Odkiaľ ženy berú čas na cvičenie?
Ahojte,chcela by som zistiť ako sú na Tom ostatné ženy,keďže nechápem odkiaľ ženy berú čas na cvičenie,akože keď som niekde normálne krásne ženy ,vyvonane,top postava chodia po meste a tak ma stále zaujíma,že čo tie ženy robia za prácu,poprípade akú majú školu,ja som na vysokej ale kvôli uceniu a všetkému nemám čas absolútne sa o seba extra starať,cvičiť nevládzem ani nestíham kvôli viacerým úlohám,to isté podľa mňa aj pracujúce ženy ,vy ste sa nikdy nad tým nezamýšľali čo robíte zle ? Že sa vám bud nechce alebo nemáte čas ? Pritom snažím sa robiť všetko do školy,starám sa o domácnosť keďže bývam sama s priateľom ale aj tak večer som taká unavená že koniec ,ako to máte vy ? Chcem vedieť či som len lenivá alebo čo 🤣
Všetko je otázka priorít - boli roky, keď som mala 2 deti 0-2 roky s rôznym spánkovým režimom a ten čas som si aj tak našla, boli roky, keď som tvrdila, že na cvičenie nemám čas a fakt som tomu verila.. Teraz mám toho násobne viac a aj tak si nájdem čas 2x týždenne na tréning v telocvični a ak mám úplne šialene plný týždeň, tak si dám počas mojej sedavej práce 15 minútovú prestávku a aspoň si dám nejaké rýchle kardio, resp. v práci niekoľkokrát za sebou vyjdem pešo na najvyššie poschodie a zas dole.
Je to len otázka priorít. Nič menej, nič viac. Mňa k cvičeniu donútili bolesti chrbtice. Proste, keď som nechcela trpieť ako kôň, musela som cvičiť. Momentálne je to moja denná rutina. Je to pre mňa dôležitejšie ako poriadok, dôležitejšie ako kopa prádla... Najlepšie na tom je, že deti si zvykli a vidia má cvičiť, vedia, že je to dôležité a miesto neustálych požiadavky sa už celkom často pridávajú ku mne. Aj keď najstaršiu to nebaví vôbec ale krásne, farebné legíny a top na cvičenie sú jej dokonalou motiváciou 🤭
Cvičím 5krat do týždňa, chodím každý deň do práce kedy prichádzam domov o 17. 2krat týždenne ešte doučujem. Pomedzi to varím každý druhý deň, chodím von so psom. Je to o prioritách. Keď cvičím tak je to môj čas, snúbenec medzi tým stihne niečo upratať ak treba. Z väčšej časti mam robotický domacnost, keďže perie práčka, mam susicku, mycku, robotický vysávač a podobne.
Time manažment pokiaľ si vs a ešte nemáš deti tak je to o zlom planovani.
Stihala som to pri všetkých zamestnaniach, ktoré som kedy mala. Proste som prišla z práce,
prezliekla sa a išla do fitka 4-5 ×týždenne. Stihala som domacnost muza všetko .
Popri vš si vieš nájsť čas, menej času na mobile alebo niekde uber
Teraz to mam jednoduchšie, lebo man fitko zariadené doma, tak len zídem z poschodia. Ale času malo treba si to plánovať popredu je to o prioritách
Do gymu chodim 4x tyzdenne. V Stredy, Stvrtky, Soboty a Nedele.
V tyzdni vstavam o 5 do prace, mozem ist iba tieto dva dni po praci ked je manzel doma a je so synom. Cez vikend vstavam a idem do gymu predtym ako ide manzel do prace. Ked som chodila na vysku tak som chodila pred skolou. A to som este full time pracovala. Korcule, bicykel beriem normalku a bezne s tym vyplnim den so synom. Kto chce cas si najde.
Rano dam budik na 5.40 , o siestej som vo fitku, o siedmej uz doma na HO

Pre zaciatok to chce zacat. Teda si napriklad trikrat do tyzdna najst polhodinu (aj keby si mala len zbehnut po schodisti v panelaku a vybehnut naspat). To je jedno, ze to trva kratko a extra vysledok to neprinesie. Prinesie to navyk.
A ked uz mas navyk, tak zacina "kde je vola - tam je cesta". Jednoducho uz chces v tom pokracovat, si rozbehnuta mat ten pohyb, tak si ten cas a sposob najdes. Zrazu sa to da, lebo mas motivaciu, chut.
Ten navyk hybat sa je dolezity. A potom sa uz na to da nabalovat cvicenie tak, aby prinasalo aj viditelne vysledky. Lebo to uz vyzaduje cas a sustredenie. Ale uz si ten cas na to budes vediet zmanazovat.