Od dnes chudneme
Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹
@rosa197 No tu moj harmonogram docasny 🙂 Rano budicek o 6:30. Obleciem sa a idem budit dieta ak uz nie je hore 🙂. Spravim jej ranajky, kym papa chystam veci a kontrolujem ci sme nic nezabudli.7:30 odchod. Prichod domov, tak okolo 16:00. Moj cas potom vyplna dietatko, prepranie veci zo dna, pripadne este nakupy. 🙂. Vecer vecierka o 7:00, vacsinou sa neviem dockat. Ked ju uspim zaspava teraz tak okolo 7:45, treba este upratat, umyt riad a potom som uz mrtva. Den mam momentalne dost fyzicky narocny a preto uz nevladzem vecer cvicit, alebo ani nestiham. Ale nevzdavam sa, som vami motivovana a preto som vcera dala aspon tych 10 min. 😎
Takze cely den sa pekne drzim, a nakoniec to zabijem kusom torty. Co ja idem so sebou robit ked sa neviem ovladat? Nie je mi pomoci... ☹ 😢 ☹ 😢
@kveetiinka tak potom choď s dieťatkom na prechadzku, choď viac pešo, po schodoch a take normalne veci 🙂 ...držím palce, lepšie aspoň chvíľku ako nič 🙂
@angell2611 nevadí, nevzdávaj sa 🙂 bol to len kus torty, to ťa hadam neodradí !!🙂 adaj si večer viac brušákov a tak 🙂
@kveetiinka da sa vstat skor o siestej naprikad a dat 15-20 minut cvicenia plus rychla sprcha, chce to zo zaciatku velke sebazapretie, ale postupne si clovek zvykne. Neviem, ako si na tom s partnerom, pokial je k dispozicii, uz je vonku dlho vidno, da sa podvecer vybehnut na 20-30 minut zabehat, pripadne zober malu a byciklujte, chodte plavat. Naco sa zamestnavas kazdodennym pranim, raz za tyzden tomu venuj cas, ten usetreny mozes venovat sebe 😉
@sirinka mna by to zabilo 😀 vstavat skor, uz teraz spim cca 5 hodin 🙂 ale vyzera to ako keby som sa stazovala 😠 jednoducho mam teraz tazke obdobie a bude trvat mozno este 2 - 3 tyzdne a potom uz veselo na cvicenie v plnej zbroji...aj kazdodene pranie odpadne 😉 kde je viera tam je aj cesta 😉 a ja mam vieru a najdem aj cestu 😉
@kveetiinka no bolo by dobre chodit spat pred polnocou, co sice ani ja vzdy nedodrziavam, ale pre telo a regeneracia, jeho spravne fungovanie, oddych, je dolezity spanok. Neviem, co tak dlho do noci robis, mozno to chce trosku viac angazovat partnera. Ale, co je dolezite, clovek si dokaze na taky rytmus zvyknut a dokonca skorsie ranne zobudenie s fyzickou cinnostou a bez velkeho zhonu ti doda omnoho viac energie do celeho dna, ako by si si mohla mysliet. Ja ked obcas potiahnem rano dlhsie, ako kedysi za onych mkadych cias, cely den som otapena a bez energie. Mozno by stacilo rano na prekrvenie a zahriatie naucit sa jogovy pozdrav slnku a s hlbokym dychom urobit par krat, zaberie to skutocne iba malu chvilku, ale je to pre teba velky bonus.
@angell2611 sladkosti je najlepsie doma nedrzat, aspon nie typu torta, my ked mame oslavu, co zvysi to susedom rozdavam.... Ked pride neodolatelna chut na sladke, maj po ruke kvalitnu horku cokoladu a daj si kusok....
@sirinka vsak ja viem, ale presne tak to bolo ze sme tortu dostali. Uz bola aj v mrazaku. Nič musim byť silnejšia. Uz je po nej. Bol to len kusok. Idem na stacionar vypotit to.
@rosa197 ako sa ti dari? Uprava stravy je velmi dolezita, ciste crevo, zbytocne nezatazovane si aj z menej zdraveho jedla zoberie dostatocne mnozstvo dolezitych zivin. Klasicke pecivo nepotrebujeme v podstate vobec, treba vyberat obilniny kvalitne celozrnne, spaldove, pohankove, co najviac surovej stravy prevazne zelenina, ovocie maximalne doobeda. Vyberaj si co najjednoduchsie potraviny, z nasho kraja, pokial sa da co najkvalitnejsie, bez zbytocnych pridavnych latok.
@kveetiinka Ahoj ak nemáš teraz čas na cvičenie tak treba skúsiť zmeniť stravovanie.Aj tým sa dá pekne schudnúť a potom,keď budeš mať čas na cvičenie tak telo spevníš.Aj to je riešenie.
@sirinka darí sa celkom fajn 🙂 strava ešte nieje 100% ...každe rano a večer davam 100 brušákov, večer 65 drepov...a cez deň korčule alebo prechadzka a už tretí deň orbitrek, najprv 10, ptm 20 a dndas 25 minut 🙂 každy deň pridám par minut 🙂 ...viem že to neni bohvie čo ☹ ale je to zmena oproti minuleho týždňa, snad pomôže 🙂 a ty ako???
@rosa197 ch ved to je super. Je dolezite mat nejaky pohyb a pridavat podla toho, ako sa ty citis a hlavne na co sa citis. Co by som skor povedala, ze niekedy netreba cvicit uplne kazdy den, ale pravidelne, nerobit zbytocne dlhe pauzy.
Ja v podstate spevnujem , 2x tyzdenne beham , 1xastanga joga. Tu by som mala ale kazdy den aspon par minut, uz sa na to chystam.
Teraz budem iba zvysovat kilometre, plan do buducna je pridat plavanie, plus posilnovanies vahou vlastneho tela doma....
Ahojte kočky tak ako ste spokojné s dnešným dňom??Vidím,že poniektoré su na seba aj nahnevané 😉 .
Ja som dnes dala ráno 10 minút švihadlo,60 drepov a 60 sklapačiek a pridala som 10 minút točenia na rotane(využívam všetko,co máme doma nakúpené nech na to len prach zbytočne nesada 🙂 ) a podvečer som bola hodinu posilovať telo vlastnou váhou vo Fit klube.A tuším,že zajtra bude aj svalovica.
Strava klasika: Raňajky koktejl, obed tuniakové placky so zeleninou a večera tvaroh.A samozrejme 3 litre tekutín.
@lucinka1212 Tak super, dúfam že aj výsledky budú fajn 🙂 ...rotanu mám doma aj ja, ale nejak na tom neviem cvičiť 😀 😀 a ešte mám aj stepper, ale to je také nezáživnééé...tak využívam dúfam že zatial, len orbitrek 😀 ...
@sirinka tak super, to najhoršie máš za sebou 🙂 spevniť to je chvíľka, len treba makať, preto treba hlavne cvičiť 🙂 ..schudnúť sa dá aj bez cvičenia, no spevniť to bez toho nejde 😖 😖
caute kocky, teiz by som sa rada pridala ;)
@lucinka1212 juj posles recept? mnam 🙂
@rosa197 Ja si myslín že každá kvapka nášho potu sa odzrkadli na našej postave.A v lete budeme v plavkách kočky 😉 Ja sa na rotanu postavím a točím sa do strán,myslím že je to tak správne.
@lucinka1212 moj jedalnicek dnes: rano pohar vody s citronom a nejake ovocie, obed: vydatnejsia polievka a cerealne pecivo, vecera len lahka, dnes mozarela s paradajkou a bielou redkovkou 😉, sladkosti som uplne vylucila, nahradzam ich ovocim, ale snazim sa, aby to nebolo vecer 😉 jedine co si neviem odpustit je kava, ta aj 4-krat za den s malym mnozstvom cukru 😠
@lucinka1212 jo tak, ale ja sa točím na všetky svetové strany 😀 😀 ...tomu aj ja verím 🙂
@ericap ahoj, jasne že smieš 🙂 vítam ťa 🙂 ako si na tom???
Zapíš sa prosím ťa do tabuliek ktore su na predchadzajucej strane 🙂
@reni1512 Pripájam link na tuniakové placky.
http://www.fitnessguru.sk/#!254-rchle-tuniakov-...
Pozrite sa sú tam veľmi zaujímavé a hlavne zdravé recepty.
@rosa197 dakujem krasne za privitanie ;)
ja som na tom velmi zle, nadvaha aj 40 kg. :( najskor som to moc neriesila (prerabali sme stary dom popri praci a 2 VS), ale teraz 10 mes. po porode som sa na seba pozrela a zaplakala.. :( nechala som to zajst prilis daleko.... ale rozhodla som sa, ze s tym uz nieco konecne spravim a do konca roka budem mat min o 2 velkosti mensie oblecenie. tak uvidim a ako tak citam, vy ste tu dost namotane a to mne velmi pomaha. tak som velmi rada, ze som Vas tu objavila. ;) idem pozriet, ktore tabulky myslis a dopisem sa;) este raz VDAKA!!!
@kveetiinka treba hlavne jesť tak aby si nebola hladná lebo to je zle potom si telo robí zásoby.A pri chudnutí treba dodržiavať pitný režim aspoň 3 litre denne + ku tomu za každou kávou pohár vody.4 sú dosť!!Keby sa to dalo stiahnuť aspoň na 2 denne bolo by super.A cukor môžeš zameniť za med s toho sa nepriberá 😉 Neviem ako ťa to ovocie zasýti na raňajky či nie si potom rýchlo hladná.Ja si na raňajky robím ovocný koktejl s vločkami a ten ma zasýti na také 3-4hod.A treba zjesť veľa zeleniny najlepšie ku každéme jedlu na obed aj večeru.A mne veľmi pomohlo nekombinovať mäso s prílohou,všetko jem osobitne a len so zeleninou.A na večer bielkoviny tak ako si mala dnes.Vyskúšaj a uvidíš ako to pôjde dole.
@kveetiinka
@lucinka1212 osobne pijem 4-5 x denne kavu, davam si ale vacsinou iba male ristreto bez cukru a smotany. Kava sama o sebe nevadi, pokial nesposobuje problemy. Cukor vymenit napriklad za steviu, alebo trosku medu.
Dievčatá, od nedele som ešte nezhrešila. Akurát som dnes musela vynechať cvičenie kvôli otlakom na spodku chodidla čo mám vďaka bežeckému pásu, ale zajtra už cvičenie naplno! Začínajú mi byť voľné nohavice ale zatiaľ odolávam a na váhu sa postavím až v pondelok 😀
@sirinka ja káve neholdujem a ani som ju nikdy nepila.Ale 4 denne sa mi zdá veľa ale to je každého osobná vec.Ja si myslím,že nie je až taká vhodná pretože sa s ňou zaťažujú obličky a ešte ku tomu dehydruje organizmus takže treba telu dodať vodu navyše.A keďže viem,že veľa ľudí má problém s pitným režimom odporúčam ju piť čo najmenej.To je moja verzia a viem ,že sa so mnou nezhodne každý 🙂

@kveetiinka brušáky robím ráno a večer tesne pred spaním....takže na to ačas je či chcem alebo nie 😀 ...a na ostatne si najdem...musím :-/ ..pri telke napr, alebo si privstaň či chod neskôr spať :-P