Od zajtra chudnem. Čo mi vôbec nepomôže?
Tak priznajte, aku blbost na chudnutie ste kupili a vobec nepomohla?
Ja ALI a vybracny pas AB tronic
@lusinda3 ak ti mozem poradit, dietu ani nedrz, to je zbytocne trapenie a navyse neefektivne. radsej uprav stravu, myslim ze to tu uz bolo aj pisane, aj ty si to spomenula - obmedzit mucne vyrobky, zemiaky, ryzu, viac zeleniny a ovocia, vylucit sladkosti, prestat sladit - uplne vylucit biely a hnedy cukor. da sa na to zvyknut, ja som sa tak stravovala pocas kojenia a pomohlo to. najvacsiu zmenu som na sebe videla asi vtedy, ked som asi mesiac v kuse jedavala na veceru kybel salatu 😀 hlavne treba pravidelne jest a nehladovat. a netreba chudnut rychlo, niekomu to sice spaluje rychlo a zhodi behom kratkej doby vacsiu vahu, ak vsak tvoje telo tak rychlo nereaguje, uplna pohodicka je aj kilo, max. dve za mesiac. hlavne aby sli dole bez jojo efektu.

@lusinda... vlastna skusenost: po porode 8 kg naviac dala som ich dole za 2 mesiace ( ked som prestala kojit) a to nicim inym len pravidelnym jedenim... ranajky ( inak predtym som ich nikdy nemusela) ale naucila som sa pri malom jedol on jedla som aj ja, na ranajky som mavala jogurt alebo celozrne pecivo, ja tie sladke zdrave ranajky nemusim a peciva sa vzdat nemienim 🙂 ... desiata: ovocie-stale... obed: zjedla som to co som navarila. zdrave nezdrave mastne vyprazane hocico... ako po pravde ked som jedla vyprazany rezen napr.tak k nemu uz len salat, ziadna priloha... olovrant: jogurt a na veceru bud tuniaka alebo cottage, syry, sunka s vysokym podielom masa a k tomu uz len salat... zvykla som vecerat o tej 18.19tej potom mi uz ani nechutilo... pit len cistu vodu, alebo vodu s citronom alebo s uhorkou, ziadne ochutene vody ani mineralky ochutene... tak som sa drzala dost dlho skoro rok no pred vianocami som sa zase akosi rozjedla... na vecere manzel podpichoval s chipsami tak sa to stalo pravidlom ... a postavila som sa na vahu v januari a odpadla som skoro... no tak teraz som presla na uplne iny rezim... dietny....ano drzim dietu a neriesim aj ked diety niesu zdrave ale je to jedina dieta ktora mi vyhovuje ... manzel ma v tom nepodporuje lebo aj keby som varila zdravo on by to nejedol a mna by to zbytocne stvalo tak by som s tym rychlo sekla... ak chces vediet o mojej diete napis mi spravu ... napisem ti ju podrobne... 🙂