIQ
ok idem opat do toho! :D
dake rady?
btw. ste tu daktora z petrzalky ze by sme chodili spolu cvicit? :D
tak ahojte ja som zacala tiez dneska, a uz naostro :D teda po niekolkykrat ale hadam to vsetky pozname. moj MM sa stale smeje ked si vycapim jedalnicek na chladnicku tak sa ma spyta od ktoreho pondelka zacinam 😀 ... ale uz teraz som sa nazlostila naozaj a dokopem to ... na ranajky som si dala kavu s mliekom bez cukru na obed celozrnu bagetu s fitness sunkou a syrom a s uhorkami paradajakami a paprikou kedze moji chlapci mali jedlo zo vcera tak len pre seba som nevarila.. teraz papkam ovocie a na veceru ma caka mrazena zeleninka a kuracie masko, stravujem sa podla jednej dietky ale aj nieco svoje som si prihodila aby som neumrela od hladu 🙂

@monique89 idem akurat si zabežať bo malý zaspal tak vtedy začínam 🙂