icon

Od zajtra chudnem. Pridáte sa?

dnika2
7. okt 2012

Uz som skusala aj som schudla no uz musim daco robit bola by som rada keby ste sa pridali a dali svoje miery pridavam moje vyska 167,vaha 83,cez brucho 112cm,pas 87cm,lytka 42,stehno 67,prsia 112 moja vaha bola pred 2rokmi 70kil aj menej, cchem schudnut na 65 aspon nosim velkost 42 ludia naokolo mi tipuju ze mam maximnalne 75 kil mozno na oko nevyzeream az na tolko ale cchem mat proste 65 budem rada ked sa pridate cchem chudnut hlavne tym ze budem jest zeleninu ovoxie a masko na grile ziadne tucne jedla sladkosti aj ked moc taketo veci nejem 😒

snehulienka_mrazova
12. okt 2012

@79zuzana presne tak, netreba sa vzdavat .-) tak zacala som pekne jogurtom,hadam to dnes uz nepokazim! 🙂 drzim aj ja palceky 🙂

79zuzana
12. okt 2012

ahojte dievcata.... no kde ste dnes vsetky? ako ide dietka a chudnutie? caka nas teraz velka nastraha - vikend 😝 To je teda u nas stale tazke, ked vecer zasadneme s detmi k telke, k tomu nejake cipsy, oriesky... no mam co robit 🙂

szmonik
12. okt 2012

Jaaaaaaaaj dala som si vecer jablkovy zákusok!! ☹ Ale len tri kusy!! 🙂 Vikend???? Bude to tazké!!

79zuzana
12. okt 2012

@szmonik haha 😀 😀 😀 Ja som dnes odolala aj ked doteraz neviem ako 🙂 Keby ste videli ake cupcakes som dnes napiekla a nedala som si ani kusok... teda len som oblizla trosku plnky, ale to musim, inak by som ju tam nemohla dat, ak by som nevedela ci je taka ako ma byt ;)
O chvilku dojde muz z futbalu a videla som, ze kupil vinko, tak budem vazne bojovat, aby som si nedala pohar s nim. Dnes sa mi inak nechcelo cvicit, ale ked on siel vecer na futbal, tak predsa nebude chudnut viac nez ja 😀 😀 😀 tak som si zapla Zumbu a poskakala 25 minut a musim povedat, ze sa citim hned lepsie 😉

anulienka166
12. okt 2012

boze baby :( viked zacal 2 kg mi sice islu dole ale dnes som to dorazila slanou plnenou plackou a vinkom...ale nevzavam to...zajtra budu "holubky" takze ked si dam tak len ciste bez kapusticky a chlebika...ale len 1-2 🙂 @szmonik to nevadi pozri aj jasom zhresla ;) @79zuzana podla mna pohar vinka s mm nezaskodi 🙂 ved mozno to je predohra pre poriadnym cvicenim ;) hihi

talula
13. okt 2012

@79zuzana
@szmonik ale baby ja si doprajem aj trochu sladkého a aj trochu vínka občas, ináč by mi to nevydržalo dlho, netreba sa hned cítiť blbo ak si si dala jablkový zákusok, aj ja si idem dat 😉 ale s mierou 🙂

79zuzana
13. okt 2012

@talula mas pravdu, ale chcela som vydrzat aspon ten prvy tyzden. Inak zajtra mam 7. den mojho chudnutia a cvicenia. Neviem ako vy, ale zacinam sa citit fakt lepsie. Uz mi ani tak velmi nevadi, ked vecer nejem - hlavne nech nikto doma neje vecer a potom to nelaka ani mna 😀 😀 😀
Dnes moja strava - ranajky hrozno, desiata cvikla, obed zapekany karfiol so zemiakmi a syrom, olovrant si dam este nejaky jogurt a je to 🙂 a potom rychlo spat 😀 😀 😀

szmonik
14. okt 2012

Tesim sa!!!!!!Vázim teraz 76kg, takze -2kilá!! 🙂 🙂 Viem, ze to este neznamená nic, ale sa aj tak tesim!!! Vcera som si dala 3x kávu s mliekom, ráno ( okolo 11tej 🙂 ) 1 jogurt, poobede 2x hráskovu polievku, 1 keksik- musela som ☹ ,a na vecer som si urobila salát ( salám, zavárané uhorky a vajce)

79zuzana
14. okt 2012

@szmonik gratulujem !!! to je perfektne 🙂 Ja som tiez zhodila dve kilka za tento tyzden. Tie prve idu lahsie, ale ved zacat sa musi nie? Mna to aj tak velmi povzbudilo 🙂
Dnes si mozno dam pauzu od cvicenia, ale tak sa aspon budem snazit vecer nejest. Na ranajky som si dala zatial jogurt, potom si dam kuraciu polievku a zvysil sa nam od vcera zapekany karfiol, tak asi budem jest to 😝
Krasnu nedelu vam prajem vsetkym 🙂

anulienka166
14. okt 2012

baby co hovorite na tu 13dnovu mliecnu dietu?aj tu na MK je tema...ja sice nemam mlieko rada no uvazujem nad nou..akoze tie 2 kg mam naspat :( neviem ci ju mam skusit :/

79zuzana
15. okt 2012

@anulienka166 ja som ju uz drzala, ale len prvych 8 dni... schudla som asi 3-4 kila, co bolo dobre... ale potom som zacala znovu zrat vecer -doslova - takze sa logicky kilka vratili 🙂 ale vratili sa len 2 takze celkom ok. Inak ta dieta je hrozna na psychiku, bola som v kuse hladna, tvaroh som vymenila za cottage cheese, co som mala predtym rada, teraz ho nemozem ani vidiet, take ciste to jest bez chleba... no na hlavu 😀 😀 😀 Ale ak to budes dodrziavat tak naozaj schudnes. Muz to zacal drzat dnes, no uvidim ako vydrzi... dnes ma ten mliekovy den 😝

zuzanat
15. okt 2012

ahojte, zavidim vam vase ubytky na vahe! ja som uz 5 tyzden cvicim, najskor som sa dala na stravu 5x denne, ale nepomohlo. od minuleho pondelka sa snazim ist podla 90dnovej diety, ale teda vysledky ani po 5tich tyzdnoch nemam, ziadne, ani len pol kila som neschudla, na centimetre tiez nic, uz som z toho totalne zufala! ja potrebujem schudnut hlavne na bruchu, ine ma netrapi. len to proste nejde. Citala som o tej 13dnovej diete, tak neviem uz, ci neskusim tu... 😢

79zuzana
15. okt 2012

@zuzanat tak to je velmi zvlastne. Aku mas vysku a vahu? Akoze brucho sa chudne ako posledne, ale predsa za 5 tyzdnov ani pol kila a ani cm? Mozno mas zle vyvazenu tu stravu a prijimas vela kalorii. Skus to znizit len na 1400 kalorii za den. Na veceru len zeleninu, nie ovocie, a uplne vyluc sladkosti a pecivo. Ak popri tom budes aj cvicit, musis schudnut 😉

vladkapri
15. okt 2012

Ahojte aj ja chcem schudnúť,ale neviem ako začať. Mám 168 cm a 77,5 kíl. Po pôrode som mala 74kg.
POMOOOOC :(

zuzanat
15. okt 2012

@79zuzana mam 161cm a 58kg, v pase 78cm ☹ fakt nic, akurat zadok mam iny, ale ani tam na cm nie je nic poznat. ratala som si aj kalorie, tri tyzdne, ale nepomohlo mi to.tak som sa dala na tu 90DD co asi nie je nic moc, ked tam je len ovocie na ranajky, ale uz fakt neviem ako dalej...

talula
15. okt 2012

ja súhlasím so 79zuzana je doležite vynechat hlavne pečivo a sladkosti a máš to 😉 , vela mojich priateliek tak schudli, ak sa ti pečivo úplne vylúčiť nedá, tak ako mne, tak aspon obmedzit. Držím palce
@zuzanat

talula
15. okt 2012

@vladkapri ahoj tak to ti nezávidím... Ja ti odporúčam pečivo a sladkosti obmedzit, vela pit, pohyb, nejest po večeroch, možno ešte naraz zjesť menej, ale každý je iný. Len prosím nič drastycké. Doležité je odhodlanie 🙂

anulienka166
15. okt 2012

baby ja sa skusam riadit podla tej mliecnej diety,,,dnes sompila lešn mlieko a trochu som ochutnla z polievky,,,zajtra tam uz je riadne ovocie zelenina.tak uvidim, dam vediet ci to zvladam

szmonik
15. okt 2012

@anulienka166 drzim palce!! Potom napis, aké bolo!! Ako sa to dalo vydrzat!! 🙂

sendy182
15. okt 2012

zdravím vás ....................neuveríte ako som zas schudla............no normálne bruško zmizlo............ako je to môžné??????????no dala som si sťahujúsi pás na brucho 😀 😀 😀 😀 .............a že aká super postava......no skoro super 😉

szmonik
16. okt 2012

Dostali sme karfiol!!!! Vy co by ste robili z toho???????,Ja milujem vyprázany karfiol s tatarskou omáckou!! 🙂 Ale teraz ako by som to mala spravit,aby bol trosku aj dietny??????

talula
16. okt 2012

@szmonik zapečený karfiol, so zemiakmi a inou zeleninou...

sendy182
16. okt 2012

@szmonik skús karbonátky.........placky..........a samozrejme vyprážaný a aby bol trocha diétny daj si k nemu trocha rybky na prírodno.....a máš svedomie čisté. 😀 😀 ............namiesto tatárskej môžeš aj kyslú smotanu len si tam hoď niečo 😝

anulienka166
16. okt 2012

@szmonik ako schudnut chcem ale pri tej mlicnej diete sa velmi malo je :( dnes som ju uz porusila ale z casti sa podla nej budem riadit...ja niektore veci nemozem napr.vajicka
@79zuzana ako je na to manzel?zvada ju?

perla200
17. okt 2012

ahojte baby ja by som sa rada pridala k vam..... ale stale neviem čo možem a nemožem jesť???? mohol by tu napísat nejaký jedálniček niekto? ja neviem jedni rozprávajú že na ranajky len ovocie druhí že aj celozrnné chleby...

szmonik
17. okt 2012

@talula no chcela som najprv aj ja zapeceny, ale manzel to vobec nemá rád! Takze bol vyprázany karfiol so zemiakmi.

talula
17. okt 2012

@perla200 ja viem tak, že na raňajky ti dobre páli cukry, takže celozrnné chleby podla mňa kludne mozeš a kludne aj skombinovať s ovocím, veď raňajky sú najdoležitejšie jedlo dňa, ak sa ráno poriadne nenaješ bude ti to chýbať počas celého dňa...

talula
17. okt 2012

baby prestala som jesť maso, čo poviete dobrý či zlý nápad???

dnika2
autor
17. okt 2012

@talula velmi zly

dnika2
autor
17. okt 2012

baby pomoooc ☹ ☹ od piatku žerem somariny ☹ ☹ musim sa nasadit na nove tempo nejaky tip na veceru?rozmyslam len nad 1uvarenym vajickom a zeleninou