Odporúčania na chutné a dobre rozpustné proteíny
Ahojte. Odporúčte mi prosím nejaký dobrý proteín, ktorý sa dobre rozpúšťa a hlavne aby dobre chutil. Asi v roku 2022 alebo 2023 som si jeden na skúšku kúpila. Bol od značky My protein a kúpila som si nejakú jahodovú príchuť a teda bol to hnus, ani muž ho piť nechcel 🙈 Potom som bola tehotná, potom som bola po pôrode, potom som bola tehotná opäť a teraz som zas po pôrode, ale chcela by som sa postupne dať dokopy a vnímam, že počas dňa mám extrémne nízky príjem bielkovýn a nonstop vyžieram nejaké sladké 💩. Viem, že existujú aj proteíny bez príchute a popravde uvažovala som aj nad takým, ale zase chcela by som nejaký fajný, aby mi to nahradilo to sladké počas dňa, lebo keď neprestanem jesť toľko sladkého, tak za chvíľu budem mať 100kg 😅. Možno som urobila chybu ja, že som si kúpila vtedy jahodovú príchuť, lebo myslím si, že ovocné sú asi viac také umelé. Teraz by som chcela nejaký čokoládový alebo vanilkový, ale fakt nech je fajný 😄😄
Gym Beam má veľmi dobrý Just Whey bezpríchuťový, je sladený stéviou, ale len veľmi mierne. Ja nemôžem tie umelé príchute, či už ovocné, alebo čoko, vanilka, pistácia, karamel, kokos... už len keď si to predstavím, naťahuje ma. Všetky chutia umelo a sú plné umelých sladidiel.
Mne velmi chuti od Biotechu - prichut mliecna ryza. Skus pozriet. 🙂 Davam si ho len rano do vlociek (nepijem ho samostatne) a vyhovuje mi.
WARRIOR 100% Wpc80 čokoládový je úplná topka, ako kakao
WARRIOR 100% Wpc80 čokoládový je úplná topka, ako kakao
@anonym_f7f165 mám aj ja presne tento a naozaj rozpustnost je najlepšia aký som mala 👍
Zvyčajne som si kupovala just whey ale tento Warrior je lepší
Ja mám z firmy fitboom príchuť jablkový koláč, ako dochucovadlo majú sušený jablčný prášok a škoricu 🙂 je to taká jemná chuť, ale ja si ho dávam primárne do kaše alebo jogurty, nie ako nápoj. Aj ovocné majú dochucované lyofylizovaným ovocím a nie príchuťami, raz som skúšala inú značku čokoládu a vanilku a mne proste tie umelé arómy v tom vadia
Aj ja kupujem už roky WARRIOR proteíny zo stránky NaMaximum.sk. Kupujem tam aj všetky vitamíny a doplnky. Slovenský výrobca, výborné ceny aj kvalita. 👍🏻A presne ako píšeš aj ty, po pôrode prišla obrovská chuť na sladké. Veľa žien nevie, že túto chuť treba zahnať kvalitnou stravou bohatou na bielkoviny. Ja každý deň raňajkujem 4-5 vajec + syr alebo šunka, na obed vždy musí byť mäso a večer si zvyknem dať proteín s mliekom alebo s tvarohom a banánom. Nemávam už také chute na sladké. Odporúčam ešte nový druh sladidla bez kalórií, nizky glykemický index- extrakt z ovocia Monk fruit vo forme kvapiek. 🙂
@anonym_autor ja milujem všetky od Vilgain, ešte som nemala taký čo by mi nechutil ale napríklad teraz som mala karamelovú sušienku a bielu čokoládu a tie boli skutočne mňam 🙌 stévia ako sladidlo, nie je tam bordel čiže čistý ideál
Sportness z DMka má skvelé príchute ale kúp si tie v plastových nádobách sú lepšie 🙂 ich limitky sú vždy perfektne chuťou
A len na mimochodom keď budeš brať chróm mohla by ti tá chuť po sladkom opadnúť 🙂 dosť často sa vyskytuje keď ho ľudia majú v tele nedostatok... Mala som to sama tak

chuť je úplne individuálna a subjektívna vec. či ti bude niečo chutiť nezáleží na tom či chutí iným. ja napr. kupujem biotech usa vegan - mne chutí. či bude tebe, neodskúšaš - nebudeš vedieť ...
čo sa týka tých bezpríchuťových - napr. hovadzí bez príchute by som čistý nevypila - do omáčky ho dať je super ... ja si bezpríchuťové (znova vegan) pridávam do takého proteinu ktorý mi je veľmi sladký ...