icon

Od zajtra chudnem

vahcaac
31. dec 2022

Baby, idete niektorá od zajtra chudnúť ? Ja idem z 82 kg na pôvodných 58 kg. Chcela by som to dať za rok. Pridá sa niektorá? Môžme spraviť skupinu, motivovať sa 😂

nwnw
31. dec 2022

@vahcaac haha pridam sa.. dufam ze uz sa tento rok aspon vyspim. Lebo po 3h spanku v noci sa mi nechce cvicit ani nahodou a von tiez nie 🤢

veronicka1901
31. dec 2022

Ja chcem zhodiť 10 kg 🙂

neli26
31. dec 2022

@vahcaac Ja sa tiež hlásim ☺️... každá ďalšia motivácia je len plus, tak aj takáto skupina odhodlaných žien by mi mohla trošku pomôcť. Cca 5-6 kg dole by mi len prospelo🙂

babulkomale
31. dec 2022

@biaa tiez som sa tak rehnila kazdy januar 😆 aj ked, ja som vo fitku potrebovala naberat na vahe 💪

iv007
31. dec 2022

Drzim palce vsetkym! Ja chcem vyskusat prerusovany post.Pohybu mam dost a nepravidelne chodim aj do fitka.Ale dolezitejsia je strava takze tu potrebujem upravit lebo sa citim rozkysnuta😵

ropucha6
31. dec 2022

Ja🙂 v zivote som nechudla, ale teraz mi ostalo 7 tyzdnov po porode cca 4-5 kg, vysledok tehotenskej a potehotenskej zranice a nehybania sa, pritom dokopy som pribrala len 7 kil. Dietu nemienim drzat, to nedam, skusim cvicit a nejest blbosti.

trubi
31. dec 2022

@vahcaac píš si ma 😀 dlho som sa neodvážila odvážiť, ale potrebujem určite veľa zhodiť

brembo
31. dec 2022
vahcaac
autor
31. dec 2022

Baby, skupina je vytvorená a žiadosti poslane. Snažila som sa z komentárov vyhodnotiť, ktoré ste sa chceli pridať. Ak ešte náhodou niektorá budete chcieť, kludne vás pridám ❤️❤️

brembo
31. dec 2022

🙂❤prajem Vám vela elánu a uspechov.

vahcaac
autor
31. dec 2022

@brembo ďakujeme veľmi pekne 🙂

brembo
31. dec 2022

@vahcaac rado sa stalo. Ked sa budete vzájomne podporovat,pojde to lahšie❤. Ono nie je ani tak problém schudnut,ale udržat to. To je na tom to najtažšie.

vahcaac
autor
31. dec 2022

@brembo presne tak. Uvidíme, či to dokážem, vždy som bola odhodlaná a fit, po pôrode som sa opustila, ani neviem ako. Dokonca som ešte viac pribrala ako je maly na svete. Nuž, sama som sa vypapala, sama musím aj schudnúť 🙂. Verím, že do roka budem tam, kde predtým a budem tu môcť pridať foto before/after 😂❤️ Dúfam, že aj všetkým babám sa to tu podarí. Ľahšie sa žije, keď je človek so sebou spokojný.

missviolet
1. jan 2023

@vahcaac 22 kg 🙂

elia9
1. jan 2023

Ja zo 62 na 58😅

elia9
1. jan 2023

@vilma7 inak tiež na 8/16 nedám dopustiť 🙂

mariska1989
1. jan 2023

Rada sa pridám .nepotrebujem veľa tak minimálne tých 5 kg dole by som chcela dať len tie nejako moc nechcú a bolo náročné obdobie ale tiež som si povedala že by som nejako už do toho šla a dokonalá sa . Potešilo by aj 7 kg dole 🤣

zefyra
1. jan 2023

@vahcaac Aj ja sa pridávam. Potrebujem schudnúť tak 20 kg. Začínam dnes 7 daňovým detoxom.

lenkakamen
1. jan 2023

@vahcaac jaaa z 80 na 60 by som chcela
Rada by sa pridala k vam❤

brembo
1. jan 2023

@zefyra čo je daňový detox?😂

brembo
1. jan 2023

@vahcaac máš tu nasledovníčky,určite to dáš. Len musíš byt na seba tvrdá a upravit stravu. Hlavne obmedzit pečivo,sladké nápoje,zákusky,keksíky a cvičit.

elenajezova
1. jan 2023

@sima338 aj ja tiež 5

natalienka12
1. jan 2023

Kazdy rok na novy rok tu je X podobnych novych skupin, vacsinou na konci januara je v nich mrtvolne ticho. Nuz, kazdy sa musi poucit na vlastnych chybach. Ziadny detox ani diety nefunguju. Iba celozivotna a trvala zmena stravovacich navykov. V chudnuti a udrzani hmotnosti nefunguju ziadne skratky. Su fitness treneri, ktori si za tieto rady klientom bezne vyuctuju stovky eur mesacne (akoze za “koucing”) a tu je vela bab, ktore taketo cenne rady rozdavaju zadarmo, ale stale sa najde mnozstvo zien, ktore ich ignoruju a dufaju, ze natrvalo schudnu nejakymi stavami zo zeleniny a nezmyselnymi dietami. Neschudnu. Pochopia same.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zefyra
1. jan 2023

@brembo Jej, to mi preskočili písmená 🤣

natalienka12
1. jan 2023

@elizabet173 Tak tak, ved kazdemu ako je libo 🤪 ja uz len trochu matematiky. Na schudnutie 1kg tuku potrebujete vytvorit kaloricky deficit 7700 az 8000 kalorii. Denna potreba 85 kg zeny, aby nechudla ani nepriberala je asi 2300 kalorii. Realne sa kalorie daju seknut na 1700, pri takomto prijme este zena vie normalne fungovat. Uvedene znamena denne kaloricky deficit asi 500 kalorii co je rozumne chudnutie s trvalym efektom. A teraz si vezmite kalkulacku a vypocitajte 8000/500 a zistite pocet dni za ktore schudnete 1 kg tuku.

weronika171717
1. jan 2023

@vahcaac aj ja by som sa pridala. 😁

pikachu999
1. jan 2023

@vahcaac ahoj pridávam sa z 97 chcem ísť na 75-70 do konca roka

vahcaac
autor
1. jan 2023

@natalienka12 ďakujem, vypočítam si 🙂

brembo
1. jan 2023