Od zajtra chudneme
Ženy nechcete sa niektorá ku mne pridať na chudnutie od zajtra?
@monlienka mne uz slo celkom fajn schudla som za par mesiacov 9 kil ....uz ked som v tom tak je to fajn ani sa mi neziada porusovat dietu atd...ale ako raz spadnem do takehoto napr vianocneho rezimu hroza neviem jest normalne ale skor zerem 🙈 no nic sak dala som si vianocny odych a idem pokracovat 🙂
Ahojte baby, ako sa držíte?
Netreba si hovorit od zajtra, ked chces so sebou nieco urobit treba hned, potom ti to mozno aj vydrzi
@monlienka ovocie na raňajky a kuracie na obed je najväčšia chyba co môžeš urobiť.potrebujes bielkoviny na udržanie svalovej hmoty.sacharidy aj tuky. A jedina rovnica ktorá funguje je príjem-vydaj.. musíš mať väčší vydaj ako príjem.. kaloricky deficit rátanie kalórií..ja takto fungujem 2 mesiace nečakala som na nový rok..a prežila som Vianoce bez ujmy.sladke nejem .. myslím priemyselné sladké..keks alebo čoko som nemala 2mesiace.nechyba mi obcas si dam banan do jogurtu bieleho alebo do cottagu..dala som dole 7kg.a kopu cm.a podotýkam mám zakázané cvičiť ešte kvôli sekcií.ale vela chodím a deťmi na prechádzky keď počasie dovoli aj každý deň 4km..kolko deti vládzu a mala kedy ma papať nakoľko nekojim.no uz by som rada cvičila len čakám na povolenie od dr ci si môžem dať silové tréningy.
A musis byť aj psychicky naladená na chudnutie.
Držím veľmi palace az sa ti darí..a choď na to s rozumom 🙂 žiadne hlúpe diéty.tie nemajú zmysel.
najhoršie čo je, začas s dietou. S jedálničkom, ktorý plánuješ stratíš akurát tak energiu, budeš bez nálady a rozhádžeš si organizmus. Rýchla cesta späť. A mozog potrebuje cukor. Tak pozor aj na to. Človek pre svoje fungovanie potrebuje tuky, cukry , bielkoviny, ML, vitamíny, stopové prvky. Z každého určitý ,,počet,,. TAkže dieta je to najhoršie čo môžeš svojmu organizmu dať.
A ešte som zabudla napísať.. ziadny Herbalife, forever a ani zázračné pilulky na chudnutie..viac si uškodis ako pomôžes.ja mam výživovú poradkyňu co mi nastavuje makroziviny.nie je žiadna šarlatánka.je dokonca aj osobná trénerka vo fitku.jedalnicky nerobí.len mi nastavuje makroziviny podla aktuálnej situácie.neponuka žiade zázraky..len ma tak napadlo doplniť info..az nenaletis a jediné čo schudne bude tvoja peňaženka
@monlienka 10kg urcie😐ty?
@andrea169 koľko si za deň na začiatku zabehla?
@janula2511 hihi 15min asi
@monlienka ano
Tento rok som založila rovnakú tému, iba so zvedavosti, pořdarili sa vám niektorej splniť cieľ ?
@monlienka Žiadne "od zajtra" neexistuje.....Buď chudnúť chcem, alebo nechcem.....Za dva týždne 16 kíl....Už dvadsať rokov si držím hmotnosť 55kg/162cm a mám ďaleko...veľmi ďaleko po päťdesiatke😝
@mandarinka555 si super 🙂 gratulujem

@lienkaam16 aj ja idem to toho od Fitshekr