icon

Od zajtra chudnem. Pridáte sa?

dnika2
7. okt 2012

Uz som skusala aj som schudla no uz musim daco robit bola by som rada keby ste sa pridali a dali svoje miery pridavam moje vyska 167,vaha 83,cez brucho 112cm,pas 87cm,lytka 42,stehno 67,prsia 112 moja vaha bola pred 2rokmi 70kil aj menej, cchem schudnut na 65 aspon nosim velkost 42 ludia naokolo mi tipuju ze mam maximnalne 75 kil mozno na oko nevyzeream az na tolko ale cchem mat proste 65 budem rada ked sa pridate cchem chudnut hlavne tym ze budem jest zeleninu ovoxie a masko na grile ziadne tucne jedla sladkosti aj ked moc taketo veci nejem 😒

talula
10. okt 2012

čaute baby, takže od zajtra sa pridávam aj ja som vysoká 168cm vážim 69kg, po porode som schudla tých 15kg, ktoré som počas tehotenstva nabrala, no odvtedy som za 2roky pribrala 10kg ked som začala chodit do roboty - nepravidelná strava, privela pečiva, jedenie po večeroch. Takže si beriem od vás príklad 🙂 dokopy plánujem schudnúť 15kg 🙂
držte mi palčeky, tak ako ja vám 😉

anulienka166
10. okt 2012

@talula vitaj...drzim palce

talula
10. okt 2012

hups pomýlila som sa nemám 168cm ale 164cm 🙂

triniti190
10. okt 2012

dievčata poradte mi našla som na fac. taku reklamu na chudnucu kavu.... cafe form... čitala som len same pekne veci ako chudnu viete niekto o tom niečo??? 🙂 dakujem... neviem či sa oplati ta kura kupiť... 😒

79zuzana
10. okt 2012

@anulienka166 ja som zatial vylucila celkom vsetko pecivo, ale uvidim na ako dlho 😀

halit13
10. okt 2012

juj, tak toto bohužial poznám, to od zajtra vydrží do zajtra 😒 , keď chýba pevná vôla , resp. keď nastúpi ten nenormálny vlčí hlad tak idem od zajtra .... 😠

szmonik
10. okt 2012

Ahojte baby!!!!!Chcem sa aj ja pridat.Možno že takto sa mi podari troska schudnút.Už vela krát som sa rozhodla, že budem držat diétu, ale potom.... Vydržala som max týžden ☹ Mám 176cm a 78kg. Pred porodom som mala 70kg, hmm niekedy aj menej. Moja malá má už 1rok, a este nevedela som zhodit tie kilá.Teraz som používala tabletky Slimfit, ale zjedla som všetko, na čo som mala chut ☹

dnika2
autor
10. okt 2012

@szmonik vitaj medzi nami co si dnes jedla?

szmonik
10. okt 2012

@dnika2 dakujem! Dneska ráno som si vypila kávu s mliekom, na obed som si dala vyvar so zeleninami, na veceru okolo 17tej hod vyprázany karfiol.

irin12
10. okt 2012

@79zuzana s tou stravou to bude problem kedze milujem majonezu, zemiakove placky, a hlavne snickersy 😖 😖 jeme 2 krat do dna teraz, prechadzame na nocnu smenu budeme jest trikrat............... staci mi kreatin 😀 a pojde dole lebo musi 😉 strava ostava aka je ziadne obmedzenia iba nie vela sladkosti a tej majonezy 😀

irin12
10. okt 2012

aj my sme pribrali kvoli praci 😒 malo pohybu a vecera o desiatej vecer napr. toasty s majonezou mnamky 🙂 nestravujeme sa zle malo vyprazane, len tie vecere nas dokafrali, teraz budeme jest cez den a vecer robit posledny krat nieco zjem o pol deviatej dovi a dopo klasika 3krat denne.

irin12
10. okt 2012

@irin12 oprava jedli sme 3 krat do dna nie 2 😉

dnika2
autor
10. okt 2012

@szmonik ten karfiol skus nejak inak nie vyprazat skor brokolicu mozno s nejakym maskom kuracim len na grile abolo by to super a este nejake ovocie medzi jedlami a hlavne vela vody ja vypijem 2-3litre

dnika2
autor
10. okt 2012

baby fuuj majonezu?ked to pocuejm mi az zle je 😠 ,skuste si urobit jogurtovy dip s cesnakom alebo riedte 1ku 1 tu majonezu aspon

szmonik
10. okt 2012

@dnika2 ja s tou vodou budem mat problémy, lebo ja velmi málo pijem. Nevypijem ani liter za den ☹ ☹ ☹

irin12
10. okt 2012

@szmonik aj ja vypijem vypijem 2krat po 2 deci vody za cely den 😒 nemam pocit smadu ☹ niekedy som vypila aj 3l denne

szmonik
10. okt 2012

Práve to, ze ani ja vobec nie som smadná!!!Ani v lete som nevedela pit tolko, kolko by som mala!!!!

dnika2
autor
10. okt 2012

no baby ja tom robim tak ze si dńaberem do 2litrovej flase a prste ju za ten den vypijem a v posilke vypijem tiez tak okolo litra

irin12
10. okt 2012

@szmonik niekto ma rad colu, sladke vody ale mi z toho nic nepijeme ale ako som uz spominala vsetko sa meni od buduceho tyzdna cely den doma a vecer do druhej makat sa da 🙂 a vegetarian zo mna nebude nikdy 😠

anulienka166
10. okt 2012

@szmonik tvoja mala ma 1 rok a si neschudla...a moj maly ma 3 a ja mam 68kg, pred tehotenstvom som mala stalu vahu 52 a v tehu 72 cize som na tom biedne..neboj schudnes... 🙂 ved sme tu v tejto teme a budeme sa podporovat snad nam aspon par kileckov pojde dole 😉

szmonik
10. okt 2012

Dakujem baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dúfam ze s takou podporou sa naozaj podari!!Uz sa dopredu tesim🙂))

anulienka166
10. okt 2012

boze baby ako vam zavidim posilku, ja som v nemecku a velmi jazyk neviem a ani nemam s kym nechat maleho...mam tu sice svokru /nebyva s nami, ale blizko nas/ ale jej ho nenecham, ani maly by s nou neostal...a manzel robi nocne takze vacsiu cast dna spi..

dnika2
autor
10. okt 2012

@anulienka166 kolko vazis a merias?

szmonik
10. okt 2012

@anulienka166 ani ja teraz nechodim ani cvicit, lebo nemám na to cas. Ked sa mi syn narodil-pred 13 rokmi🙂 -tak som chodila 3x do tyzdna, ale teraz vobec. A ani nemám s kym chodit!!!!Kamosky alebo pracujú, alebo chcú ostat doma oddychovat sa! :(

anulienka166
10. okt 2012

@dnika2 s tym meranim je to horsie neviem presne no 167/8 a vazim 68,,,

anulienka166
10. okt 2012

@szmonik no tak sme aspon 2 🙂 ja som este v zime minuleho roka mozno 4 mesiace doma sama cvicila a schudla som len 2 kg, potom som prisla do DE a tie 2kg mam spat :(

szmonik
10. okt 2012

No tak teraz do toho!!!!!!!!!!Musime navzájom pomáhat, ze???????Najhorsie je to, ze za 2 tyzdne budú hody u babky!!!!!!-- vselijaké zákusky, zemiakovy salát, masko..... mnam!!!!ako to vydrzim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!potom v decembri dcérkyne meniny, synove narodky, Vianoce, synove meniny!!!!!!!! 🙂 🙂

79zuzana
11. okt 2012

@irin12
@szmonik
@anulienka166 nevadi ak nechodite cvicit do posilky, ani ja nechodim, lebo nemam kde nechat malu, nemame tu ani babky ani tety 😀 ale to nevadi. Cvicim doma. Stale sa daju najst nejake volne minutky, lahnem na podlozku, vezmem elasticky pas a cvicim sed lah. Viem, ze pridu Vianoce a vselijake sviatky, ale netreba to vzdavat uz teraz. Nejake prehresky sem tam nevadia, hlavne ked sa znovu vratime do normalu 😉
Treba jest minimalne 3-5 krat za den. Radsej mensie davky ale castejsie. A hlavne pit. Podla seba vidim, ze cim viac vypijem za den, tym viac schudnem. Toto je podla mna zaklad v chudnuti... co najviac pit, ale nie sladke vody. Ja pijem vodu s citronom. Dokonca to zahana chut na sladke. Dievcata uz som 4 dni nezjedla ziadnu sladkost, a to je co povedat, lebo ja som si nevedela predstavit vypit kavu bez sladkosti, a to pijem 4 kavy denne 😀 😀 😀
A idem sa este pochvalit. Zacala som cvicit a chudnut od nedele a dodnes som schudla 2 kila 🙂 Velmi sa vytesujem.
Prajem vam vsetkym krasny den a drzim palce pri chudnuti 🙂

irin12
11. okt 2012

kedy jest najneskor veceru? mate aj vy niekedy pocit vecneho hladu napr.zjest 6 chlebov a nebyt syta? 😒

dnika2
autor
11. okt 2012

@anulienka166 tolko cchem vazit ja no ja mam ove viac a chem vazit apsona ko ty a meram 168