icon

Od dnes chudneme

rosa197
30. mar 2014

Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹

andreea2
7. apr 2014

ahojte kocky,stale tu zabludim a precitam si vase skusenosti ,ako kazda tu pisete svoje problemy s chudnutim,alebo kolko by ste chceli schudnut,kedy zacali atd...ja nemam toho vela na zhadzovanie,po zime nejake 4 kilka....od januara su tie kilka dole poctivym cvicenim vo fitku 3Xdo tyzdna...strava nejak extra nebola upravena,posledne jedlo o 6 hodine vecer..a pila vela vody asi 3 litre denne...ale hlavne vela pohybu...rano na beziacom pase 30 min,slapat do kopca takym dobrym sviezim tempom ,nie ako slimak:D.. robi to 3,5 km...a potom rozne cviky na strojoch...a dnes som zozala chvalu od jednej pani,ze ako krasne som schudla ,ze mam pekny zadok...bol to super pocit...🙂..a po velkej noci ma cakaju korcule a velmi sa tesim, ako sa pri tom odreagujem...takze vam drzim palce ,aby vam to islo tak pekne ako mne ..🙂

angell2611
8. apr 2014

@rosa197 dakujem,🙂 🙂

zuzlicek44
8. apr 2014

ooh:( včera večer teda v noci som jedla.. Nejak som polavila tieto 2dni a neviem prečo. Asi z nudy.. Ale aj voda v tom bude určite. Nechcelo sa mi každú chvíľu CHVÍĽU CHODIŤ NA WC:(ale čo čítam TAK VÁM SA DARÍ to je motivácia🙂 tak nazdravie dievčatá. 🙂

angell2611
8. apr 2014

Dnes som zacala, ze uplne dietne čokoladou a teraz smotanovy jogurt. 😀 no co uz. Normalne jedlo mi nechuti. Uz nech som zdravá. 😒

angell2611
8. apr 2014

@zuzlicek44 po ar dnoch si telo zvykne na tolko vody a uz nebudes behat. 😉

angell2611
8. apr 2014

@zuzlicek44 po par dnoch si telo zvykne na tolko vody a uz nebudes behat. 😉

zuzlicek44
8. apr 2014

@angell2611 hej? a nebudem potom zavodnena? 😀

angell2611
8. apr 2014

@zuzlicek44 myslim si ,ze ak nemas nejaky problem so zadrziavanim vod tak nie. Priznam sa ze tiez nechapem kde ta voda potom odchadza ked uz tolko nebehama na wc.

zuzlicek44
8. apr 2014

@angell2611 :D :D vyparuje sa...

lucinka1212
8. apr 2014

@angell2611
@zuzlicek44 Baby voda odplavuje toxíny čiže tuky a keď chodíte často na WC je len dobré pretože idú von toxíny a tým chudnete.Tak čo chcete radšej isť 3x za deň na WC alebo radšej pôjdete aj 10x za deň?? 😀
Telo ak nedostávalo dostatok vody,tak si ju zo začiatku ukladá ale po pár dňoch ju pustí a nebudete sa už cítiť tak naliate.Len musíte piť stále dostatok vody 🙂 .

zuzlicek44
8. apr 2014

@lucinka1212 pokial som doma mi to nevadi, no nie vzdy to je prijemne, všakže 😀

marikaema
8. apr 2014

Kocky ja som uz 3 tyzdne skoro nejedla nic sladke,nejem nic mastne...chodim aj cvicit..tak 1-2 krat do tyzdna...viac casu nemam..nemam kam dat deti a zatial mam dole 4,5 kg🙂 samozrejme sem_tam si dam nejaku tu cokoladku...ja pri 2 detoch to nedokazem uplne vylucit🙂)

lokalistin
8. apr 2014

Ahojte tak ja idem od 24.3.14 podla Weight Watchers- jete vsetko len si ratate body a mam 2,2kg dole. Pridam sa k vam do temy ak mozem. Za chvilu idem do roboty,ale vecer pocitam 😉

lucinka1212
8. apr 2014

Dnešný obed: Grilovaný hermelin obalený v šunke so zel.šalátom a oblúbeným cesnakovým dresingom 😀

lucinka1212
8. apr 2014

Ahojte kočky.Tak ako vám to dnes išlo??Ja mám dnes vo výzve voľno a keďže som musela isť do mesta,tak mi to aj vyhovovalo.V meste sme sa túlali vyše 2 hodín tak pohybu som mala doobeda dosť a poobede som sa bola vyblázniť na hodine zumby 😀 Ďalší aktívny deň za mnou 😀 ja som spokojná a vy??

anniera
8. apr 2014

Ja som si dnes kupila orbitrek, budem striedat s bezeckym pasom. Cvicim 2x denne. Chudnutie ide pomalsie, mam poruchu stitnej zlazy, ale bojujem ako sa da.

zuzlicek44
9. apr 2014

@anniera mas doma aj pas aj orbitreck? 😕

rosa197
autor
9. apr 2014

Ahojteee 🙂)) dnes ráno bez brušákov aj večer....no včera vyše 7km korčule.....dnes dám brušaky a orbitrek 😀. Papanicko celkom ide no i s malými prehreskami 😀 😀 ....dnes obed ryba so šalátom 😀

anniera
9. apr 2014

@zuzlicek44 nie, bežecký pás má moja suseda a ja som kúpila orbitrek .....v 2 izbovom byte by som už bežecký pás nikam nenapchala 😀

rosa197
autor
9. apr 2014

Obedná mňamka 🙂

lokalistin
9. apr 2014

@reni1512
@rosa197 baby mne z bielkovinovej tiez nebolo dobre presne ako rosa, boleli ma ladviny z toho a mala som zapchy a ked som bola v nemocnici na operaciu, mala som fistelu sa ma pytala doktorka ci som mavala zapchy tak neviem ,ci koli tomu som mala mat zapchy,alebo sa mi zo zapchy to spravilo, ale poznam ludi,ktorym to nevadilo,ale aj ludi,ktori ovela horsie skoncili ako ja. Sice som za dva mesiace schudla 10kg, ale za dva tiez pribrala 12kg

lokalistin
9. apr 2014

@lucinka1212 hermelin je dietny? neni to kopec tuku?

lorela
9. apr 2014

@lokalistin Môžem aj ja odpovedať? 🙂
Hermelín nie je diétny, obsahuje veľmi veľa tuku. Na chudnutie viac ako dosť!

sirinka
9. apr 2014

@rosa197 k zeleninke by som nedavala dresing. Najlepsia je cerstvo nakrajana a hotovo. Rybky a masko zase pripravene na pare. Cim menej prisad, tym lepsie. Telo opat spozna zakladne chute a zaroven menej zatazene travenie, zdravsie crevo, viac energie atd....

rosa197
autor
9. apr 2014

Zeleninka bola čerstvá...len som mala načatý biely jogurt...ták som si to poliala aby som ho nevyhodila 😀 😀

A čo ostatné baby? 🙂)))
Ja mam dnes 9 deň 🙂)

lucinka1212
9. apr 2014

@lokalistin
@lorela Ahojte baby.Neviem či je dietný ale má približne 350 kalórií a keďže som ho mala len zo zeleninou a nie s nejakou prílohou tak to nie je až taký veľký prehrešok.Celý obed môže mať cca 500kalórií a to si myslím,že nie je až tak veľa.Aspoň mne kedže jem 3 krát denne.A to raňajky mám ovocný kokteil ktorý je síce kalorický ale aj cukry telu treba a na večer som mala cca 100g nizkot.tvarohu ktory má cca 70kal.Takže keď to spočítam tak to určite neni viac ako 1300kal.za deň.A ešte k tomu som bola na hodine zumby kde som vopotila nejaké tie kalórie 😀 Ja si myslím,že som s nim nič nepokazila 🙂

lucinka1212
9. apr 2014

Dnešný obed: Pečené zemiaky plnené bryndzou 😀
Skúšala som ďalší nový recept zo zdravých jedál.A aj keď bryndzu moc nemusím boli chutné a nakoniec som zjedla len 2 lebo boli veľmi sýte 😀

lucinka1212
9. apr 2014

@rosa197 Ja mám dnes tiež 9 deň,takže ráno 100 brušákov a 100 sklapačiek + cviky na brucho,zadok a boky.

rosa197
autor
9. apr 2014

@lucinka1212 Obed vyzerá mňamkovo 🙂 zemiaky by sa moc nemali v diéte myslím...alebo teda všeobecne prílohy...no ja ryžu papám tiež 😀 😀 sem tam aj zemiaky 😉 ...aké cviky máš na boky???
ja som dnes ráno nedala nič, ani brušáky ani drepy.. večer dám všetko po 100vke...+ minimálne 20minut orbitrek 🙂
po dvoch dňoch a spolu asi 15km na korčuliach, am dnes bolí celé telo 😀 😀

rosa197
autor
9. apr 2014

Viete kolko kalórií denne prijať?? 🙂
ŽENY: 655 + (9,6 x hmotnosť v kilogramoch) + (1,8 x výška v centimetroch) - (4,7 x vek)