icon

Oplatí sa kúpa chodiaceho pásu na chudnutie?

Včera o 17:39

Prosím, aké máte skúsenosti? Oplatí sa? Potrebovala by som sa viac hýbať z dôvodu extrémneho zvýšenia hmotnosti, denný väčší pohyb vonku z rôznych dôvodov nie je možný, cvičenie zapojím keď dám už niečo dole, chôdza je pre mňa aktuálne najlepšia, ale absolútne netuším či ísť do kúpy, ako vyberať, atď. Potrebovala by som hlavne niečo spratné a kvalitné.

Strana
z2
minenkaa
Dnes o 09:29

Tie čísla niesu až tak zanedbateľne

aalt
Dnes o 10:19

Hlavne to "palenie" kalorii nekonci koncom treningu. Prebieha aj pocas regeneracie, samozrejme opat v zavislosti od zataze a dlzky treningu. Ano chodza pali "najmenej" v porovnani s inym pohybom, ale napr. pri chodzi spalis priemerne viac ako pri silovom treningu.
Lepsie chodza niekolkokrat tyzdenne ako beh 1x za uhorsky rok.

thirstymonk
Dnes o 10:20
@minenkaa

@thirstymonk horalka ma 270,5 kcal a ak chce schudnúť ,tak asi bude riesit aj stravu a pri jej stave je to ideálne ,staci troska sklon a zvýši sa ten vydaj
Nie každý chce a môže makať a vies že každý deň 350x7 =2450 plus strava a sú tie čísla i moc vyššie a to je len týždeň

@minenkaa Jo, ja teraz idem 10 dni prísne... a už mám aj výsledky. Tak už len nezaspať na vavrínoch. Ale pás ja ee. Ja chodim za dedinu behať zatiaľ po asfalte, časom pridám les a trošku hardcore, keď bude bahno, sneh a tak

Strana
z2