Od zajtra chudnem
Baby, idete niektorá od zajtra chudnúť ? Ja idem z 82 kg na pôvodných 58 kg. Chcela by som to dať za rok. Pridá sa niektorá? Môžme spraviť skupinu, motivovať sa 😂
Ja chcem zhodiť 10 kg 🙂
@biaa tiez som sa tak rehnila kazdy januar 😆 aj ked, ja som vo fitku potrebovala naberat na vahe 💪
Drzim palce vsetkym! Ja chcem vyskusat prerusovany post.Pohybu mam dost a nepravidelne chodim aj do fitka.Ale dolezitejsia je strava takze tu potrebujem upravit lebo sa citim rozkysnuta😵
Ja🙂 v zivote som nechudla, ale teraz mi ostalo 7 tyzdnov po porode cca 4-5 kg, vysledok tehotenskej a potehotenskej zranice a nehybania sa, pritom dokopy som pribrala len 7 kil. Dietu nemienim drzat, to nedam, skusim cvicit a nejest blbosti.
@diewcatqoo 😀
Baby, skupina je vytvorená a žiadosti poslane. Snažila som sa z komentárov vyhodnotiť, ktoré ste sa chceli pridať. Ak ešte náhodou niektorá budete chcieť, kludne vás pridám ❤️❤️
🙂❤prajem Vám vela elánu a uspechov.
@brembo presne tak. Uvidíme, či to dokážem, vždy som bola odhodlaná a fit, po pôrode som sa opustila, ani neviem ako. Dokonca som ešte viac pribrala ako je maly na svete. Nuž, sama som sa vypapala, sama musím aj schudnúť 🙂. Verím, že do roka budem tam, kde predtým a budem tu môcť pridať foto before/after 😂❤️ Dúfam, že aj všetkým babám sa to tu podarí. Ľahšie sa žije, keď je človek so sebou spokojný.
@vahcaac 22 kg 🙂
Ja zo 62 na 58😅
Rada sa pridám .nepotrebujem veľa tak minimálne tých 5 kg dole by som chcela dať len tie nejako moc nechcú a bolo náročné obdobie ale tiež som si povedala že by som nejako už do toho šla a dokonalá sa . Potešilo by aj 7 kg dole 🤣
@vahcaac jaaa z 80 na 60 by som chcela
Rada by sa pridala k vam❤
@sima338 aj ja tiež 5
Kazdy rok na novy rok tu je X podobnych novych skupin, vacsinou na konci januara je v nich mrtvolne ticho. Nuz, kazdy sa musi poucit na vlastnych chybach. Ziadny detox ani diety nefunguju. Iba celozivotna a trvala zmena stravovacich navykov. V chudnuti a udrzani hmotnosti nefunguju ziadne skratky. Su fitness treneri, ktori si za tieto rady klientom bezne vyuctuju stovky eur mesacne (akoze za “koucing”) a tu je vela bab, ktore taketo cenne rady rozdavaju zadarmo, ale stale sa najde mnozstvo zien, ktore ich ignoruju a dufaju, ze natrvalo schudnu nejakymi stavami zo zeleniny a nezmyselnymi dietami. Neschudnu. Pochopia same.
@elizabet173 Tak tak, ved kazdemu ako je libo 🤪 ja uz len trochu matematiky. Na schudnutie 1kg tuku potrebujete vytvorit kaloricky deficit 7700 az 8000 kalorii. Denna potreba 85 kg zeny, aby nechudla ani nepriberala je asi 2300 kalorii. Realne sa kalorie daju seknut na 1700, pri takomto prijme este zena vie normalne fungovat. Uvedene znamena denne kaloricky deficit asi 500 kalorii co je rozumne chudnutie s trvalym efektom. A teraz si vezmite kalkulacku a vypocitajte 8000/500 a zistite pocet dni za ktore schudnete 1 kg tuku.
@vahcaac aj ja by som sa pridala. 😁
@vahcaac ahoj pridávam sa z 97 chcem ísť na 75-70 do konca roka
@natalienka12 ďakujem, vypočítam si 🙂

@vahcaac haha pridam sa.. dufam ze uz sa tento rok aspon vyspim. Lebo po 3h spanku v noci sa mi nechce cvicit ani nahodou a von tiez nie 🤢