icon

Od dnes chudneme

rosa197
30. mar 2014

Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹

angell2611
4. apr 2014

Dnešny obedik. Pizza z karfioloveho cesta. Mnamka.

lucinka1212
4. apr 2014

ahojte dnes som mala ráno mlsny jazyček tak som si na raňajky urobila Banánové palacinky s horúcim ovocím.Boli skvelé a hlavne zdrave🙂

lucinka1212
4. apr 2014

Na obed som skúšala nový recept Zemiakový koláč.Odporúčam.

rosa197
autor
4. apr 2014

@ericap ..Som rada že aj ty si z toho taká nadšená, ako zatial aj my 🙂 vidím, že si papala samé mňamky 🙂

a čo baby vy??? ako dnes strava, cvičenie? 🙂

rosa197
autor
4. apr 2014

@lucinka1212 Inak môžem ťa poprosiť o receptík na tú pizzu a ten koláč? 🙂

lucinka1212
4. apr 2014

@rosa197 Ahoj pizzu robila angell2611 musíš napísať jej.A na ten zemiakový koláč ti pridávam link:

http://www.fitnessguru.sk/#!185-chrumkavy-zemia...

Vyskúšaj je skvelý.

angell2611
4. apr 2014

@lucinka1212 ako si prosim Ta robila tie palacinky. Uz som ich skusala viac krat a vzdy boli cierne. Kvoli bananu. Alebo velmi makke ani otocit sa mi na panvici nedali.

@rosa197 recept na pizzu. Karfiol uvari rozmixovat+ vajicka+ syr/mozarella( nedala som) a navrch co chces.

rosa197
autor
4. apr 2014

@angell2611
@lucinka1212 Ďakujem vám baby za recepty, ani som si nevšimla že to robila každý iná 😀
idem si urobiť nejaký dietny koláčik, mám strašnúúúú chuť na sladkééééé 😠 😠

kveetiinka
4. apr 2014

@angell2611 mohla by si my dat recepr na tu pizzu z karfioloveho cesta, prosim? jeden karfiol caka v chladnicke na spracovanie 🙂

rosa197
autor
4. apr 2014

Baby...koláč ktorý som si dnes "vymyslela" je super...pol plechu fuč, každému chutí 🙂 🙂 🙂

angell2611
4. apr 2014

@kveetiinka http://dobruchut.azet.sk/recept/15106/fotorecep...
Nech s pači. Ja som nedala syr a bolo to tiez fajn. Na vrch to naco mas chut.🙂 🙂

angell2611
4. apr 2014

@rosa197 vypada fakt božsky. Jaaaj ale robiš chute takto na vecer.🙂 🙂

lucinka1212
4. apr 2014

@angell2611 Pôvodný recept bol len 1 banán +2 vajcia ale ja som pridala ešte ku tomu ovsené vločky (dávam odoka ale asi 2 pol.l.)a trošku mlieka asi pol deci(ja som použila sojové) .Všetko som rozmixovala a piekla bez oleja.Robila som si také menšie kolieska a tiež mi stmavli a aj tažsie obracali ale tak nejako som ich nabrala na tú obracačku a rýchlo otočila.Treba ešte raz skúsiť možno už vidú 😉

angell2611
4. apr 2014

@lucinka1212 urcite vyskusam. Lebo su chutne a rychle.🙂

ajus969
4. apr 2014

ahojte, tak ja som tiez zacala 30-teho s obmedzovanim a dodnes som dala dolu 2,6 kg a to som len prestala jest sladkosti a sladene vody, inak sa stravujem normalne, vzhladom na to, ze dojcim a tvorba mlieka je u mna strasne nachylna na jedlo a pohyb... cize cvicenie je pre mna tabu, ak nechcem, aby bola mala hladna 😀

rosa197
autor
4. apr 2014

@angell2611 božskýaj bol 🙂 ále nieje dobre jesť večer sladké :-/ ja to viem :-/ a dnes som to aj pocítila, vydržala som len 20 minút na orbitreku... Budem to mať ako motiváciu, večer žiadne sladké !! 😀 ....s kolacika tam jr ešte na zajtrá 🙂)))

reni1512
4. apr 2014

@lucinka1212 dakujem tiiii!!!! 🙂

pripajam sa k vam baby 🙂 tri kila mam dole, ale pokracujem od pondelka zase som porusila... mam bielkovinovu dietu od fitnessky a cviky nejake, hadam to zaberie... moj ciel -15kg do konca mája (teda uz ,,len" -12kg) ak samozrejme nenaberiem naspat 😀

rosa197
autor
4. apr 2014

@reni1512 wau 15kg je aj môj cieľ 🙂 ...stačilo by mi do konca júna 🙂 tak ideme do toho!! 🙂 ....bielkovinova dieta je účinná, ale veľmi nezdravá :-/ mne neurobila dobre..

limoncino
4. apr 2014

Ahoj 🙂
Ja som dnes necvicila, prišla mi MS, bolesti brucha, hlavy, neviem si predstaviť skákať 😝

lucinka1212
4. apr 2014

@limoncino Ahoj nie si v tom sama aj mne dnes prišla MS a mňa zas bolia dosť kríže prvé dni.Ale dnes mám 4 deň vo výzve a tam je odpočinok tak som si ho užila naplno.Ale v strave som si dala samozrejme pozor.Takže sme už dve čo dnes necvičili ☹ . Baby pridáva sa ešte niekto??

lucinka1212
4. apr 2014

@reni1512 Ahoj akurát dnes som si o bielkovinách čitala,že vo veľkom množstve sú pre organizmus nebezpečné tak pozor na ne!!!Človek by ich mal denne prijať v množstve 0.8g na 1kg vašej váhy.A nemyslíš,že 12kg za 2 mesiace je veľa??

limoncino
4. apr 2014

@lucinka1212 tiež mám vo výzvach odpočinok, našťastie, to by ma hnevalo, aj Jillian ma štve, ale robiť. Jumping Jacka by ma zabilo

rosa197
autor
5. apr 2014

@lucinka1212 ja som včera tiež vynechala brušaky a drepy :(( aní na korčuliach som nebola....len 20 minút orbitrek ☹
A dnes je tu nový dnik, pre mňa už siesty🙂))))))

lucinka1212
5. apr 2014

@rosa197 Včera bol asi nejaký začarovaný deň 😀 Ja idem dať 5 deň a potom sa chystáme ku mojim rodičom otvoriť sezónu grilovačiek 😉 .
Prajem vám krásny deň.

angell2611
5. apr 2014

Konečne sa mi vaha pohla smerom dolu.🙂 🙂 🙂 jooj tešim sa. Včera som však išla spať taka hladna že som nemohla zaspať do pol jednej.☹ cvičenie uplne zanedbávam. Fujj fuj.

reni1512
5. apr 2014

@rosa197 aoj 🙂 ...super....aj ja to urcite nedokazem do konca maja to je len ciel... a preco ti neurobila dobre?

@lucinka1212 jasne ze je to vela..to je len ciel 🙂 neda sa to dokazat... ale mam lepsiu motivaciu

lucinka1212
5. apr 2014

@reni1512 Je lepšie si dať na to viac času lebo niekoho odradza keď sa mu nepodarí splniť cieľ. 🙂 Ono by sa to možno aj dalo dosiahnúť ale na úkor zdravia a to my nechceme však.Ale držím palce nech sa podarí do toho mája čo najviac 😀

kveetiinka
5. apr 2014

@angell2611 dakujem, vyskusam 😉

angell2611
5. apr 2014

Dnesny obedik. Drahy sa rozhodol , ze chce na obed knedlo , vepro, no a co ja. Tak na rychlo dusena zeleninka s vajickami. Rano trochu cvicenia. A teraz si dam kavicku. Drzte sa kočky.

rosa197
autor
5. apr 2014

@reni1512 Pretože telo potrebuje aj v istej miere cukry a tuky...mala som velké problémy so stolicou, koľko krát aj týždeň nič 😖 😖 ..bola som oslabnutá, hlava sa mi točila, čo som nemala vôbec cukry... žiadne ovocie sa nemôže, žiadne vitamíny...a nie som veľmi zástanca tabletkových vitamínov, aj keď ani dnešné kupované ovocie nieje 100percentné... 😢 .. No niektoré recepty, čisto bielkovinové mi chutia, a papám ich dodnes na večeru 🙂 🙂