icon

Oddych od deficitu pre efektívne chudnutie

charlottelavender
3. máj 2025

Ahojte riešil tu niekto oddych od deficitu? Opíšem moju situáciu. Podarilo sa mi schudnúť 14kg ale váha sa na mesiac zastavila. Chcela by som zhodiť ešte 4-5kg ale nejde to. Premýšľam na 2 týždne oddych od deficitu a potom opäť nabehnúť ako doteraz. Máte s tým niektorá skúsenosť?😊

Strana
z3
charlottelavender
autor
3. máj 2025
@cocolinka

@charlottelavender kardio a hitko hodinu a pol?to je podla mna velmi zle, hiit ma byt kratke intenzivne cvicenie max 20 minut pri vysokej intenzite ak to robis dlhsie neuveritelne vycerpavas a stresujes telo a kombinovat to s kardiom je velmi zla kombinacia, hiitko by si mala cvicit osobitne jeden den

@cocolinka však len v jeden deň bud to alebo to zle si to pochopila

charlottelavender
autor
3. máj 2025
@biba_18

@terry658 že? presne. ja by som to nemohla, ja nemám žiadne cheet days, lebo potom som odbrzdená dlhší čas ako 2 týždne 😂 aj keď sa viem zastaviť skôr ako s5 priberiem - lepšie je to ale bez toho…

@biba_18 každý človek je iný niekto sa už rozbehnúť nevie niekto ako ja nabehnúť naspäť nemá problém a zas budem cvičiť 6x týždenne hiitko, kardio a činky a sledovať kalorie je to o disciplíne a ja ju mám len telo si povedalo stačí stratila si veľa váhy

slavomira236
3. máj 2025
@charlottelavender

@biba_18 28 rokov a mam 160cm preto chcem mať menej ako 56kg

@charlottelavender mam 47 rokov 158 cm 56 kil nosim xs ..chcela by som 2-3 kila schudnut ale nejde to uz

charlottelavender
autor
3. máj 2025
@slavomira236

@charlottelavender mam 47 rokov 158 cm 56 kil nosim xs ..chcela by som 2-3 kila schudnut ale nejde to uz

@slavomira236 nápodobne😀preto chcem reštartovať telo ja mam 160cm 56kg a nosím S alebo M do XS sa nezmestím ešte

biba_18
3. máj 2025
@charlottelavender

@biba_18 každý človek je iný niekto sa už rozbehnúť nevie niekto ako ja nabehnúť naspäť nemá problém a zas budem cvičiť 6x týždenne hiitko, kardio a činky a sledovať kalorie je to o disciplíne a ja ju mám len telo si povedalo stačí stratila si veľa váhy

@charlottelavender nedáš si povedať 🤷‍♀️ ale držím palce…

charlottelavender
autor
3. máj 2025
@biba_18

@charlottelavender nedáš si povedať 🤷‍♀️ ale držím palce…

@biba_18 v čom si nedám povedať? Co konkrétne máš na mysli? Ďakujem ozvem sa ak nezabudnem za dva mesiace keď budem na tej vysnenej váhe😊

biba_18
3. máj 2025
@charlottelavender

@biba_18 v čom si nedám povedať? Co konkrétne máš na mysli? Ďakujem ozvem sa ak nezabudnem za dva mesiace keď budem na tej vysnenej váhe😊

@charlottelavendera keď budeš na vysnívanej váhe tak sa stane čo? už budeš vedieť zjesť 2000 kcal? alebo prestaneš cvičiť? alebo čo konkrétne sa stane?

charlottelavender
autor
3. máj 2025
@biba_18

@charlottelavendera keď budeš na vysnívanej váhe tak sa stane čo? už budeš vedieť zjesť 2000 kcal? alebo prestaneš cvičiť? alebo čo konkrétne sa stane?

charlottelavender
autor
3. máj 2025
@biba_18

@biba_18 nech sa páči vysvetlí ti to možno tréner že keď niekto tvrdo maká že to dorazí skôr a kto menej maká neskôr 😉dopozeraj dokonca

biba_18
3. máj 2025
@charlottelavender

@biba_18 nech sa páči vysvetlí ti to možno tréner že keď niekto tvrdo maká že to dorazí skôr a kto menej maká neskôr 😉dopozeraj dokonca

@charlottelavender celkom nerozumiem - čo to má spoločné s mojou otázkou?? čo sa stane keď schudneš…

charlottelavender
autor
3. máj 2025
@biba_18

@charlottelavender celkom nerozumiem - čo to má spoločné s mojou otázkou?? čo sa stane keď schudneš…

@biba_18 to je odpoveď na všetky tvoje správy nie len odpoveď na jednu....odpoveď na jednu si dostala už len treba čítať všetko v tejto debate😇

slavomira236
3. máj 2025
@charlottelavender

@slavomira236 nápodobne😀preto chcem reštartovať telo ja mam 160cm 56kg a nosím S alebo M do XS sa nezmestím ešte

@charlottelavender tebe sa to mozno podari ja uz v mojom veku to ide nejak tazsie a to este niesom v menopauze som zvedava co bude potom☹️

karush
3. máj 2025
@charlottelavender

@biba_18 to je odpoveď na všetky tvoje správy nie len odpoveď na jednu....odpoveď na jednu si dostala už len treba čítať všetko v tejto debate😇

@charlottelavender Biba ti dala podľa mňa dobré otázky. Čo sa stane, ak budeš na vysnenej váhe? Prečo sa tak upínať na číslo a nie na to, že to robíš kvôli zdraviu? Budeš spokojná, ak dosiahneš to číslo a nebudeš chcieť ísť nižšie, keď zistíš, že však to išlo ľahko dole? Nie je to tiež istá forma kontrola nad svojím telom? 51kg bude pri tvojej výške a veku už podváha, máš teraz OK váhu, prečo silou mocou chceš každý týždeň niečo schudnúť, veď to je úplne v poriadku, že raz za čas sa vždy váha zastaví a potom sa opäť rozbehne. Nie, nemusíš mi odpovedať na žiadnu otázku, stačí, ak si ich zodpovieš sama pre seba.

charlottelavender
autor
3. máj 2025
@karush

@charlottelavender Biba ti dala podľa mňa dobré otázky. Čo sa stane, ak budeš na vysnenej váhe? Prečo sa tak upínať na číslo a nie na to, že to robíš kvôli zdraviu? Budeš spokojná, ak dosiahneš to číslo a nebudeš chcieť ísť nižšie, keď zistíš, že však to išlo ľahko dole? Nie je to tiež istá forma kontrola nad svojím telom? 51kg bude pri tvojej výške a veku už podváha, máš teraz OK váhu, prečo silou mocou chceš každý týždeň niečo schudnúť, veď to je úplne v poriadku, že raz za čas sa vždy váha zastaví a potom sa opäť rozbehne. Nie, nemusíš mi odpovedať na žiadnu otázku, stačí, ak si ich zodpovieš sama pre seba.

@karush keď sa nehýbu ani miery ani váha prečo sa upínam na váhu? Preto keď som mala 50-53kg ako skoro cely môj život tak som sa v nich cítila dobre? Nebola som ani podvyživená ani som nemala podváhu ako ty píšeš

charlottelavender
autor
3. máj 2025
@karush

@karush podváhu by som mala keby mam tak 45-46kg na moju výšku ak to pocitas podľa toho

karush
3. máj 2025
@charlottelavender

@karush podváhu by som mala keby mam tak 45-46kg na moju výšku ak to pocitas podľa toho

@charlottelavender A veď možno budeš na tej váhe za 2-3 mesiace, prečo si netrpezlivá? Cvič pre radosť a zdravie, nie pre číslo na váhe a uvidíš, že sa to pohne, keď sa nebudeš nad stagnovaním stresovať.

charlottelavender
autor
3. máj 2025
@karush

@charlottelavender A veď možno budeš na tej váhe za 2-3 mesiace, prečo si netrpezlivá? Cvič pre radosť a zdravie, nie pre číslo na váhe a uvidíš, že sa to pohne, keď sa nebudeš nad stagnovaním stresovať.

@karush pretože mi šli doteraz 3-4kg dolu každý mesiac a keď sa mesiac váha nehýbe niekde je problém keď človek robí to isté a ani 1kg nejde dolu ani váha nestúpa a ani cm neubúdajú

charlottelavender
autor
3. máj 2025
@karush

@karush každá kalkulačka ukáže iné

Strana
z3