icon

Od dnes chudneme

rosa197
30. mar 2014

Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹

gabrielkabj
26. jan 2015

@miushka13 tak super len tak ďalej... manželovi povedz že od Veľkonočného Pondelka začínaš... 😀 Ja som včera začala cvičiť a zajtra idem do fitka išla by som aj zabehať, ale je dosť chladno myslím si...

gabrielkabj
26. jan 2015

@katarinnna ahoj no začala som včera cvičiť doma dnes pauza každý druhý deň na začiatok postačuje, nepapam sladké a ani pečivo včera som sa odfotila a bola som zhrozená tak teda po 3 mesiacoch to zopakujem aj som sa pomeriala a odvážila. Tak chcela by som na 58 aspoň to by som bola spokojná. Mám dobrú motiváciu, dcéra ide na 1. sv. prijímanie v Máji, hoci viem že do Mája to nadám....tak teda cvičeniu zdar a ideme na to

gabrielkabj
27. jan 2015

no baby bola som behať od 10 do 11 hod. Teraz je pre zmenu manžel v posilňovni aj ja by som šla ale nemám kde deti nechať. Tak neva idem poskákať na švihadle. A vy ako? Makáme či leňošíme?

katarinnna
27. jan 2015

@gabrielkabj 🙂 ahoj... no týmto štýlom budeš na prijímaní určite o niekoľko kíl ľahšia, ja verím tomu že to bude možno aj 57-čka 😀
ja som si naštudovala o smoothies detoxe, dnes som bola na nákupe a idem od zajtra na to.. 5 dní sa chystám na detox kúru... ovocie, zelenina, aj nejaké tvarohové /teda mliečne/ smoothies budú v zozname.. plus do nich zamiešam vločky alebo semienka po pár lyžíc aby ma to trošku viac zasýtilo.. verím tomu, že mi to naštartuje metabolizmus a pôjde mi potom chudnutie ešte lepšie 🙂 ja som po úraze 😀 v piatok ma popri cvičení a šalení sa s dcérkou tak nešťastne seklo nad lopatkou až po krk, že som skončila na pohotovosti napichaná injekciami a užívam lieky, tak s cvičením to ešte nechám pár dní tak, mám mať kľudový režim 🙂 ale za pár dní začínam! 🙂 a čo strava? držíš sa? 🙂 nezhrešila sa vôbec :P

gabrielkabj
27. jan 2015

@katarinnna no ja tomu neverím ale potešilo by ma to keby to tak bolo, 57 😉 kg no dnes som zhrešila ale len málinko u sestry som si dala 2 malé grilážky. Máš dobrý nápad s smoothies asi niečo naštudujem a dám sa na to dík za tip. Prajem pekný večer.

katarinnna
27. jan 2015

@gabrielkabj potom daj vedieť ako ti to ide .. aj ak sa dáš na to smoothies... ja idem od zajtra do nedele... v nedeľu na raňajky ak to vydržím si za odmenu dám čo mi pôjde na chuť a potom od obeda budem papkať striedmo zase :D držím ti palce... pekný večer prajem tiež... papa

bubu37
27. jan 2015
monicatko20
3. feb 2015

@rosa197 tabulečky nebudu? :D aby sme mali prehlad? 🙂
Ja som sa dneska po celom uzastnom roku postavila na vahu a zacinam vahou 85kg :D tak ale lespie jak 93 😉 kazdy den cvicenie, upravena strava..Tento krat to dam!

tina27111
5. feb 2015

baby tak co s tou tabulkou ? ... je tu niekde ROSA197.... ako si na tom teraz? .. sem tam som to sledovala a kila si nabrala spat co si zhodila vsak ci sa mylim ??

konkm819
5. feb 2015

aj ja by som sa chcela dať do tabulky nejake prosím

anniera
21. feb 2015

Dievčatá, ja už mám zahájenú bežeckú sezónu. Včera som si dala len tak na rozcvičenie 6km ľahkého poklusu. A čo vy? Ako sa darí? Ako pokračujete?

tina27111
23. feb 2015

uz len 6 kg 🙂

duda1524
24. feb 2015

ahojte,mne sa podarilo schutnut s Piperine Forte.neveril som takymto produktom,ale toto je celkom fajn,aj ked som neschudol 4-6 kg ako slubovali ale ani 3 kg za mesiac nie su zle.objednal som si iba na mesiac a mali akciu na dalsie dva mesiace a vobec nelutujem.mozem iba odporucit

andrea2332
24. feb 2015

@duda1524
dalsi uboziak, co tu robi skrytu reklamu
myslis, ze su tu ludia sprosti?
a preco do kazdej temy pises to iste? to ti az tak velmi zalezi na ludoch? alebo ti skor zalezi na biznise, ktory ziskas z veci, ktore su len dalsim vymyvanim mozgu a maju predat lenivym ludom iluziu, ze schudnut sa da bez namahy?
smejem sa na tebe

adkat13
18. mar 2015

baby ktorým sa podarilo schudnúť 15-20 a viac kg, poraďte prosím, ako ste sa znova nakopli, keď vaša váha začala po istej dobe stáť? ďakujem 🙂

karkulka16
18. mar 2015

Ak chcete schudnut je dobre uživať nejaké vitaminy alebo minerály ,aby vaše telo nestrácalo dôležité látky a aj chudnutie pojde ovela rychlejsie. Na tejto stranke sa nachádza množstvo látok a vyživových doplnkov, ktoré vam ku krásnej stíhlej postave pomožu rýchlo http://www.vitaeshop.sk/action/Affiliate/setAcc... title="www.vitaeshop.sk">Vitamíny a výživové doplnky
je to overená stránka a velmi víhodne sa na nej nakupuje. Tabletky sú zalozené skôr na prirodnej báze ako na umelinách. Želám vám veľa úspechov a aby sa vaš cieľ splnil

adkat13
18. mar 2015

@karkulka16 hlavne "víhodne" sa určite píše s mäkkým i 🙂

adawada
18. mar 2015
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

baby spravte si doma klicky z fazule je to vitaminova bomba a nepribera sa z toho
http://www.sikovnamamina.sk/fazula-mungo-klicky/

dakra
1. apr 2015

baby, prosím vás, ktorá mi poradíte? už tri mesiace intenzívne cvičím, zmenila som radikálne stravu, bez tukov, všetko na pare, bez pečiva a pod. .. čím viac cvičím, tým mám väčšie brucho, schudla som v páse, ale od pupku nižšie mi to pripadá, že skôr naberám aj na bokoch, kde robím chybu?

adkat13
1. apr 2015

@dakra preháňaš to s diétou. pri chudnutí treba stravu obmedziť tak, aby si to vedela dodržiavať aj po skončení. čiže nič extrémne a radikálne. telo potrebuje aj (zdravé) tuky, toto čo robíš ty vedie k jedinému - poriadnemu jojo efektu...

dakra
1. apr 2015

@adkat13 ďakujem ti za odpoveď, stále som mala dojem, že robím všetko správne, ale asi nie..asi si pôjdem kúpiť nejakú fitnes kuchársku knihu

adkat13
1. apr 2015

@dakra skús sa začať stravovať tak, aby si si mohla povedať, že "toto sa dá dodržiavať celý život". napr. ja si dám na raňajky ražný chlieb, lučinu, šunku, syr, zeleninu / ovsenú kašu, na obed to čo je navarené (čokoľvek - mäso, ryžu, zemiaky, cestoviny, nič špeciálne diétne), na olovrant jogurt/acidko/tvaroh a na večeru hocičo, čo neobsahuje sacharidy (mäso, syr, vajíčka, mliečne výrobky, strukoviny, zelenina...) toto je jediné také pravidlo, ktoré dodržiavam - po obede už sacharidy nejem. cez víkend si dám kľudne aj koláč, alebo hocičo, čo si cez týždeň nedoprajem. a s týmto jedálničkom som za 7 mesiacov schudla 17 kíl...

duda1524
2. apr 2015

@andrea2332 -uboziak?moja zlata jedine ty si tu uboha a vela ludi sa z teba a tvojich komentarov smeje.pisal som,ze mne osobne to pomohlo.nikoho neprehovaram,aby si to kupil.myslim si,ze ty si to ani neskusila,tak sa laskovo nekomentuj moju osobu,ked ani neviem o com som pisal a urcite nepotrebujem niekomu robit reklamu na forach.nie som student,aby som tu vypisoval nezmysli za par ecok.mam vlastny biznis,ktory nema nic spolocne s chutnutim ani doplnkami vyzivy.

andrea2332
3. apr 2015

@duda1524
pocuj ty kus ludskeho odpadu - na co sa tu hras?
pred mesiacom si sa zaregistroval na tejto stranke. za ten cas si tu vykazal jedinu aktivitu - a to, ze pises na rozne temy suvisiace s chudnutim, ake super tabletky si objavil. Nikde inde nepises nic ine, ani nevyvijas ziadnu inu aktivitu.
To ti mame akoze verit, ze si sa narodil s tak dobrym srdcom, ze ked si carovne schudol vdaka nejakym tabletkam, tak na druhy den si rychlo utekal na toto forum a kazdemu do radu to odporucat?
Si fakt myslis, ze ludia su sprosti...
Si opbycajnu kus podvodnika, ktory sa snazi vyuzit zeny, ktore si nevedia rady s chudnutim a su ochotne zaplati majland za tabletku, od ktorej zazracne schudnu. Nie je to nic nove asi, zazracnych tabletiek a podvodnikov tebe podobnych je tu kopa.... akurat, ze od vsetkych kazdy kupi ten carovny liek iba raz...
baby, nedajte sa oklamat, ziadne tabletky nefunguju, keby fungovali, vedeli by o nich VSETCI a kazdy by si ich proste kupil a cely svet by bol stihly... ak chcete schudnut, JEDINA cesta vedie cez stravu (nie dietu) a cvicenie! nie je to lahka cesta, ale jedina!

marconelka
3. apr 2015

@rosa197 Ja sa chystam na to uz tiez ,a celkom si ma motivovala :D som sice 6tt po porode ,ale zacat by som uz mohla :D

alaguema
3. apr 2015

@dakra tvoja chyba je úplne jasná - máš málo tukov v strave, telo sa chudnutiu bráni. Strava pri chudnutí má byť chudobná na sacharidy, bohatá na zeleninu, nesmie sa preháňať s bielkovinami a je úplne nevyhnutné telu dodávať kvalitné rastlinné tuky - konopný, makový, ľanový a olivový olej a s mierou aj orechy a semiačka. Kľudne môžeš pokračovať v úprave zeleniny na pare - je to zdravé, ale na konci ju pokvapkaj olejom. Aj kvalitné bio maslo môžeš, ba by si mala. Tiež kokosový olej na ráno za lyžičku naštartuje metabolizmus.

bandura
8. apr 2015

ja si to uz hovorim 2mesiace ze od zajtra chudnem a nie a nie sa prinutit a to hlavne po tych hnusnych sviatkoch plného hodovania

monicatko20
9. apr 2015

Ahojte kocky, ako sa dari?Ja sa konečne ako tak môžem kuknut na srba do zrkadlá ;) fotka v oranzovom (marec 2014) a druhá fotka aktuálna ;) minus 13,6kg , v páse - 6cm, bruško -8cm ;) plna odhodlania idem ďalej ;) :*

duda1524
10. apr 2015

@andrea2332 ok,uz sem nenapisem nic,ale neda mi poukazat na tvoju inteligenciu a ako sa dokazes vyjadrovat.ty mne ides hovorit-odpad???chudinka ktora niekde pracuje za 350 eur mesacne.pozri si co som sem pisal a ci som ja tu niekoho urazal a ci som niekomu prikazoval nieco kupovat.napisal som len moju skusenost a ak to niekomu pomoze ako mne,tak fajn.ak nie tak sorry.pekny den